New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Hagyjuk a szubjektív dolgokat, csak a száraz tények. Brown most lett pár éve végre valaki, igazi Top3és/de már lassan 30 éves lesz 'a jövő héten', pont ennyi volt neki lassan, (a szerződése szerint sem lényeges mennyit kapott utoljára egy 30 éves ember)Elég világosak a számok, így végig gondolva nem is kér irreálisan sokat, a franchise tagaket elnézve. Nem tudom kit kéne megfizetni ha nem őt.Evi 20 millio? Hat nalam az irrealisan sok. Egy Antonio Brown, aki egyebkent azert meg a szintjehez kepest evekig jatszott egy kisebb szerzodessel elit szinten, most megkapta a 17-18 milliot nem reg, es nem azert, de en nem latom, hogy Beckham ennel tobbet erdemelne. Legyen a legjobban fizetett elkapo, de azert ennyivel nem tennem en sem.
www.bigblueunited.com/2018/03/what-will-it-take-to-sign-odell-beckham-jr-to-a-long-term-deal.html
ozibozi
Raadasul ugy, hogy Evans nehany hete kapott evi 16.5 millios atlagot. Az az Evans, aki azert Beckhamhez hasonloan eleg brutalis teljesitmenyt rakott oda, mar ujoncevetol kezdve.
Na, evi 17-18-at kifizetnek neki, de a 20 millional viszont mar odacsapnek az asztalra, mert tetszik, nem tetszik, Beckham csak egy elkapo. Hiaba klasszis, akkor is csak egy elkapo. Nem egyszer UDFA-kbol lesz nagyon hasznos es korrekt lancszem a ligaban, raadasul minden evben, minden drafton hatsobb korokbol is kikerul nem egy kivalo tehetseg. Ez az evi 20 millio ket eve meg franchise iranyito penze volt. Egy iranyitoert igenis bevallalsz egy ilyen brutalis szerzodest, olyat, ami azert evekre lelancolja a mozgastered, de egy elkapoert azert ez mar lehetseges, hogy tul nagy aldozat. Beckham ide vagy oda, nekem az lenne.
Es sokszor hoztam parhuzamkent Donald es a Rams helyzetet, marpedig oszinte leszek, en szerintem Donaldnak peldaul nagyobb kihatasa van a meccsekre, mint Beckhamnek. Oke, ezt fura irni, meg nyilvan ahany ember, annyi velemeny, de en ugy latom, hogy mindketto klasszis, az nem is kerdes, viszont ha azt nezem, megitelesem szerint melyiknek van nagyobb rahatasa ugymond a csapatara, akkor en Donaldot valasztanam.
De meg ezt a brutalklasszis Donaldot sem akarjak megfizetni, mert „csak” egy DT.
Azert ha Beckham tenyleg evi 20 milliot akar, szerintem mar pofatlansag. Loje be magat Brown penze ele, akarjon top1 salaryt a posztjan, de evi 20 millio... Ha ezt a Giants nem fizeti meg, es Beckham tenyleg ennyit akar, akkor en egyertelmuen a vezetosegnek adok igazat, es remek lepesnek is fogom latni, ha korrekt ellenerteket ki tudnak hozni es elcserelik.
Sokan elfelejtik, hogy lehet itt holdoutolni, lehet sirni, de azzal csak magukkal szurnak ki. Egy eros, karakan vezetoseg nem fogja hagyni, hogy a jatekos diktaljon, lasd Bell es a Steelers tortenetet. Igenis meg kell huzni a hatart.
Stez
ellenben ha megnézed OBJ statjait, 55-60 különböző fontos statban rekordot döntőtt, még vagy másik nem fontos 50 ben is ott van. A játékra gyakorolt hatása és az életkora -- ami Qrvára nem Mind1 egy szerződés megkötésekor-- jelenleg csak egy elkapóhoz merhető,:,Jerry Rice ...amennyiben a sérülés után ez megtorpan, az egy másik szitu.
