NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
145
21
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
Philadelphia Eagles
Flying into battle@Pepsi | #FlyEaglesFly
— Philadelphia Eagles (@Eagles) September 14, 2023
🎨: pearl_omkara/IG pic.twitter.com/fHuRoPOOGx
Mondjuk nem bánom már ma éjszaka mèg inkább validdá válik. Igaz, èrteni èn vègkèpp nem èrtek hozzá csak èrzèsre gondolom így 😁😉Vannak akik jobban értenek a dologhoz és ők veled értenek egyet a témában:Szerintem nem egészen èrtünk egyet ès nem is feltétlenül fogunk (s nem az Eagles ès Boys fanság miatt 😉) ezért nem láttam èrtelmèt ragozni de legyen 😁Agree to disagree = egyetértünk a nem-egyetértésben. Értelmes vitát szeretek folytatni, és nem az hajt hogy "kinek van igaza" mert alapvetően nem hiszek ebben a fogalomban. 😊 Örülök, hogy te se kötözködésnek veszed!
1. A DL igen gyors volt
2. Ennek ellenére nem volt hatèkony
Ergo, nem minden a sebessèg...ebben egyetértünk 😊
3. De ez igenis azèrt is volt lehetséges: mert a Pats OL ügyesen dolgozott
4. Jonesnak igenis voltak ügyes meglátasai, kellő időben, gyorsasággal ès pontosan szabadult, nem csupán pánik szerűen, főleg miután elállt az eső, mèg ha nem is volt konzisztens. De annyira igen, hogy ez szerepet játszott a mi DLünk gyorsasága ellenére való hatastalanságban.
ebben nem èrtünk egyet 😁
Bízom benne így már nem vagyok 6 napon át láthatatlan a 7.en érthetetlen (eztet mondják az egyszeri papra 🙂)
dande2
Szóval:
1) Tény.
2) Tény, igaz.
3) Véleményes, szerintem ez konkrétan a gameplan része volt. Tudták, hogy a pass rush gyors lesz, nézték a filmet, próblták alakítani a zsebet ennek megfelelően. A Zeke fumblenél kevés híján rádőlt az Eagles védőfal Jonesra, azért löbbölte neki be szinte pánikszerűen a labdát a darálóba. Viszont mindez ellenére ezt nem nevezem jó teljesítménynek, látszott a nyomás hatása Macen.
4) Ld. előző pont. A nyomás érződött végig, Jones nem volt komfortos a zsebben, Davis és Carter konkrétan ijesztőek lesznek a legjobb falaknak is ha rendesen beindulnak és Cox is tud még mutatni ezt-azt. Jones villanásai összességében kevesek voltak és a legfontosabb pillanatokban elmaradtak.
Kissé nyakatekert dolgokban nem értünk egyet, nekem a kiinduló pont, hogy a sebesség nem perdöntő tényező, inkább olyan edzői elv amihez hasonlót a Géniusz ötlött ki anno, akkor is sokakat besózott vele és lehetett gyönyörködni hogy hú de gyors az Eagles támadó sora, akkor biztos jó is. 😛 Mondjuk Sirianni elmélete ennél azért életszerűbb.
gyeek
“Mac Jones looked pretty damn good against a defense we all agree should be pretty solid” is a storyline that feels like it’s flying under the radar a bit. https://t.co/Dzpk5dfZC7
— David Helman (@davidhelman_) September 12, 2023
gyeek
Szerkesztette: dande2
Vannak akik jobban értenek a dologhoz és ők veled értenek egyet a témában:Szerintem nem egészen èrtünk egyet ès nem is feltétlenül fogunk (s nem az Eagles ès Boys fanság miatt 😉) ezért nem láttam èrtelmèt ragozni de legyen 😁Agree to disagree = egyetértünk a nem-egyetértésben. Értelmes vitát szeretek folytatni, és nem az hajt hogy "kinek van igaza" mert alapvetően nem hiszek ebben a fogalomban. 😊 Örülök, hogy te se kötözködésnek veszed!
