Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
az aláhúzott játékosok nincsenek eddig a 53-as rosteren?
több mint 13 éve
Hivatalos oldal Depth Chartja: legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/depth_chart_rosters_1.html
több mint 13 éve
Nah a friss depth chart-on McBriar már Henry előtt van. Még több játékos szólal meg:
www.phillymag.com/eagles/2012/08/06/players-provide-details-on-garrett-reid-and-the-day-he-died/
több mint 13 éve
"Újabb roster változás: Adrian Moten, LB érkezett, míg Andrew Brewer, WR távozott.Tavaly került a Coltshoz, mint draftolatlan szabadügynök, ahol 10 meccsen 7 szerelésig jutott, majd november végén waiver listára került. Pont a Seahawks szedte fel, majd játszhatott volna ellenünk, de végül csak a szezon utolsó 2 meccsén került aktív keretbe. A Maryland egyetemen 219 szerelésig, 15 és fél sackig jutott."
Az #53-as mezszámot fogja viselni.
több mint 13 éve
Azt kell mondjam, hogy a kis Reid halála jó hatással lehet majd a csapat teljesítményére szerintem. A csapat talán még inkább fog küzdeni a szeretett edzőért és családjáért is. Értelmetlen halál ez is, de méltó emléket állíthatna neki a csapat egy Super Bowl győzelemmel.
több mint 13 éve
Nem de valakit akartam még írni, és hát Graham most nagyon megy, meg gondoltam valaki csak elkezd miatta riadót fújni 😀ugye ezt nem gondoltad komolyan? 😀 Ilyesmi még véletlen sem fordulhat elő.eaglesmcnabbcsak én szeretném ha Thorton bekerülne az 53as keretbe?JanekNem. De azt szeretném ha nem Hunt vagy Curry kárára tenné.Shawn84
több mint 13 éve
További menetrend:Ma délelőtt és délután is edzés.
Kedd szabadnap.
Szerda zárt edzést tartanak.
Csütörtök (nálunk péntek hajnal 1:30-kor) preseason meccs.
több mint 13 éve
Vick, Nnamdi és Avant:www.bleedinggreennation.com/2012/8/5/3222041/eagles-leadership-reacts-to-garrett-reids-death
Erről még pár írás:
www.bleedinggreennation.com/2012/8/5/3222121/eagles-will-rally-around-reid
www.philly.com/philly/sports/eagles/20120805_For_Reid__the_travails_of_being_a_father.html
www.bleedinggreennation.com/2012/8/5/3222443/steve-marriucci-breaks-down-on-nfln-discussing-andy-reids-son
több mint 13 éve
General Manager, magyarul ügyvezető igazgató. Nálunk ezt a posztot ugye Howie Roseman tölti be. Azért van sok felhasználó rangjába beleírva ez, mert az oldalon fut egy GM játék, ahol birtoklunk egy csapatot és ennek a pénzügyeit kell intézni, továbbá dratolni, játékost cserélni és szerződtetni is nekünk kell, igen élvezetes. Én a Packers kaptam, de maximálisan Eagles fan vagyok (és Bills). 😊Köszönöm szépen a válaszodat , egyébként ha már ideírtál sokaknál látom azt a röviditést hogy GM mint nálad a Packers GM-t Mi a jelentése? Petikievak01Mivel nem olyan régóta vagyok a tagja a bowl.hu közösségének , így most a tapasztalatlanság fog belőlem beszélni: Az előszezon meccsekre lesznek az oldalon kilinkelve működő jó streamek? És más kérdésem , Nem tudja e valaki ,hogy a preseason meccsekből fog e 1-2-t közvetíteni a sport tv ?Petikievak011, egész biztosan lesz, ha máshol nem is, de itt biztosan: bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/hall_of_fame_game_2012_-_elo_eredmenykoveto
2, A sport tv nem szokta adni a preseason meccseket, ez tudtommal idén sem lesz így.Newman
több mint 13 éve
ugye ezt nem gondoltad komolyan? 😀 Ilyesmi még véletlen sem fordulhat elő.csak én szeretném ha Thorton bekerülne az 53as keretbe?JanekNem. De azt szeretném ha nem Hunt vagy Curry kárára tenné.Shawn84
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Lurie:“I expect Andy to be coaching this week. I know he feels that way, and he is very, very focused both on his family and his profession.”
“I think what makes him a great coach is his combination of compassion, feeling and strength, and today he exhibited it all,” said Lurie.
“All he wanted to talk to me about is a couple things: How incredibly excited he is for this football team — that’s been obvious I think from the beginning of training camp to all of us. But he wanted me to know that. Secondly, that he treasures these practices, and he feels bad he’s not going to be at practice today or probably tomorrow. He just thinks they’re incredibly important. And at the same time, this is a father fully grieving. I’ve watched Andy try so hard with his family over the years.”
