New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Szó sincs arról egyébként hogy áruljuk, Kimberly Jones meg is erősítette ezt. Az egészet Rapoport indította el és folytatta a többi droid.„Aruljuk”. Persze, ebben a formaban igazat adok neked, feltetelezem, hogy a Giants nem ul a telefonon es hivogatja a GM-eket, hogy Beckham elado. Viszont abban latok realitast, hogy a Giants „meghallgatja az ajanlatokat” Beckhamre.
Asbee
Ha pedig ez igaz, akkor az azert mar azert sokat jelent. Azt, hogy a csapat aktivan arulja es rajta van OBJ eladasan, en sem olvastam, viszont azt igen, hogy nem zarkoznak el a jatekos elcserelesetol.
több mint 7 éve
Szó sincs arról egyébként hogy áruljuk, Kimberly Jones meg is erősítette ezt. Az egészet Rapoport indította el és folytatta a többi droid.
több mint 7 éve
giantswire.usatoday.com/2018/03/26/new-york-giants-los-angeles-rams-odell-beckham-jr-discussed-trade/Snacks Harrison tells it how it really is about the so called "beat writer" for the NY Dailynews Pat Leonard when he makes up fake news about OBJ:
Nekem kezd kicsit sok lenni OBJ. A hülyeségeivel el fogja cseszni a karrierjét.
GJohnny74
"It’s that one clown who always tries to make something out of nothing just to attach his name to it. I’m 1000% sick of him. The thought of him makes me want to vomit."
You should know I bleed blue...
több mint 7 éve
giantswire.usatoday.com/2018/03/26/new-york-giants-los-angeles-rams-odell-beckham-jr-discussed-trade/Nekem kezd kicsit sok lenni OBJ. A hülyeségeivel el fogja cseszni a karrierjét.
több mint 7 éve
Nem kell sokat szórakozni cseréljétek el Dezzel s mindenki boldog 😛 😉
több mint 7 éve
En kulonbozo forrasokbol azt olvasom, hogy a Giants nyitott Beckham elcserelesere, de a csomagban legalabb elso kort akar latni.Zéro realitást látok hogy hozzánk jönne. Pletyka, valamivel felkell dobni a laposodó szabadügynök piacot.
Allitolag a Rams konkretan mar be is jelentkezett.
Landry pedig mar a Brownsban latja a nagy spanjat. 8-)
Stez
Se az 1/1-et se az 1/4-et nem adnánk akár mekkora császár is.
több mint 7 éve
En kulonbozo forrasokbol azt olvasom, hogy a Giants nyitott Beckham elcserelesere, de a csomagban legalabb elso kort akar latni.Allitolag a Rams konkretan mar be is jelentkezett.
Landry pedig mar a Brownsban latja a nagy spanjat. 8-)
Szerkesztette: Stez
több mint 7 éve
Gondolom workout bonusok ugranak, viszont rosterhez kapcsolódók elvileg járnak. A garantált tartalmak lennének érdekesek, ha a feltételek nyilvánosak lennének. Bellnél suttogták, h Colbert vmi pipázás elleni biztosítékhoz kötötte volna teljes garit mínusz aláírás, ami a rapperünknek nem feküdt. OBJ-nél is látok esélyt hasonlóraEzek határozott idejű full garantált szerződések, semmi tárgyalási pozició nincs benne, főleg, hogy totál egyoldalúan a csapat deklarálja a szándékát, cserébe full garanteed az egész. S még mielőtt nagyon álmodoznátok kérdezzétek meg Belicseket ki kellett-e fizetni Hernandez pénzét? Biza, az utolsó garasig, sőt a könyvelési trükközést se engedték, így jártak. Mi meg Shaziéval jártunk úgy, meg Bellel. De persze az is óriás bizalomra ad okot, hogy a kutyahugyozós után bárki bármi ésszerűt is kinéz a lényből, fullba nyomja full gariért, és több kell neki! Hajrá!
Fast Willie

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Igazából JPP elcserélésével maga a csapat nyitotta ki az ajtót OBJ előtt, hiszen mostmár semmi akadálya nincs megegyezni vele. Idénre keveset kell könyvelni, jövőre meg már van hely a sapka alatt, amivel lehet kalkulálni. Itt az a kérdés, hogy hogyan áll a vezetőség ehhez a mentalitáshoz (!!már ha igazak a hírek!!). Tudjuk, hogy Gettleman nem csipázza az ilyet, de az is világos, hogy Odell részéről is jogos a felvetés. Viszont a mostanában felröppent videók/képek/hírek és melléjük most ez a "fenyegetőzés" azért nem festenek túl szépen...
