NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
na oszt milyen csúcs mégis?

Mondtam én hogy Szancsó illik a rendszerbe. BAGGIO HOL VAGY? Mostmár nálam nem csak papíron!!! 😛 😀ano92
Sancho ANNYIRA illik a rendszerbe, hogy most már a Philly-t hozták fel egyik példaként a zsebirányítók felsőbbrendűségéért a read-optionben futkározós QB-k, Cam Newtonok ellen (akinek tegnap szerintem egy ilyen játéka nem volt és a zsebből még kifordulni se tudott, mert Barwinék földbe döngölték szegényt már a pocketben). Na ezt add össze... Egészen elkeserítő volt sajnos nemcsak a sport tv-seket, hanem grudent hallgatni: "The read option is a college offense." - anyádbaggio
főleg a vasárnapi seahawks-giants után, ahol a seahawks offense csak a read optionnel tudott előrehaladni, és ebből a read optionből siekerült kb 350 yardot futni.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante

Mondtam én hogy Szancsó illik a rendszerbe. BAGGIO HOL VAGY? Mostmár nálam nem csak papíron!!! 😛 😀ano92
Sancho ANNYIRA illik a rendszerbe, hogy most már a Philly-t hozták fel egyik példaként a zsebirányítók felsőbbrendűségéért a read-optionben futkározós QB-k, Cam Newtonok ellen (akinek tegnap szerintem egy ilyen játéka nem volt és a zsebből még kifordulni se tudott, mert Barwinék földbe döngölték szegényt már a pocketben). Na ezt add össze... Egészen elkeserítő volt sajnos nemcsak a sport tv-seket, hanem grudent hallgatni: "The read option is a college offense." - anyád

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
"Az Eagles a végére 45-23-ra húzott el, vagyis nagyon simán nyert, a szezont csereként kezdő irányító, Mark Sanchez 5 TD-t passzolt, amivel klubcsúcsot állított be, a kiütéses sikert pedig annyira elunta a kommentátorállásban Jon Gruden és Mike Tirico, hogy nekiálltak turmixot készíteni." (sportgeza.hu, 11/11/2014)karmigran
A végén utólag beírtak egy Safety-t a párducoknak?
Amit én láttam, az 45-21 volt.... 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Mondtam én hogy Szancsó illik a rendszerbe. BAGGIO HOL VAGY? Mostmár nálam nem csak papíron!!! 😛 😀

több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
"Az Eagles a végére 45-23-ra húzott el, vagyis nagyon simán nyert, a szezont csereként kezdő irányító, Mark Sanchez 5 TD-t passzolt, amivel klubcsúcsot állított be, a kiütéses sikert pedig annyira elunta a kommentátorállásban Jon Gruden és Mike Tirico, hogy nekiálltak turmixot készíteni." (sportgeza.hu, 11/11/2014)
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Sikerült a srácoknak a lelkivilágomra rárezonálni :p de azért vannak fenntartásaim 😀 😀dande
Futójáték? 😊picksix
Inkább csendben örülök a győzelemnek, mielőtt néhány nehezebb sorsú fórumtársam szépeket gondol magában egy ilyen győzelem után 😉, hogy mit fanyalgok.

De azért GB ellen igazán megmérettetünk, és ha elfogadható játékkal találtatunk könnyűnek már nem lesz bajom. A Titans-t meg verni kell, és onnantól már lényegében PO-val felérő meccsek jönnek amiket nyerni kell.dande
Talán pont a Green Bay miatt nem erőltettük a futójátékot, gondolván arra, hogy ott nagyobb szerepet kell kapnia, tartalékoljuk a puskaport. Btw Shady nem volt meggyőző. Ha sikerülne nyerni számomra nagyobb fegyvertény lenne, mintha hazai pályán legyőznénk a Seahawks-t.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sikerült a srácoknak a lelkivilágomra rárezonálni :p de azért vannak fenntartásaim 😀 😀dande
Futójáték? 😊picksix
Inkább csendben örülök a győzelemnek, mielőtt néhány nehezebb sorsú fórumtársam szépeket gondol magában egy ilyen győzelem után 😉, hogy mit fanyalgok.

De azért GB ellen igazán megmérettetünk, és ha elfogadható játékkal találtatunk könnyűnek már nem lesz bajom. A Titans-t meg verni kell, és onnantól már lényegében PO-val felérő meccsek jönnek amiket nyerni kell.
több mint 11 éve
Futójáték? 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sikerült a srácoknak a lelkivilágomra rárezonálni :p de azért vannak fenntartásaim 😀 😀
több mint 11 éve
Tutti frutti Sancho Time 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Eagles inactives: QB Foles, S Wolff, S Watkins, OL Vandervelde, OL Kelly, WR Maehl, DE Hart. Tobin starts at RG

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Srácok, az eheti tippjáték elfelejtődött / időhiány / kommunikációs baki miatt elmarad. Most még meg tudnánk csinálni, de pár órával a meccs előtt nem lenne túl fair.

