New York Jets
30 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Fogy az én hitem is Darnold irányába, de nem lesz QB pick.Az az érzés mikor kiszívsz az 1/1-re hajtó MIA-tól és ránézel a schedule-ra és leesik h játszunk ismét a MIA-val, a nyeretlen Bengals-al és az egy győzelemmel álló Redskins-el.Akkor elkezdesz Tua videokat nezni? Elnezest, hogy is mondjam, nem vagyok vmi nagy Darnold hivo.
Beki
ulpianus
több mint 6 éve
Ilyen OL moge nem lenne sok ertelme QB-t huzniAz az érzés mikor kiszívsz az 1/1-re hajtó MIA-tól és ránézel a schedule-ra és leesik h játszunk ismét a MIA-val, a nyeretlen Bengals-al és az egy győzelemmel álló Redskins-el.Akkor elkezdesz Tua videokat nezni? Elnezest, hogy is mondjam, nem vagyok vmi nagy Darnold hivo.
Beki
ulpianus
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Én se, sőt. De baromság lenne ide most QB-t húzni, mert nem tudom mikor láttam utoljára ilyen szar o-linet.Az az érzés mikor kiszívsz az 1/1-re hajtó MIA-tól és ránézel a schedule-ra és leesik h játszunk ismét a MIA-val, a nyeretlen Bengals-al és az egy győzelemmel álló Redskins-el.Akkor elkezdesz Tua videokat nezni? Elnezest, hogy is mondjam, nem vagyok vmi nagy Darnold hivo.
Beki
ulpianus
több mint 6 éve
twitter.com/RobbySabo/status/1191092377613742081?s=19
több mint 6 éve
Az az érzés mikor kiszívsz az 1/1-re hajtó MIA-tól és ránézel a schedule-ra és leesik h játszunk ismét a MIA-val, a nyeretlen Bengals-al és az egy győzelemmel álló Redskins-el.Akkor elkezdesz Tua videokat nezni? Elnezest, hogy is mondjam, nem vagyok vmi nagy Darnold hivo.
Beki

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Christopher Johnson persze fülét-farkát behúzva menekült a média elől tegnap.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Az az érzés mikor kiszívsz az 1/1-re hajtó MIA-tól és ránézel a schedule-ra és leesik h játszunk ismét a MIA-val, a nyeretlen Bengals-al és az egy győzelemmel álló Redskins-el.
több mint 6 éve
Mi a fasz folyik New Yorkban?Ma este a Miami egész contender csapatnak tűnt, és ezt nem dícséretnek szántam.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Harrison es Bell is elviharzott anelkul h medianak beszelt volna. Adams meg nyomja a BS, szar dumat.Ha hnap is meg Gase a HC tenyleg vegeztem a meccsek elo kovetesevel, majd highlights eleg lesz az 50 sack es 10 INT megnezesere.
több mint 6 éve
I've been covering the Jets for 31 years and I can say without any doubt this was one of their most embarrassing losses. Ever. This was the kind of loss that gets people fired and leads to off-season overhauls. Inexcusable.csak az a gond hogy Douglas elvileg Gase miatt jött ide ha jól emlékszem, ezért szerintem nem fogja kirúgni azt aki idehozta
Ilyet sem láttam még Cimini-től, pedig 10. éve követem a Jets meccseit stb.
Ha CJ-nek vannak tökei, belátja a saját hülyeségét és szezon felénél elküldi Gase-t. Itt már vége annak a dumának h mennyit ártanánk Samnek. Ezekkel a dilettáns vadbarmokkal semmit nem fejlődik.
Mehet GW az ideiglenes HC dolog, lesz durván 2 hónapjuk felmérni a HC jelölteket, semmi kapkodás és hagyjuk h JD válasszon.
Beki
de az egyértelmű hogy Gaset ki kell rúgni, már azt sem értettem amikor a Dolphins után idehozták szerintem az is marhaság volt, de most már látszik hogy totál reménytelen a faszi
több mint 6 éve
I've been covering the Jets for 31 years and I can say without any doubt this was one of their most embarrassing losses. Ever. This was the kind of loss that gets people fired and leads to off-season overhauls. Inexcusable.Ámen
Ilyet sem láttam még Cimini-től, pedig 10. éve követem a Jets meccseit stb.
Ha CJ-nek vannak tökei, belátja a saját hülyeségét és szezon felénél elküldi Gase-t. Itt már vége annak a dumának h mennyit ártanánk Samnek. Ezekkel a dilettáns vadbarmokkal semmit nem fejlődik.
