New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Én azért arra is kíváncsi leszek Allennél hogyha éles szituációban jönni fog a blitz akkor mire lesz képes...
több mint 7 éve
No offense, de idén nincs 6. körünk...Awesome88Azért nem írnám le a srácot annyival, hogy "ez már nem egyetemi foci." Ha nem néznék a hiányosságát, bőven kimehetne legkésőbb a 2. napon. (Mellesleg ez itt NewYork, ha valahova akkor ide jól jöhet a plussz hype és a média figyelem 😀 .) Nem itt fog kikötni, de biztos nem lennének álmatlan éjszakáim, ha őt hozná a GM 6. körben, fél kéz ide v. oda.
Awesome88
több mint 7 éve
A Josh Allen hype bizony valódi, a Pro day-en mindenki el volt ájulva attól, hogy mennyit fejlődött a szezon óta, sőt Mayock azt találta mondani, hogy nem látott meg QB-t ennyit fejlődni, ilyen rövid idő alatt. Szerintem ő most nagyot ugrott a QB needes csapatok boardjain, ráadásul mindenki Wentz 2.0-át kezdi látni bele (ami azért eléggé bejött a Sasoknak). Amig irányítót húz Gettleman a 2. pickkel, addig igazából bármelyik név védhető (nyilván rövid távon, hosszú távon meg megválaszolja magát), rengeteg pro és konktra van mindegyik névnél. A legnagyobb upside-dal és ugye a prototípus méretekkel Allen rendelkezik, és mivel nem day 1 starter, ezért kezdik/kezdhetik sokan hozzánk mockolni. Ettől függetlenül a realitás szerintem Rosen.
több mint 7 éve
Mondjuk arra én is kíváncsi lennék, hogy mégis honnan szedik az egész maszlagot. Ilyenek nem jutnak még a csapathoz közel álló újságírók fülébe sem, hogy ki hol áll a boardon. Ez nagyon amatőr lenne. Max annyi, hogy kit mennyire kedvelünk. Ami pedig lehet, hogy smokescreen.A Chubb, Barkley, Nelson hármasból nekem csak Chubb kellene a poszt fontossága miatt, és ő is csak akkor ha a Browns viszi Rosent. Van egy sanda gyanúm, hogy csúnyán beleszerelmesedhetünk Allenbe, de még Darnoldnál is nagy lenne a rizikó. Mayfield szvsz a kanyarban sincs nálunk.
Viszont a túloldalon ott van az is, hogy minden évben komoly kételyek vannak a rookie irányítókkal, nagyon ritka az amikor kijön egy Andrew Luck. Ha pedig mégis egy ilyen QB áll majd profinak, akkor esélyünk sem lesz arra, hogy trade-eljünk érte. Egy súlyos csere árán szerezhetünk olyan kaliberű irányítót amilyet most behúzhatunk. Adódik tehát a kérdés, hogy érdemes-e egy bármelyik más poszton játszó játékosért bevállalni azt a rizikót, hogy QB nélkül maradhatunk két év múlva.
több mint 7 éve
sztem fingja sincs senkinek, h mi a sorrend a boardunkon, mindenki csak találgat max.. én továbbra is fogadni mernék a QB-ra.Louis Riddick says if Myles Garrett and Bradley Chubb had been in the same draft he would choose Chubb, who will most likely be on the board for the Giants at No. 2.Es nem o az egyetlen igazan hozzaerto aki ezt allitja.Azt is hallani kozeli forrasok szerint h a Giants draft board lassan keszen all,es bizony egyik QB sem magas draft pick a listan.Barkley,Chubb,Nelson a top 3 ,sorrend rol nem hallani.Mondjuk sztem ezt mindenki tudja h egyik QB sem jobb a felsoroltaknal.Mas hirek szerint Darnold a Browns es Giants boardjan is top QB.
ozibozi
Gerixx
több mint 7 éve
Louis Riddick says if Myles Garrett and Bradley Chubb had been in the same draft he would choose Chubb, who will most likely be on the board for the Giants at No. 2.Es nem o az egyetlen igazan hozzaerto aki ezt allitja.Azt is hallani kozeli forrasok szerint h a Giants draft board lassan keszen all,es bizony egyik QB sem magas draft pick a listan.Barkley,Chubb,Nelson a top 3 ,sorrend rol nem hallani.Mondjuk sztem ezt mindenki tudja h egyik QB sem jobb a felsoroltaknal.Mas hirek szerint Darnold a Browns es Giants boardjan is top QB.
