NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
115
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez egy mém. Aki akar nevet rajta, aki akar nem. Mivel sokkal korábban kezdted el az NFL-t követni mint én, feltételezem, hogy van 10, de inkább 20 év köztünk. Lehet másképpen fogjuk fel ezeket. És igen voltak fordítva is ezek a képek Boys oldalról, ameddig nem volt egy SB győzelmünk sem, én azon is tudtam mosolyogni. 😀balintbabaMondjuk ezt nem ertem miert kell ilyen szinten a masik sikertelensegenek orulni 😀 Azert az elmult evek nem feltetlen arrol szoltak, hogy egymasdt oltetek a SB-ba jutasert. Tortenelmi tavlatban meg a Dallas is csinalhatna. Mar akkor 5 bajnoki gyuruje volt a Cowboys-nak, amikor Hurts meg sem szuletett.
undisputedly
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
...Én meg pont egy 2008-as eagles@niners meccsen kezdtem szurkolni a sasoknak! 😊 Addig nem "akartam" ezzel a játékkal foglalkozni, ezért kitaláltam, hogy szurkolok valakinek és akkor majd biztos jobban érdekel. Pont ez a meccs ment. Így lettem fan. End of coming out.
En akkor kezdtem el amerikai focit nezni szorosabban, amikor toltatok az emlekezetes, 4 NFC dontos sorozatot (20-22 ve), kicsit a mostani csapat is ezt az erzest kelti bennem.
...
undisputedly
En egy Bengals-Philly dontoert drukkolok, de mondjuk egy Andy Reid fele KC vs Philly is pikans lenne.Kelce bowl aka Andy Reid Memorial
undisputedly
több mint 2 éve
i.imgur.com/qP2jka4.jpgTe biztos nagy Sirianni rajongó vagy…
balintbaba
több mint 2 éve
Egyébként pedig hogy adott esetben Sirianni mièrt reagál úgy ahogy a pálya mellett amit van aki nagykèpűsègnek túl reagálasnak tart, a tegnapi meccs után így állnak hozzánk, ha jól èrtem mindenkèp mi leszünk az underdogok:eredménykövetőben is írtam, hogy számomra alap, hogy felmerüljön a neve, bár ugye (minden szentnek ...) én Daboll teljesítményét többre tartom, ha a körülményeket figyelembe vesszük.
Komolyan megkérdőjelezhető az, ha Sirianni fel merül COY szinten. Mi a szent szrt kell mèg csinálnia...persze keret, de a keret összerakásáná esetleg talán ő is ott van ès talán kezdeni is kell valamit a játèkosokkal...
dande2
az engem nem érdekel, hogy miket hogyan reagál le az oldalvonalnál, legyen TD, INT stb. viszont az nem tetszett, hogy 27-0nál behívta a 2 pontost. tök felesleges volt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
balintbabaMondjuk ezt nem ertem miert kell ilyen szinten a masik sikertelensegenek orulni 😀 Azert az elmult evek nem feltetlen arrol szoltak, hogy egymasdt oltetek a SB-ba jutasert. Tortenelmi tavlatban meg a Dallas is csinalhatna. Mar akkor 5 bajnoki gyuruje volt a Cowboys-nak, amikor Hurts meg sem szuletett.
Erdekes NFC donto lesz. En akkor kezdtem el amerikai focit nezni szorosabban, amikor toltatok az emlekezetes, 4 NFC dontos sorozatot (20-22 ve), kicsit a mostani csapat is ezt az erzest kelti bennem.
A 9ers 12(?) meccses gyozelmi sorozatban van, az utolso 2 meccsuk (Seahawks, Dallas) azert mar kozel sem volt meggyozo, igaz kb. nincs serultjuk, szoval a teljes playbookot jatszhatjak, ami ritkasag szamba megy. Kivancsi leszek hogyan dolgozik majd a Philly D# front, a 9ers O# ugye azon az elven mukodik, hogy a playmakereiket ures terbe helyezi, plusz rengeteg outside zone futas, blokk semak stb, amit egy jo front 4 meg tod olni es akkor roppant nehez epitkezni, mert akarmennyire szimpatikus nekem Purdy (jo sztori lenne az ove, klasszik cinderella, birom az ilyen torteneteket), azert a PR-ja joval elorebb jar jelenleg a teljesitmenyenel, szoval foleg a Shanny Schemat kell megfogni, nem a QB-t.
Ugyanakkor a 9ersnek is remek frontja van, Bosa talan a legjobb vedo volt iden a ligaban, szoval Hurtsnek sem lesz konnyu dolga. AJ-re vagyok kivancsi, o ugye kb azonos stilust kepvisel DK-val (habar AJ kicsit jobb route futo talan), es 2 hete elegge ment neki. Jo parharcnak igerkezik, nem bankodnek egy alacsony pontos, vedelmek dominalta merkozesen 😊
En egy Bengals-Philly dontoert drukkolok, de mondjuk egy Andy Reid fele KC vs Philly is pikans lenne.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
i.imgur.com/qP2jka4.jpgCsak szerènyen 🥳😉😛
balintbaba
több mint 2 éve
i.imgur.com/qP2jka4.jpg
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Vegas szerint 2,5 pontos favoritok vagyunk, ami azt jelenti, hogy semleges pályán 0,5 pontos favorit lenne a niners. Tiszteletlenségnek érzem, főként a szombaton látott teljesítmény után.
több mint 2 éve
Akkor gyertek aranyásók, ☺️☺️kemèny lesz a vèdelmük ellen.Az NFC Eastnek most már valóban mi vagyunk a legjobbjai 🥳
több mint 2 éve
Végre sikerült megnézni a meccset úgy hogy egész nap nincs internet nehogy szembejöjjön az eredmény.Egy mondat így frissen meccs után.
TÖKÉLETES! Az amit a Defense művelt, meg az egész CSAPAT le a kalappal.