A játékra gyakorolt hatását meg egy olyan játékossal összehasonlítani, akit sokan pl Damon Harrisonra sem cserélnének el, aki vlsz simán fele pénzért fog csak majdpusztítani,?
pedig ők még csak nem is egy franchise igazi arcai, csak qrva jók...mind ezek után kell az egyik legnagyobb piacon, csak' a franchise taget (17 milkó)szaros 3 millióval megütni? (mellesleg a JPP dead money kifutná vagy 3-5 évig a diferenciát).
Amúgy Az a Beckham akit a Google v Yahoo stb egy bizonyos David hasonló nevű Brand előtt dob ki, az lehet többet ér egy csöppet mezei 20 milkónál... még a hülyének is megéri, Remélem mi Is azok leszünk😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Hát azért ne az alapján a film alapján tájékozódj 😀 Szvsz benne van Rosenben, hogy vezér legyen, aki 30 pontos fordításra képes, az erre is
több mint 7 éve
actommy
17
Tegnap este megneztem a Draft day cimu filmet, ugyhogy "pro" lettem Draftbol, viszont az erdekes volt benne, hogy mennyit szamit, hogy az egyes jatekosok milyen vezetoi karakterrel birnak. Szerintetek ez mennyire irja felul a tehetseget? Rosennek tehetsege van, de vajon jo vezetoje lenne a csapatnak?
több mint 7 éve
Elég világosak a számok, így végig gondolva nem is kér irreálisan sokat, a franchise tagaket elnézve. Nem tudom kit kéne megfizetni ha nem őt.Evi 20 millio? Hat nalam az irrealisan sok. Egy Antonio Brown, aki egyebkent azert meg a szintjehez kepest evekig jatszott egy kisebb szerzodessel elit szinten, most megkapta a 17-18 milliot nem reg, es nem azert, de en nem latom, hogy Beckham ennel tobbet erdemelne. Legyen a legjobban fizetett elkapo, de azert ennyivel nem tennem en sem.
www.bigblueunited.com/2018/03/what-will-it-take-to-sign-odell-beckham-jr-to-a-long-term-deal.html
ozibozi
Raadasul ugy, hogy Evans nehany hete kapott evi 16.5 millios atlagot. Az az Evans, aki azert Beckhamhez hasonloan eleg brutalis teljesitmenyt rakott oda, mar ujoncevetol kezdve.
Na, evi 17-18-at kifizetnek neki, de a 20 millional viszont mar odacsapnek az asztalra, mert tetszik, nem tetszik, Beckham csak egy elkapo. Hiaba klasszis, akkor is csak egy elkapo. Nem egyszer UDFA-kbol lesz nagyon hasznos es korrekt lancszem a ligaban, raadasul minden evben, minden drafton hatsobb korokbol is kikerul nem egy kivalo tehetseg. Ez az evi 20 millio ket eve meg franchise iranyito penze volt. Egy iranyitoert igenis bevallalsz egy ilyen brutalis szerzodest, olyat, ami azert evekre lelancolja a mozgastered, de egy elkapoert azert ez mar lehetseges, hogy tul nagy aldozat. Beckham ide vagy oda, nekem az lenne.
Es sokszor hoztam parhuzamkent Donald es a Rams helyzetet, marpedig oszinte leszek, en szerintem Donaldnak peldaul nagyobb kihatasa van a meccsekre, mint Beckhamnek. Oke, ezt fura irni, meg nyilvan ahany ember, annyi velemeny, de en ugy latom, hogy mindketto klasszis, az nem is kerdes, viszont ha azt nezem, megitelesem szerint melyiknek van nagyobb rahatasa ugymond a csapatara, akkor en Donaldot valasztanam.
De meg ezt a brutalklasszis Donaldot sem akarjak megfizetni, mert „csak” egy DT.
Azert ha Beckham tenyleg evi 20 milliot akar, szerintem mar pofatlansag. Loje be magat Brown penze ele, akarjon top1 salaryt a posztjan, de evi 20 millio... Ha ezt a Giants nem fizeti meg, es Beckham tenyleg ennyit akar, akkor en egyertelmuen a vezetosegnek adok igazat, es remek lepesnek is fogom latni, ha korrekt ellenerteket ki tudnak hozni es elcserelik.
