Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 2 éve
Próbálnám azért egyben tartani ezt a védelmet amennyire azt lehet. Igaz nehéz lesz. Hargrave remélem marad. Graham szinte biztosan pedig neki is lefelé van már a pályája . Cox-ra én továbbra is építenék. Elég nagy a rotáció a falban , de még így is szép számokat hozott a posztján.Epps -White mehetnek mint ahogy a szezon közben érkezett DL-ek is.
-Quinn volt a legnagyobb csalódás. Gyakorlatilag a nevét sem hallottam amióta itt van nálunk.Szerintem ezzel leírta magát liga szinten is.-
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Valószínűleg Hurts szerződéshosszabbítása a legfontosabb feladat Rosemanéknek, de sok free agent-ünk lesz idén, ezért érdemes végignézni a névsort.Összesen 10 kezdőjátékosnak járt le a szerződése, így jelentős mozgolódás várható. Ez főleg a védelmet fogja érinteni, ahol papíron akár 7 kezdő is távozhat. A támadók oldalán 3 kezdő van lejáró szerződéssel, de megoldott, vagy könnyebben megoldható a pótlásuk, ha esetleg távoznak.
Roseman a szezonzáró sajtótájékoztatón említette, hogy jövőre kompenzációs pickekre számít. Szóval várható, hogy néhány nagy piaci értékű játékost nem tartunk majd meg, és számítunk rá, hogy máshol jól megfizetik őket. Nem kell mindent készpénznek venni, amit Roseman mond, de most eléggé valószínűnek tűnik, hogy több poszton is máshogy fog kinézni a csapat a következő szezonban.
Nézzük először azt a csapatrészt, ahol sokkal több a nyitott kérdés.

C.J. Gardner-Johnson, Safety. Tavaly a szabadügynök piac nyitásakor nagy erőfeszítések történtek, hogy a top safety szabadügynököt, Marcus Williams-t idehozzuk. A szezon kezdete előtt, amikor lehetőség volt rá, cseréltünk CJGJ-ért. Most arról írnak a jól értesültek, hogy franchise tag-et fog kapni, ha nem tudunk vele megegyezni a piacnyitásig. Legutóbb 2012-ben tageltünk játékost, DeSean Jackson-t. Ezek a hírek is arra utalnak, hogy az ő megtartását tartja elsődleges fontosságúnak Roseman a védelem tekintetében, szerintem helyesen.
Csak augusztus végén érkezett a csapathoz, ezért szezon közben kellett beilleszkednie a védelembe, ami eleinte nem volt zökkenőmentes, de az idény második felére már egyértelmű erőssége volt a secondary-nak. Nagy előnye, hogy bevethető a LOS közelében és nickel corner-ként is. Így sokkal több kombinációs lehetőséget ad a védelemnek, ami segíti a coverage-ek elrejtését, ami jó irányítók ellen létfontosságú. Hajlamos szereléseket hibázni, ez a gyenge pontja. Nem biztos, hogy ez változni fog, mert már New Orleans-ban is hasonló problémái voltak. Viszont a játék többi elemében olyan játékos, akire szükségünk van, és fiatal kora miatt hosszú évekre stabilitást hozhat ezen a poszton, ami Jenkins óta nem volt meg. Szerintem marad nálunk.

Javon Hargrave, Defensive tackle. A szerződése utolsó évében nyújtott kiváló teljesítményt, amivel lehet, hogy egy utolsó nagy szerződéshez hozzásegítette magát. Ugyanakkor a korábbi két szezonjában hagyott némi kívánnivalót a teljesítménye, de tény, hogy évről-évre jobban teljesített. Elvileg lehetne akár ő is tag-esélyes, de szerintem nem fog erre sor kerülni. Jelenleg ő a legjobb DT a csapatban, de több körülmény is inkább arra utal, hogy nem fogjuk mindenáron marasztalni. 30 éves és Roseman már láthatta egyszer Cox-nál, ahogy ebben a korban elkezdett visszaesni a játéka. Persze lehet, hogy Hargrave-nél ez máshogy lesz, de kérdés, hogy megéri-e kockáztatni, és adni neki egy újabb 3 éves szerződést, sok pénzért? Roseman szeret szezon közben hosszabbítani azokkal, akiket itt szeretne tartani, és az ő esetében ez logikus is lett volna, ha továbbra vele tervezzük a védőfal közepét megoldani.
Ami mellette szól, az nyilván a folytonosság biztosítása lenne a falban. Cox szinte biztos, hogy kikerül a piacra, és lehet, hogy nem akarnánk mindkét kezdőt lecserélni. Az erős rotáció a védőfalban mindig fontos volt nálunk, amiben ő fontos szerepet játszhatna továbbra is. Szerintem mégis inkább az lesz az irány, hogy őrségváltás lesz a DT poszton, így ő szerintem megy. Rosenhaus az ügynöke, kihoznak még egy nagy szerződést az előző szezonjából.

