NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Another XFL player making the jump to the NFL: DB Dravon Askew-Henry has agreed to a 2-year deal with the #Giants, source said. Expect the cousin of @Revis24, who played for the New York Guardians, to compete for the nickel role.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 24, 2020

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Én nem látom ilyen tragikusnak ezt a szabadügynök piac tevékenységet. Kicsit szürkének tűnik - tény nem jöttek extra klasszisok - de remek puzzle darabok lehetnek a kirakósba. Főleg, hogy orrnehéz szerződéseket kaptak amivel nem is kockáztatott nagyot a csapat, ráadásul, ha jól teljesítenek később keveset foglalnak majd a sapkából, mikor már kevés pénze lesz a csapatnak. Nem olyan rossz ez a keret, mint sokan mondják. Vannak benne tehetségek, klasszis jelöltek, akikből az új edzői gárda kihozhatja a maximumot. Mivel évek óta csak panasz van az edzői gárdára, abban bízok ez hozza majd a legnagyobb javulást. Például Solder és Zeitler is sokkal jobb játékos volt ideérkezésük előtt, most hogy kaptak egy új OL edzőt - akinek elég bíztató eddigi munkássága - simán visszatérhetnek régi formájukhoz. Jobb pozíciós edzőkkel, erősségekre épített game plannel, nyerő kultúrával itt még meglepetéseket okozhatunk a következő években. Meg merem kockáztatni, ha ez az edzői előrelépés meglesz, akkor egy jó OT-re és egy jó pass rusher-re vagyunk a playofftól. Tudom, túlzottan optimista kijelentés, de én minden évben szeretek reménykedni. Ráadásul a tavalyi draft bíztató volt, idén is reménykedek egy jó börzében.
több mint 5 éve
Hát ilyen szempontból nem lenne jó egy OT-draft, de annak nincs értelme, hogy a két használható embert nem segíted és azok sem lesznek jók márNa jóóó, háha godmodeban nyomjuk akkor Taylor/Strahan! 😉😊😀Cruz 😉😂Eli-t sem tudták megvédeni, de hátha most. Ok, Lehet hogy lesz egy QB-nk is. Idén kiderül. De ez még mindig csak 2. Ki van még?Van egy futónk és van egy futónk. És van egy csomó valaki aki Giants mezt visel.QB-nk is van, csak nem lesz olyan tartós mint Eli, sajnos!!
ozibozi
Miért olyan nehéz megérteni, hogy a Fr.irányítót meg kell védeni???
nagir
Milyen mezeket rendelnénk rajtuk kívűl így hirtelen ??? Egy jó... őőő...
ozibozi
Vobox
nagir
Amúgy Engram is lehetne ebből a szempontból jó, ha egészséges maradna kivételesen.
A védelem is kezd már NFL-szinten kinézni, talán jobb lesz ez idén már

több mint 5 éve
Na jóóó, háha godmodeban nyomjuk akkor Taylor/Strahan! 😉😊😀Cruz 😉😂Eli-t sem tudták megvédeni, de hátha most. Ok, Lehet hogy lesz egy QB-nk is. Idén kiderül. De ez még mindig csak 2. Ki van még?Van egy futónk és van egy futónk. És van egy csomó valaki aki Giants mezt visel.QB-nk is van, csak nem lesz olyan tartós mint Eli, sajnos!!
ozibozi
nagir
ozibozi
Vobox

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Cruz 😉😂Eli-t sem tudták megvédeni, de hátha most. Ok, Lehet hogy lesz egy QB-nk is. Idén kiderül. De ez még mindig csak 2. Ki van még?Van egy futónk és van egy futónk. És van egy csomó valaki aki Giants mezt visel.QB-nk is van, csak nem lesz olyan tartós mint Eli, sajnos!!
ozibozi
nagir
ozibozi
több mint 5 éve
Eli-t sem tudták megvédeni, de hátha most. Ok, Lehet hogy lesz egy QB-nk is. Idén kiderül. De ez még mindig csak 2. Ki van még?Van egy futónk és van egy futónk. És van egy csomó valaki aki Giants mezt visel.QB-nk is van, csak nem lesz olyan tartós mint Eli, sajnos!!
ozibozi
nagir
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Van egy futónk és van egy futónk. És van egy csomó valaki aki Giants mezt visel.QB-nk is van, csak nem lesz olyan tartós mint Eli, sajnos!!
ozibozi

