Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 801 — je suis poloska
így szar azért, nekünk inkább blokkoló TE kellett volna, Shockey nem biztos hogy alkalmas lesz rá.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
deee 290
Shiancoe-nak szerződést kínáltunk, de Ő inkább a Patriots-ot választotta.

Bébé
Lelke rajta, sajnálja majd amikor a Pats-t megverjük a SB-ban 😛
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Washburn azt mondta h rúgják ki, ha idén nem lesz jobb a DL a tavalyinál. 😀
We have real good talent. We started figuring it out at the end and it ought to be a whole lot better. I’d be crushed, hell I’d quit if we’re not a whole lot better. They need to fire my [behind] if we’re not better. We should be a lot better.”
“No excuses, but they didn’t know my name when we met up here last year,” Washburn said. “Golly, I look at the first couple games, all the plays that we screwed up last year on the run, especially the run. Golly, I looked at Atlanta and St. Louis and it’s painful to watch our technique . . . No excuse, it’s just life. The other teams were in the same situation. . . . We ought to be so much better. There’s no way – we’ve got to be a lot better.”
Nagyon bírom ezt az edzőt. 😀
több mint 13 éve
Shiancoe-nak szerződést kínáltunk, de Ő inkább a Patriots-ot választotta.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 801 — je suis poloska
Ez egy Aventador!!! Mondjuk volt miből költeni. 😊 Gondolom a büntetés összege sem rázza meg nagyon.Greengo
ha igen sem kell aggódni majd Herremans ad neki kölcsön, idén írta alá az új szerződését. 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Ez egy Aventador!!! Mondjuk volt miből költeni. 😊 Gondolom a büntetés összege sem rázza meg nagyon.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Elméletileg T. Cole-t 2x vagy 3x megbaszták a rendőrök míg Lehigh-ba tartott gyorshajtás miatt. 😀
"I owe $348 now wasted money. "
Jim Washburn on Trent Cole: "He told me when I first got here 'I ain't rotating.' I said, 'Yes, you are or I'll sit your ass down.'" 😀
Bébé
Biztos sokáig sminkelte magát aztán meg bele kellett húzni. Milyen verdája is van?Shawn84
Asszem ez.

Így már érthető a pár cetli. :cool:

több mint 13 éve
Shiancoe workout-ja elég jól ment a jelek szerint:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/163534666.html
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Elméletileg T. Cole-t 2x vagy 3x megbaszták a rendőrök míg Lehigh-ba tartott gyorshajtás miatt. 😀
Jim Washburn on Trent Cole: "He told me when I first got here 'I ain't rotating.' I said, 'Yes, you are or I'll sit your ass down.'" 😀
Bébé
Biztos sokáig sminkelte magát aztán meg bele kellett húzni. Milyen verdája is van?
több mint 13 éve
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Chase Forddal (UDFA volt a Miami Egyetemről) nem is számoltok semmilyen szinten? 6-6 magas, mondjuk csak 245 font mellé, szal egy kis izmot rápakolva még jobban tudna blokkolni (mert technikailag így is jó benne), elkapást meg csak gyakorolnia kell, mert alapból nincsenek rossz kezei de eddig nem erre volt használva. én őt sem írnám le a helyetekben 😉kristof
Ezek szerint nem nagyon. Harbor, Brackett eddig előbbre volt nála, most meg ugye Shianco meg Shockey is képbe került. Harbornak most rohadtul bele kell lépni a gázba.Shawn84
Ps-re jó lehet max, a rosterre kerülése nekem meglepetés lenne, főleg, ha jön egy veterán is.
Amúgy Harris volt jó tegnap, 2 int-et is fogott, előbb Foles passzát, majd Edwards hosszú passzát szedte le.

