NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
főleg a vasárnapi seahawks-giants után, ahol a seahawks offense csak a read optionnel tudott előrehaladni, és ebből a read optionből siekerült kb 350 yardot futni.na oszt milyen csúcs mégis?Sancho ANNYIRA illik a rendszerbe, hogy most már a Philly-t hozták fel egyik példaként a zsebirányítók felsőbbrendűségéért a read-optionben futkározós QB-k, Cam Newtonok ellen (akinek tegnap szerintem egy ilyen játéka nem volt és a zsebből még kifordulni se tudott, mert Barwinék földbe döngölték szegényt már a pocketben). Na ezt add össze... Egészen elkeserítő volt sajnos nemcsak a sport tv-seket, hanem grudent hallgatni: "The read option is a college offense." - anyádbaggio
Mondtam én hogy Szancsó illik a rendszerbe. BAGGIO HOL VAGY? Mostmár nálam nem csak papíron!!! 😛 😀ano92
több mint 11 éve
na oszt milyen csúcs mégis?Sancho ANNYIRA illik a rendszerbe, hogy most már a Philly-t hozták fel egyik példaként a zsebirányítók felsőbbrendűségéért a read-optionben futkározós QB-k, Cam Newtonok ellen (akinek tegnap szerintem egy ilyen játéka nem volt és a zsebből még kifordulni se tudott, mert Barwinék földbe döngölték szegényt már a pocketben). Na ezt add össze... Egészen elkeserítő volt sajnos nemcsak a sport tv-seket, hanem grudent hallgatni: "The read option is a college offense." - anyád
Mondtam én hogy Szancsó illik a rendszerbe. BAGGIO HOL VAGY? Mostmár nálam nem csak papíron!!! 😛 😀ano92

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
"Az Eagles a végére 45-23-ra húzott el, vagyis nagyon simán nyert, a szezont csereként kezdő irányító, Mark Sanchez 5 TD-t passzolt, amivel klubcsúcsot állított be, a kiütéses sikert pedig annyira elunta a kommentátorállásban Jon Gruden és Mike Tirico, hogy nekiálltak turmixot készíteni." (sportgeza.hu, 11/11/2014)karmigranA végén utólag beírtak egy Safety-t a párducoknak?
Amit én láttam, az 45-21 volt.... 😀
több mint 11 éve
na oszt milyen csúcs mégis?Mondtam én hogy Szancsó illik a rendszerbe. BAGGIO HOL VAGY? Mostmár nálam nem csak papíron!!! 😛 😀
több mint 11 éve
"Az Eagles a végére 45-23-ra húzott el, vagyis nagyon simán nyert, a szezont csereként kezdő irányító, Mark Sanchez 5 TD-t passzolt, amivel klubcsúcsot állított be, a kiütéses sikert pedig annyira elunta a kommentátorállásban Jon Gruden és Mike Tirico, hogy nekiálltak turmixot készíteni." (sportgeza.hu, 11/11/2014)
több mint 11 éve
Talán pont a Green Bay miatt nem erőltettük a futójátékot, gondolván arra, hogy ott nagyobb szerepet kell kapnia, tartalékoljuk a puskaport. Btw Shady nem volt meggyőző. Ha sikerülne nyerni számomra nagyobb fegyvertény lenne, mintha hazai pályán legyőznénk a Seahawks-t.Inkább csendben örülök a győzelemnek, mielőtt néhány nehezebb sorsú fórumtársam szépeket gondol magában egy ilyen győzelem után 😉, hogy mit fanyalgok.Sikerült a srácoknak a lelkivilágomra rárezonálni :p de azért vannak fenntartásaim 😀 😀dandeFutójáték? 😊picksix
De azért GB ellen igazán megmérettetünk, és ha elfogadható játékkal találtatunk könnyűnek már nem lesz bajom. A Titans-t meg verni kell, és onnantól már lényegében PO-val felérő meccsek jönnek amiket nyerni kell.dande
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Inkább csendben örülök a győzelemnek, mielőtt néhány nehezebb sorsú fórumtársam szépeket gondol magában egy ilyen győzelem után 😉, hogy mit fanyalgok.Sikerült a srácoknak a lelkivilágomra rárezonálni :p de azért vannak fenntartásaim 😀 😀dandeFutójáték? 😊picksix
De azért GB ellen igazán megmérettetünk, és ha elfogadható játékkal találtatunk könnyűnek már nem lesz bajom. A Titans-t meg verni kell, és onnantól már lényegében PO-val felérő meccsek jönnek amiket nyerni kell.