Gannon, Steichen, Sirianni mindenki úgy ahogy megírtuk perfect game-plan és tökéletes végrehajtás. 😀😀😀
több mint 2 éve
Remélhetőleg Brown sérülése nem lesz komoly. A meccs végén, amikor az öltözőbe mentek, nem látszott rajta semmi, nem húzta a lábát, illetve ugyanúgy felugrált a nézőkhöz pacsizni, mint a többiek.AJ-nek egyértelműen WR primadonna percei voltak, nagyon nem volt félreérthető 😀 Nem sérülésről van szó, csak piszkálta az egóját, hogy egy ilyen meccsen alig tett hozzá és Hurts egyetlen rossz labdáját is pont ő kapta (volna).
Viszont eléggé pipa volt, de szerintem inkább azért, mert többet akart hozzátenni elkapásokban, és a végén már nem is engedték vissza, amikor rosszul érkezett le egy hosszú passznál. Gondolom ő ment volna vissza, de egy eldőlt meccsen már nem akarták kockáztatni. Egy extra motivált AJ még jól jöhet az NFC döntőben.
BleedingGreen
több mint 2 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Igazából csak amiatt hoztam ennyire fel mert egyrészt lenagykèpűzik indokolatlanul másrészt meg az teljesen természetes, hogy ezt elèrte semmi különleges nincs benne ezt hoznia kellett....Köszi, hogy leírtad az én véleményemet is, ugyanezt gondolom. Unalmas ez a "minket mindenki lenéz meg lesajnál, meg utál" téma, meg hogy milyen címeket nem osztanak ki nekünk, csak azért, mert mi vagyunk a Philly... Ez már szinte üldözési mánia 🙂Egyébként pedig hogy adott esetben Sirianni mièrt reagál úgy ahogy a pálya mellett amit van aki nagykèpűsègnek túl reagálasnak tart, a tegnapi meccs után így állnak hozzánk, ha jól èrtem mindenkèp mi leszünk az underdogok:Engem ezek a címek pont nem hatnak meg, hogy ki az év edzője meg ki az év vizes fiúja...stb. Pont leszarom kategória. Egy a lényeg..., de odáig még el kell jutni.
After the way the Eagles looked last night like they did when they were the best team in the NFL for the better part of the season, I would guess:
If SF wins, Eagles (-1.5)
If DAL wins, Eagles (-4.5)
Szóval ez nem szól másról mint a respectről. Rohadtul nem kapja meg a csapat azt a hypeot amit megèrdemelne. Az edzői gárdáról nem is beszélve.
Komolyan megkérdőjelezhető az, ha Sirianni fel merül COY szinten. Mi a szent szrt kell mèg csinálnia...persze keret, de a keret összerakásáná esetleg talán ő is ott van ès talán kezdeni is kell valamit a játèkosokkal...
No ezek után majd jól kikapunk 😀 s ez a kifakadás mèg akkor is áll ha a fenti oddsot rosszul èrtelmeztem 😊
De inkább legyünk underdogok mint èrdemtelenül hypoltak.
dande2
Greengo
MrMiksa
Harmadrészt valóban semmit nem számít az számít hogy a végén ott álljanak a pódiumon😊
több mint 2 éve
Köszi, hogy leírtad az én véleményemet is, ugyanezt gondolom. Unalmas ez a "minket mindenki lenéz meg lesajnál, meg utál" téma, meg hogy milyen címeket nem osztanak ki nekünk, csak azért, mert mi vagyunk a Philly... Ez már szinte üldözési mánia 🙂Egyébként pedig hogy adott esetben Sirianni mièrt reagál úgy ahogy a pálya mellett amit van aki nagykèpűsègnek túl reagálasnak tart, a tegnapi meccs után így állnak hozzánk, ha jól èrtem mindenkèp mi leszünk az underdogok:Engem ezek a címek pont nem hatnak meg, hogy ki az év edzője meg ki az év vizes fiúja...stb. Pont leszarom kategória. Egy a lényeg..., de odáig még el kell jutni.
After the way the Eagles looked last night like they did when they were the best team in the NFL for the better part of the season, I would guess:
Szóval ez nem szól másról mint a respectről. Rohadtul nem kapja meg a csapat azt a hypeot amit megèrdemelne. Az edzői gárdáról nem is beszélve.
No ezek után majd jól kikapunk 😀 s ez a kifakadás mèg akkor is áll ha a fenti oddsot rosszul èrtelmeztem 😊
dande2
Greengo
több mint 2 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2022/06/29/miles-sanders-we-feel-unstoppable-like-an-all-star-team/17-ben McVay volt az ügyeletes kedvenc, de Pedersonnak is jutott valami februárban.Megúsztuk 😀
Egyébként tényleg brutál a keret, nyáron nem csúszott ki valamelyik okos száján a jó emlékű dream teamezés?
csipkelli
dande2
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 2 éve
17-ben McVay volt az ügyeletes kedvenc, de Pedersonnak is jutott valami februárban.Megúsztuk 😀
Egyébként tényleg brutál a keret, nyáron nem csúszott ki valamelyik okos száján a jó emlékű dream teamezés?
csipkelli
több mint 2 éve
Aztán csak szobrot állítottak neki is a Lincolnon.Doug-ot sem választották meg soha semminek, de nem is számított.Egyébként pedig hogy adott esetben Sirianni mièrt reagál úgy ahogy a pálya mellett amit van aki nagykèpűsègnek túl reagálasnak tart, a tegnapi meccs után így állnak hozzánk, ha jól èrtem mindenkèp mi leszünk az underdogok:Engem ezek a címek pont nem hatnak meg, hogy ki az év edzője meg ki az év vizes fiúja...stb. Pont leszarom kategória. Egy a lényeg..., de odáig még el kell jutni.
dande2
Greengo
BleedingGreen

