Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
😀😀 Jóvan rámcáfoltál 😀Aki deseant leveszi a pályáról az már nem egy senki...Petikievak01
😀 😛Greengo
több mint 13 éve
Aki deseant leveszi a pályáról az már nem egy senki...Petikievak01
😀 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Persze tudom, hogy slotban volt és Samuel volt a kezdő, ez oké, de én a kijelentésekkel inkább várok. Soha nem jönnek be. deny is egyszer azt mondta, hogy Kolb HoF játékos lesz nálunk 😀 Problem? Már nincs vele 😀Persze az látszik hogy jó formában van DRC meg bizakodni lehet is, de tavaly is ez volt nála aztán a szezonban nem igazán láttuk az eredményt. Viszont idén új szerződésért is küzd, ami plusz motiváció lehet számára. De 6 nap múlva már úgyis anyázni fogunk. Shawn84Mert tavaly az utsó két meccs kivételével slot-ban játszott a meccsen. (TC-ben ugyanúgy szélső corner volt az esetek nagy %-ban.)
Tavalyi outside statjai: 19 rádobás, 8 elkapás, 185 yard, 4 elütött passz, 52,5-os QBrating.
Slotban: 23 rádobás, 17 elkapás, 169 yard, 2 elütött passz, 115,1-es QBrating.
Szal én bízom DRC-ban. Nem azt mondom, hogy Top5 corner lesz, de sztem azért bőven jó teljesítményt fog hozni.
Bébé
Mindent egybevetve én is jó teljesítményt várok tőle. kb hasonlót mint Arizonában az első és 2. szezonjában.
több mint 13 éve
Persze az látszik hogy jó formában van DRC meg bizakodni lehet is, de tavaly is ez volt nála aztán a szezonban nem igazán láttuk az eredményt. Viszont idén új szerződésért is küzd, ami plusz motiváció lehet számára. De 6 nap múlva már úgyis anyázni fogunk. Shawn84Mert tavaly az utsó két meccs kivételével slot-ban játszott a meccsen. (TC-ben ugyanúgy szélső corner volt az esetek nagy %-ban.)
Tavalyi outside statjai: 19 rádobás, 8 elkapás, 185 yard, 4 elütött passz, 52,5-os QBrating.
Slotban: 23 rádobás, 17 elkapás, 169 yard, 2 elütött passz, 115,1-es QBrating.
Szal én bízom DRC-ban. Nem azt mondom, hogy Top5 corner lesz, de sztem azért bőven jó teljesítményt fog hozni.
több mint 13 éve
Aki deseant leveszi a pályáról az már nem egy senki , és pro bowl cornerbackről van szó , én csak bizakodok és reménykedek , és DRC meg is adja rá az okot TC-s teljesítménye alapján. Reménykedek hogy az alapszakaszban is hasonló jó teljesitményt fog nyujtani , én nagyon bizakodok.Petikievak01Egy példa TC-ről 2 éve egy bizonyos Ernie Sims volt a TC legjobb játékosa. Aztán olyan szarul játszott, hogy olyat még Phillyben nem láttak. Előbb kikerült a csapatból aztán kivágták. Ezért vagyunk óvatosak az ilyen kijelentésekkel. Edzésen mindenkire csak jót mondanak, meg dicsérik, hogy ekkora meg akkora játékos, aztán élesben meg felét se látni. Szóval az ilyen dolgokkal meg szoktuk várni az előszezon felét legalább. Persze az látszik hogy jó formában van DRC meg bizakodni lehet is, de tavaly is ez volt nála aztán a szezonban nem igazán láttuk az eredményt. Viszont idén új szerződésért is küzd, ami plusz motiváció lehet számára. De 6 nap múlva már úgyis anyázni fogunk.
több mint 13 éve
Aki deseant leveszi a pályáról az már nem egy senki , és pro bowl cornerbackről van szó , én csak bizakodok és reménykedek , és DRC meg is adja rá az okot TC-s teljesítménye alapján. Reménykedek hogy az alapszakaszban is hasonló jó teljesitményt fog nyujtani , én nagyon bizakodok.
több mint 13 éve
Majd az első 2 előszezon meccs után többet fogunk látni. Az edzés az csak edzés. A meccs az teljesen más dolog.Ott majd kijönnek a hibák rendesen.