Sokan elfelejtik, hogy lehet itt holdoutolni, lehet sirni, de azzal csak magukkal szurnak ki. Egy eros, karakan vezetoseg nem fogja hagyni, hogy a jatekos diktaljon, lasd Bell es a Steelers tortenetet. Igenis meg kell huzni a hatart.
több mint 7 éve
+ ő és Collins csak a nagy név a lejáró szerződésűek közül és idén már igencsak nagy nyomás lesz Vernonon, Jackrabbiten mert ha nem úgy teljesítenek, akkor a salary cap áldozatai lehetnek."áldozat"
Asbee
több mint 7 éve
Játék alapján mondjuk Rosen lehetne később egy magasabb plafonnal rendelkező Eli
több mint 7 éve
mobile.twitter.com/paramountsports/status/979455914821472256Akkor már menjünk vissza addig,hogy letradelünk 🤣😜😝😁
Josh Allen = Eli Manning 2
Csak szórakozom, de visszamehetünk a QB draft-nem draft témához ha az OBJ thread elfogyott Húsvétra. 😊
salander
több mint 7 éve
mobile.twitter.com/paramountsports/status/979455914821472256Azért az a 13 erős 😀 Bár nyilván nem egyedi a dolog. Viszont ilyenkor mindig elcsodálkozok, hogy mégis egyetemi ösztöndíj, meg ilyenek. Még ha nyilván a futball miatt kapják is.
Josh Allen = Eli Manning 2
Csak szórakozom, de visszamehetünk a QB draft-nem draft témához ha az OBJ thread elfogyott Húsvétra. 😊
salander
több mint 7 éve
mobile.twitter.com/paramountsports/status/979455914821472256Josh Allen = Eli Manning 2
Szerkesztette: salander
több mint 7 éve
+ ő és Collins csak a nagy név a lejáró szerződésűek közül és idén már igencsak nagy nyomás lesz Vernonon, Jackrabbiten mert ha nem úgy teljesítenek, akkor a salary cap áldozatai lehetnek.
több mint 7 éve
Elég világosak a számok, így végig gondolva nem is kér irreálisan sokat, a franchise tagaket elnézve. Nem tudom kit kéne megfizetni ha nem őt. www.bigblueunited.com/2018/03/what-will-it-take-to-sign-odell-beckham-jr-to-a-long-term-deal.html
több mint 7 éve
30. Podcast - OBJ és az idei FA piac
több mint 7 éve
Az volt ám a móka, jones-beckham-ryan trió elvinne 70 millát a capből, a maradék helyekre meg felhozunk minden fiatal magyar tehetséget a tarcsiból.Félálomban vízionáltad már OBJ-t is Atlantába WR2-nek, ugye!? 😉 😊 😀Ez van ha a reggeli kávém előtt keveredek fel a bowl.hu-ra 😀...ezért nézi inkább az NFL Networkot Mayock-kal 😀(Kiper az ESPN szakértője)Holnap gyártunk egy free agency-s (+OBJ) podcastet, ha bárkinek bármi kérdése van, pm-ben felteheti és megpróbálunk válaszolni rá.Sztem Mel Kiper véleményét nincs ember ami komolyan veszi.Ezert nézem az NFL network ot draft alatt .
Közben sírok. Mel Kiper ilyeneket mond Josh Allenről, hogy a gyerek combine/pro day teljesítménye szépen elhallgattathatja a kritikusokat, mert nagyon sokat fejlődött és az ott nyújtott produkciójával kitörli a game tape-et. Tényleg nem Allen irányába szól a fika, szidtam már eleget, de basszus aki ennyi ideje "szakértőként" dolgozik nem jön rá, hogy teljesen más egy pro day-en dobálni meg más meccshelyzetben mikor védők is vannak?
Asbee
Gerixx
empty taxi
szviko
empty taxi
nagir
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Félálomban vízionáltad már OBJ-t is Atlantába WR2-nek, ugye!? 😉 😊 😀Ez van ha a reggeli kávém előtt keveredek fel a bowl.hu-ra 😀...ezért nézi inkább az NFL Networkot Mayock-kal 😀(Kiper az ESPN szakértője)Holnap gyártunk egy free agency-s (+OBJ) podcastet, ha bárkinek bármi kérdése van, pm-ben felteheti és megpróbálunk válaszolni rá.Sztem Mel Kiper véleményét nincs ember ami komolyan veszi.Ezert nézem az NFL network ot draft alatt .
