New York Jets

30 feliratkozó

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Az az érzés mikor kiszívsz az 1/1-re hajtó MIA-tól és ránézel a schedule-ra és leesik h játszunk ismét a MIA-val, a nyeretlen Bengals-al és az egy győzelemmel álló Redskins-el.
Beki
Akkor elkezdesz Tua videokat nezni? Elnezest, hogy is mondjam, nem vagyok vmi nagy Darnold hivo.
ulpianus
Fogy az én hitem is Darnold irányába, de nem lesz QB pick.
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
Az az érzés mikor kiszívsz az 1/1-re hajtó MIA-tól és ránézel a schedule-ra és leesik h játszunk ismét a MIA-val, a nyeretlen Bengals-al és az egy győzelemmel álló Redskins-el.
Beki
Akkor elkezdesz Tua videokat nezni? Elnezest, hogy is mondjam, nem vagyok vmi nagy Darnold hivo.
ulpianus
Ilyen OL moge nem lenne sok ertelme QB-t huzni

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Beki
ulpianus
Én se, sőt. De baromság lenne ide most QB-t húzni, mert nem tudom mikor láttam utoljára ilyen szar o-linet.
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
 twitter.com/RobbySabo/status/1191092377613742081?s=19

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Beki

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Christopher Johnson persze fülét-farkát behúzva menekült a média elől tegnap.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Mi a fasz folyik New Yorkban?
Ma este a Miami egész contender csapatnak tűnt, és ezt nem dícséretnek szántam.

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Harrison es Bell is elviharzott anelkul h medianak beszelt volna. Adams meg nyomja a BS, szar dumat.
Ha hnap is meg Gase a HC tenyleg vegeztem a meccsek elo kovetesevel, majd highlights eleg lesz az 50 sack es 10 INT megnezesere.
több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
I've been covering the Jets for 31 years and I can say without any doubt this was one of their most embarrassing losses. Ever. This was the kind of loss that gets people fired and leads to off-season overhauls. Inexcusable.

Ilyet sem láttam még Cimini-től, pedig 10. éve követem a Jets meccseit stb.
Ha CJ-nek vannak tökei, belátja a saját hülyeségét és szezon felénél elküldi Gase-t. Itt már vége annak a dumának h mennyit ártanánk Samnek. Ezekkel a dilettáns vadbarmokkal semmit nem fejlődik.
Mehet GW az ideiglenes HC dolog, lesz durván 2 hónapjuk felmérni a HC jelölteket, semmi kapkodás és hagyjuk h JD válasszon.
Beki
csak az a gond hogy Douglas elvileg Gase miatt jött ide ha jól emlékszem, ezért szerintem nem fogja kirúgni azt aki idehozta
de az egyértelmű hogy Gaset ki kell rúgni, már azt sem értettem amikor a Dolphins után idehozták szerintem az is marhaság volt, de most már látszik hogy totál reménytelen a faszi
több mint 6 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 034
I've been covering the Jets for 31 years and I can say without any doubt this was one of their most embarrassing losses. Ever. This was the kind of loss that gets people fired and leads to off-season overhauls. Inexcusable.

Ha CJ-nek vannak tökei, belátja a saját hülyeségét és szezon felénél elküldi Gase-t. Itt már vége annak a dumának h mennyit ártanánk Samnek. Ezekkel a dilettáns vadbarmokkal semmit nem fejlődik.
Mehet GW az ideiglenes HC dolog, lesz durván 2 hónapjuk felmérni a HC jelölteket, semmi kapkodás és hagyjuk h JD válasszon.
Beki
Ámen
Ez lenne a normális
Csak aztán felébredünk és rájövünk hogy ez a Jets

Green is green
több mint 6 éve
Törölt felhasználó

több mint 6 éve
Ez szégyen. Nagyot nőne a franchise a szememben ha kibasznák Gaset. Ma vagy holnap.

Green is green
több mint 6 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 018 — Jó ötletnek tűnt!
Naszóval: Nem vagyok hajlandó meccset nézni addig, mig ez a nyomorék ki nem lesz baszva

Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Es valoban akartunk embert hozni a falbol
 twitter.com/RapSheet/status/1190962484158615552?s=19
Apex
Valoban sokat tenne egy jo OLért

Green is green
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Apex
és akkor mi lett volna Winters sorsa? LG?
Amadeus
Megy backupnak és jövőre repül.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Apex
és akkor mi lett volna Winters sorsa? LG?
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
De szép nap a mai ismét, újabb fontos csoportrangadó következik a Jets-nek...akarom írni megye 3-as bénák kiesési meccse...
Pár észrevétel részemről:
- ha kikapunk, mindegy mennyire, Gase mehet amerre lát és CJ nem bánnám, ha média elé állna
- győzelem esetén, bízom benne h Sam nem szór megint INT hadakat, főleg hülye döntések miatt
- ha Darnoldnak ma is futnia kell az életéért, OL edzőt ideje lesz elküldeni
- ha Bell ma sem tud leg 4 yard / futás átlag fölé kerülni... (ha hátrányban leszünk és passzolni kell, akk elnézhető)
- sok jóra nem számítok pass rush terén...QW valszeg rengeteg snapet kap h végre LW-t eltradeltük és Anderson is visszatér, de valszeg a küldd rá a házat Fitz bácsira lesz a nyerő ismét (Dolphins 26 sacket engedett, míg mi 34-et eddig)
- ha jól tudom, perpill 1 egészséges belső LB-nk van Burgess személyében...h erre mit tud kitalálni GW...gondolom Adams vmivel több futás elleni feladatot kap, vagy Jenkins esetleg.
- TruJo kiesésével (hááála az égnek), bízom benne h Hairston és Roberts azért tudják limitálni a Parker-Williams duót, de a TE és RB terén lesz gond LB-k nélkül...

