BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Remélem elengedjük ezt az egész Barkley dolgot 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
Taz New York Giants 350
Barkley Giants pulcsiban jelent meg a borbélynál.... hmmm érdekes 😁
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
1/12-nél nem lesz benn a Darnold, Rosen, Allen, Mayfield négyes egyik tagja sem, ebben biztosak lehetünk. Így ha velünk hozunk össze egy cserét akkor nyugodtan el is felejthetjük a QB picket. A Broncos-t kétlem, hogy feljebb jönnének. Nem tudhatjuk ki hogyan ítéli meg az irányítókat, de az általános vélekedés alapján nincs akkora különbség közöttük, hogy ez megérje nekik. Tavaly a Bears két harmadik és egy negyedik helyet áldozott fel azért, hogy 1 helyet lépjen feljebb. Szépnek tűnik a pickhalmozás, de egyrészt közel sem biztos, hogy a várt eredményt hozza, másrészt egy letrade-nél nem valószínű, hogy quarterbacket választunk.

Az pedig szerintem egyértelmű, hogy komoly átalakulások előtt állunk. 1981 óta nem választottunk ilyen magasan, a végéhez közeledik a franchise irányítónk pályafutása, a két éve igazolt nagy nevek simán távozhatnak a szerződésük végén (vagy még előbb) és többen vannak akik szívük szerint Beckhamet is elüldöznék. Nem látom azt mi alapján kerülhetünk idén vissza a rájátszásba, jövőre pedig még tovább (+1 bónusz év esetleg). Mert Manningben ennyi van. Várom az indokokat, hogy az elmúlt 2-3 év alapján mik azok az elemek amelyek megmutatják, hogy még mindig arról a QB-ról beszélünk aki 2011-ben sorra hozta a meccseket. Én itt egy olyan rebuildet látok, amelyet nem merünk kimondani. Gettleman jó lehet 4-5 évig és ennyi idő alatt SB-t is lehet nyerni, de kétlem, hogy erőltetnünk kellene a következő pár szezont azért, mert itt van Eli. Arra lehet jó DG, hogy ne forduljon elő egy tavalyi borzalom és egy versenyképes csapatot adjon át az utódjának, amitől akár kitelik egy nagy eredmény is.
Asbee
a felmerülő választékból
nálam Rosen (őt nagyon nem szeretném) és Allen kiesik!és marad Darnold vagy Mayfield ! velük elégedett lennék !
még jó hogy nincs már JR mert akkor tuti valami teljesen váratlan opció jönne!
mondjuk egy WR ! 😊
több mint 7 éve
1/12-nél nem lesz benn a Darnold, Rosen, Allen, Mayfield négyes egyik tagja sem, ebben biztosak lehetünk. Így ha velünk hozunk össze egy cserét akkor nyugodtan el is felejthetjük a QB picket. A Broncos-t kétlem, hogy feljebb jönnének. Nem tudhatjuk ki hogyan ítéli meg az irányítókat, de az általános vélekedés alapján nincs akkora különbség közöttük, hogy ez megérje nekik. Tavaly a Bears két harmadik és egy negyedik helyet áldozott fel azért, hogy 1 helyet lépjen feljebb. Szépnek tűnik a pickhalmozás, de egyrészt közel sem biztos, hogy a várt eredményt hozza, másrészt egy letrade-nél nem valószínű, hogy quarterbacket választunk.

Az pedig szerintem egyértelmű, hogy komoly átalakulások előtt állunk. 1981 óta nem választottunk ilyen magasan, a végéhez közeledik a franchise irányítónk pályafutása, a két éve igazolt nagy nevek simán távozhatnak a szerződésük végén (vagy még előbb) és többen vannak akik szívük szerint Beckhamet is elüldöznék. Nem látom azt mi alapján kerülhetünk idén vissza a rájátszásba, jövőre pedig még tovább (+1 bónusz év esetleg). Mert Manningben ennyi van. Várom az indokokat, hogy az elmúlt 2-3 év alapján mik azok az elemek amelyek megmutatják, hogy még mindig arról a QB-ról beszélünk aki 2011-ben sorra hozta a meccseket. Én itt egy olyan rebuildet látok, amelyet nem merünk kimondani. Gettleman jó lehet 4-5 évig és ennyi idő alatt SB-t is lehet nyerni, de kétlem, hogy erőltetnünk kellene a következő pár szezont azért, mert itt van Eli. Arra lehet jó DG, hogy ne forduljon elő egy tavalyi borzalom és egy versenyképes csapatot adjon át az utódjának, amitől akár kitelik egy nagy eredmény is.

