BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez azért jó, mert ezt egy csomó csapat szurkolói elmondják a saját játékosukról.

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 308
OBJ ha egészséges jóval többet ér mint pár ígéretesnek mondott rookie. Neki a sérüléséig statisztikailag, szakmailag csak 1 emberrel kellett önmagán kívül küzdenie, őt ügy hívták: Jerry Rice

ráadásul OBJ-t még a csapattársai, edzői is szeretik, tisztelik, elismerik...a szurkolók meg szurkolók...
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Adjuk oda a Browns-nak az 1/1-ért. Pénz van, Landry-vel nagy haverok. 1/1-re Rosen, 1/2-re Barkley vagy trade
Asbee
mondjuk én ezt alá is írnám egyből 😊
több mint 7 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
egyre inkább menthetetlennek érzem obj-t és a hipertehetség önmagában kevés, lásd shawn kemp...
több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Adjuk oda a Browns-nak az 1/1-ért. Pénz van, Landry-vel nagy haverok. 1/1-re Rosen, 1/2-re Barkley vagy trade

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Közbe kezd elég irritáló lenne OBJ viselkedése. Toljad a pizzát meg a kokót tesó, majd te leszel a legjobban kereső játékos így is
több mint 7 éve
GJohnny74 New York Giants 640
Itt egy jó leírás, hogy az Ogletree trade után hogy áll a cap space. Miket lehet tenni a növelésére.
 247sports.com/nfl/new-york-giants/Bolt/Alec-Ogletree-trade-with-New-York-Giants-salary-cap-impact-115971963
több mint 7 éve
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈 New York Giants Alabama Crimson Tide 81
Gallman lesz a futó es qb lesz az 1/2
Janek
Hol kell aláírni?

Mondjuk egy veterán segítsége elférne RB poszton
Asbee
Én is így gondolom! 😊

Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 7 éve
Janek
Hol kell aláírni?

Mondjuk egy veterán segítsége elférne RB poszton

több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 544 — Chiefs GM
Mit gondoltok Demarco Murray-ről? Ha esetleg nem sikerül megszereznünk Barkely-t, bejelentkezhetünk érte?
Erős testalkatú, a súlypontja elég alacsonyan van, ezért nehezen tudják szerelni. Gyors, és megbízható. Jól észreveszi a lyukakat, türelmes, és szerintem Darkwa-val jó páros alkotnának. 😊

Személy szerint örülnék neki, ha sikerülne elhozni, ugyanis Tennessee-ben nem tartanak rá igényt...
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
Porcelánból van. Anno a 2014es karrier csúcs szezonja után is azért engedtük el a Philybe, mert a 4 éve alatt, az volt az egyetlen szezonja, amit végig tudott játszani. 2011 és 2013 között meg ilyen átlag évi 7-8 meccseket játszott.
Egyébként valóban egy remek játékos | volt | , de nem lehet rá építeni. Gondolom így harminc fölött még annyira se.
Cowboykarcsi90
Mondjuk a tavalyi szezont végigtolta elég jól, idén is játszott 15 meccsen (de valóban megreccsent idénre a teljesítménye). Cserébe jól használva 150-200 carry benne lehet évente, nagyon jó elkapó is, és passz blokkolásban is ligaátlag feletti. Valahova fog még kapni egy 2 éves, viszonylag normális szerződést szerintem.

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 691 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Mit gondoltok Demarco Murray-ről? Ha esetleg nem sikerül megszereznünk Barkely-t, bejelentkezhetünk érte?
Erős testalkatú, a súlypontja elég alacsonyan van, ezért nehezen tudják szerelni. Gyors, és megbízható. Jól észreveszi a lyukakat, türelmes, és szerintem Darkwa-val jó páros alkotnának. 😊

Személy szerint örülnék neki, ha sikerülne elhozni, ugyanis Tennessee-ben nem tartanak rá igényt...
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
Porcelánból van. Anno a 2014es karrier csúcs szezonja után is azért engedtük el a Philybe, mert a 4 éve alatt, az volt az egyetlen szezonja, amit végig tudott játszani. 2011 és 2013 között meg ilyen átlag évi 7-8 meccseket játszott.
Egyébként valóban egy remek játékos | volt | , de nem lehet rá építeni. Gondolom így harminc fölött még annyira se.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈 New York Giants Alabama Crimson Tide 81

Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 7 éve
29. Podcast - A 2018-as FA piac

