Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Shawn , rendelnél nekem akkor egy eagles mezt? Vagy ha nem válalod akkor eltudnád magyarázni hogy hogyan tudnék? Amugy mindent megadok kiszállítási címet , meg ilyeneket. Örülnék ha eltudnád nekem intézni , nagyon hálás lennék.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 800 — je suis poloska
Training Camp Live-ban mutattak vagy 30-40 DL vs.OL csatát:
Babin és B.Graham kurvajó volt. Herremans-t is simán megverték.
B. Graham a 3. vagy 4. győztes párharca után futott hátra a többiek közé, Washburn megfogta a kezét és megölelte. Szal igazán büszke lehet magára B. Graham. 😀
Bell és Dunlap is nagyon jó volt. (T. Cole se ment ellenük semmire.) Ebből következik, hogy Tapp-nak és főleg Curry-nek nem ment.Bébé
Csak hagyja a srácokat ficánkodni hogy ha kezdődik a szezon legyen életkedvük 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
B. Graham a 3. vagy 4. győztes párharca után futott hátra a többiek közé, Washburn megfogta a kezét és megölelte. Szal igazán büszke lehet magára B. Graham. 😀
Bell és Dunlap is nagyon jó volt. (T. Cole se ment ellenük semmire.) Ebből következik, hogy Tapp-nak és főleg Curry-nek nem ment.Bébé
Tudnál linkelni nekem egy streamet? Én is szeretném nézni csak fogalamam sincs hol lehet.Petikievak01

Itt jó lesz?  www.philadelphiaeagles.com/index.html Most is megy élőben az adás.Greengo
Kösszencs 😀

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Tudnál linkelni nekem egy streamet? Én is szeretném nézni csak fogalamam sincs hol lehet.Petikievak01

Itt jó lesz?  www.philadelphiaeagles.com/index.html Most is megy élőben az adás.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Tudnál linkelni nekem egy streamet? Én is szeretném nézni csak fogalamam sincs hol lehet.

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Bell és Dunlap is nagyon jó volt. (T. Cole se ment ellenük semmire.) Ebből következik, hogy Tapp-nak és főleg Curry-nek nem ment.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Babin: Kurva meleg van.
Nnamdi: Globális felmelegedés.
Babin: Köszönjük Al Gore, elég lesz. 😀 Bébé
ööö tudok angolul de ezt a meleg témát kifejtenéd bővebben, nekem nem esett le?Attis
Babin és Nnamdi közötti párbeszéd. Al Gore meg vmi nagy környezetvédő, klímatudós.
(Vmelyik beatwriter írta twitterre, csak most nemtok rá felmenni.)Bébé
thxAttis
Valami nagy környezetvédő 😀
Konkrétan majdnem elnök lett (több szavazatot kapott összességében egy nagyjából fél millióval, mint Bush, de az Egyesült Államokban ugye nem az össz szavazat számít), majd kapott Nobel-béke-díjat, meg két Oscart is, és fikázták rendesen a South Parkban is 😀
 hu.wikipedia.org/wiki/Al_Gore

több mint 13 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
ööö tudok angolul de ezt a meleg témát kifejtenéd bővebben, nekem nem esett le?Attis
Babin és Nnamdi közötti párbeszéd. Al Gore meg vmi nagy környezetvédő, klímatudós.
thx
több mint 13 éve
thx
több mint 13 éve
D-Boss:
 twitter.com/Jimmy_Beast/status/228836351573897216/photo/1

Polk bemutatja h mikor fáj a válla és mikor nem 😀
 bloggingthebeast.com/2012/07/27/eagles-rb-chris-polk-demonstrates-his-shoulder-injury-plays-does-this-hurt-with-me/
Egyedül az utolsó képnél fáj.
több mint 13 éve
Nnamdi 😀
 www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Asomugha-Has-Some-Fun-With-The-D-Line/e2214512-872a-4208-a4bd-b2899738bd60
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
TC Interjú:http://philly.blog.hu/2012/07/27/interju_mccoy_jackson_asomugha_watkins#more4680478
több mint 13 éve
Bébé ment PM!
több mint 13 éve
Nézegettem az életrajzokat pe.com-on. Pár szösszenet:

Elvis Akpla WR
Becenevei: The King, EA, Snatchbar, Akbar (ez tetszik, undorító mindig betűzni a nevét amikor leírom 😀 )
Ha nem focista lenne akkor orvosi egyetemre járna.
Meccs előtti rituálé: Jazz-t és klasszikus zenét hallgat.
Bakancslista: elmenni a fociVB-re, átutazni Európát, film forgatókönyvet írni
Kedvenc filmjei: Keresztapa trilógia, A remény rabjai, Ponyvaregény, Gladiátor
Kedvenc könyve: Mitch Albom - Tuesdays with Morrie (Leckék az életről)
Kedvenc sorozatok: Seinfeld, Breaking Bad
Kedvenc zenéi: Lil Wayne, Notorious B.I.G., Aaliyah
Kedvenc csapata gyerekkorában: Az 1992-es Brazil válogatott.

