NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
HÁHÁHÁHÁHÁ STEZ!!! Fog még a gyenge csapatotok 3 db első körrel CM-ért könyörögni! De mi nem adjuk majd a világsztárt. De nem ám!!ano92
Clay Matthewsért lehet.
Egyébként háromperces néma csöndet kérnék... Waiveren behúztam Casey Matthewst, és ezen a héten kezdeni fog nálam!!! 😀

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Ennyit érnek a statok 😀 Az NFL 3 szuper jó passrushere... és Fletcher 😀 😀 😀 Persze azt már nem írják oda, hogy azért ütött le ennyi passzt, mert minden irányító az ő emberét célozza...Hulkeinstein
Visszavonom. Lényeg, hogy Flethernek van 14 PD-je és jogosan van a listán 😊 Feltételezem az engedett elkapásonkénti yardokban és az engedett elkapás utáni yardokban is előkelő helyen van ha esetleg valahol ezt vezetik 😀picksix
Az tuti 😀
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Ennyit érnek a statok 😀 Az NFL 3 szuper jó passrushere... és Fletcher 😀 😀 😀 Persze azt már nem írják oda, hogy azért ütött le ennyi passzt, mert minden irányító az ő emberét célozza...Hulkeinstein
Visszavonom. Lényeg, hogy Flethernek van 14 PD-je és jogosan van a listán 😊 Feltételezem az engedett elkapásonkénti yardokban és az engedett elkapás utáni yardokban is előkelő helyen van ha esetleg valahol ezt vezetik 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
 twitter.com/ESPNStatsInfo/status/532281778065928194?s=09

Ez zseniális stat 😀Hulkeinstein
Jól látom, hogy Cox képénél van Bradley Fletcher neve?Eazzy
Nem. Bradley Fletcher arca, Bradley Fletcher neve.mustaine
Első ránézésre nem értettem meg meg is lepődtem, hogy Flecsó mitől ilyen fasza 😀 😀 amúgy most a tegnapi meccs után biztos nagy az arca, az az érzésem hétvégén le lesznek törve a szarvacskái.picksix
Én még most sem értem ezt, hogy mit keres ott Fletcher.Eazzy
Valami okos hozzá nem értő azt hallotta, hogy oda valami Fletchert kell írni az Eagles-ből, ráguglizott, hogy Fletcher+Eagles és Flether Cox helyett Bradley Fletchert dobta ki elsőnek. Nagyon megörült, hogy helyben van és berakta őt. Nem mellesleg ezért még fizetést is kap minden bizonnyal.

Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem, de azért annyira nem kell tele lenni a gatyánknak a vasárnapi meccstől. A Green Bay otthon eddig csak negatív mérlegű csapatokkal találkozott és legyőzni is csak 1 pozitív mérlegűt tudott (ahogy mi is). Igazi rangadó lesz, ahol egymást árazzák be a csapatok. A Linc-en azt mondanám sima W nekünk (fú de nagy a mellényem), de ott szerintem nagyon izzadtságszagú kétesélyes, ahol minden lehetőség adott lesz, hogy megverjük önmagunkat. Az biztos, hogy a srácok már most vért isznak, Foles-on kívül mindenki fullon edz és ezek a tények kicsit megnyugtatnak.picksix
Ennyit érnek a statok 😀 Az NFL 3 szuper jó passrushere... és Fletcher 😀 😀 😀 Persze azt már nem írják oda, hogy azért ütött le ennyi passzt, mert minden irányító az ő emberét célozza...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 191 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Room-To-Improve-For-Sanchez-Ahead-Of-Packers/94a49f71-d6b1-43c0-804e-037439df3547
több mint 11 éve

Első ránézésre nem értettem meg meg is lepődtem, hogy Flecsó mitől ilyen fasza 😀 😀 amúgy most a tegnapi meccs után biztos nagy az arca, az az érzésem hétvégén le lesznek törve a szarvacskái.picksix
Én még most sem értem ezt, hogy mit keres ott Fletcher.Eazzy
Valami okos hozzá nem értő azt hallotta, hogy oda valami Fletchert kell írni az Eagles-ből, ráguglizott, hogy Fletcher+Eagles és Flether Cox helyett Bradley Fletchert dobta ki elsőnek. Nagyon megörült, hogy helyben van és berakta őt. Nem mellesleg ezért még fizetést is kap minden bizonnyal. (szerkesztve - hülyeség, visszavonva)

Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem, de azért annyira nem kell tele lenni a gatyánknak a vasárnapi meccstől. A Green Bay otthon eddig csak negatív mérlegű csapatokkal találkozott és legyőzni is csak 1 pozitív mérlegűt tudott (ahogy mi is). Igazi rangadó lesz, ahol egymást árazzák be a csapatok. A Linc-en azt mondanám sima W nekünk (fú de nagy a mellényem), de ott szerintem nagyon izzadtságszagú kétesélyes, ahol minden lehetőség adott lesz, hogy megverjük önmagunkat. Az biztos, hogy a srácok már most vért isznak, Foles-on kívül mindenki fullon edz és ezek a tények kicsit megnyugtatnak.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us

Én még most sem értem ezt, hogy mit keres ott Fletcher.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
HÁHÁHÁHÁHÁ STEZ!!! Fog még a gyenge csapatotok 3 db első körrel CM-ért könyörögni! De mi nem adjuk majd a világsztárt. De nem ám!!

