Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
This also marks the debut of Browns quarterback Brandon Weeden. Good luck against the Eagles' pass-rush, rook. You'll need it. (Nfl.com) 😊😊😊
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
- Trent Edwards-al hosszabbítottunk egy évet. Így majd csak 2013-as szezon végén lesz FA.
- A Jets meccs előtt Kelly és Bell már felezték a második csapat LT snap-jeit.
- N.Allen elmondása szerint teljesen egészséges.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Itt pedig a szezonnyitó tippjáték:  philly.blog.hu/2012/09/06/szezonnyito-tippverseny_week

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Elkészült a Browns elleni beharangozó Fogadjátok szeretettel!
több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Vick, Shady, Bééébin, és Sims szavai:

philly.blog.hu/2012/09/05/oltozoi_interjuk

Értékeljétek duplán, mert majdnem kétszer basztam szét a gépemet felrakás közben.Eazzy
Nekem Ő az idei legnagyobb + meglepetés a rookie-k közül... Mindenki rajta röhögött, hogy a TC-t se éli túl... ahhoz képest nem mozog szarul! Kíváncsi leszek rá 2 év múlva...

szerk.: nem ide akartam írni...
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Vick, Shady, Bééébin, és Sims szavai:

philly.blog.hu/2012/09/05/oltozoi_interjuk

Értékeljétek duplán, mert majdnem kétszer basztam szét a gépemet felrakás közben.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Reid:
- R.Cooper és C. Anderson nem fog játszani a Browns ellen.
- Nagy valószínűséggel 5 DE-vel fogunk meccsre menni.
- Foles lesz a backupQB.
- Kelly tackle és guard-ként is szóba jön, szal nagy valószínűséggel be fog öltözni.
 www.youtube.com/watch?v=1unSoaYz94g&feature=player_embedded

Bébé
Még a végén megkedvelem ezt a Dennis Kelly-Green gyereket.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Reid:
- R.Cooper és C. Anderson nem fog játszani a Browns ellen.
- Nagy valószínűséggel 5 DE-vel fogunk meccsre menni.
- Foles lesz a backupQB.
- Kelly tackle és guard-ként is szóba jön, szal nagy valószínűséggel be fog öltözni.
 www.youtube.com/watch?v=1unSoaYz94g&feature=player_embedded
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kafka a Patriotsnál edz...mustaine
Még a végén csatlakoznom kell Peti mellé. Kafka boooooooShawn84
A végén kiderül hogy nem is vagyok bolond. 😀😀Petikievak01
Azért ez így nem teljesen igaz 😀 Nekem csak a Patriotsal van bajom. Kafkával semmi. Bár jobban tetszene ha Kafka-Mallett cserét csináltunk volna.Shawn84
Mehehe

több mint 13 éve
A végén kiderül hogy nem is vagyok bolond. 😀😀Petikievak01
Azért ez így nem teljesen igaz 😀 Nekem csak a Patriotsal van bajom. Kafkával semmi. Bár jobban tetszene ha Kafka-Mallett cserét csináltunk volna.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
A végén kiderül hogy nem is vagyok bolond. 😀😀

több mint 13 éve
Még a végén csatlakoznom kell Peti mellé. Kafka booooooo
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Kafka a Patriotsnál edz...

