Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
DeSean tegnap garantálta a Super Bowlt, de mivel rájött, hogy ehhez futójáték is kell, most McCoyt győzködi, hogy ne legyen akkora pöcs, mint ő volt😀

http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20120315_Jackson_to_McCoy__Dont_act_like_me.html
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 642 — Így remélem megfelelek nektek.....
@AdamSchefter @JasonLaCanfora @mortreport Whats the latest on Jason Jones?

@JasonLaCanfora
still talking to teams. health a bit of a concern. could end up doing a 2-year deal. SEA and STL have interest. Maybe PHI, tooShawn84
Washburn-nél DT-t játszott és elméletileg nem is ment neki akkor rosszul.
Fiatal is szóval 3-4 éves szerződéssel meg lehetne dobni.Bébé
Örülnék neki, Mathis meg eldönthetné már mit akar nem csak sejtetne 😀
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga

@JasonLaCanfora
still talking to teams. health a bit of a concern. could end up doing a 2-year deal. SEA and STL have interest. Maybe PHI, tooShawn84
Washburn-nél DT-t játszott és elméletileg nem is ment neki akkor rosszul.
Fiatal is szóval 3-4 éves szerződéssel meg lehetne dobni.
több mint 13 éve
Mathis ezt a képet tweetelte tegnap este:
http://cdn2.sbnation.com/fan_shot_images/245193/anIAu.jpg
Sokat sejtető. 😀
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

@JasonLaCanfora
still talking to teams. health a bit of a concern. could end up doing a 2-year deal. SEA and STL have interest. Maybe PHI, too
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
De legalább a Saints, a Denver és a többi csapat meginvitált már közülük párat. Nálunk még nem járt senki. Igaz ha jól tudom Lofton valamikor várható, ha előbb nem ír alá valahova.Shawn84
Tegnap én is ezen sírtam, hogy okés, hogy nem sietünk nagyon, hát de legalább azért megnézhetnénk a jelölteket közelebbről nem?

Azért bírom, hogy arra a kérdésre, hogy mik az Eagles opciói, ha nincs Mathis, Caplan annyit ír, hogy veterán, vagy draft. Nabazze. Előrébb vagyunk kedves szakértő bá 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Caplan:
I'm told the Raiders have just informed Kamerion Wimbley that he will be released.
Úgy tűnik még 1 LB a piacon.Bébé
Én őt nem tartom annyira jónak, hogy évekre rábízzuk a védelem vezetését.
több mint 13 éve
Caplan:
I'm told the Raiders have just informed Kamerion Wimbley that he will be released.
Úgy tűnik még 1 LB a piacon.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
A világon semmi. Manning meg Mathis a fő téma a mai napon, a kinti szakiknál.Shawn84
A LB piac eléggé be van állva, most mindenki kivárásra játszik. Kevés a komoly LB needes csapat és szerintem a piacon lévő LB-k túl sokat kérnek ahhoz, hogy valaki azonnal lecsapjon rájuk. Ha meglesz az első komoly szerződés (Tulloch, Lofton, Haw), akkor gyorsan követheti a többi, mert majd ahhoz lehet viszonyítani.BleedingGreen
De legalább a Saints, a Denver és a többi csapat meginvitált már közülük párat. Nálunk még nem járt senki. Igaz ha jól tudom Lofton valamikor várható, ha előbb nem ír alá valahova.Shawn84
Dehogynem. Ben Leber volt workouton. 😀

Btw, Tullochal nem tudom mi bajunk, tavaly sem csaptuk le rá, pedig nem volt nagyon drága. Idén sem nagyon nyomulunk utána.

több mint 13 éve
Zajlik az élet, örülök, hogy Mathisról nem mondunk le olyan könnyen. Loftonról van újabb hír?dande
A világon semmi. Manning meg Mathis a fő téma a mai napon, a kinti szakiknál.Shawn84
A LB piac eléggé be van állva, most mindenki kivárásra játszik. Kevés a komoly LB needes csapat és szerintem a piacon lévő LB-k túl sokat kérnek ahhoz, hogy valaki azonnal lecsapjon rájuk. Ha meglesz az első komoly szerződés (Tulloch, Lofton, Haw), akkor gyorsan követheti a többi, mert majd ahhoz lehet viszonyítani.BleedingGreen
De legalább a Saints, a Denver és a többi csapat meginvitált már közülük párat. Nálunk még nem járt senki. Igaz ha jól tudom Lofton valamikor várható, ha előbb nem ír alá valahova.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Zajlik az élet, örülök, hogy Mathisról nem mondunk le olyan könnyen. Loftonról van újabb hír?dande
A LB piac eléggé be van állva, most mindenki kivárásra játszik. Kevés a komoly LB needes csapat és szerintem a piacon lévő LB-k túl sokat kérnek ahhoz, hogy valaki azonnal lecsapjon rájuk. Ha meglesz az első komoly szerződés (Tulloch, Lofton, Haw), akkor gyorsan követheti a többi, mert majd ahhoz lehet viszonyítani.