Damaris Johnson WR
Kedvenc sorozat: Law & Order SVU
Kedvenc csapata gyerekként: NY Yankees, Indianapolis Colts
Kedvenc könyve: S.E. Hinton - Kívülállók
Kedvenc sportolói gyerekként: Derek Jeter, Peyton Manning

Chris Polk RB
Foci mellett a másik nagy szerelme: Isten
Ha nem focista lenne: Edző
Hobbik: videójátékok, főleg a Call of Duty és FIFA
Tehetség/képesség aminek a leginkább örülne: éneklés
Vacsoravendég: Jézus
Egy filmben ki játszaná Őt: Will Smith
Oda van az édességért és a dokumentumfilmekért.
Kedvenc kaja: Mac & Cheese
Kedvenc könyve: Biblia és az Eagles playbook 😀
Autó: Ferrari
Filmek: Férfibecsület, Titanic
Sorozat: Family Guy
Zeneszám: Kendrick Lamar - Thirsty  www.youtube.com/watch?v=J3uHzQs4kyg
Csapatok/Sportolók gyerekként: Oakland Raiders, Nnamdi, Vick, Emmitt Smith
Akiket most figyel: Kobe Bryant, Derrick Rose, Kevin Durant, Lionel Messi

Danny Watkins RG
Hobbik: Tűzoltás, főzés
Film: Eredet
Zenész: Tom Petty
Kedvenc csapat/sportoló gyerekként: Edmonton Oilers, Wayne Gretzky
Egy személy, akivel egy nap erejéig helyet cserélne: Jason Kelce (ezek mekkora spanok lehetnek már 😀  www.youtube.com/watch?v=iCGfKIbM0tc )
Vacsoravendég: Bruce Willis
Sajnálja, hogy nem tud baseballozni, van 2 golden retrieverje.
Meccs előtti rituálé: A hazai meccsekre elhozni az új tűzoltókocsiját. 😀
Egy filmben ki játszaná Őt: John Candy
több mint 13 éve
Azért Kelce odakúr 😀

Tapp vette át Asante szerepét a folyamatos dumálgatásban:
Finally, After Phillip Hunt blew up a run in the hole, eliciting a strong reaction from the defensive line, Darryl Tapp, who has taken the mantle from Asante Samuel as the most boisterous practice participant, yelled to the offense: "Saturday's coming," expressing the defense's excitement for the first day of hitting.
“If you want to know who the energy source of our group is at practice, it’s Darryl,”Jim Washburn said earlier this week.

Nnamdi troll face:
 i985.photobucket.com/albums/ae334/Phillyfan29/nna.jpg
Már látom ahogy lekapja Eli, Romo passzait és ezt a képet fogják bevágni. 😀
több mint 13 éve
(Vmelyik beatwriter írta twitterre, csak most nemtok rá felmenni.)
több mint 13 éve
TC:

Még nem teljes felszerelésben edzettek a srácok. Igazi kontakt se volt.
A fiatal leaderek 😀  twitter.com/Jeff_McLane/status/228572123311005696/photo/1

- Aránylag sok FB-s felállást használtunk az edzés elején.
- Amikor 3 CB-vel állt fel a 1st D#, akkor Marsh és DRC volt a két szélen, Nnamdi pedig slot-ban. 2 CB-s felállásban természetesen Nnamdi visszakerült szélre.
- Nickel LB-k először Rolle-Ryans duó volt, aztán Kendricks-Chaney páros váltotta őket.
- Kezdő safety-k N. Allen és Coleman. 2. csapatnál Atogwe-Jarrett
- Polk-nak és Dion-nak is volt egy-egy nagy futása. (Igaz kontakt nélkül nehéz megítélni ezeket.)
- Landri elég sok snap-et kapott az első csapatban.
- Celek korábban lement a pályáról. "Celek mild right knee sprain " Nem hangzik súlyosnak. Harbor-t és Bracket-et is próbálgattuk az első csapatban.
- Colt Anderson futott 40 yardokat és elég gyorsnak nézett ki.
- Foles Akpla felé tartó passzába B. Hughes ütött bele. Később Chaney szedte le a rookie passzát.
- Vick adott vagy egy 40 yardos passzt Harbor-nak. Tom Nelson volt a védő.