Közben sírok. Mel Kiper ilyeneket mond Josh Allenről, hogy a gyerek combine/pro day teljesítménye szépen elhallgattathatja a kritikusokat, mert nagyon sokat fejlődött és az ott nyújtott produkciójával kitörli a game tape-et. Tényleg nem Allen irányába szól a fika, szidtam már eleget, de basszus aki ennyi ideje "szakértőként" dolgozik nem jön rá, hogy teljesen más egy pro day-en dobálni meg más meccshelyzetben mikor védők is vannak?
Asbee
Gerixx
empty taxi
szviko
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Ez van ha a reggeli kávém előtt keveredek fel a bowl.hu-ra 😀...ezért nézi inkább az NFL Networkot Mayock-kal 😀(Kiper az ESPN szakértője)Holnap gyártunk egy free agency-s (+OBJ) podcastet, ha bárkinek bármi kérdése van, pm-ben felteheti és megpróbálunk válaszolni rá.Sztem Mel Kiper véleményét nincs ember ami komolyan veszi.Ezert nézem az NFL network ot draft alatt .
Asbee
Gerixx
empty taxi
szviko

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
...ezért nézi inkább az NFL Networkot Mayock-kal 😀(Kiper az ESPN szakértője)Holnap gyártunk egy free agency-s (+OBJ) podcastet, ha bárkinek bármi kérdése van, pm-ben felteheti és megpróbálunk válaszolni rá.Sztem Mel Kiper véleményét nincs ember ami komolyan veszi.Ezert nézem az NFL network ot draft alatt .
Asbee
Gerixx
empty taxi
több mint 7 éve
(Kiper az ESPN szakértője)Holnap gyártunk egy free agency-s (+OBJ) podcastet, ha bárkinek bármi kérdése van, pm-ben felteheti és megpróbálunk válaszolni rá.Sztem Mel Kiper véleményét nincs ember ami komolyan veszi.Ezert nézem az NFL network ot draft alatt .
Asbee
Gerixx

Madden hates me.
több mint 7 éve
Holnap gyártunk egy free agency-s (+OBJ) podcastet, ha bárkinek bármi kérdése van, pm-ben felteheti és megpróbálunk válaszolni rá.ment PM.
Asbee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Holnap gyártunk egy free agency-s (+OBJ) podcastet, ha bárkinek bármi kérdése van, pm-ben felteheti és megpróbálunk válaszolni rá.Sztem Mel Kiper véleményét nincs ember ami komolyan veszi.Ezert nézem az NFL network ot draft alatt .
Asbee
több mint 7 éve
Gondolom a pro day-en Allen nem látta azokat a szellemeket, amiket a pályán szokott. Blaine Gabbert is király pro day-t tolt anno, csak szólok....😁
több mint 7 éve
Holnap gyártunk egy free agency-s (+OBJ) podcastet, ha bárkinek bármi kérdése van, pm-ben felteheti és megpróbálunk válaszolni rá.Közben sírok. Mel Kiper ilyeneket mond Josh Allenről, hogy a gyerek combine/pro day teljesítménye szépen elhallgattathatja a kritikusokat, mert nagyon sokat fejlődött és az ott nyújtott produkciójával kitörli a game tape-et. Tényleg nem Allen irányába szól a fika, szidtam már eleget, de basszus aki ennyi ideje "szakértőként" dolgozik nem jön rá, hogy teljesen más egy pro day-en dobálni meg más meccshelyzetben mikor védők is vannak?
több mint 7 éve
247sports.com/nfl/new-york-giants/Bolt/Breaking-down-Pat-Shurmurs-New-York-Giants-comments-at-NFL-owners-meetings--116742788Shurmur azt nyilatkozta Webb-el kapcsolatban, hogy tartani fognak a draft előtt egy korai minicamp-et. Itt megnézik Webb előrehaladását, és meglátják, hogy ez milyen hatással lehet a draft 2. helyen QB húzásra. Érdekes.