Lesz itt adok-kapok rendesen és sztem mindkét QB megtiszteli az ellenfél védelmét eladott labdával, de csak a győzelem elfogadható.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Cannon -> IR, Shepherd aktivalva
Kalil es TruJo mindketto hala az egnek OUT, Hewitt doubtful
Beachum es Herndon Q-t kapott, de meccsnapi dontesnek neznek ki
több mint 6 éve
Jamal Adams reakciója kapcsán ezt érdemes megtekinteni.
 twitter.com/BackAftaThis/status/1189725145759440897
iktriad
És az a szomorú, hogy sajnos igaza is van Mike-nak. Szinte biztos vagyok benne, hogy az offseason-ben tradelni fogjuk, és jobban is járnánk vele, egyrészt ilyen mentalitással nem lehet rebuildelni, másrészt rohadtul kellenének az első néhány körben a + pickek annyi lyuk van a rosteren. Talán marad ha JD beszél a fejével, de mivel be van sértődve(lol), így még erre sem hajlandó. Az a vicces amúgy tényleg hogy akik problémás embereknek voltak beállítva(Bell, Robby) tökéletesen kezelték a szituációt. Én tényleg sajnálom, mert ez idáig az volt róla a véleményem(és szerintem mindenki másnak is), hogy kb. egy karrierre szóló szerződést pakoljanak le elé, mert zseniális a fickó, viszont ezek után szerintem erősen kérdőjeles az is, hogy milyen vezér valójában.
Apex
Tultolta Adams is de szerintem a kozvelemeny is.
O egy egészsegesen egoista vezér. Bejott NYba, és bár szar minden csak azt kérte hogy bizzanak benne. A szemebe is mondjak h nem adjak el szamitanak ra o a csapat arca. Erre 2 napra ra mastol tudja meg h eladna a GM.
Én se lennék a legjobb fej ezek után.

Le fog nyugodni o is. Kell pár hét. Ha elindulna itt valami sztem nem rajta múlna h alair hosszú távra. De ha marad ez a kilatastalan csapathelyzet akkor sztem menni fog. Ha nem a mostani offseasonban de utána.
alatriste
Abszolut egyetertek. Calm down, ez most friss, meglatjuk mi lesz belőle pár hét mulva

Green is green
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Cashman -> IR
Luvu jott fel PSbol.
Ugy fest h Beachum es Herndon megsem lesz bevetheto vasarnap. Kalil sem edz, bar nem is gond. Anderson visszater viszont.
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 837 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
iktriad
És az a szomorú, hogy sajnos igaza is van Mike-nak. Szinte biztos vagyok benne, hogy az offseason-ben tradelni fogjuk, és jobban is járnánk vele, egyrészt ilyen mentalitással nem lehet rebuildelni, másrészt rohadtul kellenének az első néhány körben a + pickek annyi lyuk van a rosteren. Talán marad ha JD beszél a fejével, de mivel be van sértődve(lol), így még erre sem hajlandó. Az a vicces amúgy tényleg hogy akik problémás embereknek voltak beállítva(Bell, Robby) tökéletesen kezelték a szituációt. Én tényleg sajnálom, mert ez idáig az volt róla a véleményem(és szerintem mindenki másnak is), hogy kb. egy karrierre szóló szerződést pakoljanak le elé, mert zseniális a fickó, viszont ezek után szerintem erősen kérdőjeles az is, hogy milyen vezér valójában.
Apex
Tultolta Adams is de szerintem a kozvelemeny is.
O egy egészsegesen egoista vezér. Bejott NYba, és bár szar minden csak azt kérte hogy bizzanak benne. A szemebe is mondjak h nem adjak el szamitanak ra o a csapat arca. Erre 2 napra ra mastol tudja meg h eladna a GM.
Én se lennék a legjobb fej ezek után.

Le fog nyugodni o is. Kell pár hét. Ha elindulna itt valami sztem nem rajta múlna h alair hosszú távra. De ha marad ez a kilatastalan csapathelyzet akkor sztem menni fog. Ha nem a mostani offseasonban de utána.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
iktriad

több mint 6 éve
mzperx New York Jets 245
Igazából itt az a legszomorúbb, hogy két év alatt 400 millió dollárt elköltöttetek, és egy centit nem lett jobb ezalatt a csapat
Wyatt
Igen és ha ehhez hozzávesszük a Jets draftjait az utóbbi évekből...félelmetes...
2014-es draft classtól nézve, többségük már az NFL-ben sincs és saját draftoltjainkból csak Winters és Enunwa kapott hosszabbítást elvileg. Van egy tippem h Adams, Maye és Jenkins sem fog kapni nálunk.
Beki
pont ezt akartam írni....művészi módon tudjuk elherdálni a pickjeinket, küönösen a magas első köröseinket, amelyek megszerzésébe egyébként szezonokat ölünk....tényleg művészet fél év alatt 2 1/6-ost elveszíteni (már megelőlegeztem Adams távozását is)....

Ha jól láttam jövőre 67 milla helyünk lesz (jelen állás szerint). Itt már el lehet gondolkozni egy re-builden (újra). Ha Adamsért adnak két zsák krumplit akkor további 7 millával nő a cap space. Mosley és Johnson a nyakunkon marad, de lehet hogy Bell-t érdemes lesz el-shoppolni...