Cserébe a jövő héten tíz kérdés lesz, vagy majd valahogy behozzuk a lemaradást. Köszi a megértést, és bocsi!mustaine
kivagy rugvaano92
Te meg remélem be. Vagy legalább már alapozol az esti meccsre 😀

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Srácok, az eheti tippjáték elfelejtődött / időhiány / kommunikációs baki miatt elmarad. Most még meg tudnánk csinálni, de pár órával a meccs előtt nem lenne túl fair.

Cserébe a jövő héten tíz kérdés lesz, vagy majd valahogy behozzuk a lemaradást. Köszi a megértést, és bocsi!mustaine
kivagy rugva

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

Cserébe a jövő héten tíz kérdés lesz, vagy majd valahogy behozzuk a lemaradást. Köszi a megértést, és bocsi!

több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
ezen a héten a kérdéseket is ki kell találni 😊

31-17 w
eagles
nem
shady
panthers
eagles
több mint 11 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Tippjáték nem lesz a blogon, vagy csak én nem látom?
... vagy még korán van?greenboy
A tippjtékba:
34 - 27 W
Eagles
Igen
Sanchez
Ugyanannyi
Nem
(Lécci a kérdéseket igazítsátok a válaszokhoz a tökéletes megfejtésért. Egyúttal az eredményt is. Köszi!)
😉

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Nagyon kéne ma a lelkemnek, hogy nyerjünk, remélem ezt az égiek is látják, meg a csapat is érzi 😛 😀dande
Reméljük a Williams-Allen álomduó is átveszi a rezgésedHighlander
Inkább trió Fletcher-rel kiegészítve 😀

Amúgy ők már a Lambeau-ra gyúrnak, Rodgers úgyis annyi INT-et dobál ott(2012 decembere óta 0).Hulkeinstein
Valamivel jobbnak érzem idén Fletcher-t mint CW-t. Mindkettőjüknek megvolt a maga flop meccse (Jags, Skins) de Flecsernek több emlékezetesebb megmozdulására emlékszem meg sztem kiegyensúlyozottabb is, aztán lehet, hogy csak zsigerből elegem van Williamsből vagy optikai csalódás.Highlander
Cary jobb játékos, de kettejük közül én is őt küldeném el. Emberileg 0, és agya sincs. Kizárt dolognak tartom hogy jövőre is Eagles playa legyen, a cap száma olyan brutális.
több mint 11 éve
Nagyon kéne ma a lelkemnek, hogy nyerjünk, remélem ezt az égiek is látják, meg a csapat is érzi 😛 😀dande

Amúgy ők már a Lambeau-ra gyúrnak, Rodgers úgyis annyi INT-et dobál ott(2012 decembere óta 0).Hulkeinstein
Valamivel jobbnak érzem idén Fletcher-t mint CW-t. Mindkettőjüknek megvolt a maga flop meccse (Jags, Skins) de Flecsernek több emlékezetesebb megmozdulása volt meg sztem kiegyensúlyozottabb is, aztán lehet, hogy csak zsigerből elegem van Williamsből vagy optikai csalódás.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan

Amúgy ők már a Lambeau-ra gyúrnak, Rodgers úgyis annyi INT-et dobál ott(2012 decembere óta 0).
több mint 11 éve
Reméljük a Williams-Allen álomduó is átveszi a rezgésed

több mint 11 éve
Nagyon kéne ma a lelkemnek, hogy nyerjünk, remélem ezt az égiek is látják, meg a csapat is érzi 😛 😀
több mint 11 éve
Jaiquawn simán jobb, mint Nate Allen 😀 Kár, hogy régen jobban szerette a saját csapattársát blokkolni, mint megcsinálni a tacklet 😀

több mint 11 éve
JJ már két INT nél jár, egyenlőre az exEagle veri a Pitt-t ha már itt nem sikerült 😛dande
plusz egy fumble rec !😊sümegphillyfan
ELITmustaine
bírtam jj-t maradhatott volna. De amúgy nemrég a Smith II vitában feljött hogy van hogy egy ilyen 1-2. körös újonc 4 év múlva érik be. Akkor JJ-t mégis mi a faszért kúrtuk ki?

Hasonlítanak amúgy egymásra draft reach tekintetben 😀

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Azt hittem már TO tért vissza 😛

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Már régen voltak:
...
dande
Welcome back #81!skizofita
Na ő viszont reméljük kap egy Standing Ovationt 😀dande
Mekkora fail lenne ha egy 3rd and Avanttal kapnánk ki a legvégén 😀😀Highlander
Sicc innen 😉 😛