1. A DL igen gyors volt
4. Jonesnak igenis voltak ügyes meglátasai, kellő időben, gyorsasággal ès pontosan szabadult, nem csupán pánik szerűen, főleg miután elállt az eső, mèg ha nem is volt konzisztens. De annyira igen, hogy ez szerepet játszott a mi DLünk gyorsasága ellenére való hatastalanságban.
ebben nem èrtünk egyet 😁
Bízom benne így már nem vagyok 6 napon át láthatatlan a 7.en érthetetlen (eztet mondják az egyszeri papra 🙂)
dande2
Szóval:
1) Tény.
2) Tény, igaz.
3) Véleményes, szerintem ez konkrétan a gameplan része volt. Tudták, hogy a pass rush gyors lesz, nézték a filmet, próblták alakítani a zsebet ennek megfelelően. A Zeke fumblenél kevés híján rádőlt az Eagles védőfal Jonesra, azért löbbölte neki be szinte pánikszerűen a labdát a darálóba. Viszont mindez ellenére ezt nem nevezem jó teljesítménynek, látszott a nyomás hatása Macen.
4) Ld. előző pont. A nyomás érződött végig, Jones nem volt komfortos a zsebben, Davis és Carter konkrétan ijesztőek lesznek a legjobb falaknak is ha rendesen beindulnak és Cox is tud még mutatni ezt-azt. Jones villanásai összességében kevesek voltak és a legfontosabb pillanatokban elmaradtak.
Kissé nyakatekert dolgokban nem értünk egyet, nekem a kiinduló pont, hogy a sebesség nem perdöntő tényező, inkább olyan edzői elv amihez hasonlót a Géniusz ötlött ki anno, akkor is sokakat besózott vele és lehetett gyönyörködni hogy hú de gyors az Eagles támadó sora, akkor biztos jó is. 😛 Mondjuk Sirianni elmélete ennél azért életszerűbb.
gyeek
“Mac Jones looked pretty damn good against a defense we all agree should be pretty solid” is a storyline that feels like it’s flying under the radar a bit. https://t.co/Dzpk5dfZC7
— David Helman (@davidhelman_) September 12, 2023
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
🦅🦅🦅🦅
Wednesday injury report #MINvsPHI pic.twitter.com/hMnfchoJhd
— Philadelphia Eagles (@Eagles) September 13, 2023
Szerkesztette: dande2
Hit from 32, 56, 48, and 51 yards on Sunday. https://t.co/PaZs5naV42
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) September 13, 2023
Tavaly majd minden hèten volt valaki tőlünk remèljük jövő hèten is lesz mert a Vikes ellen is nyerünk, mondjuk vmelyik Jalen🤪
allphly.com/
Mindjárt egy kis Kelce cikkel:
allphly.com/jason-kelces-advice-to-eagles-for-dealing-with-expectations-in-philadelphia/
Illetve egy kis intro:
Excited to join PHLY, where I’ll cover the Eagles.
— Zach Berman (@ZBerm) September 12, 2023
Live shows with @Bo_Wulf 5x/week, all year long — and the same level of writing, reporting, insight, analysis, and perspective from the past decade covering the franchise. https://t.co/ngjtVpjW9z
Szerintem nem egészen èrtünk egyet ès nem is feltétlenül fogunk (s nem az Eagles ès Boys fanság miatt 😉) ezért nem láttam èrtelmèt ragozni de legyen 😁Agree to disagree = egyetértünk a nem-egyetértésben. Értelmes vitát szeretek folytatni, és nem az hajt hogy "kinek van igaza" mert alapvetően nem hiszek ebben a fogalomban. 😊 Örülök, hogy te se kötözködésnek veszed!
1. A DL igen gyors volt
ebben nem èrtünk egyet 😁
dande2
Szóval:
1) Tény.
2) Tény, igaz.