több mint 13 éve
Hát azért attól még messze van de a lehetőség benne lakik.
több mint 13 éve
Francba , semmi hír a TC-ről ??? Amugy nagyon várom már hogy DRC-t pályán lássam , ezeket a híreket amiket olvasok , eléggé Shutdown Corner feelingje van.
több mint 13 éve
Banner helyezkedik: www.nfl.com/news/story/09000d5d82b038e2/article/report-joe-banner-will-become-cleveland-browns-president?module=HP11_headline_stack
több mint 13 éve
valami picknek jobban örültem volna, az ilyen tradeknek viszont semmi értelme nincs.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nem emlékszem, lehet.Nem kell fosni, Fokou semmit sem mutatott a TC-ben, egyáltalán semmit. Lloydról meg el is felejtettem, hogy ott van. Mindkettő sima cut lett volna szvsz. Szóval miattuk nem maradunk le semmiről.BleedingGreenLloyd sérült nem?Shawn84

több mint 13 éve
Nem kell fosni, Fokou semmit sem mutatott a TC-ben, egyáltalán semmit. Lloydról meg el is felejtettem, hogy ott van. Mindkettő sima cut lett volna szvsz. Szóval miattuk nem maradunk le semmiről.BleedingGreenLloyd sérült nem?
több mint 13 éve
Nem kell fosni, Fokou semmit sem mutatott a TC-ben, egyáltalán semmit. Lloydról meg el is felejtettem, hogy ott van. Mindkettő sima cut lett volna szvsz. Szóval miattuk nem maradunk le semmiről.

több mint 13 éve
Tavaly pl én voltam a legalja. Gyere csak. Blog szerkesztőként neked úgyis kötelező 😀Gondolom azért az megvan, hogy tavaly TC alatt lett rosszul és akkor vették észre, hogy van vmi a fejével...amit meg kellett műteni.(többit meg már tudod)Igen, ez megvan, erre kifejezetten emlékszem is, arra már nem, hogy aztán megműtötték.
Viszont, hogy ne kerülje el a figyelmed neked és a többieknek(akik még nem jelentkeztek) is ajánlom az Eagles Fantasy ligát: bowl.hu/forum/fantasy_football/eagles_nfl_liga?oldal=45#563220 😊 Jelentkezéshez csak folytasd a sort!Greengo
Hú fantasy ligában vagyok egyben most haverokkal, ott majdnem én számítok expertnek, mert senki nem követi rendesen az NFL-t, itt viszont én vagyok a legalja 😀 Nem járnék túl jól 😀Eazzy
több mint 13 éve
Gondolom azért az megvan, hogy tavaly TC alatt lett rosszul és akkor vették észre, hogy van vmi a fejével...amit meg kellett műteni.(többit meg már tudod)Igen, ez megvan, erre kifejezetten emlékszem is, arra már nem, hogy aztán megműtötték.
Viszont, hogy ne kerülje el a figyelmed neked és a többieknek(akik még nem jelentkeztek) is ajánlom az Eagles Fantasy ligát: bowl.hu/forum/fantasy_football/eagles_nfl_liga?oldal=45#563220 😊 Jelentkezéshez csak folytasd a sort!Greengo
Hú fantasy ligában vagyok egyben most haverokkal, ott majdnem én számítok expertnek, mert senki nem követi rendesen az NFL-t, itt viszont én vagyok a legalja 😀 Nem járnék túl jól 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
NA most már aggódhatok az LB sor miatt? Fasz kivan.
több mint 13 éve
hehe, akkor ez jó csere volt, a másik oldalon meg azért háborognak, mert így is alig volt normális cornerük 😀Értelmetlen csere, de talán slotba, bár arra van egy elfogadható Hanson és a rookie Boykin. Teljesen jól álltunk mindenhol erre itt egy agyatlan csere. Az offseason legfontosabb kérdése a LB sor volt..meg is oldották papíron erre most jön egy ilyen lépés. LOL .