A minőség tutira jobb, de azon is tudunk még javítani, az elején volt némi lámpaláz is, hogy minden tuti legyen, de egyre jobban belelendültünk. A körítésen is fejleszteni fogunk, most ezt sikerült összehozni 😊

több mint 7 éve
meg könnyebben adta a 4. kört is, hogy kaptunk egy 4. kör végét is. meglátjuk, hogy mi lesz. legalább olyan LB játékost hoztunk, akiről már hallottam, mielőtt idejött volna 😊
csebi
A comp picket adtuk el
Asbee
akkor még jobban fest a csere. azt hittem a comp pickeket nem lehet cserélni, azért írtam a fentit.
csebi
Tavaly óta lehet

több mint 7 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 975 — pizsama@gmail.com
tényleg sok volt a missed tackleje Ogletreenek, de kiváncsi vagyok aki azt mondja hogy a trade nyertese a Rams, az akkor is ezt mindaná ha nem léteznének a PFF osztályzatai.

Nekem az a fura hogy októberben hosszabbítottak vele, most meg elcserélik.
braxa88
Nem tudok egyértelmű nyertest hirdetni (még). Szerintem ő külső LB-nek sokkal jobb volt mint MLB-nek vagy OLB-nek. Én alapvetően nem bánom hogy elcserélte a Rams. Lehet a Giants-nek jobban beválik majd.
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 978 — Lucas Scott
meg könnyebben adta a 4. kört is, hogy kaptunk egy 4. kör végét is. meglátjuk, hogy mi lesz. legalább olyan LB játékost hoztunk, akiről már hallottam, mielőtt idejött volna 😊
csebi
A comp picket adtuk el
Asbee
akkor még jobban fest a csere. azt hittem a comp pickeket nem lehet cserélni, azért írtam a fentit.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Mondjuk ha 3-4, akkor Kennard igen jól érezné magát az egyik OLB pozícióban. Lehetne Vernon az egyik oldalon aki elsősorban a pass rush-ért felelne, míg ő komplexebb feladatot kaphatna a túloldalon.

több mint 7 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Érdemes újra osszefoglalni a dolgokat!
Egy klasszis játékos bagóért! ☺️
Király!
yooker
Szerintem is nagyon jó játékos, fiatal és egy tackle gép aki mindig odaér. Tény, hogy az idei éve kicsit gyengébb volt viszont, két éve top10ben volt a legtöbb tackle statisztikában és előtte se maradt el sokkal. 2015ben volt egy súlyos térdsérülése de úgy tűnik rendbe jött. Coverageban is remekül használható, nagyon jó kis trade és 5 Misi cap hit-t nem sok érte szerintem. Ha Kennardot is visszatudjuk hozni akkor rendben leszünk szerintem, mert OLB-WLBkent nagyon jól lehetne hasznosítani, Goodson meg Ogletree középen meg foghatja a futasokat.
Már nagyon várom az FA keringőt, úgy gondolom az O-linet megpróbáljuk már az elején lejátszani, hogy más ne nagyon zavarhasson be, viszont attól felek, hogy Pugh-t nem fogjuk tudni megtartani.
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
braxa88
Végül is jobban jártak, mintha lejár a szerződése, és ingyen megy el, nem?
helmet
6,4millió deadmoney bennmaradt a sapkában ezzel a cserével.
több mint 7 éve
helmet Minnesota Vikings 247
braxa88
Végül is jobban jártak, mintha lejár a szerződése, és ingyen megy el, nem?
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
Érdemes újra osszefoglalni a dolgokat!
Egy klasszis játékos bagóért! ☺️
Király!
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Ejjha, ez kissé meglepett! Mondjuk sejtettem, hogy komolyabban vesszük idén az LB posztot (nem volt magasan a léc). Sztem Ogletree kurva jó játékos, leszarom a PFF-et, ez egy nagyon jó igazolás ennyiért.
több mint 7 éve
GJohnny74 New York Giants 640
Én azt olvastam, hogy Ogletree nek Bettcher rendszere elvileg jobban fog feküdni, így az eredményei is javulhatnak.

Szerkesztette: GJohnny74
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
tényleg sok volt a missed tackleje Ogletreenek, de kiváncsi vagyok aki azt mondja hogy a trade nyertese a Rams, az akkor is ezt mindaná ha nem léteznének a PFF osztályzatai.