Mehet GW az ideiglenes HC dolog, lesz durván 2 hónapjuk felmérni a HC jelölteket, semmi kapkodás és hagyjuk h JD válasszon.
Beki
Ez lenne a normális
Csak aztán felébredünk és rájövünk hogy ez a Jets
Green is green
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
I've been covering the Jets for 31 years and I can say without any doubt this was one of their most embarrassing losses. Ever. This was the kind of loss that gets people fired and leads to off-season overhauls. Inexcusable.Ilyet sem láttam még Cimini-től, pedig 10. éve követem a Jets meccseit stb.
több mint 6 éve
Ez szégyen. Nagyot nőne a franchise a szememben ha kibasznák Gaset. Ma vagy holnap.
Green is green
több mint 6 éve
Naszóval: Nem vagyok hajlandó meccset nézni addig, mig ez a nyomorék ki nem lesz baszva
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Es valoban akartunk embert hozni a falbolValoban sokat tenne egy jo OLért
twitter.com/RapSheet/status/1190962484158615552?s=19
Apex
Green is green
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Megy backupnak és jövőre repül.Es valoban akartunk embert hozni a falbolés akkor mi lett volna Winters sorsa? LG?
Apex
Amadeus
több mint 6 éve
Es valoban akartunk embert hozni a falbolés akkor mi lett volna Winters sorsa? LG?
Apex
több mint 6 éve
Es valoban akartunk embert hozni a falboltwitter.com/RapSheet/status/1190962484158615552?s=19
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
De szép nap a mai ismét, újabb fontos csoportrangadó következik a Jets-nek...akarom írni megye 3-as bénák kiesési meccse...Pár észrevétel részemről:
- ha kikapunk, mindegy mennyire, Gase mehet amerre lát és CJ nem bánnám, ha média elé állna
- győzelem esetén, bízom benne h Sam nem szór megint INT hadakat, főleg hülye döntések miatt
- ha Darnoldnak ma is futnia kell az életéért, OL edzőt ideje lesz elküldeni
- ha Bell ma sem tud leg 4 yard / futás átlag fölé kerülni... (ha hátrányban leszünk és passzolni kell, akk elnézhető)
- sok jóra nem számítok pass rush terén...QW valszeg rengeteg snapet kap h végre LW-t eltradeltük és Anderson is visszatér, de valszeg a küldd rá a házat Fitz bácsira lesz a nyerő ismét (Dolphins 26 sacket engedett, míg mi 34-et eddig)
- ha jól tudom, perpill 1 egészséges belső LB-nk van Burgess személyében...h erre mit tud kitalálni GW...gondolom Adams vmivel több futás elleni feladatot kap, vagy Jenkins esetleg.
- TruJo kiesésével (hááála az égnek), bízom benne h Hairston és Roberts azért tudják limitálni a Parker-Williams duót, de a TE és RB terén lesz gond LB-k nélkül...
Lesz itt adok-kapok rendesen és sztem mindkét QB megtiszteli az ellenfél védelmét eladott labdával, de csak a győzelem elfogadható.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Cannon -> IR, Shepherd aktivalvaKalil es TruJo mindketto hala az egnek OUT, Hewitt doubtful
Beachum es Herndon Q-t kapott, de meccsnapi dontesnek neznek ki
több mint 6 éve
Abszolut egyetertek. Calm down, ez most friss, meglatjuk mi lesz belőle pár hét mulvaTultolta Adams is de szerintem a kozvelemeny is.Jamal Adams reakciója kapcsán ezt érdemes megtekinteni.És az a szomorú, hogy sajnos igaza is van Mike-nak. Szinte biztos vagyok benne, hogy az offseason-ben tradelni fogjuk, és jobban is járnánk vele, egyrészt ilyen mentalitással nem lehet rebuildelni, másrészt rohadtul kellenének az első néhány körben a + pickek annyi lyuk van a rosteren. Talán marad ha JD beszél a fejével, de mivel be van sértődve(lol), így még erre sem hajlandó. Az a vicces amúgy tényleg hogy akik problémás embereknek voltak beállítva(Bell, Robby) tökéletesen kezelték a szituációt. Én tényleg sajnálom, mert ez idáig az volt róla a véleményem(és szerintem mindenki másnak is), hogy kb. egy karrierre szóló szerződést pakoljanak le elé, mert zseniális a fickó, viszont ezek után szerintem erősen kérdőjeles az is, hogy milyen vezér valójában.
twitter.com/BackAftaThis/status/1189725145759440897
iktriad
Apex
O egy egészsegesen egoista vezér. Bejott NYba, és bár szar minden csak azt kérte hogy bizzanak benne. A szemebe is mondjak h nem adjak el szamitanak ra o a csapat arca. Erre 2 napra ra mastol tudja meg h eladna a GM.