több mint 13 éve
Akik bekerülhetnek a Practice Squad-ba:
 igglesblitz.com/practice-syndrome/
Felsők igen, alsók nem.
Chad Hall-on meglepődtem. Azt hittem h Ő már ne mehet PS-be. Bébé
Szerintem se. Volt 2 szezonja is ahol 6 v. több meccsen volt aktiválva, szerintem ez kizárja, h PS-be menjen.
Legalábbis én így értelmezem a szabályokat:

to be eligible for the practice squad, players must meet one of the following requirements:
•Have no prior Accrued Seasons in the NFL (An accrued season is six or more games on the active roster);
•Have one prior Accrued Season in which the player was on the 45-man active roster for no more than 8 games;

több mint 13 éve
Akik bekerülhetnek a Practice Squad-ba:
 igglesblitz.com/practice-syndrome/
Felsők igen, alsók nem.
Chad Hall-on meglepődtem. Azt hittem h Ő már ne mehet PS-be.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Shockey vs Shiancoe a blokkolást tekintve:
 www.profootballfocus.com/blog/2012/07/15/three-years-of-pass-blocking-efficiency-tight-ends/
Shockey nem vmi jó, míg Shiancoe nagyon jónak mondható. Nálunk pedig a 2. TE-nek inkább blokkoló feladatai vannak, míg elkapói. Plána ha netántán Bell-nek is be kéne segíteni.
A RedZone-ban mind2 használhatónak tűnik:
Shockey 4 elkapás 4 TD, Shiancoe 4 elkapás 3 TD. Celek 10 elkapás 4 TD.
Remélem, hogy Shockey jobb workout-ot nyom és Őt fogjuk szerződtetni. Ha fejben rendben van a gyerek. 😀

Reid megmászta tegnap a lehighi hegyet. Azt mondják, hogy azért eléggé megterhelő. Hát még akkor Reid-nek. 😀 (Amúgy könnyen lehet, h 30 kiló körül leadott az öreg.)
A Dion Lewis elleni vádakat ejtették. Bébé
Viszont droppolni nem igen fog 😊
 www.profootballfocus.com/blog/2012/07/03/three-year-drop-rate-tight-ends/

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Chase Forddal (UDFA volt a Miami Egyetemről) nem is számoltok semmilyen szinten? 6-6 magas, mondjuk csak 245 font mellé, szal egy kis izmot rápakolva még jobban tudna blokkolni (mert technikailag így is jó benne), elkapást meg csak gyakorolnia kell, mert alapból nincsenek rossz kezei de eddig nem erre volt használva. én őt sem írnám le a helyetekben 😉kristof
Ezek szerint nem nagyon. Harbor, Brackett eddig előbbre volt nála, most meg ugye Shianco meg Shockey is képbe került. Harbornak most rohadtul bele kell lépni a gázba.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Chase Forddal (UDFA volt a Miami Egyetemről) nem is számoltok semmilyen szinten? 6-6 magas, mondjuk csak 245 font mellé, szal egy kis izmot rápakolva még jobban tudna blokkolni (mert technikailag így is jó benne), elkapást meg csak gyakorolnia kell, mert alapból nincsenek rossz kezei de eddig nem erre volt használva. én őt sem írnám le a helyetekben 😉
több mint 13 éve
deee 290
Hát Reid bizony tényleg nagyon sokat leadott ha jól néztem Marty ebben már túl is szárnyalta a mestert ami nem kis dolog (mármint pocakméretben 😛).
több mint 13 éve
Komolyan vesszük ezt a 2 TE-es dolgot, ha próbálunk egy tapasztalt 2. TE-et hozni. A Harbor Brackett párosból meg maradhat a jobb. FB keretben tartásának erősen csökken az esélye így.