ozibozi
Szerkesztette: Gerixx
több mint 7 éve
Louis Riddick says if Myles Garrett and Bradley Chubb had been in the same draft he would choose Chubb, who will most likely be on the board for the Giants at No. 2.
több mint 7 éve
Az vicc volt, hogy az egyik kézbajos helyére hoznánk a másikat... relax man. Mellesleg 6. körben szerintem simán megérne egy próbát. Bármilyen felállásba beleillik a csávó, nem csak ILB lehetne, de amúgy ott sem annyira rózsás a szitu, ha BJ nem lesz képes egészséges maradni. DE írtam is, hogy nem tartom valós opciónak a megszerzését, szóval nem is kell ennyire rálovagolni a témára.Miert tradeltuk el JPP t ?Azert h az extra pickkel hozzunk egy limitalt playert?Melyik poszt a need?Neha teljesen osszezavarsz...3-4 vedelemben max ILB lehetne ,arra pedig ott van Ogletree es B.J kezdonek.OLB /DE nagyobb need.Illetve max 5- 6. koros story lehet es talan megragadhat egy rosteren.Egy kezzel Azert nem lesz egyszeru Az NFL be,d en is szurkolok neki.Srácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ?Lehet azért trad-eltük el JPP, hogy... én egy nagyszerű játékosnak tartom, ráadásul a hozzáállása is páratlan. Örülnék neki, de nem tudom, hogy mennyire féltik a szakik, és hogy meddig csúszhat. Olvastam nála 6. körtől kezdve 2.-ig bezárólag mindent. Nem érzem azt, hogy pont nálunk köt majd ki, pedig nem kis neeed az a poszt... (bezony, 3 "e"-vel 😀)
Nagyon eltudnám képzelni Giants mezbe.
Taz
Awesome88
Gerixx
Azért nem írnám le a srácot annyival, hogy "ez már nem egyetemi foci." Ha nem néznék a hiányosságát, bőven kimehetne legkésőbb a 2. napon. (Mellesleg ez itt NewYork, ha valahova akkor ide jól jöhet a plussz hype és a média figyelem 😀 .) Nem itt fog kikötni, de biztos nem lennének álmatlan éjszakáim, ha őt hozná a GM 6. körben, fél kéz ide v. oda.Minden évben van egy-egy játékos, akit felkap a média, és akkora hype lesz körülötte, hogy nemigaz. Ilyen volt Böhringer, vagy Michael Sam (emlékeztek, hogy a Rams azért draftolta, hogySrácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ?Lehet azért trad-eltük el JPP, hogy... én egy nagyszerű játékosnak tartom, ráadásul a hozzáállása is páratlan. Örülnék neki, de nem tudom, hogy mennyire féltik a szakik, és hogy meddig csúszhat. Olvastam nála 6. körtől kezdve 2.-ig bezárólag mindent. Nem érzem azt, hogy pont nálunk köt majd ki, pedig nem kis neeed az a poszt... (bezony, 3 "e"-vel 😀)
Taz
Awesome88megússzaeltolja a Hard Knocks szereplést..?). Az NFL-nek kell a reklám, az ilyen játékosok pedig a legjobb felületek ezekre. Nem rossz játékos Griffin, talán nincs még egy játékos ekkora akaraterővel, de az NFL nem egyetemi foci, ezt sokan elfelejtik.