Én se lennék a legjobb fej ezek után.
Le fog nyugodni o is. Kell pár hét. Ha elindulna itt valami sztem nem rajta múlna h alair hosszú távra. De ha marad ez a kilatastalan csapathelyzet akkor sztem menni fog. Ha nem a mostani offseasonban de utána.
alatriste
Green is green
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Cashman -> IRLuvu jott fel PSbol.
Ugy fest h Beachum es Herndon megsem lesz bevetheto vasarnap. Kalil sem edz, bar nem is gond. Anderson visszater viszont.
több mint 6 éve
Tultolta Adams is de szerintem a kozvelemeny is.Jamal Adams reakciója kapcsán ezt érdemes megtekinteni.És az a szomorú, hogy sajnos igaza is van Mike-nak. Szinte biztos vagyok benne, hogy az offseason-ben tradelni fogjuk, és jobban is járnánk vele, egyrészt ilyen mentalitással nem lehet rebuildelni, másrészt rohadtul kellenének az első néhány körben a + pickek annyi lyuk van a rosteren. Talán marad ha JD beszél a fejével, de mivel be van sértődve(lol), így még erre sem hajlandó. Az a vicces amúgy tényleg hogy akik problémás embereknek voltak beállítva(Bell, Robby) tökéletesen kezelték a szituációt. Én tényleg sajnálom, mert ez idáig az volt róla a véleményem(és szerintem mindenki másnak is), hogy kb. egy karrierre szóló szerződést pakoljanak le elé, mert zseniális a fickó, viszont ezek után szerintem erősen kérdőjeles az is, hogy milyen vezér valójában.
iktriad
Apex
O egy egészsegesen egoista vezér. Bejott NYba, és bár szar minden csak azt kérte hogy bizzanak benne. A szemebe is mondjak h nem adjak el szamitanak ra o a csapat arca. Erre 2 napra ra mastol tudja meg h eladna a GM.
Én se lennék a legjobb fej ezek után.
Le fog nyugodni o is. Kell pár hét. Ha elindulna itt valami sztem nem rajta múlna h alair hosszú távra. De ha marad ez a kilatastalan csapathelyzet akkor sztem menni fog. Ha nem a mostani offseasonban de utána.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Jamal Adams reakciója kapcsán ezt érdemes megtekinteni.És az a szomorú, hogy sajnos igaza is van Mike-nak. Szinte biztos vagyok benne, hogy az offseason-ben tradelni fogjuk, és jobban is járnánk vele, egyrészt ilyen mentalitással nem lehet rebuildelni, másrészt rohadtul kellenének az első néhány körben a + pickek annyi lyuk van a rosteren. Talán marad ha JD beszél a fejével, de mivel be van sértődve(lol), így még erre sem hajlandó. Az a vicces amúgy tényleg hogy akik problémás embereknek voltak beállítva(Bell, Robby) tökéletesen kezelték a szituációt. Én tényleg sajnálom, mert ez idáig az volt róla a véleményem(és szerintem mindenki másnak is), hogy kb. egy karrierre szóló szerződést pakoljanak le elé, mert zseniális a fickó, viszont ezek után szerintem erősen kérdőjeles az is, hogy milyen vezér valójában.
iktriad
több mint 6 éve
pont ezt akartam írni....művészi módon tudjuk elherdálni a pickjeinket, küönösen a magas első köröseinket, amelyek megszerzésébe egyébként szezonokat ölünk....tényleg művészet fél év alatt 2 1/6-ost elveszíteni (már megelőlegeztem Adams távozását is)....Igazából itt az a legszomorúbb, hogy két év alatt 400 millió dollárt elköltöttetek, és egy centit nem lett jobb ezalatt a csapatIgen és ha ehhez hozzávesszük a Jets draftjait az utóbbi évekből...félelmetes...
Wyatt
2014-es draft classtól nézve, többségük már az NFL-ben sincs és saját draftoltjainkból csak Winters és Enunwa kapott hosszabbítást elvileg. Van egy tippem h Adams, Maye és Jenkins sem fog kapni nálunk.
Beki
Ha jól láttam jövőre 67 milla helyünk lesz (jelen állás szerint). Itt már el lehet gondolkozni egy re-builden (újra). Ha Adamsért adnak két zsák krumplit akkor további 7 millával nő a cap space. Mosley és Johnson a nyakunkon marad, de lehet hogy Bell-t érdemes lesz el-shoppolni...