Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
A Boykin-akta következő részének ferdítése is elkészült:
 philly.blog.hu/9999/12/31/a_boykin_akta_masodik_resz

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Eagles Enciklopédia 7. rész:  philly.blog.hu/2012/07/29/eagles_enciklopedia_7_resz
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Sérülések:
R. Cooper kb 6 hét
Babin-nak feltehetőleg 1 hetet kell kihagynia.
Dixon jól van. Celek pedig day-to-day státuszban van.

B. Graham-ről eddig nagyon jó hírek érkeztek. Robbantania kéne a csávónak.
McBriar feltehetőleg szerdán fog edzésbe állni.
több mint 13 éve
TC:

A blog facebook oldalán van egy jó összefoglaló. (Gondolom Deny jóvoltából)
 www.facebook.com/pages/Philly-blog/197800653580030
Like-oljátok az oldalt. Meg gondolom hamarosan a blog-ra is felkerül, szal majd arra is katt.

Ez így szopás, hogy Cooper-t nem rakhatjuk PUP-ra.
Megér Ő annyit, hogy fenntartsunk a számára egy helyet az 53as rosteren?
Igaz gondolom ez nem tőle függ, hanem McNutt-tól, Damaris-tól, Hall-tól és talán egy új WR-től, akit hozni fogunk. Mert ha Ők szar teljesítményt nyújtanak, akkor azért Cooper jól jönne a októbertől, novembertől.
Nem vagyok vmi nagy Cooper fan, szal sztem simán pótolható. Max az ST-nk gyengült már megint. Bébé
Itt is van az összefoglaló:  philly.blog.hu/2012/07/29/training_camp_julius_733
több mint 13 éve
Egy fan Jeremy Maclin anyja mellett ült a tegnapi TC-n:
"She also told a story about how he was terrified of being drafted by Oakland. They looked for real estate in the Bay Area and were literally afraid to live there. She also said the organization was, "a bunch of criminals led by a crazy old man." Nevertheless, it hurt Jeremy’s feelings when they took Darius Heyward-Bay because, "Jeremy and everybody in football knew he was better than DHB. Then when he got the call from Andy Reid, she thought it was the Cleveland Browns were on the line (she shivered in fear as she told me this.)"
Maclin nagyon nem akart Oakland-be menni. Nem éppen a legjobb, legsikeresebb organization, akkor még Al Davis is ott volt. De azért mégis szarul esett, amikor DHB-t választották ki Ő pedig elkezdett csúszni, mert tudta h jobb játékos DHB-nél.

Banner pedig a Browns felé kacsingat. Tényleg Cleveland a mi 2. csapatunk. 😀
Cleveland Beagles.
több mint 13 éve
TC:

A blog facebook oldalán van egy jó összefoglaló. (Gondolom Deny jóvoltából)
 www.facebook.com/pages/Philly-blog/197800653580030
Like-oljátok az oldalt. Meg gondolom hamarosan a blog-ra is felkerül, szal majd arra is katt.

Ez így szopás, hogy Cooper-t nem rakhatjuk PUP-ra.
Megér Ő annyit, hogy fenntartsunk a számára egy helyet az 53as rosteren?
Igaz gondolom ez nem tőle függ, hanem McNutt-tól, Damaris-tól, Hall-tól és talán egy új WR-től, akit hozni fogunk. Mert ha Ők szar teljesítményt nyújtanak, akkor azért Cooper jól jönne a októbertől, novembertől.
Nem vagyok vmi nagy Cooper fan, szal sztem simán pótolható. Max az ST-nk gyengült már megint.
több mint 13 éve
Szerintem igen, legalábbis ez a legfrissebb hír D-Jaxről az nfl.com-on, még most is ott van a friss hírek között.

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
deee 290
D-Jax-l kapcsolatban is írtak vmit az nfl.com-n de azt nem értettem?deee
- A tegnapi nap folyamán DeSean mindent kiadott magából a pályán...hányt párszor. De mondta, hogy csak a meleg miatt volt. Meg gondolom nagyon belakott délben.
Bébé
Rataxes
Ok köszi akkor ez az amit Bébé is írt korábban.
több mint 13 éve
D-Jax-l kapcsolatban is írtak vmit az nfl.com-n de azt nem értettem?deee
- A tegnapi nap folyamán DeSean mindent kiadott magából a pályán...hányt párszor. De mondta, hogy csak a meleg miatt volt. Meg gondolom nagyon belakott délben.
Bébé

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
deee 290
D-Jax-l kapcsolatban is írtak vmit az nfl.com-n de azt nem értettem?
több mint 13 éve
Meg itt van ez is: Babin has a right calf strain, MRI tonight, def. not an Achilles.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Cooper eltörte a kulcscsontját.
több mint 13 éve
Nah ma már teljes felszerelésben fognak nyomulni a srácok, ütközések meg minden ami kell.
(Csak hát olimpia is és az edzés videók úgy látszik, hogy idén se fognak felkerülni, szal így nagy eséllyel az Eagles-t fogom választani az olimpia helyett 😀 )