Kívánom, hogy sikeres legyen, de most komolyan egy kézfej nélküli LB-rel mélyítenéd az alapból fosgyenge sort?
szviko
több mint 7 éve
Miert tradeltuk el JPP t ?Azert h az extra pickkel hozzunk egy limitalt playert?Melyik poszt a need?Neha teljesen osszezavarsz...3-4 vedelemben max ILB lehetne ,arra pedig ott van Ogletree es B.J kezdonek.OLB /DE nagyobb need.Illetve max 5- 6. koros story lehet es talan megragadhat egy rosteren.Egy kezzel Azert nem lesz egyszeru Az NFL be,d en is szurkolok neki.Srácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ?Lehet azért trad-eltük el JPP, hogy... én egy nagyszerű játékosnak tartom, ráadásul a hozzáállása is páratlan. Örülnék neki, de nem tudom, hogy mennyire féltik a szakik, és hogy meddig csúszhat. Olvastam nála 6. körtől kezdve 2.-ig bezárólag mindent. Nem érzem azt, hogy pont nálunk köt majd ki, pedig nem kis neeed az a poszt... (bezony, 3 "e"-vel 😀)
Taz
Awesome88
több mint 7 éve
Minden évben van egy-egy játékos, akit felkap a média, és akkora hype lesz körülötte, hogy nemigaz. Ilyen volt Böhringer, vagy Michael Sam (emlékeztek, hogy a Rams azért draftolta, hogySrácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ?Lehet azért trad-eltük el JPP, hogy... én egy nagyszerű játékosnak tartom, ráadásul a hozzáállása is páratlan. Örülnék neki, de nem tudom, hogy mennyire féltik a szakik, és hogy meddig csúszhat. Olvastam nála 6. körtől kezdve 2.-ig bezárólag mindent. Nem érzem azt, hogy pont nálunk köt majd ki, pedig nem kis neeed az a poszt... (bezony, 3 "e"-vel 😀)
Taz
Awesome88
Kívánom, hogy sikeres legyen, de most komolyan egy kézfej nélküli LB-rel mélyítenéd az alapból fosgyenge sort?
több mint 7 éve
Srácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ?Lehet azért trad-eltük el JPP, hogy... én egy nagyszerű játékosnak tartom, ráadásul a hozzáállása is páratlan. Örülnék neki, de nem tudom, hogy mennyire féltik a szakik, és hogy meddig csúszhat. Olvastam nála 6. körtől kezdve 2.-ig bezárólag mindent. Nem érzem azt, hogy pont nálunk köt majd ki, pedig nem kis neeed az a poszt... (bezony, 3 "e"-vel 😀)
Taz
több mint 7 éve
Srácok ti mit gondoltok Shaquem Grifffin-ről ? Nagyon eltudnám képzelni Giants mezbe.
több mint 7 éve
Marshall sose volt gyors, de meg ahhoz kepest is lassult.Dropja is volt par .Azert nem szabad elfelejteni h elso eve volt Eli al es hat o sem arrol hires h pontos QB .Marshall top 10 wr volt egesz palyafutasa alatt ,nem sok jobb redzone target van nala es felepitese alapjan olyan jatekos akit DG is kedvel.En is megtartanam egy evre.Gettleman tuti h hozni fog drafton egy hasonlo felepitesu wr t ,m Lewis minden csak nem BM 🙂
több mint 7 éve
Biztos lesz veterán WR a rosteren, ha nem Marshall akkor más. Én tavaly nagyon örültem a leigazolásának, de a sérülések ellenére is hatalmas csalódás volt, ettől még én nem bánnám ha kapna még egy esélyt, mert egy nagyon jó játékosnak tartom alapvetően továbbra is.
több mint 7 éve
masszívabb paycuttal bírnám Marshallt én is még egy próbára..tavaly akkora szar volt az egész O mindenestül hátha idén még villantana egyet!
draft 2. napja (bár nem nagyon konyítok az ott várható prospectekhez ) engem kifejezetten érdekel!
több mint 7 éve
Első mondatban, hogy nem kell Marshall, második mondatban meg a paycut. Ilyen pálfordulást egy nőtől sem sűrűn látni.Bocs, nem jól fogalmaztam. Vagy cut vagy paycut... De személy szerint nekem nem kell Marshall, valahogy nem szimpatikus...