T.J. Edwards, Linebacker. Az egyik legkeményebb dió számomra, hogy neki mi lesz a sorsa. Nem azért mert nem jó játékos, hanem mert sok más tényezőtől is erősen függ, hogy jövőre is itt látjuk-e. A linebacker posztot Roseman nem tartja nagyon értékesnek, bár ez draft szempontból igaz inkább, nem fogunk magas picket lőni erre a posztra. Pár éve adtunk Nigel Bradham-nek egy 5év/40 milliós szerződést, ami nem számított olcsónak. Szóval az nem teljesen igaz, hogy erre a posztra nem hajlandó Roseman pénzt áldozni. Más kérdés, hogy Bradham esetében ez nem sült el túl jól.
Sok függ attól is, hogy mi a szándékunk Dean-nel, és hol képzeli el a csapat az ő játékát a védelemben. Megbíznak-e benne annyira, hogy potenciálisan ő legyen a kezdő MLB, úgy, hogy tavaly keveset játszott a védelemben (de akkor jól). Ha igen, akkor Edwards-ra nincsen szükség, legfeljebb egy olcsó veterán kell cserének. A másik lehetőség, hogy inkább biztonságosabbnak tartják, ha WLB-ként játszik Dean, Edwards mellett.
A játékára nagy szükség van egyébként, kell egy ilyen thumper típusú játékos a védőfalunk mögé. Tavaly sokszor álltunk fel 5 emberes fallal, mögéjük meg pláne kellett Edwards. A szezon második felében, beleértve a SB-t is, azért meg-megtalálták a támadók a gyengéjét, de megfelelően használva ő nagy erőssége a védelemnek. Nagyon jól lát a pályán, jól olvas, ezzel a sebességbeli hátrányát sokszor tudja ellensúlyozni. Remekül szerel, keveset hezitál, le tud jönni a blokkokról. Természetesen rajta volt a rádiós sisak és alig hagyta el a pályát pár snapre a szezon során. Fiatal, és mi találtuk az UDFA-k között, nálunk küzdötte fel magát a kezdőcsapatba.
Szerintem Edwards és White közül az egyikük maradni fog. Nem engedünk el minden fontos szabadügynököt. Évi 10 millió körül lehet a kérdés, hogy hajlandóak vagyunk-e fölé menni, ha szükséges, és mennyivel. Elég fontos ember ő a védelemben, akire még évekig számíthatnánk, maradjon nálunk.

James Bradberry, Cornerback. Remek egy szezonos igazolás volt Bradberry. Mindenki megkapta, amit akart, a csapat egy jó cornert, ő pedig egy erős szezon után lehetőséget egy nagy szerződésre. Zónázásban és emberezésben is használható, bár szerintem inkább a zónázást szereti, emberfogásos védekezésben néha hajlamos eltévedni.
Slay komoly szerződéssel van itt, és nem gondolom, hogy amíg ő itt van, egy másik corner-nek is hasonlóan nagy szerződést adnánk. Pláne, hogy Bradberry is 30 éves lesz már a következő szezon elejére. Valamikor el kell kezdeni a fiatalítási hullámot és megtalálni azt a cornert, aki a jövőben hosszú távon megoldhatja a CB1-et. Inkább drafton fogunk hozni valakit, ha lesz rá alkalom, illetve az elmúlt szezonok receptjét követve (2021: Nelson, 2022: Bradberry) megint vadászhat Roseman egy veterán, de nem túl drága cornerre Slay mellé. Szóval Bradberry szerintem elmegy nagy szerződéssel, lehet, hogy Gannon után Arizonába.