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 305
Én arra is gondoltam, hogy nem Mind1 mit várnak el egy pár év múlva 70 éves embertől,GM, mi volt a megállapodás vele mikor hozták...Csapatépítünk? A jövőbe tekintünk, vagy a 'nagypénzes' idén-jövőre lejáró szerződésű playák mellé kerítünk bárkit.nagy a homály, ami a draft első két napján fog oszlani.
több mint 7 éve
forog itt több név folyamatosan de olyan nagyon durva lenne 1/2-re Mayfieldet húzni?
nagyon tetszik a srác mentalitása, karizmája !számomra fontosabb mint hogy milyen magas vagy milyen messzire dob , vagy hogy olvassa a védelmet! győztes típus kell nekünk!
nem hinném hogy meghúzzák de én neki örülnék leginkább !
yooker
Legjobb opció lenne egy letrade és utána Mayfield 😊
Szesze
De hova?
Asbee
Denver,Bills esetleg
több mint 7 éve
forog itt több név folyamatosan de olyan nagyon durva lenne 1/2-re Mayfieldet húzni?
nagyon tetszik a srác mentalitása, karizmája !számomra fontosabb mint hogy milyen magas vagy milyen messzire dob , vagy hogy olvassa a védelmet! győztes típus kell nekünk!
yooker
Szesze
De hova?

több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
yooker
több mint 7 éve
GJohnny74 New York Giants 640
Valszeg azon is múlhat mit fogunk kezdeni az 1. kör pickkel, hogy a vezetőség mennyire látja megfelelőnek az O linet Manning támogatására. Mivel öregszik es romlik a játéka, igy egyre jobb emberek kellenek köre, hogy megfelelő szintű legyen a támadójáték.
több mint 7 éve
yooker
Nem feltétlenül lenne durva, de a jelenlegi hírek alapján nagyon meglepődnék. Bár a média biztosan nagyon örülne az OBJ-Mayfield párosnak 😀

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Én max azért támogatnám a letrade-et, mert kb. tuti, hogy nem Rosen lesz a választottunk. De ez olyan szempontból felesleges manőverezgetés, hogy jövőre több pickünk legyen és azzal válasszunk irányítót. Most vagyunk a pozícióban, szvsz felesleges emiatt ugrálgatni. Nem lehet ezzel számolni, elég sok a bizonytalan tényező. Webb személye pedig szerintem nem játszik nagy szerepet egy ilyen döntésben.

több mint 7 éve
GJohnny74 New York Giants 640
Nagyon írják, hogy nem lenne rossz egy letrade sem. A plusz pickekkel a réseket lehetne foltozni, és mivel a korábbi feltradeek növelték a 2. pick értékét, így lehetne kapni 2019-es első köröst is. Ha nem válna be Webb, akkor jövőre 2 első körössel feljebb lehetne menni, egy irányítóért. Ha beválik akkor meg...

Szerkesztette: GJohnny74
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 305
 247sports.com/nfl/new-york-giants/Bolt/New-York-Giants-and-Bills-could-have-framework-for-trade-in-place-per-report-117241770
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 572 — Keep pounding
Nem QB-t nem akarok, hanem Allent nem... 😀
Asbee
En meg pont benne latok nagyon sokat, ha ulne egy evet es maximalisan tanulna, szerintem rohadt jo lenne.

Furcsa, de en pont Rosentol fazom peldaul.
Stez
Te kis antiszemita 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 436 — Bla, bla, bla
Landon Collinsnak újra meg kell műteni a sérült kezét! Júliusra várható a felépülése. Érdekes nemrég azt olvastam, hogy már majdnem teljesen meggyógyult, akkor mégsem... 😕😕😕

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 436 — Bla, bla, bla
The NFL has released the 2018 preseason schedule, including the four opponents that the Giants will face:

WEEK 1: vs. Cleveland Browns (Aug. 9-13)

WEEK 2: At Detroit Lions (Aug. 16-20)

WEEK 3: At Jets (Aug. 23-26)

WEEK 4: vs. New England Patriots (Aug. 30)

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
Asbee
En meg pont benne latok nagyon sokat, ha ulne egy evet es maximalisan tanulna, szerintem rohadt jo lenne.

