New York Jets
Am GVR-t igazán kivághatnánk LDT meg jöhetne vissza cserébe.Na, a GVR-kirúgás bejött! És Herbig első blikkre még jobb dealnek is tűnik, mint LDT 😊
Apex
Ideje volt. 3.5 misi cap space plusz. Bar az iOL depth igy osszesen Feeney es Herbig 😀OG Nate Herbig erkezett claim utjan.GVR repült cserébe
Beki
Wester
OG Nate Herbig erkezett claim utjan.GVR repült cserébe
Beki
Lesz ez még így se!
És a mostani NFL ben a konszenzus szerint a védőfal es a corner sor számit inkább 😊www.ourlads.com/nfldepthcharts/depthchart/NYJJogos, safety poszton tényleg lehetnek gondok.
Safety depth csak sztem aggasztó? Nem igazán tudjuk h Joyner milyen állapotban lesz és a fenének sem hiányzik h Davist nézegessük, ahogy köröz a pályán világát nem tudva.
Beki
Viszont LB poszt miatt én továbbra is jobban aggódom: Mosley 2019-ben nyújtott utoljára kimagaslót, azóta egy sérült és egy gyenge évet tolt, Quincy-nek meg igazából nem volt még igazán jó szezonja. A cserejátékosokat meg hagyjuk is...
Cserébe a védőfal és a corner sor szerintem qrvajó lesz! 😊
Zotya86
Green is green
www.ourlads.com/nfldepthcharts/depthchart/NYJJogos, safety poszton tényleg lehetnek gondok.
Safety depth csak sztem aggasztó? Nem igazán tudjuk h Joyner milyen állapotban lesz és a fenének sem hiányzik h Davist nézegessük, ahogy köröz a pályán világát nem tudva.
Beki
Viszont LB poszt miatt én továbbra is jobban aggódom: Mosley 2019-ben nyújtott utoljára kimagaslót, azóta egy sérült és egy gyenge évet tolt, Quincy-nek meg igazából nem volt még igazán jó szezonja. A cserejátékosokat meg hagyjuk is...
Cserébe a védőfal és a corner sor szerintem qrvajó lesz! 😊
Mekhi Becton
George Fant
Max Mitchell
Conor McDermott
Chuma Edoga
Interior OL:
Laken Tomlinson
Alijah Vera-Tucker
Connor McGovern
Nate Herbig
Dan Feeney
Greg Van Roten
Annyira elég, hogy látszódik h fizikailag jó állapotban van. Motiváció meg többi terén meg kiderül, de nem ártana egy veterán OT még, mert nálam a megítélése emberünknek a béka segge alatt van és továbbra sem mókás h McDermott, Edoga és a rookie Mitchell van csak backupnak.Biztos én nem vagyok elég szakavatott... ez tényleg annyira megnyugtató video, h Bectonnal minden ok?Mekhi Becton is looking strong and healthy working with one of the best Oline coaches in the business. 🔥👀@BigDuke50 pic.twitter.com/9D5DDxet7O
— Optimistic Jets (@OptimisticJets) May 5, 2022
Beki
Pityu Gyor
Biztos én nem vagyok elég szakavatott... ez tényleg annyira megnyugtató video, h Bectonnal minden ok?Mekhi Becton is looking strong and healthy working with one of the best Oline coaches in the business. 🔥👀@BigDuke50 pic.twitter.com/9D5DDxet7O
Beki
Green is green
OG Nate Herbig erkezett claim utjan.Jó move!
Beki
Mekhi Becton is looking strong and healthy working with one of the best Oline coaches in the business. 🔥👀@BigDuke50 pic.twitter.com/9D5DDxet7O
JD adott pár interjút előző napokban, 2 infó:Nekem a Stingley-s rész az ilyen kitérő válasznak tűnt, mert nem akart az általunk nem kiválasztott játékosokról infót adni.
- Breece Hall 18. volt a boardunkon
- Stingley hasonló értékeléssel rendelkezett, mint Szósz
Beki
Lesz ez még így se!
- Breece Hall 18. volt a boardunkon
- Stingley hasonló értékeléssel rendelkezett, mint Szósz
Thought this was pretty good insight into the pre-draft meeting btw the #Jets and @ii_jermaine with a fascinating nugget on practice routine down at U of Georgia @AlbertBreer @theMMQB pic.twitter.com/QPWsOy5eGE
— Damien Woody (@damienwoody) May 2, 2022
Az egész cikk itt van, a második rész szól rólunk:
www.si.com/nfl/2022/05/02/nfl-draft-howie-roseman-eagles-daily-cover
Lesz ez még így se!
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Én megvettem, már szurkolok neki 😁😁
steelwolf
Green is green
the Jamal Adams Trade officially is complete
— MR Sports👑 (@MRsports604) April 30, 2022
Seahawks received:
• S Jamal Adams
• 2022 4th CB Coby Bryant
New York Jets received:
• S Bradley McDougald (cut)
• 2021 1st OL Alijah Vera-Tucker
• 2022 1st WR Garrett Wilson #GoHawks #Seahawks #TakeFlight #Jets pic.twitter.com/FjkOCV74tI
The full terms of the Sam Darnold to Carolina trade:
Jets receive:
38th overall - used to trade up for Breece Hall
111th overall - OT Max Mitchell
226th overall (2021) - used trade w/ KC, used 207th pick on J. Marshall
Panthers receive:
QB Sam Darnold
Simán van esélye rostert fogni amúgy, nem nagy was ist das leverni a Nasirildeen-Sherwood duót.DQ Thomas a legnagyobb király, ő lesz a legjobb játékos a draft classban!!! | Kedvenc csapataim ne tessék nézni. |UDFA-k:Osszessegeben nem tul szexi udfa class. DQ Thomas kapott 130k-t garantaltan, de 24 eves lesz szezonkezdesre.
Florida A&M DT Savion Williams
N.C. State RB Zonovan Knight
IU-Pennsylvania WR Irvin Charles
Middle Tennessee State LB D.Q. Thomas
Kent State WR Keshunn Abram
East Carolina S D.J. Ford
Illinois CB Tony Adams
Coastal Carolina DT D.J. Brewer
North Carolina A&T WR Ron Hunt
Beki
Beki
Wester