több mint 13 éve
A világon semmi. Manning meg Mathis a fő téma a mai napon, a kinti szakiknál.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 642 — Így remélem megfelelek nektek.....
Zajlik az élet, örülök, hogy Mathisról nem mondunk le olyan könnyen. Loftonról van újabb hír?
több mint 13 éve
Ezt akartam kérdezni, miért nem match-eljük a Ravens ajánlatát? Illetve az a kérdésem lenne miért tag-eltük Desean-t ha aztán hosszútávú szerződést kötünk vele később?Nem lehetett volna Mathis-re tenni a tag-et?korodiati
Azért nem irt alá Mathis azonnal a Ravenshez, mert gondolom meg volt beszélve, hogy kapcsolatban marad velünk és közli az ajánlatot, h meccselhessünk. Persze a Ravens még válaszolhat egy újabb ajánlattal.

DeSeant mindenképp itt akartuk tartani és mivel a free agency kezdetéig nem állapodtunk meg vele, bárki elvihette volna egy jó ajánlattal (valószínűleg így történt volna). Így a tag alatt nyugodtan tárgyalhattunk (más ilyenkor nem tehet neki ajánlatot).BleedingGreen
+ Mathisnél a tag sztem többe került vna mint a valós ára. Illetve egy ilyen szezon után fel is kellett mérni vele a piacot, hogy lássuk hova lehet belőni a fizetését. Ha a Ravens nem ajánlott neki túl sokat akkor sztem megtartjuk. (nagyon jó lenne ha a mostani fal még jobban összeszokhatna a szezonkezdetre.)Greengo
Tényleg nagyon jó lenne ha aláírna. Ezzel a drafton is megkönnyítené a csapat helyzetét, mivel nem lenne szükség első körben OL embert hozni, hanem lehet az LB sort izmozni.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 309 — Eagles fan
Ezt akartam kérdezni, miért nem match-eljük a Ravens ajánlatát? Illetve az a kérdésem lenne miért tag-eltük Desean-t ha aztán hosszútávú szerződést kötünk vele később?Nem lehetett volna Mathis-re tenni a tag-et?korodiati
Azért nem irt alá Mathis azonnal a Ravenshez, mert gondolom meg volt beszélve, hogy kapcsolatban marad velünk és közli az ajánlatot, h meccselhessünk. Persze a Ravens még válaszolhat egy újabb ajánlattal.

DeSeant mindenképp itt akartuk tartani és mivel a free agency kezdetéig nem állapodtunk meg vele, bárki elvihette volna egy jó ajánlattal (valószínűleg így történt volna). Így a tag alatt nyugodtan tárgyalhattunk (más ilyenkor nem tehet neki ajánlatot).BleedingGreen
+ Mathisnél a tag sztem többe került vna mint a valós ára. Illetve egy ilyen szezon után fel is kellett mérni vele a piacot, hogy lássuk hova lehet belőni a fizetését. Ha a Ravens nem ajánlott neki túl sokat akkor sztem megtartjuk. (nagyon jó lenne ha a mostani fal még jobban összeszokhatna a szezonkezdetre.)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Biztos vagyok benne, hogy ha minket is fog választani Mathis a Ravens többet ajánlj neki.
Meg twitteren is mondta, hogy az Eagles kap vmennyi kedvezményt.

DeSean sztem kiakadt volna, ha még a tag-et se tesszük rá. 😀
Az Eagles meg akarta tartani DeSean-t. Mégiscsak fontosabb Ő a támadóknál, mint Mathis.
több mint 13 éve
Annyira azért mégse. Az már nagyon jó hír, hogy aláírt szerződés nélkül eljött Baltimore-ból. Van az asztalán egy jó ajánlat? Igen. Viszont most nálunk a labda, elvileg meg is tettük az ajánlatunkat, ami versenyképes (@Jeff McLane). Egyértelműnek tűnik, hogy meg szeretnénk a tartani, de ez már a számok játéka. Valószínűleg túl lesz fizetve így is, bármelyik ajánlatot is fogadja el, a kérdés csak az, hogy nekünk ez mennyire érné meg. Remélem vhol félúton megegyeznek, kicsit túlfizetünk a stabilitásért, amire hosszú idő óta most megint van esélyünk az O line-ban, de nem szállunk bele egy értelmetlen nagyságú szerződésbe, mert hiába jó Mathis, azért nem egy fénykorában lévő S. Andrews. (de rég is volt...)cooltiszo
Utolsó résszel igen egyetértek. Én is azért sajnálnám, ha elmegy, mert akkor a kialakult falunkban hiány keletkezne. Ezzel létrejönne egy plusz need, amit orvosolni kell. De nem kell úgy kezelni, mintha Gene Upshaw hagyna el bennünket. Ha Mudd (szerintem ebben az ő szava döntő) úgy gondolná, hogy pótolhatatlan ember, akkor már leszerződött volna ide 4-5 évre.