Shepard szinte csak a slotban alkalmazható. Engram is ott a jó+ in-line TE-ként. Beckham a Z, de ki lesz az X WR? Ez nem a madden, hogy van mondjuk három 80 feletti játékosod és minden szipiszuper. Nyilván a névsor erőssége miatt nem kell ide all-pro játékos, de jelen pillanatban némi fizetéscsökkentéssel Marshall a legjobb opció. Roger Lewis mit csinált tavaly? Nem sokat. A 3-dik szezonja következik ami döntő lesz, de jelen pillanatban nem kezdő szint. + a tavalyi sérüléshullám miatt sem lepne meg ha próbálnánk némi mélységet (veterán segítséget) felépíteni.
Asbee
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 7 éve
Lewis hasonló felépítésű mint Marshall? Not sure if bowl.hu or nso...
több mint 7 éve
Első mondatban, hogy nem kell Marshall, második mondatban meg a paycut. Ilyen pálfordulást egy nőtől sem sűrűn látni.Shepard szinte csak a slotban alkalmazható. Engram is ott a jó+ in-line TE-ként. Beckham a Z, de ki lesz az X WR? Ez nem a madden, hogy van mondjuk három 80 feletti játékosod és minden szipiszuper. Nyilván a névsor erőssége miatt nem kell ide all-pro játékos, de jelen pillanatban némi fizetéscsökkentéssel Marshall a legjobb opció. Roger Lewis mit csinált tavaly? Nem sokat. A 3-dik szezonja következik ami döntő lesz, de jelen pillanatban nem kezdő szint. + a tavalyi sérüléshullám miatt sem lepne meg ha próbálnánk némi mélységet (veterán segítséget) felépíteni.
több mint 7 éve
Lewis hasonló felépítésű mint BM, és Eli dobott neki egy-két mély labdát. Lásd: Chiefs elleni brutal elkapás. Tehát Ő is jó lenne RZ-be 😊Engram TE/WR hibrid. Shepard slot. BM nagytestű WR OBJ másik oldalára, redzone-ba, azért ez más.Kíváncsi vagyok mi lesz Marshall sorsa. Ha belemegy a fizetéscsökkentésbe akkor felőlem maradhat is. Nem láttam róla hírt, hogy ő teljesen felépült-e, de elvileg egészségesnek kell már lennie. Latimer kevés lenne Beckham túloldalára és a WR fizetések is durván elszálltak, talán így elférne még egy évig Marshall, hátha most nagyobb szerencséje lesz. A sok sérülés miatt egyébként sem annyira biztos, hogy ki akarjuk tenni, persze általában ilyenkor jön két napon belül a cut 😀Nem kell Marshall szerintem. Paycut lenne a legésszerűbb megoldás. Ott van Engram, Shepard vagy Lewis a helyére, szerintem tökéletesen tudják őt pótolni.
A draft meg kb. a legizgalmasabb dolog az NFL-ben. Ott építed a jövőt, az adja meg az alapot ahhoz, hogy sikeres legyél. Nem véletlenül a SB utáni legnépszerűbb esemény. Így hogy van internet bárki vissza tudja nézni az egyetemi játékosok teljesítményét és iszonyat jó dolog megpróbálni megjósolni a jövőt, hogy aztán a tutinak hitt elképzelések dőljenek be vagy épp fordítva. Kár, hogy itthon ezt nem sokan ismerik fel és csak maréknyi embert mozgat meg igazán a dolog (annyira, hogy pl. elmenjen egy draftnézésre). Remélem ilyen szempontból változni fog a szurkolói kultúra.
Asbee
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
GiantsMLBhunter
Nagyon várom már a draftot, de a szezon még jobban, hogy mit tudunk majd fakítani 😀😀😀
De azért remélem Shurmur a legjobbat hozza majd ki mindenkiből! 😊
Szerkesztette: Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
több mint 7 éve
Engram TE/WR hibrid. Shepard slot. BM nagytestű WR OBJ másik oldalára, redzone-ba, azért ez más.Kíváncsi vagyok mi lesz Marshall sorsa. Ha belemegy a fizetéscsökkentésbe akkor felőlem maradhat is. Nem láttam róla hírt, hogy ő teljesen felépült-e, de elvileg egészségesnek kell már lennie. Latimer kevés lenne Beckham túloldalára és a WR fizetések is durván elszálltak, talán így elférne még egy évig Marshall, hátha most nagyobb szerencséje lesz. A sok sérülés miatt egyébként sem annyira biztos, hogy ki akarjuk tenni, persze általában ilyenkor jön két napon belül a cut 😀Nem kell Marshall szerintem. Paycut lenne a legésszerűbb megoldás. Ott van Engram, Shepard vagy Lewis a helyére, szerintem tökéletesen tudják őt pótolni.