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 191 — Így remélem megfelelek nektek.....
ugyan, ryans kiesése fel se tűnt. CM olyan telejesítményt hozott hogy elbőgtem magam 😊 😀ano92
Ha nálunk játszana, akkor én is elbőgném magam. 😀Stez
Nagyon vicces ember tetszik lenni 😀 pedig még az el sem hangzott, hogy ő adta meg a meccs alaphangját azzal, hogy megcsinálta az elején a fumble-t. Bizony ám ő volt ott!!!!
Egy nagyobb hibája volt amikor az első Patnthers TD-t érő drive-ban 3downál Olsen róla kapta el a hosszút. De az is inkább az edző pillanatnyi elmezavara volt, hogy őt állították rá, még így is sikerült utolérnie és majdnem kiverni a TE kezéből a labdát. Egyébként jól játszott és egyre jobban fog, érdekes lesz a bátyja elleni ütközet vasárnap, még ha nem is egyszerre lesznek a pályán. Úgyhogy tessék óvatosabban, akinek meg csak egy Werner jut az különösen ne élcelődjön 😉
több mint 11 éve
ugyan, ryans kiesése fel se tűnt. CM olyan telejesítményt hozott hogy elbőgtem magam 😊 😀ano92
Ha nálunk játszana, akkor én is elbőgném magam. 😀

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ugyan, ryans kiesése fel se tűnt. CM olyan telejesítményt hozott hogy elbőgtem magam 😊 😀

több mint 11 éve
Köszi csak annyit, hogy az a 6-2- már 7-2 😛 😀 és valami égi csoda folytán lehetne majd 8 😀
több mint 11 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Sziasztok kicsit személyes lesz az irományom (nem szoktam ennyire érzelgős lenni)

Sikerült átaludni a meccset úgyhogy kedd reggel óta nem néztem internetet, nem mertem megnyitni a maileken kívül semmit nehogy megtudjam az eredményt (ez elég nehéz mert a munkámhoz tartozik...)

Letöltöttem kedden ahogy hazaértem (tudom gusztustalan dolog, de nem érdekel) tökmag sörike bekészítve.

Idén még nem láttam a Panthers úgyhogy a tavalyi csapatból indultam ki és tartottam ettől a meccstől, főleg mert Ryans megsérült (illetve Füles is de az más)
Elkezdődött a meccs angol kommentárral, hallva a fanokat, illetve látva, ahogy feljött a Defense a pályára elkezdtem ordítani, mintha kint lennék a Lincoln-on. (szegény párom nem tudta mi a bajom...)
Minden tackle-nél, fumblinál, sikeres passznál kiabáltam, ugráltam (pedig ez "csak egy meccs")

Láttam a srácokon, hogy nagyon akarják a győzelmet már az első perctől. Annyira átragadt ez a hatás rám, hogy az első negyed végére már majdnem bőgtem mint egy pisis.

Nem érdekelt, hogy láthatóan sérült Cam és sokkal gyengébbek, mint tavaly, mégis a szünetre már úgy örültem mintha én is a csapat tagja lennék pedig innen vagy 7000 km-re történik minden... Hihetetlen jó estét adott a csapat és ez a meccs is megy a Lions (havas meccs) mellé örökre.

A meccsről is néhány szóban (nem olvastam a hsz-eket úgyhogy biztos már sokan írtatok róla)
Defense: Az egész úgy ahogy van tökéletes volt, jó volt látni a tüzet, a teljes front 7 (Barwin, Cole, Kendricks) és a secondary is végre ott volt. Tudom, hogy szar a Panthers fala, de hihetetlen volt látni ahogy szétszedik őket...

Sproles-ra nincsenek szavak, imádom ahogy játszik.
Szancsó: Hozta amit kell egy Inti mák volt azon kívül az látszott rajta hogy határozott és élvezi a játékot nem fosta össze magát ha jött a nyomás (mondjuk a passz prot-nak gratula) és ha volt ideje nem voltak olyan homályok mint Fülessel.

A második félidőben már sajnáltam a Panthers-t és nem értettem mi a sz@rért hagyják fent Newton-t, amikor látszott rajta, hogy sérült, de ez nem a mi dolgunk.
Hogy legyek kicsit szőrösszívű ami talán csak nekem tűnt fel, hogy Riley talán húzta a száját 1-2 rossz passznál - tudjuk, hogy Fülessel tavaly nagyon megértették egymást - de ez legyen a legnagyobb bajunk... Remélem Celek sérülése nem súlyos, a közvetítés alatt azt mondták twisted ankle de az x-ray nem mutatott ki semmit.

Nem gondoltam volna hogy 7-2 lesz idén week 10 során.

