Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Mike Patterson nem fog edzeni a TC-ben.
Úgy volt h műtét után 6 hónappal egészséges lesz, de hát sajnos nem így alakult. Így biztos, ami biztos most még pihentetik.
Lehet 1-2 hónapot kell kihagynia, de reméli a csapat h a karrierjét nem veszélyezteti ez a sérülés. Bébé
Akkor ezek szerint IR lesz és legközelebb a 8. forduló után aktiválhatjuk.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
TC menetrend:
július 23.: 8:45kor reggeli "edzés" (állnak és beszélnek - ezt mondják walk thru-nak), délutáni normális edzés 15:30kor kezdődik. (+6 óra és megkapjuk, hogy nálunk az mikor van)
július 24.: ugyanez
július 25.: 8:45-kor egy normális edzés
július 26.: szünnap
július 27.: már az egész csapat edz, 8:15kor walk thru, 14:35kor edzés

Training Camp Live! pedig magyar idő szerint 20:00-kor.

Amúgy pedig augusztus 14. a TC utsó napja.
több mint 13 éve
Sérülések: Peters, C. Anderson és M. Patterson
A többiek teljesen(?) egészségesek, bevethető állapotba vannak.

Ollie Ogbu DT 6-1, 298
Csapatkapitány és 4 évig kezdő a Penn State-en.
Beceneve "The Staten Island Ferry" volt.
2011-es drafton nem kelt el, majd a Colts-hoz került, ahol egy meccsen se játszott. Jó szezonnal akár még a PS-re is lehet esélye. (Thornton-t úgyis elviszik/elvinnék onnan.)
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 423 — Beware the Slim Reaper!
Szar ügy, felkészülhet Dixon és Landri. Egyik se Patterson sajnos. Anderson meg PUP-n kezd, ahogy várható volt.BleedingGreen
Így már a trade is érthető. Még akkor is ha csak egy campbody, nem értettem, hogy minek hozunk DT-t, mert abból jók vannak és sokan.
Hát akkor én ebben a párharcon Dixon-nak szurkolok. 😀
A végén még Thornton is felkerül az 53ra, ha Patterson-nak PUP-on kell kezdenie. Bébé
Én is Dixonban reménykedem, hogy valamennyire pótolni tudja. Nem hangzott valami jól, ahogy az állapotáról beszéltek: 1-2 hónap vagy több, kissé ködösítésnek hangzott, remélem azért a civil életére nem fog hátrányosan hatni.

több mint 13 éve
Szar ügy, felkészülhet Dixon és Landri. Egyik se Patterson sajnos. Anderson meg PUP-n kezd, ahogy várható volt.BleedingGreen
Így már a trade is érthető. Még akkor is ha csak egy campbody, nem értettem, hogy minek hozunk DT-t, mert abból jók vannak és sokan.
Hát akkor én ebben a párharcon Dixon-nak szurkolok. 😀
A végén még Thornton is felkerül az 53ra, ha Patterson-nak PUP-on kell kezdenie.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 423 — Beware the Slim Reaper!
Szar ügy, felkészülhet Dixon és Landri. Egyik se Patterson sajnos. Anderson meg PUP-n kezd, ahogy várható volt.

több mint 13 éve
Mike Patterson nem fog edzeni a TC-ben.
Úgy volt h műtét után 6 hónappal egészséges lesz, de hát sajnos nem így alakult. Így biztos, ami biztos most még pihentetik.
Lehet 1-2 hónapot kell kihagynia, de reméli a csapat h a karrierjét nem veszélyezteti ez a sérülés.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Janek
Ez egyszerűen gyönyörű. Egy bajom van csak vele, bocs az ünneprontásért. Mi abból a szerencsés szituból kizuhantunk a GB ellen (mellesleg utána sztem megnyertük volna ha azt a Rubicont átlépjük). Ők az idei évben adódott szerencsés szitujukból SB-nyertek... Most már idén csak össze kell jönnie 😛deee
Majdnem végig vigyorogtam az egész videót, életem talán legszebb NFL jelenete volt ez a comeback. Ezt a meccset egy csapatként nyertük meg, idén is ezt kell tennünkk minden egyes meccsen, csapatként küzdeni és akkor senki sem állíthat meg minket a Lombardi trófeáig.... 😊

több mint 13 éve
#Eagles acquired DT Ollie Ogbu for CB DJ Johnson.
#Eagles also signed FA WR Tiger Jones and CB Kee-Ayre Griffin of Temple.
Bébé
Semmi extra. Nagy cserét igazán nem várok, maximum tényleg Tappet. De azzal még ráérünk majd. Eagles
több mint 13 éve
#Eagles acquired DT Ollie Ogbu for CB DJ Johnson.
#Eagles also signed FA WR Tiger Jones and CB Kee-Ayre Griffin of Temple.
több mint 13 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Nah a TC párharcok közül akiknek szurkolok:
Bryce vs Polk --> Bryce
Hanson vs Boykin --> Boykin
B. Graham vs Babin (bár lehet h ez nagyon optimista párharc) --> B. Graham
Brackett vs Harbor --> Brackett
És persze Casey-nek, hogy vmelyik rotációba férjen be. Bébé
Beat Bryce...Go Polk!!! 😊