Szerkesztette: gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
Szerintem nem egészen èrtünk egyet ès nem is feltétlenül fogunk (s nem az Eagles ès Boys fanság miatt 😉) ezért nem láttam èrtelmèt ragozni de legyen 😁Okkèè 🙂Én azzal álltam szembe, hogy a védőfal gyorsasága egyenes párhuzamba hozható Jones teljesítményével és a passrush sikerével. A tények azt bizonyítják, hogy nem. Ha van is valamilyen hatása (értelemszerűen jobb előbb odaérni mint később), akkor is lehet védekezni ellene, az erre vonatkozó statisztika pedig túlértékelt, félrevezető. Jones meg legfeljebb gyenge-közepes szinten játszott, de esőben nem könnyű, ennyit adok.Jó hát lehet kötözködni, Jones egèsz ügyes is volt ès akkor mondhatjuk nem csak ezen múlik. De azèrt egy gyengèbben muzsikaló fal ès egy fejben kevèsbè èles QB ellen igenis lènyeges lehet.Ez azèrt azt mutatja Jones egèsz ügyes volt mindennel együtt.Inkább azt mutatja, hogy a pass rush sikere nem ezen múlik.
dande2
gyeek
Így már jó remélem 😉
dande2
gyeek
dande2
gyeek
1. A DL igen gyors volt
ebben nem èrtünk egyet 😁
Okkèè 🙂Én azzal álltam szembe, hogy a védőfal gyorsasága egyenes párhuzamba hozható Jones teljesítményével és a passrush sikerével. A tények azt bizonyítják, hogy nem. Ha van is valamilyen hatása (értelemszerűen jobb előbb odaérni mint később), akkor is lehet védekezni ellene, az erre vonatkozó statisztika pedig túlértékelt, félrevezető. Jones meg legfeljebb gyenge-közepes szinten játszott, de esőben nem könnyű, ennyit adok.Jó hát lehet kötözködni, Jones egèsz ügyes is volt ès akkor mondhatjuk nem csak ezen múlik. De azèrt egy gyengèbben muzsikaló fal ès egy fejben kevèsbè èles QB ellen igenis lènyeges lehet.Ez azèrt azt mutatja Jones egèsz ügyes volt mindennel együtt.Inkább azt mutatja, hogy a pass rush sikere nem ezen múlik.
dande2
gyeek
Így már jó remélem 😉
dande2
gyeek
dande2
Okkèè 🙂Én azzal álltam szembe, hogy a védőfal gyorsasága egyenes párhuzamba hozható Jones teljesítményével és a passrush sikerével. A tények azt bizonyítják, hogy nem. Ha van is valamilyen hatása (értelemszerűen jobb előbb odaérni mint később), akkor is lehet védekezni ellene, az erre vonatkozó statisztika pedig túlértékelt, félrevezető. Jones meg legfeljebb gyenge-közepes szinten játszott, de esőben nem könnyű, ennyit adok.Jó hát lehet kötözködni, Jones egèsz ügyes is volt ès akkor mondhatjuk nem csak ezen múlik. De azèrt egy gyengèbben muzsikaló fal ès egy fejben kevèsbè èles QB ellen igenis lènyeges lehet.Ez azèrt azt mutatja Jones egèsz ügyes volt mindennel együtt.Inkább azt mutatja, hogy a pass rush sikere nem ezen múlik.
dande2
gyeek
Így már jó remélem 😉
dande2
gyeek
Én azzal álltam szembe, hogy a védőfal gyorsasága egyenes párhuzamba hozható Jones teljesítményével és a passrush sikerével. A tények azt bizonyítják, hogy nem. Ha van is valamilyen hatása (értelemszerűen jobb előbb odaérni mint később), akkor is lehet védekezni ellene, az erre vonatkozó statisztika pedig túlértékelt, félrevezető. Jones meg legfeljebb gyenge-közepes szinten játszott, de esőben nem könnyű, ennyit adok.Jó hát lehet kötözködni, Jones egèsz ügyes is volt ès akkor mondhatjuk nem csak ezen múlik. De azèrt egy gyengèbben muzsikaló fal ès egy fejben kevèsbè èles QB ellen igenis lènyeges lehet.Ez azèrt azt mutatja Jones egèsz ügyes volt mindennel együtt.Inkább azt mutatja, hogy a pass rush sikere nem ezen múlik.