De geci ez a Mathis 😀
Welcome to Twitter @DannyWatkins63. I’m looking forward to some fire safety tweets. CC: @DionLewis28

Babin: Köszönjük Al Gore, elég lesz. 😀

Obama kérésére a szezon első futásánál Vick becsúszva fog lemenni. 😀 Bébé
ööö tudok angolul de ezt a meleg témát kifejtenéd bővebben, nekem nem esett le?
több mint 13 éve
TC:

Még nem teljes felszerelésben edzettek a srácok. Igazi kontakt se volt.
A fiatal leaderek 😀  twitter.com/Jeff_McLane/status/228572123311005696/photo/1

- Aránylag sok FB-s felállást használtunk az edzés elején.
- Amikor 3 CB-vel állt fel a 1st D#, akkor Marsh és DRC volt a két szélen, Nnamdi pedig slot-ban. 2 CB-s felállásban természetesen Nnamdi visszakerült szélre.
- Nickel LB-k először Rolle-Ryans duó volt, aztán Kendricks-Chaney páros váltotta őket.
- Kezdő safety-k N. Allen és Coleman. 2. csapatnál Atogwe-Jarrett
- Polk-nak és Dion-nak is volt egy-egy nagy futása. (Igaz kontakt nélkül nehéz megítélni ezeket.)
- Landri elég sok snap-et kapott az első csapatban.
- Celek korábban lement a pályáról. "Celek mild right knee sprain " Nem hangzik súlyosnak. Harbor-t és Bracket-et is próbálgattuk az első csapatban.
- Colt Anderson futott 40 yardokat és elég gyorsnak nézett ki.
- Foles Akpla felé tartó passzába B. Hughes ütött bele. Később Chaney szedte le a rookie passzát.
- Vick adott vagy egy 40 yardos passzt Harbor-nak. Tom Nelson volt a védő.

De geci ez a Mathis 😀
Welcome to Twitter @DannyWatkins63. I’m looking forward to some fire safety tweets. CC: @DionLewis28

Babin: Köszönjük Al Gore, elég lesz. 😀

Obama kérésére a szezon első futásánál Vick becsúszva fog lemenni. 😀
több mint 13 éve
Lawlor pár szóban, hogy kitől mit vár:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Fan-Demonium-The-Fans-Camp-Guide/1373ebd1-8d1c-4b5b-b2d7-81ae4fd06722

Jah amúgy ma nem szünnap van, hanem a fanok elől elzárt edzés.
több mint 13 éve
Az idei edzőtanoncok:
Eagles announce that they have hired six interns: Correll Buckhalter, William Fuller, Don Holmes, Greg Lewis, Corey Peoples, Montae Reagor.
Don Holmes az egyetlen, aki nem volt Eagle játékosként.
több mint 13 éve
Dion letartóztatása:
 ocnnreport.com/2012/07/24/charges-dismissed-against-eagles-dion-lewis-after-brutal-arrest-video-surfaces/
Kicsit se előítéletesek a zsaruk. 😀
Nem csoda h ejtették a vádakat mert ahogy látom tényleg szart se csináltak.
több mint 13 éve
Fantasy játékra aki nem jelentkezett még, annak már most itt az ideje. Az idei nyeremény egy 3000Ft értékű vásárlási utalvány az UsaSportFan KFT.-től, amit bármilyen náluk vásárolt termékre be lehet váltani. Meznél pl. nagyon jól jön!Shawn84
Amugy ezt az usasportFan dolgot nem vágom , néztem a kinálatot a weboldalon , de csak donovan mcnabb-es mezeket találtam , vannak olyan mezek is például amellyek aktuális eagles játékosok nevét viselik ?Petikievak01
Minden van, csak a webshopba nincs kirakva mert rendelés után megy. tehát gyakorlatilag bármilyen mezt tudunk hozni. Ezért nincs kitéve.Shawn84
Tegyük fel hogy én akarok egy Trent Coleos mezt és ha szólnék neked akkor te azt nekem megtudnád rendelni 10000Ft-os összegért + a kiszállítási ár-ért?Petikievak01
11+hazai posta vagy ha személyesen át tudod venni pesten akkor csak a 11. De ez csak Júliusban érvényes. Augusztustól újra 13-ba kerül mert lejár az akció.
több mint 13 éve
Nnamdi pedig Obamával beszélt pár szót. Barack azt üzeni Vick-nek, hogy csússzon...
Bébé
Az nem rossz 😀😀

több mint 13 éve
Fantasy játékra aki nem jelentkezett még, annak már most itt az ideje. Az idei nyeremény egy 3000Ft értékű vásárlási utalvány az UsaSportFan KFT.-től, amit bármilyen náluk vásárolt termékre be lehet váltani. Meznél pl. nagyon jól jön!Shawn84
Amugy ezt az usasportFan dolgot nem vágom , néztem a kinálatot a weboldalon , de csak donovan mcnabb-es mezeket találtam , vannak olyan mezek is például amellyek aktuális eagles játékosok nevét viselik ?Petikievak01
Minden van, csak a webshopba nincs kirakva mert rendelés után megy. tehát gyakorlatilag bármilyen mezt tudunk hozni. Ezért nincs kitéve.Shawn84
Tegyük fel hogy én akarok egy Trent Coleos mezt és ha szólnék neked akkor te azt nekem megtudnád rendelni 10000Ft-os összegért + a kiszállítási ár-ért?

több mint 13 éve
#Eagles have released CB Kee-ayre Griffin to make room for P Mat McBriar on the 90-man roster.