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Hát pedig a Giants/Boys páros bármelyike szintúgy esélyes. RG3 is lehet produkál 1 jó évet.Amadeus91
Mondjuk azért ilyet kijelenteni nem nehéz 😀 Persze, esélyes lehet a címre akár 15 csapat is. Várjunk még két-három fordulót, és visszatérhetünk rá, hogy ki az esélyes igazán. Ha azt veszem, hogy tavaly mi milyen hulladékok voltunk, és mennyivel maradtunk le, most meg erősödtünk is, leginkább fejben, közben Giants nem mondanám, és még nyomja őket a teher is. Na mind1, vicces lesz, de már nagyon várom 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Ja és még valami, hogy nyugtassam magam,magunk a szezon előtt: Szeretettel ajánlok benézni a Dolphins topickba ahol megtalálható a Dolphins elmúlt 13 éve.... na ennek fényében szavunk sem lehet 😛deee
Nekünk csak az a 2005-ös győzelem hiányzik nagyon. Ha az meg lett volna és megnyerjük a gyűrűt, akkor minden másképp alakult volna. Nekünk csak egyetlen nyavalyás bajnoki cím kéne. Azzal sokáig ellennénk. Persze utána is folyton hasonló szereplésben bíznánk, de ha nem sikerülne mondhatnánk, hogy:
"Francba. Kiestünk megint. Na de legalább azt az egyet, azt megnyertünk rohadtul!"Shawn84
Igen ebben igazad van, ezt mondogatom én is, de néha vmivel muszáj előre felkészülni ínségesebb időkre. Kár, hogy átlagokra nem adnak díjat (tudom a "majd jövőre"-t megkaptuk ne panaszkodjak😛) bár abban is azért a Pitt Pat Giant hármas verne a címeivel.deee
Ezért van Egyetemen is több csapat akit bírok. Valami sikerélmény minden szezon végére kell. Ha nem Super Bowl, akkor valamilyen más Bowl. Azért idén megint csak reménykedhetünk. Mint a kétezres években minden szezonkezdetkor.Shawn84
Na ja csak nehogy megint az első körben kiessünk a rájátszásban 😀 Most már tényleg nem tudom elképzelni hogy nem jutunk be...Petikievak01
Hát pedig a Giants/Boys páros bármelyike szintúgy esélyes. RG3 is lehet produkál 1 jó évet.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
...deee
no offense, de miért megint ezt a felhasználót használod? 😀kristof
Fogalmam sincs, ja mert az itthoni gépemen most tudtam csak váltani tegnap máshonnan reklamáltam 😛, most már oké észre se vettem kösz, hogy szóltál!
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ja és még valami, hogy nyugtassam magam,magunk a szezon előtt: Szeretettel ajánlok benézni a Dolphins topickba ahol megtalálható a Dolphins elmúlt 13 éve.... na ennek fényében szavunk sem lehet 😛deee
Nekünk csak az a 2005-ös győzelem hiányzik nagyon. Ha az meg lett volna és megnyerjük a gyűrűt, akkor minden másképp alakult volna. Nekünk csak egyetlen nyavalyás bajnoki cím kéne. Azzal sokáig ellennénk. Persze utána is folyton hasonló szereplésben bíznánk, de ha nem sikerülne mondhatnánk, hogy:
"Francba. Kiestünk megint. Na de legalább azt az egyet, azt megnyertünk rohadtul!"Shawn84
Igen ebben igazad van, ezt mondogatom én is, de néha vmivel muszáj előre felkészülni ínségesebb időkre. Kár, hogy átlagokra nem adnak díjat (tudom a "majd jövőre"-t megkaptuk ne panaszkodjak😛) bár abban is azért a Pitt Pat Giant hármas verne a címeivel.deee
Ezért van Egyetemen is több csapat akit bírok. Valami sikerélmény minden szezon végére kell. Ha nem Super Bowl, akkor valamilyen más Bowl. Azért idén megint csak reménykedhetünk. Mint a kétezres években minden szezonkezdetkor.Shawn84
Na ja csak nehogy megint az első körben kiessünk a rájátszásban 😀 Most már tényleg nem tudom elképzelni hogy nem jutunk be...

több mint 13 éve
Ezért van Egyetemen is több csapat akit bírok. Valami sikerélmény minden szezon végére kell. Ha nem Super Bowl, akkor valamilyen más Bowl. Azért idén megint csak reménykedhetünk. Mint a kétezres években minden szezonkezdetkor.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
...deee
no offense, de miért megint ezt a felhasználót használod? 😀
több mint 13 éve
deee 290
Igen ebben igazad van, ezt mondogatom én is, de néha vmivel muszáj előre felkészülni ínségesebb időkre. Kár, hogy átlagokra nem adnak díjat (tudom a "majd jövőre"-t megkaptuk ne panaszkodjak😛) bár abban is azért a Pitt Pat Giant hármas verne a címeivel.
több mint 13 éve
"Francba. Kiestünk megint. Na de legalább azt az egyet, azt megnyertünk rohadtul!"
több mint 13 éve
deee 290
Ja és még valami, hogy nyugtassam magam,magunk a szezon előtt: Szeretettel ajánlok benézni a Dolphins topickba ahol megtalálható a Dolphins elmúlt 13 éve.... na ennek fényében szavunk sem lehet 😛
több mint 13 éve
Nem tudom közöttünk vagy-e de köszönjük:

fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/04/Detroit__Ravens__Szimpatikus_csapatok_testkozelbol/

Ha már Eagles szurkoló írta 😀deee
Ez tényleg jó. le is leplezhetné magát a szerző, körünkben. Bár azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nincs itt fenn. ismerek olyat aki a Fantasy topikba ír, de azt nem tudta hogy Eagles topik is van a fórumon. 😀 Vannak érdekességek.
több mint 13 éve
deee 290
Nem tudom közöttünk vagy-e de köszönjük:

fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/04/Detroit__Ravens__Szimpatikus_csapatok_testkozelbol/

Ha már Eagles szurkoló írta 😀
több mint 13 éve
Giants holtszezon változások:  philly.blog.hu/2012/09/04/szemelyi_valtozasok_new_york_giants