több mint 11 éve
Sikerült a srácoknak a lelkivilágomra rárezonálni :p de azért vannak fenntartásaim 😀 😀dandeFutójáték? 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Sikerült a srácoknak a lelkivilágomra rárezonálni :p de azért vannak fenntartásaim 😀 😀
több mint 11 éve
Eagles inactives: QB Foles, S Wolff, S Watkins, OL Vandervelde, OL Kelly, WR Maehl, DE Hart. Tobin starts at RG
több mint 11 éve
Te meg remélem be. Vagy legalább már alapozol az esti meccsre 😀Srácok, az eheti tippjáték elfelejtődött / időhiány / kommunikációs baki miatt elmarad. Most még meg tudnánk csinálni, de pár órával a meccs előtt nem lenne túl fair.kivagy rugvaano92
Cserébe a jövő héten tíz kérdés lesz, vagy majd valahogy behozzuk a lemaradást. Köszi a megértést, és bocsi!mustaine
több mint 11 éve
Srácok, az eheti tippjáték elfelejtődött / időhiány / kommunikációs baki miatt elmarad. Most még meg tudnánk csinálni, de pár órával a meccs előtt nem lenne túl fair.kivagy rugva
Cserébe a jövő héten tíz kérdés lesz, vagy majd valahogy behozzuk a lemaradást. Köszi a megértést, és bocsi!mustaine
több mint 11 éve
Srácok, az eheti tippjáték elfelejtődött / időhiány / kommunikációs baki miatt elmarad. Most még meg tudnánk csinálni, de pár órával a meccs előtt nem lenne túl fair.Cserébe a jövő héten tíz kérdés lesz, vagy majd valahogy behozzuk a lemaradást. Köszi a megértést, és bocsi!
több mint 11 éve
ezen a héten a kérdéseket is ki kell találni 😊31-17 w
eagles
nem
shady
panthers
eagles
több mint 11 éve
Tippjáték nem lesz a blogon, vagy csak én nem látom?A tippjtékba:
... vagy még korán van?greenboy
34 - 27 W
Eagles
Igen
Sanchez
Ugyanannyi
Nem
(Lécci a kérdéseket igazítsátok a válaszokhoz a tökéletes megfejtésért. Egyúttal az eredményt is. Köszi!)
😉
több mint 11 éve
Cary jobb játékos, de kettejük közül én is őt küldeném el. Emberileg 0, és agya sincs. Kizárt dolognak tartom hogy jövőre is Eagles playa legyen, a cap száma olyan brutális.Valamivel jobbnak érzem idén Fletcher-t mint CW-t. Mindkettőjüknek megvolt a maga flop meccse (Jags, Skins) de Flecsernek több emlékezetesebb megmozdulására emlékszem meg sztem kiegyensúlyozottabb is, aztán lehet, hogy csak zsigerből elegem van Williamsből vagy optikai csalódás.HighlanderInkább trió Fletcher-rel kiegészítve 😀Nagyon kéne ma a lelkemnek, hogy nyerjünk, remélem ezt az égiek is látják, meg a csapat is érzi 😛 😀dandeReméljük a Williams-Allen álomduó is átveszi a rezgésedHighlander
Amúgy ők már a Lambeau-ra gyúrnak, Rodgers úgyis annyi INT-et dobál ott(2012 decembere óta 0).Hulkeinstein
több mint 11 éve
Valamivel jobbnak érzem idén Fletcher-t mint CW-t. Mindkettőjüknek megvolt a maga flop meccse (Jags, Skins) de Flecsernek több emlékezetesebb megmozdulása volt meg sztem kiegyensúlyozottabb is, aztán lehet, hogy csak zsigerből elegem van Williamsből vagy optikai csalódás.Inkább trió Fletcher-rel kiegészítve 😀Nagyon kéne ma a lelkemnek, hogy nyerjünk, remélem ezt az égiek is látják, meg a csapat is érzi 😛 😀dandeReméljük a Williams-Allen álomduó is átveszi a rezgésedHighlander
Amúgy ők már a Lambeau-ra gyúrnak, Rodgers úgyis annyi INT-et dobál ott(2012 decembere óta 0).Hulkeinstein
több mint 11 éve
Inkább trió Fletcher-rel kiegészítve 😀Nagyon kéne ma a lelkemnek, hogy nyerjünk, remélem ezt az égiek is látják, meg a csapat is érzi 😛 😀dandeReméljük a Williams-Allen álomduó is átveszi a rezgésedHighlander
Amúgy ők már a Lambeau-ra gyúrnak, Rodgers úgyis annyi INT-et dobál ott(2012 decembere óta 0).
több mint 11 éve
Nagyon kéne ma a lelkemnek, hogy nyerjünk, remélem ezt az égiek is látják, meg a csapat is érzi 😛 😀dandeReméljük a Williams-Allen álomduó is átveszi a rezgésed
több mint 11 éve
Nagyon kéne ma a lelkemnek, hogy nyerjünk, remélem ezt az égiek is látják, meg a csapat is érzi 😛 😀
több mint 11 éve
Jaiquawn simán jobb, mint Nate Allen 😀 Kár, hogy régen jobban szerette a saját csapattársát blokkolni, mint megcsinálni a tacklet 😀
több mint 11 éve
bírtam jj-t maradhatott volna. De amúgy nemrég a Smith II vitában feljött hogy van hogy egy ilyen 1-2. körös újonc 4 év múlva érik be. Akkor JJ-t mégis mi a faszért kúrtuk ki?ELITmustaineJJ már két INT nél jár, egyenlőre az exEagle veri a Pitt-t ha már itt nem sikerült 😛dandeplusz egy fumble rec !😊sümegphillyfan
Hasonlítanak amúgy egymásra draft reach tekintetben 😀
több mint 11 éve
Azt hittem már TO tért vissza 😛
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Sicc innen 😉 😛Mekkora fail lenne ha egy 3rd and Avanttal kapnánk ki a legvégén 😀😀HighlanderNa ő viszont reméljük kap egy Standing Ovationt 😀dandeMár régen voltak:Welcome back #81!skizofita
...
dande