Furcsa, de en pont Rosentol fazom peldaul.

több mint 7 éve

több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 976 — Lucas Scott
Egy ember nem jelent ma meg: Flowers 😀
Asbee
rágyúrt az első benyomásra.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
Erősen megy a pletyka, hogy Darnoldot preferáljuk Rosennel szemben. Általában kételkedve fogadok minden draft előtti információt (nem feltétlenül azért mert Rosent szeretném), de nagyon remélem, hogy semmi hasznos nem lesz kiszivárogtatva. Az elmúlt 1-2 évben volt ilyen és amatőr lenne újra beleesni ebbe a hibába. Mondjuk most nagyon úgy fest, hogy a Darnold-Allen kettős valamelyike lehet az 1/1. Ha az előbbit kihúzza a Browns és tényleg nem kedveljük Rosent (azt simán kinézem Gettlemanből, hogy beleszeret Allenbe...), akkor inkább trade-eljünk hátra és húzzunk le valakit. Darnoldot csak úgy tudnám elviselni, ha Rosen lesz az 1/1.
Asbee
nekem ez az Allen story nem stimmel! vigye csak el szépen a Browns (szerintem meg is teszi )
és akkor az összes jobb Qb-ból tudunk választani! 😊
yooker
Nagy méretű játékos erős karral aki az irányítók között mobilis is. DG kedveli a drabál állatokat és simán gondolkodhat úgy, hogy 1 vagy 2 évig építgetjük aztán robbant. Az első kör végén ez bele is férne, de 1/2-re nagyon nem.
Asbee
Szerintem belefer. Azert nagy luxus, ha esetleg olyan draftpoziciod van, ahol tenylegesen elhozhatsz egy olyan tehetseget iranyitot, akirol ugy veled, franchise kube lesz, erre megvan a municiod is az 1/2-vel, raadasul olyan helyzetben vagy, hogy meg picit ultetheted is a jatekost, hogy tanuljon, nem kell rogton a mely vizbe dobni, mivel itt van Manning.

Nyilvan ez abbol a szempontbol azert keseru szajizt hagy bennetek, hogy az 1/2-n nem azonnali segitseget kaptok, mint egy Barkley vagy egy Chubb, de gondolkozz hosszabb tavon, azon, hogy Manning utan viszont konnyen lehet, hogy ujabb 10-15 evre megvan az iranyitotok.

En amondo vagyok, nem tudhatod, 2018-ban Manning hogy teljesit, visszater Beckham is, az offense csak jobb lehet. Ha ez hoz 3-4 plusz W-t, akkor mar top15 korul draftol a Giants, akkor pedig felmenni a top1-2-3-ba rengetegbe kerul majd.

Most viszont itt van a pick, itt vannak a QB-talentek, itt van a lehetoseg. En biztos nem hagynam ki.

több mint 7 éve
Erősen megy a pletyka, hogy Darnoldot preferáljuk Rosennel szemben. Általában kételkedve fogadok minden draft előtti információt (nem feltétlenül azért mert Rosent szeretném), de nagyon remélem, hogy semmi hasznos nem lesz kiszivárogtatva. Az elmúlt 1-2 évben volt ilyen és amatőr lenne újra beleesni ebbe a hibába. Mondjuk most nagyon úgy fest, hogy a Darnold-Allen kettős valamelyike lehet az 1/1. Ha az előbbit kihúzza a Browns és tényleg nem kedveljük Rosent (azt simán kinézem Gettlemanből, hogy beleszeret Allenbe...), akkor inkább trade-eljünk hátra és húzzunk le valakit. Darnoldot csak úgy tudnám elviselni, ha Rosen lesz az 1/1.
Asbee
nekem ez az Allen story nem stimmel! vigye csak el szépen a Browns (szerintem meg is teszi )
yooker
Nagy méretű játékos erős karral aki az irányítók között mobilis is. DG kedveli a drabál állatokat és simán gondolkodhat úgy, hogy 1 vagy 2 évig építgetjük aztán robbant. Az első kör végén ez bele is férne, de 1/2-re nagyon nem.

több mint 7 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 220
Egy ember nem jelent ma meg: Flowers 😀
Asbee
Isten tartsa meg jó szokását 😊
több mint 7 éve
Asbee
több mint 7 éve