Fletcher Cox, Defensive tackle. Az utolsó elit szezonja már lassan a múlt ködébe vész, 2019 óta fokozatosan visszaesett a játéka. Rotációban még használható, de már nem fogja a duplázásokat szétrobbantani, ráadásul Gannon védelme is kevésbé feküdt neki. Ahogy írtam Hargrave-nél, szerintem ezen a poszton jelentős átalakítás lesz. Milton Williams a szezon második felében elég meggyőző volt, így ő több játékidőre pályázhat a következő szezonban. Szerintem a drafton és a szabadügynök piacon is próbálunk majd fiatalabb és olcsóbb DT-kre szert tenni. Tavaly már cutoltuk Cox-ot és utána hoztuk vissza, idén sem kizárt, hogy visszatér, de szerintem először ki fog menni a szabadügynök piacra.

Kyzir White, Linebacker. Régóta szerettünk volna már egy normális WLB-t. Évekig próbálkoztuk Nate Gerry-vel, Eric Wilsonnal, Singletonnal ezen a poszton, hogy csak pár nevet említsek. White viszont teljesítette az elvárásokat, kompetens játékot hozott ezen a poszton. Dean szállt be helyette a Titans ellen, amikor megsérült. Ez nagyon kis minta, de akkor jól játszott Dean ezen a poszton. Ha bízik a csapat Dean-ben ez nélkülözhetővé teszi White-ot (vagy Edwards-ot). Nem kizárt, hogy itt marad White (pl. ha Edwards távozik), de most arra tippelnék, hogy ő lesz, aki elmegy.

Marcus Epps, Safety. Az idény egyik kérdése volt, hogy Epps fel tud-e nőni a kezdő pozícióhoz, miután a korábbi szezonokban limitált snapek mellett jó játékot hozott. Ebben a szezonban a legtöbbet töltötte a pályán az összes játékos közül, szóval bizalomban nem volt hiány. A secondary-nak ő volt a gyenge pontja, mivel semmiben nem igazán kiemelkedő, cover-ben sebezhető és szereléseket is hibázik néha.
Használható kezdő, de bármikor cserélhető láncszemnek tűnt a játéka alapján. Ez még nem lenne akadálya annak, hogy új szerződést kapjon. Az akadály inkább Blankenship the battleship 😀 feltűnése lehet, aki az UDFA-k közül kiemelkedve játszott jól a kezdőben CJGJ sérülése idején. Így Epps marasztalása nem lesz olyan fontos, mert szerintem Blankenship betöltheti a helyét, ha Epps nem marad itt, ráadásul olcsóbban. Nem hiszem, hogy nagyon kapkodnának utána, így szerintem van esély arra, hogy kimegy a piacra, majd visszajön és leszerződik velünk. Aztán meglátjuk, hogy ő vagy Blankenship lesz a kezdő CJGJ mellett.

Brandon Graham, Defensive end. Nála szerintem nem az a kérdés, hogy megy vagy marad-e, hanem, hogy visszavonul-e. Ha nem vonul vissza, akkor megvan a helye a csapatban, immár nem kezdőként, de nagyon fontos és hasznos rotációs játékosként. 2021-es súlyos sérüléséből remek formában tért vissza, és csökkentett snap szám mellett a hatékonysága megmaradt, karrierje során először túllépte a 1 sacket. A játéka nem indokolná a visszavonulást, a csapat egyik arca, az öltözőben is nagy szükség lenne a pozitív attitűdjére. Remélem, egy évet még ráhúz és marad.
Linval Joseph, Ndamokung Suh, Robert Quinn. Szezon közben érkeztek besegíteni, ki több, ki kevesebb sikerrel. A két DT sokat segített stabilizálni a védőfal közepét, amikor Jordan Davis megsérült. Quinn nagyon drága volt a teljesítményéhez képest, talán ez az egy rossz lépése volt így utólag Rosemannek. Nem hiszem, hogy megtartjuk bármelyiküket.