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
17-ben McVay volt az ügyeletes kedvenc, de Pedersonnak is jutott valami februárban.Egyébként tényleg brutál a keret, nyáron nem csúszott ki valamelyik okos száján a jó emlékű dream teamezés?
több mint 2 éve
Doug-ot sem választották meg soha semminek, de nem is számított.Egyébként pedig hogy adott esetben Sirianni mièrt reagál úgy ahogy a pálya mellett amit van aki nagykèpűsègnek túl reagálasnak tart, a tegnapi meccs után így állnak hozzánk, ha jól èrtem mindenkèp mi leszünk az underdogok:Engem ezek a címek pont nem hatnak meg, hogy ki az év edzője meg ki az év vizes fiúja...stb. Pont leszarom kategória. Egy a lényeg..., de odáig még el kell jutni.
dande2
Greengo

több mint 2 éve
Egyébként pedig hogy adott esetben Sirianni mièrt reagál úgy ahogy a pálya mellett amit van aki nagykèpűsègnek túl reagálasnak tart, a tegnapi meccs után így állnak hozzánk, ha jól èrtem mindenkèp mi leszünk az underdogok:Engem ezek a címek pont nem hatnak meg, hogy ki az év edzője meg ki az év vizes fiúja...stb. Pont leszarom kategória. Egy a lényeg..., de odáig még el kell jutni.
dande2

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Remélhetőleg Brown sérülése nem lesz komoly. A meccs végén, amikor az öltözőbe mentek, nem látszott rajta semmi, nem húzta a lábát, illetve ugyanúgy felugrált a nézőkhöz pacsizni, mint a többiek. Viszont eléggé pipa volt, de szerintem inkább azért, mert többet akart hozzátenni elkapásokban, és a végén már nem is engedték vissza, amikor rosszul érkezett le egy hosszú passznál. Gondolom ő ment volna vissza, de egy eldőlt meccsen már nem akarták kockáztatni. Egy extra motivált AJ még jól jöhet az NFC döntőben.

több mint 2 éve
Egyébként pedig hogy adott esetben Sirianni mièrt reagál úgy ahogy a pálya mellett amit van aki nagykèpűsègnek túl reagálasnak tart, a tegnapi meccs után így állnak hozzánk, ha jól èrtem mindenkèp mi leszünk az underdogok:After the way the Eagles looked last night like they did when they were the best team in the NFL for the better part of the season, I would guess:
több mint 2 éve
Művèsz lelkűeknek ☺️Love this! https://t.co/XCHnQykERp
— Ed Kracz (@kracze) January 22, 2023
több mint 2 éve
Hamstring állítólag, de még nincs róla info, hogy mennyire komoly
több mint 2 éve
AJ Brownról van valami hír? Meccs közben sokszor kapott a combjához és frusztrált is volt amikor a padon ücsörögve mutatták.

E-A-G-L-E-S EAGLES !