Közbe: "Told by a league source the Eagles offered to beat Ravens' offer for Evan Mathis." (Reuben Frank) Akkor lehet mégis pótolhatatlan. 😂BleedingGreen

DeSeant mindenképp itt akartuk tartani és mivel a free agency kezdetéig nem állapodtunk meg vele, bárki elvihette volna egy jó ajánlattal (valószínűleg így történt volna). Így a tag alatt nyugodtan tárgyalhattunk (más ilyenkor nem tehet neki ajánlatot).

több mint 13 éve
Érdekes, hogy hozzánk egyenlőre senki nem jön vizitre.
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Szarul állunk.Shawn84
Annyira azért mégse. Az már nagyon jó hír, hogy aláírt szerződés nélkül eljött Baltimore-ból. Van az asztalán egy jó ajánlat? Igen. Viszont most nálunk a labda, elvileg meg is tettük az ajánlatunkat, ami versenyképes (@Jeff McLane). Egyértelműnek tűnik, hogy meg szeretnénk a tartani, de ez már a számok játéka. Valószínűleg túl lesz fizetve így is, bármelyik ajánlatot is fogadja el, a kérdés csak az, hogy nekünk ez mennyire érné meg. Remélem vhol félúton megegyeznek, kicsit túlfizetünk a stabilitásért, amire hosszú idő óta most megint van esélyünk az O line-ban, de nem szállunk bele egy értelmetlen nagyságú szerződésbe, mert hiába jó Mathis, azért nem egy fénykorában lévő S. Andrews. (de rég is volt...)cooltiszo
Utolsó résszel igen egyetértek. Én is azért sajnálnám, ha elmegy, mert akkor a kialakult falunkban hiány keletkezne. Ezzel létrejönne egy plusz need, amit orvosolni kell. De nem kell úgy kezelni, mintha Gene Upshaw hagyna el bennünket. Ha Mudd (szerintem ebben az ő szava döntő) úgy gondolná, hogy pótolhatatlan ember, akkor már leszerződött volna ide 4-5 évre.

Közbe: "Told by a league source the Eagles offered to beat Ravens' offer for Evan Mathis." (Reuben Frank) Akkor lehet mégis pótolhatatlan. 😂BleedingGreen
Ezt akartam kérdezni, miért nem match-eljük a Ravens ajánlatát? Illetve az a kérdésem lenne miért tag-eltük Desean-t ha aztán hosszútávú szerződést kötünk vele később?Nem lehetett volna Mathis-re tenni a tag-et?
több mint 13 éve
Ennek örülök. Nem kéne lyukat generálnunk a kezdőfalba.
több mint 13 éve
Caplan:
Mathis to me just now:
"Ravens have offered a nice deal. I'm flying back to Arizona to think about it and discuss it with my family."Bébé
Szarul állunk.Shawn84

Közbe: "Told by a league source the Eagles offered to beat Ravens' offer for Evan Mathis." (Reuben Frank) Akkor lehet mégis pótolhatatlan. 😂

több mint 13 éve
Interjú Trent Cole-al: http://philly.blog.hu/2012/03/16/interju_trent_cole_by_moonshiner
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Caplan:
Mathis to me just now:
"Ravens have offered a nice deal. I'm flying back to Arizona to think about it and discuss it with my family."Bébé
Szarul állunk.Shawn84
Annyira azért mégse. Az már nagyon jó hír, hogy aláírt szerződés nélkül eljött Baltimore-ból. Van az asztalán egy jó ajánlat? Igen. Viszont most nálunk a labda, elvileg meg is tettük az ajánlatunkat, ami versenyképes (@Jeff McLane). Egyértelműnek tűnik, hogy meg szeretnénk a tartani, de ez már a számok játéka. Valószínűleg túl lesz fizetve így is, bármelyik ajánlatot is fogadja el, a kérdés csak az, hogy nekünk ez mennyire érné meg. Remélem vhol félúton megegyeznek, kicsit túlfizetünk a stabilitásért, amire hosszú idő óta most megint van esélyünk az O line-ban, de nem szállunk bele egy értelmetlen nagyságú szerződésbe, mert hiába jó Mathis, azért nem egy fénykorában lévő S. Andrews. (de rég is volt...)
több mint 13 éve
Caplan:
Mathis to me just now:
Szarul állunk.Shawn84
De az legalább jó, hogy gondolkodnia kell a Ravens ajánlatán.
Optimistább vagyok, mint tegnap voltam.Bébé
Ma el fog dőlni hogy mi lesz vele, azt hiszem. Túl sokat foglalkoznak vele a szakik.
több mint 13 éve
Caplan:
Mathis to me just now:
Szarul állunk.Shawn84
De az legalább jó, hogy gondolkodnia kell a Ravens ajánlatán.
Optimistább vagyok, mint tegnap voltam.