több mint 2 éve
nem nézték szerintem az SB-tÉn már azt sem látom első körben, hogy hogyan lett belőle HC Arizonában.Elv több lett ajánlva Gannonnak, hogy maradjon DC, de ő inkább less money és HC állás Arizona kombót tolt.Mert számára HC állás> DC állás. Sok sikert neki. Én annyira azért nem sajnálom.
zacknorb
Greengo
Amadeus von Dollárbaloldal
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Én már azt sem látom első körben, hogy hogyan lett belőle HC Arizonában.Elv több lett ajánlva Gannonnak, hogy maradjon DC, de ő inkább less money és HC állás Arizona kombót tolt.Mert számára HC állás> DC állás. Sok sikert neki. Én annyira azért nem sajnálom.
zacknorb
Greengo
több mint 2 éve
Kérjen cserét! 😁Illetve Travis Kelce osztott meg egy videót, de szerintem itt is elfér. 😊Jah mondta is a New Heights podcastban, hogy utálja az Eaglest amiért Eartz-öt választották helyette, és így nem játszhat a tesójával, minden álma ez volt.
fb.watch/iNWRXp9dyE/
Greengo
Eazzy
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
Illetve Travis Kelce osztott meg egy videót, de szerintem itt is elfér. 😊Jah mondta is a New Heights podcastban, hogy utálja az Eaglest amiért Eartz-öt választották helyette, és így nem játszhat a tesójával, minden álma ez volt.
fb.watch/iNWRXp9dyE/
Greengo
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Dawkins: I would've hated playing for Gannon.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Bár összességében jó szezonja védelemnek, de nem lesz könnyű megbocsátani neki a SB-os produkciót. Nem néztem újra a meccset (és nem is fogom), de amit olvastam/hallottam megbízható emberektől, az nem vet túl jó fényt Gannon-ra.Elv több lett ajánlva Gannonnak, hogy maradjon DC, de ő inkább less money és HC állás Arizona kombót tolt.Mert számára HC állás> DC állás. Sok sikert neki. Én annyira azért nem sajnálom.
zacknorb
Greengo
Volt játékosaink mondták egy podcast-ban (akik a Reid érában játszottak itt), hogy sorozatban szívtunk be olyan alap játékokat, amiket Reid-nél már 15 éve is az edzőtábor első napján be kellett gyakorolni a játékosoknak. Természetesen ezek hatékony játékok, ezért is alkalmazza őket a mai napig, de nagyon gáz Reid ellen úgy kimenni a pályára egy védelemnek, hogy ezekre a játékokra nincsen megfelelően felkészítve. Márpedig úgy tűnt, hogy nálunk ez volt a helyzet.
Kiálltunk azzal a generikus taktikával, amit Gannon minden valamirevaló irányító ellen felküldött eddig (és eddig sem működött). Nem látszott, hogy próbálnánk valahogy az ellenfél erősségeit limitálni. Így fordult elő, hogy T.Kelce-t a messze legveszélyesebb elkapót Edwards-nak kellett (volna) zónában felvennie egyedül, később meg emberezésben Epps jutott rá. Semmi kézzelfogható terv nem volt pl. arra, hogy valamelyik corner besegítsen, miközben elit TE-ek ellen ezt a fogást szívesen alkalmazzák.

több mint 2 éve
Elv több lett ajánlva Gannonnak, hogy maradjon DC, de ő inkább less money és HC állás Arizona kombót tolt.Mert számára HC állás> DC állás. Sok sikert neki. Én annyira azért nem sajnálom.
zacknorb

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Elv több lett ajánlva Gannonnak, hogy maradjon DC, de ő inkább less money és HC állás Arizona kombót tolt.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
www.youtube.com/watch?v=WxcfNGX5_lsHa már van ilyen highlight, 5x elrontottuk 😊
több mint 2 éve
Lane Johnson befeküdt a kés alá:ESPN's Adam Schefter reports Eagles RT Lane Johnson (core) will undergo surgery to repair a torn adductor he suffered earlier in the season.
Johnson suffered the injury in Week 14 against the Giants but battled through it throughout the postseason. Now heading into the offseason, Johnson, will have ample time to recover ahead of OTAs and should be in line for a full recovery. Johnson, 32, is under contract through 2026 and had a career-high 90.1 PFF pass block grade this past season.
+ egyelőre csak viszik tőlünk az edzőket:
Cardinals hired Eagles LBs coach Nick Rallis as defensive coordinator.
Illetve Travis Kelce osztott meg egy videót, de szerintem itt is elfér. 😊
fb.watch/iNWRXp9dyE/
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
fuzovelkifele.com/2023/02/betilthatjak-az-eagles-qb-sneakjet/Követelem, hogy tiltsák be a csúnya játékosokat és edzőket is, vagy legalább kötelezzék őket, hogy a pálya szélén se vegyék le a sisakjukat, illetve legalább húzzanak a fejükre egy papírzacskót! 😀
Tiltsák be az illegális tevékenységeket!
Majd ugyanilyen hatékonyak leszünk "hagyományos" QB-sneakkel, aztán már csak a csere mehet legközelebb kígyózni.
csipkelli
A sima Qb sneak egyébként szebb?
Szerintem nem véletlenül nem vette át rögtön mindenki, mert nem olyan egyszerű, mint amilyennek kívülről látszik. Pl. amikor Minshew volt a center mögött, egyből nem sikerült ugyanúgy.