3. számú OL: D.J.Jones-McCullough-Vallos-B. Washington-T. Welch
B. Washington küzd gondolom M. Gibson-nal a 4. számú G posztért, ami még talán 53as rostert ér. Jó lenne ha összébb szedné magát és pár nap múlva felkerülne a 2. csapatba. Bár Gibson-nal sincsen semmi bajom Ő is fiatal meg minden, csak hát Washington mégis csak idei draft pick. Bébé
Rohadtul egyetértek Washingtonnal kapcsolatban. Meg őt ráadásul előzőleg sokkal előrébb rangsorolták mint ahol kihúztuk. Szerintem neki majd kell még idő, hogy felvegye a ritmust aztán HoF Eagles lesz 😀
több mint 13 éve
Nah ma már teljes felszerelésben fognak nyomulni a srácok, ütközések meg minden ami kell.
(Csak hát olimpia is és az edzés videók úgy látszik, hogy idén se fognak felkerülni, szal így nagy eséllyel az Eagles-t fogom választani az olimpia helyett 😀 )

3. számú OL: D.J.Jones-McCullough-Vallos-B. Washington-T. Welch
B. Washington küzd gondolom M. Gibson-nal a 4. számú G posztért, ami még talán 53as rostert ér. Jó lenne ha összébb szedné magát és pár nap múlva felkerülne a 2. csapatba. Bár Gibson-nal sincsen semmi bajom Ő is fiatal meg minden, csak hát Washington mégis csak idei draft pick.
több mint 13 éve
Shawn , rendelnél nekem akkor egy eagles mezt? Vagy ha nem válalod akkor eltudnád magyarázni hogy hogyan tudnék? Amugy mindent megadok kiszállítási címet , meg ilyeneket. Örülnék ha eltudnád nekem intézni , nagyon hálás lennék.Petikievak01
Persze de Privát üzenetben beszéljük meg. Küldök egyet.

szerk: El is ment. Nézd meg.
több mint 13 éve
Rolle ennyivel meggyőzőbb most Chaneynél? Ezt szomorúan látomWyatt
Chaney-nek nagyon nem ment tavaly. Igaz h azért nehezebb dolga is volt SAM és MIKE LB-ként, de attól még szar volt.
Rolle se hozott olyan játékot, hogy kiszoríthatatlan lett volna/lenne, szal Chaney-vel versenyezni fognak a WILL posztért, de Chaney-nek ki kell érdemelnie a kezdő szerepet.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Rolle ennyivel meggyőzőbb most Chaneynél? Ezt szomorúan látom

több mint 13 éve
Ebből az egészből különösen a vick becsúszásának tudok örülni illetve hogy kendricks sackel , talán végre lessz olyan lb a rosteren aki kurva jókat blitzel.Petikievak01
Utsó előtti évében az egyetemen OLB-t játszott és 7 sack-je volt, szal ért Ő ehhez. Jó lenne, ha NFL-ben is hasonlóan eredményes lenne.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
TC:

- Nickel: Rolle-Ryans az LB-k. Cb-k Nnamdi, DRC és Hanson a slot-ban. (De megint volt olyan, amikor Marsh volt szélen, Nnamdi pedig behúzódott középre.)
- Második csapat centere továbbra is Dallas Reynolds.
- Harbor nagyon szar tavaszt zárt, de eddig a TC-ben semmi panasz nem lehet rá. A nehéz elkapásokat is megcsinálta.
- A 11 vs. 11 játékban T. Edwards csak 1 snap-et kapott.
- Egyik futás után Vick becsúszott. (D# nem is volt a pályán 😀 ) A tömeg és Vick is teljesen megőrült, a levegőbe dobta a labdát meg minden. 😀
- WR screen-eneket is próbálgattuk, Bell elég jól, gyorsan mozgott üres térben is.
- RB screen-nél Mike Gibson lökte a földre Kendricks-et.
- Első csapat LB: Rolle-Ryans-Kendricks, 2 csapat: Chaney-Casey-Jordan, 3: Clayton-Lloyd-Fokou
- 2. csapat CB-i: Marsh - B.Hughes, slot-ban pedig Boykin.
- Dion kapott pár snap-et az első csapattal. Amúgy a 1stO# FB-ja eddig mindig Havili volt.
- 7 vs. 7-nél Ryans ütött bele Vick passzába. (Avant felé szállt.)De amúgy Vick elég jó volt ebben a drill-ben. (Azért pass rush nélkül ez el is várható.)
- Vinny Curry-nek volt elég nehéz napja. OL vs. DL drill-ben nem ment neki igazán. Egy Foles hard-count során offside-ra is ugrott, Washburn pedig elég rendesen leteremtette.
- Damaris Johnson csinált egy nagyon szép elkapást, pedig Hanson nagyon jól védekezett rajta.
- Bell-nek volt 2 false start-ja 11vs11 során. Tényleg megpróbálja mindenben pótolni Peters-t. 😀
- Kendricks sack-eli Vick-et.
- Henery se szar. 45,49,48-ról bevágja majd küld egy sikeres 60+ yardosat. (Bár vki meg azt írja, hogy mellé ment.)
- Henry gyakorolta a fake punt-okat, dobásokat. Hát még mindig szarul megy neki.
- Mind3 kezdő elkapónknak jó napja volt. DeSean sok, rövid passzt kapott el.
- Cooper-nek volt 2x is esélye, hogy nagy elkapást mutasson be, de mind2x elejtette miután a védő odaütött. Először Hanson, aztán DRC voltak a CB-k.
- Akpla-nak volt egy szép slant elkapása, csinált egy cut-ot és már el is ment. (Cliff Harris volt a CB.)