több mint 13 éve
deee 290
Janek
Ez egyszerűen gyönyörű. Egy bajom van csak vele, bocs az ünneprontásért. Mi abból a szerencsés szituból kizuhantunk a GB ellen (mellesleg utána sztem megnyertük volna ha azt a Rubicont átlépjük). Ők az idei évben adódott szerencsés szitujukból SB-nyertek... Most már idén csak össze kell jönnie 😛
több mint 13 éve
Nah a TC párharcok közül akiknek szurkolok:
Bryce vs Polk --> Bryce
Hanson vs Boykin --> Boykin
B. Graham vs Babin (bár lehet h ez nagyon optimista párharc) --> B. Graham
Brackett vs Harbor --> Brackett
És persze Casey-nek, hogy vmelyik rotációba férjen be.
több mint 13 éve
Ez az a meccs amiről tilos lenne összefoglaló videót gyártani, meg kell nézni az elejétől a végéig 😊Rataxes
Vasárnap ezzel hangolok majd a TC kezdetre 😀
több mint 13 éve
hát nem tudom, én amióta eagles drukker vagyok, így vagy úgy mindig a fasz szarabbik oldalán voltunk 😀 2010-ben sem éreztem olyan faszának a helyzetünket 😀eaglesmcnabb
Jó hát igazán úgyis csak 1 csapat örül a végén, szal jah. 😀
De 2006os szezonban is nagy élmények voltak, annak ellenére, hogy Bush és McAllister duó szarrá futott minket a végén. 😀
2007ből nem sok minden maradt meg, szal az biztos szar volt. 😀
2008-ba is a végén a Cards 10 perces drive-ja betett + Curtis-en a be nem fújt pass interference, de hát előtte milyen menetelésünk volt már. 😀
2009es szezon nagyon nem jött be, mert a végén a Dallas 2x nagyon csúnyán leszopatott minket. 😀

Szal jah a végén mindig szopás volt, de hát az előjáték is fontos. 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 158 — je suis poloska
Hát igen a 2010-es szezonunk kurvajó volt. 2010-es szezonunkat egyedül a Packers-el "cseréltem" volna el. Rohadt emlékezetes meccseket vívtunk. 2010-ben a Packers fanokon kívül Eagles fan-nak volt a legjobb lenni. 😀
Tavaly pedig nyilván Denver, Giants párosítás volt a nyerő. 😀Bébé
hát nem tudom, én amióta eagles drukker vagyok, így vagy úgy mindig a fasz szarabbik oldalán voltunk 😀 2010-ben sem éreztem olyan faszának a helyzetünket 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 227 — Eagles fan
Eagles enciklopédia magyarul 4. rész (Deny jóvoltából):
 philly.blog.hu/2012/07/21/eagles_enciklopedia_4_resz

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Hát igen a 2010-es szezonunk kurvajó volt. 2010-es szezonunkat egyedül a Packers-el "cseréltem" volna el. Rohadt emlékezetes meccseket vívtunk. 2010-ben a Packers fanokon kívül Eagles fan-nak volt a legjobb lenni. 😀
Tavaly pedig nyilván Denver, Giants párosítás volt a nyerő. 😀
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Lehet de elég szenvedés nézni ahogy játszanak velünk nekünk meg semmi sem sikerül.

több mint 13 éve
Elég az utolsó 20 perc nekünk 😊
Janek
Ááá, úgy nem üt akkorát 😀

több mint 13 éve
Elég az utolsó 20 perc nekünk 😊

az edzőknek az egészet lehet nézegetni mindkét oldalon

több mint 13 éve
Ez az a meccs amiről tilos lenne összefoglaló videót gyártani, meg kell nézni az elejétől a végéig 😊

több mint 13 éve

több mint 13 éve
Kezdődjön már faszom:
 www.youtube.com/watch?v=S9N0fVNistw
Curry és Boykin hatalmas spanok lesznek.
Kár, hogy Curry nem engedte bekamerázni az otthonát, mert nem akarta levenni az Eagles cuccait. Nagyon szívesen megnéztem volna a reakcióját, amikor felveszi a telóját és Andy beleszól.
több mint 13 éve
#Eagles have released DT Tevita Finau and P Ryan Tydlacka.
Remélem azért egy punter fogunk hozni Henry nyakára.