btw ott a kezdőért harcolt volna, ide minek kellett vizesfiúnak? :rolleyes:kristof
Tény,hogy tele voltunk LB-kel és ott van még Matthews,Rolle meg Jordan, de egyikőjük sem kezdő szint és cserének is kevesek.(bele sem merek gondolni mi van ha valaki kiesik)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hehe, akkor ez jó csere volt, a másik oldalon meg azért háborognak, mert így is alig volt normális cornerük 😀btw ott a kezdőért harcolt volna, ide minek kellett vizesfiúnak? :rolleyes:
több mint 13 éve
WOW! Elcseréltük Moise Fokout és Greg Lloydot Kevin Thomasért DB(Colts) és egy 2013-as hetedik körös pickért. Nem nagyon értem a cserét pláne úgy, hogy egy újabb ACL-es formát hoztunk...arról már nem is beszélve, hogy így eléggé vékony marad a LB sor.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Gondolom azért az megvan, hogy tavaly TC alatt lett rosszul és akkor vették észre, hogy van vmi a fejével...amit meg kellett műteni.(többit meg már tudod)Hát fingom sincs, hogy ez nekem, hogy kerülte el a figyelmem, de ez még csak nem is rémlik...durva, azért ennyire nem szoktam homály lenni, főleg nem kezdőket tekintve...na mind1. Hát jobbulást neki így utólag...EazzyPedig januárban műtötték az agyát ... Még nem gyógyult be teljesen a műtét helye, kihagyja az egész TC-t. Nem tudni mikor térhet vissza, valószínűleg év közben valamikor, legjobb esetben a szezon elején. Fizikailag rendben van amúgy sisakban már játszhatna, de attól félnek, hogy ha leesik a sisak és megüti a sérült részt, akkor mi lesz.BleedingGreenJenkins is megsérült a tegnapi edzésen (hamstring), tegnap este ment MRI-re. Reméljük nem súlyos, de mindenesetre sikerült eliminálni a teljes kezdő védőfalat. 😕BleedingGreenHmm, Petterson is sérült? Ez nekem valahol kimaradt...Eazzy
Viszont, hogy ne kerülje el a figyelmed neked és a többieknek(akik még nem jelentkeztek) is ajánlom az Eagles Fantasy ligát: 😊 Jelentkezéshez csak folytasd a sort!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Hát fingom sincs, hogy ez nekem, hogy kerülte el a figyelmem, de ez még csak nem is rémlik...durva, azért ennyire nem szoktam homály lenni, főleg nem kezdőket tekintve...na mind1. Hát jobbulást neki így utólag...Pedig januárban műtötték az agyát ... Még nem gyógyult be teljesen a műtét helye, kihagyja az egész TC-t. Nem tudni mikor térhet vissza, valószínűleg év közben valamikor, legjobb esetben a szezon elején. Fizikailag rendben van amúgy sisakban már játszhatna, de attól félnek, hogy ha leesik a sisak és megüti a sérült részt, akkor mi lesz.BleedingGreenJenkins is megsérült a tegnapi edzésen (hamstring), tegnap este ment MRI-re. Reméljük nem súlyos, de mindenesetre sikerült eliminálni a teljes kezdő védőfalat. 😕BleedingGreenHmm, Petterson is sérült? Ez nekem valahol kimaradt...Eazzy
több mint 13 éve
Pedig januárban műtötték az agyát ... Még nem gyógyult be teljesen a műtét helye, kihagyja az egész TC-t. Nem tudni mikor térhet vissza, valószínűleg év közben valamikor, legjobb esetben a szezon elején. Fizikailag rendben van amúgy sisakban már játszhatna, de attól félnek, hogy ha leesik a sisak és megüti a sérült részt, akkor mi lesz.Jenkins is megsérült a tegnapi edzésen (hamstring), tegnap este ment MRI-re. Reméljük nem súlyos, de mindenesetre sikerült eliminálni a teljes kezdő védőfalat. 😕BleedingGreenHmm, Petterson is sérült? Ez nekem valahol kimaradt...Eazzy

több mint 13 éve
Jenkins is megsérült a tegnapi edzésen (hamstring), tegnap este ment MRI-re. Reméljük nem súlyos, de mindenesetre sikerült eliminálni a teljes kezdő védőfalat. 😕BleedingGreenHmm, Petterson is sérült? Ez nekem valahol kimaradt...