dande2
gyeek
Így már jó remélem 😉
dande2
Jó hát lehet kötözködni, Jones egèsz ügyes is volt ès akkor mondhatjuk nem csak ezen múlik. De azèrt egy gyengèbben muzsikaló fal ès egy fejben kevèsbè èles QB ellen igenis lènyeges lehet.Ez azèrt azt mutatja Jones egèsz ügyes volt mindennel együtt.Inkább azt mutatja, hogy a pass rush sikere nem ezen múlik.
dande2
gyeek
Így már jó remélem 😉
Ez azèrt azt mutatja Jones egèsz ügyes volt mindennel együtt.Inkább azt mutatja, hogy a pass rush sikere nem ezen múlik.
dande2
17 pontos előny után éppen hogy nyerünk 3 ponttal/ 16 pontos előny után éppen hogy nyerünk 5 ponttal....és még felsorolnak négy-öt hasonló dolgot!
Aztán a második forduló hétfő esti/ csütörtök esti Vikingek elleni mérkőzés
Akkor 17 ponttal nyertünk....tehát most 16 ponttal kellene, hogy hasonló maradjon! Majd meglátjuk...de én szóltam!
#Eagles pass rush: https://t.co/ZlXoG6G3Er
— John McMullen (@JFMcMullen) September 11, 2023
Ez azèrt azt mutatja Jones egèsz ügyes volt mindennel együtt.
Tavaly az 5 emberes fal használatának egyik fő oka az volt, hogy a 4 emberes falnak nagyon nem ment a futás elleni védekezés. Viszont a szezon második felére ezt kifigyelték az ellenfelek és az ilyen felállást passzokkal támadták, kihasználva, hogy cover-ben hátrányban voltunk ezzel a felállással.
#Eagles employed 5-man front on only 7 of 80 snaps vs. Patriots, marking significant difference from last season.
— Jeff McLane (@Jeff_McLane) September 11, 2023
Could be game specific, but new DC Sean Desai leaned on 4-2 nickel package. 5-1 Penny front was one of Jonathan Gannon’s most effective units in 2022.
Visszanézve a meccs egy részét:
- Carter még mindig egy állat. A többiek nem dominálták ilyen szinten az ellenfél belső támadófalát.
- Blankenship még jobb volt, mint első blikkre. Bár lenne még 1-2 ilyen játékosunk a védelemben.
- Evans jobb volt, mint elsőre gondoltam. Középszerű, mint Epps volt tavaly, de én elsőre rosszabbnak láttam.
- Mindkét kezdő CB beszedett egy TD passzt. Slay több jó play-jel ellensúlyozta ezt, de Bradberry-nek gyenge meccse volt magához képest.
- Dean mindenhol ott volt a LOS közelében, viszont passz ellen tőle sem jöttek játékok.
- A támadófal iszonyat volt az első félidőben főként. Ez némi magyarázattal szolgál arra, hogy az elkapók kivételével miért nézett ki az egész offense rosszul. Kelce kivételével mindenhonnan jött a nyomás. Viszont nem félek egyelőre, mivel tudjuk, hogy ennél sokkal többre képes ez a csapatrész, és Stoutland össze fogja szedni őket. A második félidőben már látszott javulás, így remélhetőleg le fog jönni a rozsda a következő meccsre.
Szerkesztette: BleedingGreen

Viszont Bradberry agyrázkódás protokollban. Szerencsére ott beszállhat Ricks ès Jobe is akik nem tűntek el elveszettnek az előszezonban ès az edzèseken. Persze JJ ellen más lesz.Akkor next man up, csütörtökre nem hiszem, hogy Bradberry kijön a protokollból.
dande2
Jeffersont megkapja egész meccsre Slay, ha van eszünk. Addison és Osborn pedig Maddox és Jobe feladata lesz, attól függően, hogy melyikük van éppen a slot-ban. Inkább azon aggódok, hogy Hockenson-nal mi lesz.

Dean kb. 1 hónap, de még így is örülhet, hogy megúszta a súlyosabb sérülést. Más kérdés, hogy nem sokra megyünk vele, ha nem tud egészséges maradni.Viszont Bradberry agyrázkódás protokollban. Szerencsére ott beszállhat Ricks ès Jobe is akik nem tűntek el elveszettnek az előszezonban ès az edzèseken. Persze JJ ellen más lesz.