Roseman is teljesen ki volt amikor reggel ki kellett állnia és elmondani, hogy mi történt.
több mint 13 éve
Köszönöm szépen a válaszodat , egyébként ha már ideírtál sokaknál látom azt a röviditést hogy GM mint nálad a Packers GM-t Mi a jelentése?Mivel nem olyan régóta vagyok a tagja a bowl.hu közösségének , így most a tapasztalatlanság fog belőlem beszélni: Az előszezon meccsekre lesznek az oldalon kilinkelve működő jó streamek? És más kérdésem , Nem tudja e valaki ,hogy a preseason meccsekből fog e 1-2-t közvetíteni a sport tv ?Petikievak011, egész biztosan lesz, ha máshol nem is, de itt biztosan: bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/hall_of_fame_game_2012_-_elo_eredmenykoveto
2, A sport tv nem szokta adni a preseason meccseket, ez tudtommal idén sem lesz így.Newman
több mint 13 éve
Mivel nem olyan régóta vagyok a tagja a bowl.hu közösségének , így most a tapasztalatlanság fog belőlem beszélni: Az előszezon meccsekre lesznek az oldalon kilinkelve működő jó streamek? És más kérdésem , Nem tudja e valaki ,hogy a preseason meccsekből fog e 1-2-t közvetíteni a sport tv ?Petikievak011, egész biztosan lesz, ha máshol nem is, de itt biztosan: bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/hall_of_fame_game_2012_-_elo_eredmenykoveto
2, A sport tv nem szokta adni a preseason meccseket, ez tudtommal idén sem lesz így.
több mint 13 éve
Mivel nem olyan régóta vagyok a tagja a bowl.hu közösségének , így most a tapasztalatlanság fog belőlem beszélni: Az előszezon meccsekre lesznek az oldalon kilinkelve működő jó streamek? És más kérdésem , Nem tudja e valaki ,hogy a preseason meccsekből fog e 1-2-t közvetíteni a sport tv ?
több mint 13 éve
deee
290
Részvétem Reidnek, nem lehet így egyszerű ez az idény meg az összes innentől neki 😕Nektek pedig jó szurkolást az első előszezon meccshez 15. után ha még szabad 😛 jelentkezem újra.
több mint 13 éve
Csak az utóbbi 10 hsz szól erről 😀
több mint 13 éve
Nem tudom, ez volt-e már? Volt, akkor bocs.Reid fiát holtan találták:
twitter.com/Jeff_McLane/status/232110827841409024
több mint 13 éve
Andy és Tammy interjú/beszélgetés még 2008-ból a fiaikkal kapcsolatban:www.phillymag.com/articles/exclusive-a-familys-struggle/
több mint 13 éve
Mit csinált a kis Reid a TC-ben? Nem ő volt a drogos gyerek? Shawn84Az erőnléti edzőknek segített a felkészülés során.
Ennél rosszabb dolog nemigen történhet egy szülővel. Nagyon nehéz lehet ezt feldolgozni.

több mint 13 éve
Vandervelde twittere:Sometimes we get caught up thinking that football is life. Then something happens that reminds us it's just a game. Today is that day.
Chad Hall:
Garrett was always smiling and laughing no matter what. He was very caring and selfless. An overall great person. You will NOT be forgotten!
Rick Burkholder:
My deepest sympathy for one of the greatest men on earth. My heart bleeds for you, Andy Reid.
Colt Anderson:
"G" will truly be missed by all. Please pray for the Reid family.
"The last time Reid was believed to miss a practice was in November 2007 to appear in court with Garrett, after his son was arrested on gun and drug charges. Garrett Reid was sentence 23 months for smashing up another motorist's car while he was on heroine.
Britt Reid, the Reids' second eldest son, was involved in a separate incident involving drugs and a gun on the same day as Garrett. He was sentenced 22 months plus probation. Britt Reid, who worked as a graduate assistant for the Temple football program, got married this July near the Reids' summer home in Southern California."
több mint 13 éve
Mit csinált a kis Reid a TC-ben? Nem ő volt a drogos gyerek? Shawn84De Ő volt az egyik rosszcsont.
"In January 2007, Reid's two oldest sons were involved in two separate, serious automobile incidents, and subsequently had a number of charges filed against them, including assault and drug possession."
több mint 13 éve
Aso is csak jobb lehet, mivel tavaly egy tök új rendszerbe került és idénre végre meg is tudta tanulni mi a dolga. Plusz elég egoista úgyhogy rohadtul nem fogja magának megengedni, hogy ugyanolyan szar legyen. Meg én azért még bízok Nate Allenben. Tudom, hogy eddig nem volt éppen jó meg sérült is volt sokat, de valamikor csak ki kell jönnie a tudásának, ami azért nem kicsi.Én pont fordítva vagyok a secondarytól nem várok szinte semmit , csak DRC-ben bizok hogy jobb leszs mint tavaly assante , és pont a DL-ra vagyok nagyon kiváncsi , számomra szemgyönyörködtető ennyire sok remek játékost látni egyhelyen.Petikievak01Azért én még szeretnék majd egy komoly LB-t a csapathoz a jövőben. De idén mindenképp fejlődést várok minden téren a védelemtől. Secondarytól különösen.Shawn84Azért ez a 2 védőfal van nem egy hely, ahol kezdő lenne 😀Shawn84És Washburn rotációjának köszönhetően nálunk szinte 8 DLman kezdő. 😀
De amúgy jah durva, hogy milyen erős a DL-unk.
És végre talán az LB-sorunk se lesz full szar. Nah meg a safety-jeink sem. Bébé
több mint 13 éve
Mit csinált a kis Reid a TC-ben? Nem ő volt a drogos gyerek?
több mint 13 éve
#Eagles announce in statement that Marty Mornhinweg and Juan Castillo will oversee the team until Coach Reid's return.