El akartuk hozni a WR Dez Briscoe-t waiveren, de a Redskins beelőzött minket. 23 éves, 6-2 magas, tavaly 35 elkapás, közel 400 yard és 6 TD. RedZone-ban 5 elkapás 4 TD.
Amit eddig lehetett olvasni McNutt-ról nem csoda, hogy RZ WR-t keresünk.
Bébé
Ebből az egészből különösen a vick becsúszásának tudok örülni illetve hogy kendricks sackel , talán végre lessz olyan lb a rosteren aki kurva jókat blitzel.

több mint 13 éve
TC:

- Nickel: Rolle-Ryans az LB-k. Cb-k Nnamdi, DRC és Hanson a slot-ban. (De megint volt olyan, amikor Marsh volt szélen, Nnamdi pedig behúzódott középre.)
- Második csapat centere továbbra is Dallas Reynolds.
- Harbor nagyon szar tavaszt zárt, de eddig a TC-ben semmi panasz nem lehet rá. A nehéz elkapásokat is megcsinálta.
- A 11 vs. 11 játékban T. Edwards csak 1 snap-et kapott.
- Egyik futás után Vick becsúszott. (D# nem is volt a pályán 😀 ) A tömeg és Vick is teljesen megőrült, a levegőbe dobta a labdát meg minden. 😀
- WR screen-eneket is próbálgattuk, Bell elég jól, gyorsan mozgott üres térben is.
- RB screen-nél Mike Gibson lökte a földre Kendricks-et.
- Első csapat LB: Rolle-Ryans-Kendricks, 2 csapat: Chaney-Casey-Jordan, 3: Clayton-Lloyd-Fokou
- 2. csapat CB-i: Marsh - B.Hughes, slot-ban pedig Boykin.
- Dion kapott pár snap-et az első csapattal. Amúgy a 1stO# FB-ja eddig mindig Havili volt.
- 7 vs. 7-nél Ryans ütött bele Vick passzába. (Avant felé szállt.)De amúgy Vick elég jó volt ebben a drill-ben. (Azért pass rush nélkül ez el is várható.)
- Vinny Curry-nek volt elég nehéz napja. OL vs. DL drill-ben nem ment neki igazán. Egy Foles hard-count során offside-ra is ugrott, Washburn pedig elég rendesen leteremtette.
- Damaris Johnson csinált egy nagyon szép elkapást, pedig Hanson nagyon jól védekezett rajta.
- Bell-nek volt 2 false start-ja 11vs11 során. Tényleg megpróbálja mindenben pótolni Peters-t. 😀
- Kendricks sack-eli Vick-et.
- Henery se szar. 45,49,48-ról bevágja majd küld egy sikeres 60+ yardosat. (Bár vki meg azt írja, hogy mellé ment.)
- Henry gyakorolta a fake punt-okat, dobásokat. Hát még mindig szarul megy neki.
- Mind3 kezdő elkapónknak jó napja volt. DeSean sok, rövid passzt kapott el.
- Cooper-nek volt 2x is esélye, hogy nagy elkapást mutasson be, de mind2x elejtette miután a védő odaütött. Először Hanson, aztán DRC voltak a CB-k.
- Akpla-nak volt egy szép slant elkapása, csinált egy cut-ot és már el is ment. (Cliff Harris volt a CB.)

El akartuk hozni a WR Dez Briscoe-t waiveren, de a Redskins beelőzött minket. 23 éves, 6-2 magas, tavaly 35 elkapás, közel 400 yard és 6 TD. RedZone-ban 5 elkapás 4 TD.
Amit eddig lehetett olvasni McNutt-ról nem csoda, hogy RZ WR-t keresünk.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 851 — fő libsi
Shawn , rendelnél nekem akkor egy eagles mezt? Vagy ha nem válalod akkor eltudnád magyarázni hogy hogyan tudnék? Amugy mindent megadok kiszállítási címet , meg ilyeneket. Örülnék ha eltudnád nekem intézni , nagyon hálás lennék.Petikievak01
OFF: Szerintem túl magas a siged. :rolleyes:eaglesmcnabb
Mit akarsz ezzel közölni velem ?😊 Töröljek?Petikievak01
Igen.tenorx
Ez már elfogadható?
Petikievak01
Nem, továbbra is túl magas, 150 pixelben van maximalizálva a magassága.
több mint 13 éve
Igen.tenorx
Ez már elfogadható?

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 851 — fő libsi
Igen.
több mint 13 éve
Mit akarsz ezzel közölni velem ?😊 Töröljek?

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 800 — je suis poloska
OFF: Szerintem túl magas a siged. :rolleyes:

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!