A draft meg kb. a legizgalmasabb dolog az NFL-ben. Ott építed a jövőt, az adja meg az alapot ahhoz, hogy sikeres legyél. Nem véletlenül a SB utáni legnépszerűbb esemény. Így hogy van internet bárki vissza tudja nézni az egyetemi játékosok teljesítményét és iszonyat jó dolog megpróbálni megjósolni a jövőt, hogy aztán a tutinak hitt elképzelések dőljenek be vagy épp fordítva. Kár, hogy itthon ezt nem sokan ismerik fel és csak maréknyi embert mozgat meg igazán a dolog (annyira, hogy pl. elmenjen egy draftnézésre). Remélem ilyen szempontból változni fog a szurkolói kultúra.
Asbee
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
több mint 7 éve
Kíváncsi vagyok mi lesz Marshall sorsa. Ha belemegy a fizetéscsökkentésbe akkor felőlem maradhat is. Nem láttam róla hírt, hogy ő teljesen felépült-e, de elvileg egészségesnek kell már lennie. Latimer kevés lenne Beckham túloldalára és a WR fizetések is durván elszálltak, talán így elférne még egy évig Marshall, hátha most nagyobb szerencséje lesz. A sok sérülés miatt egyébként sem annyira biztos, hogy ki akarjuk tenni, persze általában ilyenkor jön két napon belül a cut 😀Nem kell Marshall szerintem. Paycut lenne a legésszerűbb megoldás. Ott van Engram, Shepard vagy Lewis a helyére, szerintem tökéletesen tudják őt pótolni.
Asbee
több mint 7 éve
Kíváncsi vagyok mi lesz Marshall sorsa. Ha belemegy a fizetéscsökkentésbe akkor felőlem maradhat is. Nem láttam róla hírt, hogy ő teljesen felépült-e, de elvileg egészségesnek kell már lennie. Latimer kevés lenne Beckham túloldalára és a WR fizetések is durván elszálltak, talán így elférne még egy évig Marshall, hátha most nagyobb szerencséje lesz. A sok sérülés miatt egyébként sem annyira biztos, hogy ki akarjuk tenni, persze általában ilyenkor jön két napon belül a cut 😀A draft meg kb. a legizgalmasabb dolog az NFL-ben. Ott építed a jövőt, az adja meg az alapot ahhoz, hogy sikeres legyél. Nem véletlenül a SB utáni legnépszerűbb esemény. Így hogy van internet bárki vissza tudja nézni az egyetemi játékosok teljesítményét és iszonyat jó dolog megpróbálni megjósolni a jövőt, hogy aztán a tutinak hitt elképzelések dőljenek be vagy épp fordítva. Kár, hogy itthon ezt nem sokan ismerik fel és csak maréknyi embert mozgat meg igazán a dolog (annyira, hogy pl. elmenjen egy draftnézésre). Remélem ilyen szempontból változni fog a szurkolói kultúra.
több mint 7 éve
Én csak akkor hiszem el, hogy nem QB-t húztok, ha hátratradeltek.Miert kellene QB t huzni vagy le tradelni???Ha van lehetoseged egy franchise playert valasztani mas posztra akkor megteszed.QB ,DE,LT .Ezeknel nincs fontosabb es Chubb erre erkezne.Egy halom pick nem garantalja h jol is fogsz valasztani.Lasd Browns...Plus nem hiszem h rebuild van nalunk ,inkább reboot.OBJ ,LC es esetleg Chubb al lenne egy elég szilárd alap amire lehet évekig epiteni .Ez persze az en véleményem csak.
Már nem is feltétlenül azért nem hiszem el, mert a QB pick lenne a logikus (bár az lenne a logikus), hanem azért, mert a Jets trade óta az az 1/2 borzasztóan sokat ér. Ott vagy QB-t kell húzni vagy le kell tradelni és betankolni vastagon pickekből.
peterk2005