több mint 5 éve
Van egy futónk és van egy futónk. És van egy csomó valaki aki Giants mezt visel.
több mint 5 éve
Végig nézve szerződéseinket, 4 dolog baszta meg a csőrömet.1. Solder rendkívül túl van fizetve a teljesítményéhez képest, remélem kicsit tud javulni... Nem beszélve arról, hogy RT-nk meg nincs... (Nagy need az OT).
2. Nulla darab Pass Rusherünk van (Nagy need az edge)
3. Nincs centerünk... Örülnék ha végre lenne egy minőségi centerünk, mert Jones-nak és Barkley-nak is nagyon kéne a fal közepére egy minőségi ember, aki feljavítja az egész OL-t és ezáltal az egész támadó egységet. (pls: Tyler Biadasz, Cesar Ruiz, Lloyd Cushenberry)
4. Nagyon vékony a WR sor is. Ha Shep egészséges maradna és Slay is jól nyomná, akkor az mentené a dolgokat talán.
A 4 zavaró problémámból, 3 támadókhoz - 1 védelemhez kapcsolódik. Lehet már beletörődtem, hogy védelem nem lesz jó így se úgy se. Reméljünk Leonard Williamos motivált lesz és a Jets verni fogja még a fejét, hogy elcserélte... (nem hiszem)
több mint 5 éve
Lehet, én fejben számoltam, nem Neten, de Szaft mindegy hogy 3 vagy 13 milkó maradt, mikor már véget ért FA szezon anélkül hogy részt vettünk volna rajta. Még kell pár töltelék ember akinek legalább 1-2 gurigát kell adni, és utána megint sehol senki nem lesz. Nehéz védeni ezt a rostert, de hajrá. 😕
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Egy szerencsénk lehet, ha elmarad a szezon. 😕
több mint 5 éve
Corey Coleman újraigazolva, kíváncsi lennék már rá egészségesen...
több mint 5 éve
Draft beleszamolva+ top 5112 + rookiek70 milliót költöttünk a felsoroltakra,Spotrac szerint 14,4 milko van meg
--ebből több mint 10 milkó a Special teamre ment
--a csapat 2. legjobban kereső játékosa 16+ milkó egy leonárd lett.
--12+ milkó a rookiek pénze lesz.
--3 milkóból nem tudom kit lehet ide hozni,
ha meg strukturálnánk egy soldert csak még tovább nyűglődnénk.
ozibozi
Sanyichef
ozibozi
több mint 5 éve
12 + rookiek70 milliót költöttünk a felsoroltakra,Spotrac szerint 14,4 milko van meg
ozibozi
Sanyichef
több mint 5 éve
70 milliót költöttünk a felsoroltakra,Spotrac szerint 14,4 milko van meg
ozibozi
több mint 5 éve
70 milliót költöttünk a felsoroltakra, --ebből több mint 10 milkó a Special teamre ment
több mint 5 éve
az első értékelések (a visszaigazolások részletezve) a vége: D+Hogy lehet ez D+, amikor megszabadultunk végre Hamilton-tól és Bethea-tól? Ez már egy B minimum 😀
gmenhq.com/2020/03/22/new-york-giants-returning-free-agent/?fbclid=IwAR3LMC_bGLSJvJGyAD3ufazmVn03rqQx-VU9khNf9dcBN-Sb482-Lo4RFJE
ozibozi
Viccet félretéve tényleg nem értem. Ogletree nagyon messze volt a 12millás cap hitjétől, hozzá képest pedig szerintem még Blake Martinez is előrelépés. Ellison-t olcsóbban pótoltuk egy Toilolo-val, Bradberry pedig egy kicsit kockázatos, de abszolút védhető igazolás a jelenlegi fiatal titánok mellé. Fleming-re leszek kíváncsi, mert nálunk még ő is simán kezdő lesz...
Penny, Mayo és Core hosszabbítása nem számít túl sokat, Rosas és Leo megtartása pedig alap volt. Én a tag-el is elégedett vagyok, jobb mintha aláírt volna most egy hosszútávút. Kövi szezon végére kiderül mennyit ér (és mehet DG-vel együtt a levesbe?).
Fackrell-től pedig Golden-i túlteljesítést várok, minimum 30 sack-el 😊
Szerkesztette: Awesome88
több mint 5 éve
A stàbban bízhattok, hogy hátha, meg DJ nem kilátástalan. Pech, hogy ezzel pont DG van igazolva 😛
több mint 5 éve
Id like to see the Giants sign another pass rusher in FA. Below are the top remaining Pass Rushers available in FA:Hát, tavaly is aggódtunk a pass rush miatt, pedig akkor legalább jött egy Golden(na bumm). Most már ő sincs, és eddig le is sz*rta DG ezt a részleget. Nem tudom, hogy mi a cél a drafton, de ha nem csúszik le hozzánk Chase Young, akkor én inkább egy OT látnék szívesen, elvégre védeni és segíteni kell a Jones / Barkley befektetést, ha már ebbe az irányba indultunk el. Viszont akkor FA-ról kellene legalább mennyiséget hozni. A Clowney - Griffen párosból jó lenne valakit behúzni (szép álom), + melléjük egy Matthews kategóriát olcsón. Ez lenne a legjobb opció, de gyanítom v. senki nem jön, vagy érkezik egy olyan név, akit még nem látunk jönni... majd Fackrell megoldja.
Jadeveon Clowney
Everson Griffen
Clay Matthews
Markus Golden
Jordan Jenkins
Jabaal Sheard
Ezekiel Ansah
Vinny Curry
Pernell McPhee
Adrian Clayborn
Terrell Suggs
Would you like the Giants to sign another FA Pass Rusher or address that position in the 2020 NFL Draft?
ozibozi
Szerkesztette: Awesome88
több mint 5 éve
az első értékelések (a visszaigazolások részletezve) a vége: D+Mit is mondana erre egy kisdiák? Az már majdnem C- ... 😕
gmenhq.com/2020/03/22/new-york-giants-returning-free-agent/?fbclid=IwAR3LMC_bGLSJvJGyAD3ufazmVn03rqQx-VU9khNf9dcBN-Sb482-Lo4RFJE
ozibozi
Bár ez egy istenverte több milliárd dolláros üzlet, nem az elemi!