Mariotához annyit szólnék hozzá (múlt héten rengetegen írtatok róla), hogy nézem a meccseit bírom ahogy játszik, de ráérünk vele foglalkozni remélhetőleg februártól addig én csak a következő héttel foglalkozom pl most a Packers-szel

Na bocs a sok írásért, örülök, remélem Ti is 😀 jó hetet
több mint 11 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000426790/article/mariota-eagles-a-seamless-fit-gm-says

Ez vótmá?Stez
Na látod, ezért kell odaadnod óccón az 1/1-et 😀 😀Hulkeinstein
Álmodik a nyomor. 😀

több mint 11 éve

Első ránézésre nem értettem meg meg is lepődtem, hogy Flecsó mitől ilyen fasza 😀 😀 amúgy most a tegnapi meccs után biztos nagy az arca, az az érzésem hétvégén le lesznek törve a szarvacskái.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

Nem. Bradley Fletcher arca, Bradley Fletcher neve.

több mint 11 éve

Jól látom, hogy Cox képénél van Bradley Fletcher neve? 😀 Kratulálok.

több mint 11 éve

Ez zseniális stat 😀
több mint 11 éve
Jók vótunk. Azért remélem lassan mindenkinek leesik, hogy nem véletlenül passzolunk sokat egyszer, aztán futunk, aztán balace, aztán passzok, blabla. Read option csak újabb dimenzió lenne Kellynél. Matchupok, ennyi a lényeg Kellynek, szarik Ő az olyanokra, hogy erőltessük a másikra a játékunkat, meg nálunk legyen a többet a laszti meg ilyen bevett dolgok. Kutyát nem érdekli, a lényeg, hogy "Fucking score points"

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Néhány érdekesség:

The Eagles' 37 rushing yards Monday were their fewest in a game with 23 or more carries in 18 years, their second-fewest in 58 years.

Cody Parkey has made 13 straight field goals, tied for 7th-longest streak ever by an Eagle. Trails Henery [17, 22] & Akers [15, 15, 17, 17].

Eagles are 6th team with 8+ sacks in consecutive home games, first since 1989. Also: 1981 Jets, '84 Bears & Cowboys, '86 Seahawks, 89 Vikes.

Jordan Matthews is 3rd rookie with 138 yards and two TDs in a Monday night game. Also: Dave Williams (147-2 in 1967) and Randy Moss (190-2).

Mark Sanchez has had more games with 300 passing yards and no interceptions as an Eagle than he had as a Jet.

Eagles already have 9 return touchdowns this year. Only 16 teams in NFL history have had more in an entire season.

Eagles are on pace for 57 sacks, which would be their most since they had 62 in 1989.

Connor Barwin is 2nd in the NFL with 10 1/2 in sacks, trailing only Justin Houston of the Chiefs (12).

Matthews is 6th rookie since 1999 with 138 rec. yards & 2 TDs in a game [Boldin 2003, Colston 2006, Maclin 2009, T. Smith 2011, Austin 2013]

több mint 11 éve
Ami azt illeti ha mondjuk Raiders 1/1 Jags 1/2, akkor lehetne is esély. persze a következő 3 draftot odaadva érte😛
több mint 11 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000426790/article/mariota-eagles-a-seamless-fit-gm-says

Ez vótmá?Stez
Na látod, ezért kell odaadnod óccón az 1/1-et 😀 😀
több mint 11 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/oqgqtmqswv8w9bnefs99
NFL GM: Philadelphia Eagles, Marcus Mariota a 'seamless' fit
Oregon quarterback Marcus Mariota and the Philadelphia Eagles would be such a strong fit, according to an NFL general manager, that the club could be inclined to trade up in the draft to acquire him.

Ez vótmá?

több mint 11 éve
Jó ezt a meccset sokszor visszanézni a "fantasztikus" kommentálás ellenére 😀 Azért már letöltöttem eredeti közvetítéssel is, azon még jobban átjön majd a hangulat.

Tartok tőle a vasárnapi meccsel nem így leszünk, de ha megússzuk 3 kapott passzolt és 2 kapott futott TD alatt, és nem adjuk el a labdát már elégedett leszek 😀, és persze utána nyerjünk a Titans ellen.

Ami még meglátásom szerint Chip "nagy műve", a Homefield advantage. Ahogy érzem a Lincoln adottságai ezzel kapcsolatban nem feltétlen Century vagy Arrowhed adottságúak (persze tévedhetek) mégis egyre markánsabban elérte a kezdeti bukdácsolások után, hogy egyre kevésbé legyünk verhetőek itthon. Reid utolsó éveiben ez inkább már-már megfordult. S ez talán nem is véletlen, mert ha valahol ez számít akkor az, az egyetemi futball világa. Volt tehát honnan meríteni és sikerrel ülteti ezt át. Reméljük ebben is még nagyon hosszú távon erősek leszünk (lehet én magyarázom ezt csak bele, de ezt érzem).dande
Egyetértek, én is egyre inkább ezt érzem. Az éjszaka például nagyon jó érzés volt Eagles szurkolónak lenni látva a stadiont, a hangulatot, és a játékosok hozzáállását hazai pályán. Sokkal jobb érzés mostmár itthon játszani, az előző években ez nem volt sajnos így...