több mint 2 éve
Kafkat hoznam OC-nak.. tudom nem lehetbizony, hogy nem.
Janek
amúgy ha nem lesz hatalmas visszaesés akkor ő sztem jövőre megy HCnak is vhova ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
fuzovelkifele.com/2023/02/betilthatjak-az-eagles-qb-sneakjet/Én már SB közben mondtam, hogy ez lesz. De az indoklás a legviccesebb. Nem szép, ezért tilos. 😄
Tiltsák be az illegális tevékenységeket!
Majd ugyanilyen hatékonyak leszünk "hagyományos" QB-sneakkel, aztán már csak a csere mehet legközelebb kígyózni.
csipkelli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
fuzovelkifele.com/2023/02/betilthatjak-az-eagles-qb-sneakjet/Tiltsák be az illegális tevékenységeket!
több mint 2 éve
Na kíváncsi leszek kik jöhetnek majd szóba.Belső előléptetés nagyon valószínű.
Greengo
Brian Johnson Qb coach esélyes a támadó koordinátori posztra. Komoly érdeklődés jött más csapatoktól is iránta.
A védő koordinátori posztra szóba fog jönni Dennard Wilson DB coach és def. passing game coordinator. Azért remélem ő nem teljesen a Gannon-i elveket vallja.

több mint 2 éve
Mondjuk a sok koordinátor elvesztésébe nem tudom, hogy nem került bele a special team-é... Kb. Elliott volt az egyetlen üde színfoltja annak az egységnek (meg hát a longsnapper). Coverageben szinte semmilyen javulás nem volt egész idényben, amit a super bowl koronázott meg.Matt Dodge szintű balfaszkodás volt, amit művelt Siposs is annál a punt-nál. Jobbra rúgta a puntot, miközben az egész coverage a pálya bal oldala felé tolódott. Innen próbáltak meg korrigálni, de már káoszba fulladt az egész.
skizofita

több mint 2 éve
Azèrt csak nem bírom ki, hogy ezt ne hozzam ide 😊 köszönjük mèg egyszer ès sok sikert, reméljük nem reccsen meg ettől az O ès Hurts:Appreciate you. Good luck on your journey in Indy! 👏🏾 https://t.co/ysygV7g8lO
— AJ Brown (@1kalwaysopen_) February 15, 2023
több mint 2 éve
Mondjuk a sok koordinátor elvesztésébe nem tudom, hogy nem került bele a special team-é... Kb. Elliott volt az egyetlen üde színfoltja annak az egységnek (meg hát a longsnapper). Coverageben szinte semmilyen javulás nem volt egész idényben, amit a super bowl koronázott meg.
több mint 2 éve
twitter.com/1kalwaysopen_/status/1625604922388492290Juju Smith-S. sem a legélesebb kés a fiókban, de ezt eddig is lehetett tudni. Kirakni egy ilyet úgy, hogy a másik fél becsülettel bevalja, hogy szabálytalankodott, az elég gáz.
Azért az okosok egymásra találtak. Nyugi fiúk, enélkül is ez lesz a nyitómeccs.
csipkelli
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
twitter.com/1kalwaysopen_/status/1625604922388492290Azért az okosok egymásra találtak. Nyugi fiúk, enélkül is ez lesz a nyitómeccs.
több mint 2 éve
Jó meccs volt nagyon, az elejétől kezdve ideges voltam végig.Tényleg kár a végéért, megért volna egy még izgalmasabb végjátékot a bajnoki cím.
Az offense-etek halálos, Hurts egy nagyon jó irányító, a HC-tek is fiatal, ragad rá még rutin és rendben lesz minden.
Tudom, hogy milyen rossz érzés elveszíteni egy döntőt, de ebből építkezni lehet.
Biztos vagyok benne, hogy csillogni fog az ujjukon pár gyűrű, de remélem azt is, hogy ellenünk nem fogtok győzni! 😁
Hatalmas respect a csapatnak!
Grat!