több mint 5 éve
az első értékelések (a visszaigazolások részletezve) a vége: D+gmenhq.com/2020/03/22/new-york-giants-returning-free-agent/?fbclid=IwAR3LMC_bGLSJvJGyAD3ufazmVn03rqQx-VU9khNf9dcBN-Sb482-Lo4RFJE
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Id like to see the Giants sign another pass rusher in FA. Below are the top remaining Pass Rushers available in FA:Minek? Már Florentino Pérez is megmondta: védőt igazolni, a gyengeség jele.
Jadeveon Clowney
Everson Griffen
Clay Matthews
Markus Golden
Jordan Jenkins
Jabaal Sheard
Ezekiel Ansah
Vinny Curry
Pernell McPhee
Adrian Clayborn
Terrell Suggs
Would you like the Giants to sign another FA Pass Rusher or address that position in the 2020 NFL Draft?
ozibozi
DG-nél a védő pass rushert jelent 😊
több mint 5 éve
Id like to see the Giants sign another pass rusher in FA. Below are the top remaining Pass Rushers available in FA:Jadeveon Clowney
Everson Griffen
Clay Matthews
Markus Golden
Jordan Jenkins
Jabaal Sheard
Ezekiel Ansah
Vinny Curry
Pernell McPhee
Adrian Clayborn
Terrell Suggs