Rashaan Evans is jön Morrow mellé. Tényleg minden kósza veteránt felszedünk már, de vele sem lesz jobb a passz védekezés a linebackereknél.
Eagles add an LB. Nicholas Morrow and rookie Ben VanSumeren also currently on PS. https://t.co/0LVa49AWZI
— Tim McManus (@Tim_McManus) September 11, 2023
Cox a bordájára kapott, de úgy tűnik megúszta.
#Eagles DT Fletcher Cox should be fine, an NFL source said. Cox had an MRI this morning after he suffered a “friendly fire” shot to the ribs when he collided with teammate Zach Cunningham.
Availability for Thursday’s game could depend upon pain management.
BleedingGreen
Rashaan Evans is jön Morrow mellé. Tényleg minden kósza veteránt felszedünk már, de vele sem lesz jobb a passz védekezés a linebackereknél.
Eagles add an LB. Nicholas Morrow and rookie Ben VanSumeren also currently on PS. https://t.co/0LVa49AWZI
— Tim McManus (@Tim_McManus) September 11, 2023
Cox a bordájára kapott, de úgy tűnik megúszta.
#Eagles DT Fletcher Cox should be fine, an NFL source said. Cox had an MRI this morning after he suffered a “friendly fire” shot to the ribs when he collided with teammate Zach Cunningham.
Availability for Thursday’s game could depend upon pain management.
Szerkesztette: BleedingGreen

Report: Eagles to sign LB Rashaan Evans to practice squad ahead of matchup vs. Vikings
www.thescore.com/s/25287506
Nincs ebben semmi jinx az írtam "egyelőre "🤪Jo kis jinx , de figyelunk am. Eagles-49ers donto lesz, nyilvanvalo 😊Mindenképpen meg akartam nézni ezt a meccset, bár kései volt nekem. Viszont 16-0 után egy szünetben be is aludtam, mondom jó, kapcsoljuk ki, nulla a Pats O, jó lesz ez simán.Èppen abba az irányba is elmehetett volna a meccs, mint a Boys-Giants, sajnos tettünk róla hogy ne így legyen. Egyelőre 49-rs-Boys NFC döntő nèz ki, de reméljük összekapjuk magunkat ès máskèpp alakul. Mindenesetre a Tampa ès a Rams is erősebbek tűnik mind gondoltuk.
Sajnos sok öröm a mi támadásunkban se volt, de azért elég durva eső volt, nekem érthető volt a sok futás az elején, adaptáltunk is később, sajnos nem igazi eredményekkel, de mégis jutottunk előre, ezeken kell dolgozni, és minden rendben lesz.
Azért Carter eredményét két csere guard ellen annyira nem venném történelmire, mint ahogy lentebb írják, de azért jó lesz az.
Eazzy
dande2
Needa
NS "győzelmi beszède"
Fought through the adversity@novacare | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/0yC2RfAH6O
— Philadelphia Eagles (@Eagles) September 11, 2023
Jo kis jinx , de figyelunk am. Eagles-49ers donto lesz, nyilvanvalo 😊Mindenképpen meg akartam nézni ezt a meccset, bár kései volt nekem. Viszont 16-0 után egy szünetben be is aludtam, mondom jó, kapcsoljuk ki, nulla a Pats O, jó lesz ez simán.Èppen abba az irányba is elmehetett volna a meccs, mint a Boys-Giants, sajnos tettünk róla hogy ne így legyen. Egyelőre 49-rs-Boys NFC döntő nèz ki, de reméljük összekapjuk magunkat ès máskèpp alakul. Mindenesetre a Tampa ès a Rams is erősebbek tűnik mind gondoltuk.
Sajnos sok öröm a mi támadásunkban se volt, de azért elég durva eső volt, nekem érthető volt a sok futás az elején, adaptáltunk is később, sajnos nem igazi eredményekkel, de mégis jutottunk előre, ezeken kell dolgozni, és minden rendben lesz.
Azért Carter eredményét két csere guard ellen annyira nem venném történelmire, mint ahogy lentebb írják, de azért jó lesz az.
Eazzy
dande2