több mint 7 éve
Gondolom workout bonusok ugranak, viszont rosterhez kapcsolódók elvileg járnak. A garantált tartalmak lennének érdekesek, ha a feltételek nyilvánosak lennének. Bellnél suttogták, h Colbert vmi pipázás elleni biztosítékhoz kötötte volna teljes garit mínusz aláírás, ami a rapperünknek nem feküdt. OBJ-nél is látok esélyt hasonlóra
több mint 7 éve
Abban az extrém esetben, ha OBJ holdoutolja a szezont az 5. éves opció alatt v nàlunk Bell a fr tag alatt, hogyan számìt a capbe? Teljes caphit marad a szerződés és tag szerinti értékkel? Kicsit méltánytalan, bár nyilván megvan a rizikó, különösen tag esetén, de ez szvsz kvázi szerződésszegés. Nyilván a tag és opciólehìvás egyoldalú nyilatkozatok, de a szabályok engedik a csapatnak. A holdout is szabályozott intézmény, de nem tudom, ad- e kedvezményt franchisenak ilyenkor.Attól függ, hogy az adott szerződésben milyen tételek címén kap pénzt. Pl. Meccspénz nem fog járni, az aláírási bónusz pedig már kifizetésre került, és csak a könyvelése érdekes. A többi helyzetfüggő.
Aki tud választ, ne tartsa magában!
Fast Willie
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 7 éve
Tudom, hogy most nagy lihegés meg, mondjunk nagyobbat mint a másik viselkedés megy az ujsagoknal. Viszont ha tényleg nyitottak vagyunk a trade-re mindenki minket fog kiröhögni, hogyha egy korszakos zsenit el engedünk. Egy ilyen impact player, aki egy maga képes meccset eldönteni minden pénzt megér.Szerintem olyan nincs hogy valakit bármi áron meg kell tartani. Korábban is írtam most is tartom hogy nem törnék össze illetve nem is lepődnék meg ha nem maradna! Lehet nagy balhei nincsenek de valami mindig akad és ez az állandó média zsizsegés ami van körülötte szerintem zavaró lehet a csapatra is akár
Azonban ha Landry oda tudna csalogatni Clevelandbe, akkor csakis a két első körös pickert engedném el. Ha máshova menne ahol pénz is van, akkor minimum az első körös pickert és ugyanúgy egy azonnali impact playerert engedném el.
De ez mind csak fantazmagória, és egyáltalán nem szabad semmi áron sem elengedni.
Rodaron
több mint 7 éve
Abban az extrém esetben, ha OBJ holdoutolja a szezont az 5. éves opció alatt v nàlunk Bell a fr tag alatt, hogyan számìt a capbe? Teljes caphit marad a szerződés és tag szerinti értékkel? Kicsit méltánytalan, bár nyilván megvan a rizikó, különösen tag esetén, de ez szvsz kvázi szerződésszegés. Nyilván a tag és opciólehìvás egyoldalú nyilatkozatok, de a szabályok engedik a csapatnak. A holdout is szabályozott intézmény, de nem tudom, ad- e kedvezményt franchisenak ilyenkor. Aki tud választ, ne tartsa magában!
több mint 7 éve
De szvsz egyelőre semmi konkrétum nincs, az egészről Rapoport kezdett el fantáziálni. Nem hallottam Beckhamék részéről olyat, hogy holdoutolni kíván és a csapat részéről sem erősítettek meg semmi ilyen infót. A másik, hogy még április sincs, a tavaszi OTA-k csak a draft után kezdődnek el. Azokon tavaly sem volt ott és vélhetően idén sem lesz.Úgy érzem, hogy sokkal kevesebb valódi történés van ahhoz képest amit elképzelünk. Viszont elvonatkoztatva OBJ viselkedésétől, ha nem tudja a csapat kezelni a média által felkapott eseményeket, márpedig az idő előrehaladtával még jobban írni fognak teljesen jelentéktelen dolgokról is, akkor nem lesz más választás, mint az, hogy elengedjük.
több mint 7 éve
Tudom, hogy most nagy lihegés meg, mondjunk nagyobbat mint a másik viselkedés megy az ujsagoknal. Viszont ha tényleg nyitottak vagyunk a trade-re mindenki minket fog kiröhögni, hogyha egy korszakos zsenit el engedünk. Egy ilyen impact player, aki egy maga képes meccset eldönteni minden pénzt megér. Azonban ha Landry oda tudna csalogatni Clevelandbe, akkor csakis a két első körös pickert engedném el. Ha máshova menne ahol pénz is van, akkor minimum az első körös pickert és ugyanúgy egy azonnali impact playerert engedném el.