több mint 13 éve
Shockey vs Shiancoe a blokkolást tekintve:
 www.profootballfocus.com/blog/2012/07/15/three-years-of-pass-blocking-efficiency-tight-ends/
Shockey nem vmi jó, míg Shiancoe nagyon jónak mondható. Nálunk pedig a 2. TE-nek inkább blokkoló feladatai vannak, míg elkapói. Plána ha netántán Bell-nek is be kéne segíteni.
A RedZone-ban mind2 használhatónak tűnik:
Shockey 4 elkapás 4 TD, Shiancoe 4 elkapás 3 TD. Celek 10 elkapás 4 TD.
Remélem, hogy Shockey jobb workout-ot nyom és Őt fogjuk szerződtetni. Ha fejben rendben van a gyerek. 😀

Reid megmászta tegnap a lehighi hegyet. Azt mondják, hogy azért eléggé megterhelő. Hát még akkor Reid-nek. 😀 (Amúgy könnyen lehet, h 30 kiló körül leadott az öreg.)
A Dion Lewis elleni vádakat ejtették.
több mint 13 éve
"Eagles are bringing Jeremy Shockey in for a physical I can confirm." - McLane
Shockey-t régen bírtam, annal ellenére h Giants-es volt. Mindig dumált meg sisak nélkül ment előre. 😀
Úgy látszik, hogy Reid-ék nagyon nincsenek megelégedve Harborral.
A sors furcsa fintora, hogy Shockey-nak 2 gyűrűje van, Tony Gonzalez pedig még 1 PO meccset se nyert ha jól tudom.
Tavalyi szezonban kezdő TE a Párducoknál: 37 elkapás, 455 yard, 4 TD.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Lassan kezdődik a szezon és vele párhuzamosan a Eagles Fantasy(IDP) játék is. Jelentkezni itt tudtok:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Eagles NFL liga - Fantasy Football | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
Remélhetőleg idén is sok lesz a jelentkező és akkor talán 2 liga is összejöhet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nah a rookiek balfaszkodnak 😀
Jim Washburn is... let's just say... in midseason form. 😀
Emlékszem tavaly Teo-t oltotta nagyon durván. 😀 Szegény csávó amúgyis szótlan volt. 😀
több mint 13 éve
Közbe megint workoutoljuk Maynardot, csak, hogy Henry ne legyen teljesen nyugodt. 😊BleedingGreen
Meg még 3at:
#Eagles working out four punters: Jason Baker, Mat McBriar, Chris Bryan and Maynard.
Nem értem minek kellett elengedni Rocca-t. Bébé
Hát egyik sem volt nagy király tavaly, Henrynek nem kell annyira reszketni. Rocca sem volt olyan jó, de az újonc Henrynél persze jobb. Az az elrontott passz Henrytől jobban fájt, mint a puntolása. Roccát bírtam, mert akkora volt mint egy LB, de ő is rohadtul inkonzisztens volt. BleedingGreen
mcbriar azért amire én emlékszem minden volt csak szar nem. Sebaj jobb ha vannak vetélytársak, kiszorítani meg úgyse nagyon fogják eaglesmcnabb
Pár éve volt a legjobbak között, tavaly sérülése volt és nem ment neki túlzottan, aztán műteni is kellett. Gondolom egy elit szinten teljesítő puntert nem engedett volna el a Cowboys. Meglátjuk rendbe jött-e a sérülése, de én nem a 2009-10-es teljesítményére alapoznék.

több mint 13 éve
Nah ennek mi értelme lesz:
TE Visanthe Shiancoe, who had a visit with the Pats last week, will visit the Eagles on Tues.
Tavalyi Donald Lee szitu. Semmire se volt jó. 😀
Bár blokkolni tud a srác, meg 2x is volt nálam fantasy-ban már, de azért nah. 😀
több mint 13 éve
Az RB edzőnk, Ted Williams dicséri Bryce-t:
 www.phillymag.com/eagles/2012/07/23/bryce-brown-the-next-albert-pujols/
"This guy can do things other guys his size are not capable of," Williams said. "He's got speed."
Gondolom a blokkolás lesz a döntő faktor. Az úgy nem rossz, hogy még sohase kellett blokkolnia és most egyből megkapja az NFL LB-ket. Bár a mérete meg van hozzá: 6-0, 223.