NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 795
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
tényleg sok volt a missed tackleje Ogletreenek, de kiváncsi vagyok aki azt mondja hogy a trade nyertese a Rams, az akkor is ezt mindaná ha nem léteznének a PFF osztályzatai.Nekem az a fura hogy októberben hosszabbítottak vele, most meg elcserélik.
több mint 7 éve
Nekem ez a deal tetszik!Olyan játékos került hozzánk aki szinte minden felállásban alkalmazható!
több mint 7 éve
meg könnyebben adta a 4. kört is, hogy kaptunk egy 4. kör végét is. meglátjuk, hogy mi lesz. legalább olyan LB játékost hoztunk, akiről már hallottam, mielőtt idejött volna 😊A comp picket adtuk el
csebi
több mint 7 éve
meg könnyebben adta a 4. kört is, hogy kaptunk egy 4. kör végét is. meglátjuk, hogy mi lesz. legalább olyan LB játékost hoztunk, akiről már hallottam, mielőtt idejött volna 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Akkora need a LB csapatunknál, hogy simán jó döntésnek tartom. Aztán majd a teljesítménye úgy is beárazza...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Signing bonus lesz ezekből a garantáltakból és így 4,75 M lesz idén a cap hit. Ha valakinek ez is sok, akkor nem tudom mi lenne jó...
több mint 7 éve
Akkor az idei évre megkapja a 7, jövőre pedig a 6 milliós garantált tartalmat. Ha minden igaz a '19-es szezon után dead money nélkül kirakható. Ennyit simán megér. Nem sokat tettünk mostanában a linebacker sor megerősítéséért és nagyon hiányzott már egy nagy nevű LB a védelembe. 4-3-ban és 3-4-ben is van tapasztalata Ogletree-nek és a tavalyi szezonja ugyan elég gyengére sikeredett, de ha jól tudom előtte azért nem volt olyan gázos. All-pro játékosokat pedig nem fognak ilyen pickekért csak úgy elosztogatni. Van benne némi kockázat, mert sokat keres, de a következő két évre ez bevállalható. Inkább trade-elek egy ilyen játékosért minthogy kiválasztom a következő Greg Jones-t vagy Jacquian Williams-et. Ogletree-n kívül a linebacker sorunk B.J. Goodsonból és Calvin Munsonból állt. Lépni kellett valamit, mert ez nagyon gázul nézett ki. Tutira ment Gettleman, inkább adott némi ellenértéket, hogy biztosan legyen egy új LB minthogy szaladt volna valamelyik FA után, aki közel sem biztos hogy jobb, de simán drágább lenne és az aláírásig lekoccolhat máshova. Ha ez rossz trade, akkor nagyon kevés jó csere van az NFL-ben.
több mint 7 éve
"Under defensive coordinator James Bettcher, the Giants are expected to run a 3-4 defense, so Ogletree provides an immediate upgrade and fills a key need. He also instantly becomes the team’s best linebacker after years of devaluing the position under then-general manager Jerry Reese.""Ogletree, who was a first-round pick of the Rams in the 2013 NFL Draft, signed a four-year, $42.75 million extensions with Los Angeles in October. He is due a $7 million roster bonus at the start of the new league year on March 14, and has a $3 million base salary ($10 million cap hit) in 2018. He also has a $6 million roster bonus for 2019 that will become fully guaranteed next week."
Szerkesztette: GJohnny74
több mint 7 éve
#FireGettleman
több mint 7 éve
Akkor összegezve az eddigieket :most hoztunk egy kurva szar játékost kurva drágán? ☺️😂✌️
yooker
több mint 7 éve
Akkor összegezve az eddigieket :most hoztunk egy kurva szar játékost kurva drágán? ☺️
több mint 7 éve
Remek húzás, pénzünk van rá? GondolomEnnyibe kerül:
ironroy
On October 12, 2017, Ogletree signed a four-year, $42 million contract extension with the Rams with $30 million guaranteed
több mint 7 éve
Kíváncsi leszek rá nálatok mit fog nyújtani, tavaly a statisztikák szerint az egyik legrosszabb ILB volt az egész ligában.Remek húzás, pénzünk van rá? Gondolomennyi kicsit sok érte szerintem...
ironroy
trii

több mint 7 éve
Remek húzás, pénzünk van rá? Gondolom
több mint 7 éve
Nem vészesen, max kevesebbet beszélünk a szabad linebackerekrőlaztabetyármindenségitBorult a holnapi podcast menetrend?
Asbee
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
aztabetyármindenségitBorult a holnapi podcast menetrend?
Asbee
több mint 7 éve
aztabetyármindenségit
több mint 7 éve
Ingyé vót....
több mint 7 éve
#Giants get:LB Alec Ogletree
2019 7th-rd pick
#Rams get:
2018 4th-rd pick Compensatory Pick
2018 6th-round pick
több mint 7 éve
And another trade: Rams trading LB Alec Ogletree to the New York Giants for two 2018 draft picks, per league source.Remélem 5. és 7. nél azért nem több a pick. Én örülök neki
Beki
több mint 7 éve
Hoppá, Ogletree!! Na, ő legalább minőségi upgrade.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
And another trade: Rams trading LB Alec Ogletree to the New York Giants for two 2018 draft picks, per league source.
több mint 7 éve
Vikóval beszereztünk egy külső hangkártyát és egy brutál mikrofont, így holnap este gyártunk egy podcastet. Ugyan nem valósult még meg minden amit szeretnénk, de a legfontosabb lépés kész 😊
több mint 7 éve
Andrew Luck mögé kell egy jó backup 1/3-raMondok nagyobbat!!!Jól hangzik, de sajnos 1/3-ban valszeg kimenne Rosen, ha a Colts-nak kell irányító. Kell nekik?
Elcseréljük Velük az 1/2, 1/4re. Ők kiválasztják Allent és Barkleyt, nekünk meg benmarad Rosen és a 2/1, 2/2-re választhatunk RB, OL vagy LB-t a jobbak közül és meg persze adnak némi aprót!
Na, hogy hangzik?? 😀😀😀
nagir
GJohnny74