De ez mind csak fantazmagória, és egyáltalán nem szabad semmi áron sem elengedni.
több mint 7 éve
Bele kell pakolni pár kikötést a szerződésébe, hogy ne készüljön róla kólás videó, meg ne készüljön róla olyan se ami letaglózzák, meg... 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Én azért nem lepődnék meg túlzottan, ha abból a hosszú távúból végül nem lenne semmi.. igazából én már eleve erre számítok egy ideje.
több mint 7 éve
Egyébként simán meg lehet őt érteni. Egyrészt többen is megkapták az új szerződésüket. Másrészt be akarja biztosítani a jövőjét. Lehetőleg minél előbb. Mindenki ezt akarná, nem? Steve Tisch ezt mondta:twitter.com/RVacchianoSNY/status/978310142969118720?s=19
A véleményem az, hogy először is mindenki vegyen egy nagy levegőt. Amit én érzek, hogy jelen pillanatban nincs arról szó, hogy el akarjuk cserélni vagy ne akarnánk neki új szerződést adni, mindössze tudatosítani akarja Mara, hogy hiába vagy szupersztár te sem csinálhatsz meg mindent. Ennyi. Azt az infót pedig Beckhaméktől szeretném hallani ami alapján ő tényleg nek akar pályára lépniy mert jelen pillanatban nekem úgy tűnik, hogy az egésznek nagyobb a füstje mint a lángja és Rapoport fújta fel ezt az egészet ennyire.
több mint 7 éve
YES! 😉😀Tagként viselkedik. A rookie szerződések is kötöttek, ott is rángatják már a drótot, pölö Cravens. Az 5. Éves opció meg egy külön szívás egy prémium játékosnak, mert azért, hogy első körös draftolt húzzon le még egy évet diszkont áron?Ez nem tag, hanem 5. éves opció, ami a rookei szerződése része. Vagy akkor már jogosan pattogott volna már az első sezonja után?Ez nem szerződés hanem tag, a csapat egyoldalú nyilatkozata, tehát jogosan visít.Csak tudnám akkor mi a faszra való a szerződés?Rapoport szerint Beckham addig nem lép pályára amíg nem kap új szerződést.Dembelétől tanulta, bár ő Bayern drukker 😊
Necces, mert voltak vele problémák is, de ha azt látnám, hogy én vagyok a class-om legjobbja és évi 16 misivel küldik meg Watkins-t, akkor én is megpróbálkoznék egy ilyennel.
Asbee
vanek úr
vanek úr
sutianap
Awesome88
sutianap

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Tagként viselkedik. A rookie szerződések is kötöttek, ott is rángatják már a drótot, pölö Cravens. Az 5. Éves opció meg egy külön szívás egy prémium játékosnak, mert azért, hogy első körös draftolt húzzon le még egy évet diszkont áron?Ez nem tag, hanem 5. éves opció, ami a rookei szerződése része. Vagy akkor már jogosan pattogott volna már az első sezonja után?Ez nem szerződés hanem tag, a csapat egyoldalú nyilatkozata, tehát jogosan visít.Csak tudnám akkor mi a faszra való a szerződés?Rapoport szerint Beckham addig nem lép pályára amíg nem kap új szerződést.Dembelétől tanulta, bár ő Bayern drukker 😊
Necces, mert voltak vele problémák is, de ha azt látnám, hogy én vagyok a class-om legjobbja és évi 16 misivel küldik meg Watkins-t, akkor én is megpróbálkoznék egy ilyennel.
Asbee
vanek úr
vanek úr
sutianap
Awesome88

több mint 7 éve
Ez nem tag, hanem 5. éves opció, ami a rookei szerződése része. Vagy akkor már jogosan pattogott volna már az első sezonja után?Ez nem szerződés hanem tag, a csapat egyoldalú nyilatkozata, tehát jogosan visít.Csak tudnám akkor mi a faszra való a szerződés?Rapoport szerint Beckham addig nem lép pályára amíg nem kap új szerződést.Dembelétől tanulta, bár ő Bayern drukker 😊
Asbee
vanek úr
vanek úr
sutianap
több mint 7 éve
Ez nem szerződés hanem tag, a csapat egyoldalú nyilatkozata, tehát jogosan visít.Csak tudnám akkor mi a faszra való a szerződés?Rapoport szerint Beckham addig nem lép pályára amíg nem kap új szerződést.Dembelétől tanulta, bár ő Bayern drukker 😊
Asbee
vanek úr
vanek úr

több mint 7 éve
Csak tudnám akkor mi a faszra való a szerződés?Rapoport szerint Beckham addig nem lép pályára amíg nem kap új szerződést.Dembelétől tanulta, bár ő Bayern drukker 😊
Asbee
vanek úr
több mint 7 éve
Rapoport szerint Beckham addig nem lép pályára amíg nem kap új szerződést.Dembelétől tanulta, bár ő Bayern drukker 😊
Asbee
több mint 7 éve
Giants to sign safety/special teams ace Michael Thomas