New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jah és Allen és Pryor volt a kezdő safety párosunk ma is. Amiről nincs infó, hogy Amaro és Cumberland között h áll a verseny.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mai Twitter-es "közvetítés" az edzésről nagyon azt sugallja, hogy Geno és Decker között nagyon durva az összhang és utóbbi durván oktatta ma a CB-ket is.Elég egyértelmű végig, hogy Geno a kezdő és a snapeket végig Mangoldtól kapta az összes edzésen eddig.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Azért egy 800 yard egy szezonban nem átlag feletti, még ha az átlaga nem is volt rossz 😀 Pláne, hogy passzjátékban és blokkolásban is erősen mínuszos értéket kapott, és nem a futók rangsorában átlagos feltétlenül (mondjuk ott is), hanem az összes játékost tekintve. Elit besorolást pedig tényleg csak a liga legjobbjai kapnak, a három DL-emberke tényleg pöpec volt együtt is, külön-külön is, de a második legjobb besorolás azért bőven jó oda. A fontosabb, hogy a szezon végén mi lesz az összkép, reménykedjetek benne, hogy a támadók közül nem csak a fal lesz jó 😊Többek között, de ahogy david52 is írta ivory sem átlagos, mikor tavaly meccseket nyert nekünk és egész szezonban 4.6-os átlaggal futott. Aztán Harris is szerintem Good Starter, Kerley meg HQ,és még sorolhatnám. Ahány ember annyi ilyen rangsor szóval tényleg nem érdemes ezen fennakadni.DL túl alacsony 😕WyattmustaineSok mindennel nem értek egyet, de ez szubjektív dolog, remélem majd engem igazolnak a srácok a szezonbanWester
Más: A falcons elleni meccsünket a 19. legjobbnak választották az nfl.com-on: www.nfl.com/labs/rr/top20games/game/19/copyWester
több mint 10 éve
Többek között, de ahogy david52 is írta ivory sem átlagos, mikor tavaly meccseket nyert nekünk és egész szezonban 4.6-os átlaggal futott. Aztán Harris is szerintem Good Starter, Kerley meg HQ,és még sorolhatnám. Ahány ember annyi ilyen rangsor szóval tényleg nem érdemes ezen fennakadni.DL túl alacsony 😕WyattmustaineSok mindennel nem értek egyet, de ez szubjektív dolog, remélem majd engem igazolnak a srácok a szezonbanWester
Más: A falcons elleni meccsünket a 19. legjobbnak választották az nfl.com-on: www.nfl.com/labs/rr/top20games/game/19/copy
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Chris Johnsonnak volt egy fantasztikus éve 2009ben, sokan arra emlékeznek. Onnan kapta a becenevét. És nagyjából ennyi, megfutja a szükséges yardmennyiséget mindig, de rossz vagy középszerű átlaggal. Tavaly épp rossz átlaggal.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
david52
115
mustainelehet nekem szépíti meg az emlékeket az idő, de Ivory nem tűnik nekem átlagos kezdőnek.. Johnson persze még egy snapet se játszott itt, de azt érzem van benne annyi, hogy ne átlag alattinak legyen minősítve. remélem szeptemberben rácáfolunk ezekre
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
DL túl alacsony 😕mustaineSok mindennel nem értek egyet, de ez szubjektív dolog, remélem majd engem igazolnak a srácok a szezonbanWester
több mint 10 éve
mustaineSok mindennel nem értek egyet, de ez szubjektív dolog, remélem majd engem igazolnak a srácok a szezonban
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Stylee
480
David Nelson Haitibe végzett jótékonysági munkát amikor megcsípte egy moszkító, ezután 40 fokos láza lett. A játékost karanténba kellett helyezni, így kihagyta az edzések első hetét.Fűzővel kifelé
több mint 10 éve
Rex says he isn't sure if Antwan Barnes will be ready for training camp. #nyjNa ez viszont nem jó hír
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Asked re: Mike Goodson not being here, Rex said: "He volunteered not to be here." Added: "We haven't seen him." #jets
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
QB stats: Geno 8-for-10; Vick 3-for-8 with a sack and a drop #nyjPretty quiet practice not a lot stood today, Cunningham & Breno jumped out the most. Breno threw a couple of impressive double chest punches
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Jets OTA attendance: don't see Eric Decker, Willie Colon (knee), Mike Goodson out there. + Evans,WallsEric Decker tweeted yesterday that he and his wife are presenting tonight at CMT Awards, which explains absence from voluntary OTA today.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Jets have media access for today's OTA. Practice begins at 10. #nyjVégre
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Calvin Pryor @CP3_850 5mMcDougle az egyetlen, akinek nincs szerződése már csak az idei draft classunkból.
Officially a NYJWester
több mint 10 éve
Calvin Pryor @CP3_850 5mOfficially a NYJ
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Nice job by Jets DL @mowilkerson for giving $1,000 college scholarships to five high school seniors from his native New Jersey. #nyj
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Boyd is ott van. 😀MM a QB helyzetről tegnap:Én úgy gondolom ez így van rendjén. Ha le kell ültetni Geno-t, akkor ne Matt Simmsek álljanak be helyette meccset nyerniWester
"It may not be quite like the competition we had last year, where everything was 50-50," said Mornhinweg, alluding to the open competition between Smith and Mark Sanchez. "Mike has all that experienced banked. We're trying to continue the progress with Geno and then have Mike ready to go. It's just that simple, and Mike knows exactly what expectations and roles he has."Beki
Amúgy sztem fontos, hogy újonc QB azért érezze még a bizalmat, de tudja ha szarul tolja húzhat a padra és most nem a Cards elleni meccsre gondolok, amikor Sanchezt a 3. INT után csaptuk csak padra.
több mint 10 éve
MM a QB helyzetről tegnap:Én úgy gondolom ez így van rendjén. Ha le kell ültetni Geno-t, akkor ne Matt Simmsek álljanak be helyette meccset nyerni
"It may not be quite like the competition we had last year, where everything was 50-50," said Mornhinweg, alluding to the open competition between Smith and Mark Sanchez. "Mike has all that experienced banked. We're trying to continue the progress with Geno and then have Mike ready to go. It's just that simple, and Mike knows exactly what expectations and roles he has."Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
MM a QB helyzetről tegnap:"It may not be quite like the competition we had last year, where everything was 50-50," said Mornhinweg, alluding to the open competition between Smith and Mark Sanchez. "Mike has all that experienced banked. We're trying to continue the progress with Geno and then have Mike ready to go. It's just that simple, and Mike knows exactly what expectations and roles he has."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Seth Walder @SethWalderNYDN 9 pMornhinweg says there is competition at QB, but that it isn't quite like the 50-50 competition team had last year between Sanchez and Geno.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.nfl.com/news/story/0ap2000000353806/article/chris-johnson-new-york-jets-should-get-andre-johnsonIdziket ismerve ez a lépés soha nem fog megtörténni. 😊
Érdekes lenne, ha bejelentkeznénk érte, de nem tartom valószínűnek sajnos. 😊david52
több mint 10 éve
david52
115
Érdekes lenne, ha bejelentkeznénk érte, de nem tartom valószínűnek sajnos. 😊