több mint 7 éve
Azért egy dolgot ne felejtsünk el, hogy ez itt nem egy jótékonysági szervezet. Itt mindenben kőkemény verseny van, ugyanúgy a fizetésekben is. Ha jobb játékos vagyok valakinél és azt látom, hogy a másik kapott egy X összegű fizetést, akkor biztosan nem fogok bemenni az X érték alá, de még azt is el fogom várni, hogy erre az összegre rápakoljanak mondjuk 15-20%-ot. Mert ennyit érek, erre árazott be a piac. Szinte mindegyik játékosban van valamekkora egoizmus és kell is ahhoz, hogy ennyire sikeresek legyenek. Ez egy önző világ, itt nincs helye a romantikának. A játékos és a GM is a saját érdekét nézi. Előbbi próbál mindent kisajtolni a munkaadójából, utóbbi pedig az első adandó alkalommal eltávolítja őt ha valami nem klappol és lehetősége is nyílik rá. Hogy sokszor ezt a balszerencse idézi elő? Kit érdekel? És azt se feledjük, hogy nagyon rövid egy NFL karrier, persze hogy mindenki a dollármilliókat hajtja. Hozzászoksz egy életminőséghez és utána jó eséllyel nem lesz 7 számjegyű éves fizetésed, a megszokott életminőségen pedig nem akarsz rontani. Nem hiszem, hogy bárki is kritikát érdemel amiatt, hogy meg akarja kapni azt amit érdemel. Már az sikernek számít, hogyha egy játékos a rookie szerződése után legalább 3 (de inkább 4) évre aláírhat valahová nagyobb összegért és sokaknak ezután már nem jön a nagy deal, ebből kell tehát kihozni mindent. Ha jól érzed magad egy csapatban és kedveled a várost is, ráadásul már gyűrűd is van tőlük, akkor persze engedsz az igényedből.Jelen pillanatban komoly átalakulás előtt állunk, küszöbön van az irányítóváltás és az előttünk álló két-három években tuti nem a gyűrűért fogunk harcolni. Nem látok semmi olyan tényezőt amely azt indokolná, hogy kevesebbért is aláírjon Beckham. Ami pedig elhangzott tőle hónapokkal ezelőtt az annyi, hogy a legmagasabb fizetsű (WR) szeretne lenni. Sem tőle sem az ügynökétől nem lett megerősítve az esetleges holdout és az sem, hogy cserét kér. Olyan szempontból önzőnek sem mondható, hogy Super Bowlt akar nyerni és a dühkitörései sem azért voltak, mert nem megy felé elég átadás, hanem nem bírja elviselni azt ha veszít. Ebben kell sokat fejlődnie, illetve kevesebbet kell popsztárként viselkednie, mert az bármelyik pillanatban bajba sodorhatja. Aztán hogy mi lesz a jövő azt majd a következő hónapok eldöntik, de én nem hibáztatom amiatt, mert meg szeretné kapni azt a pénzt amire beárazta a piac. Azzal sohasem tett kárt a csapatban, hogy az öltözőt megfúrta volna, vagy másokat hibáztatott.
több mint 7 éve
Sajnos ilyenkor érezzük mi szurkolok azt, hogy a jàtékos nem a csapatért van. Nem mindenki Joe Thomas vagy Tom Brady. Sajnàlom, hogy nem elég évi 15M $évente egy játékosnak. Az egoja sokkal többet akar. Ebbe buknak bele sokan. Obj is ezt a képet mutatja magáról(vagy a média mutatja ezt róla?)Eli miatt kedveltem meg a Giantset, aztàn JPP majd Beckham és Collins.
Cserélődnek a jàtékosok, edzők, igazgatók, DE A SZURKOLÓK mindig maradnak. ( kivéve a bandvagon pecceseket😁😁😁)
Remélem idén több közös meccsnézés is lesz, sőt februàrban is.
Addig meg bizakodjunk.
több mint 7 éve
Jöhet Atlantába WR2-nek.

Madden hates me.