Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
LB jön FA-ról ebben nincs kétségem. A kérdés csak hogy ki. Loftont kihúznám, mert biztos vagyok benen, hogy máshol köt ki.Azért jó olvasni, hogy mindenki LB-ket hajkurászik, de hogy mi alig szerepelünk ebben a körben....Vagy Reidék Kuechly-t akarják.Bébé
Egyébként már Spadaro is sejt valamit:
"Just a feeling, but this is about the time, in this next 24-hour period, when the free-agency market changes. Maybe the #Eagles jump in ..."Eazzy
több mint 13 éve
Dan Connor Dallasban kötött ki.Én nem bánom, de nem normális, hogy 3-4es védelembe ment.
Mi is ajánlatot tettünk neki, de csak egy 1 éves szerződést kapott volna.
De amúgy sohasem érdeklődtünk utána úgy istenigazán.Bébé
több mint 13 éve
Azért jó olvasni, hogy mindenki LB-ket hajkurászik, de hogy mi alig szerepelünk ebben a körben....Vagy Reidék Kuechly-t akarják.
Egyébként már Spadaro is sejt valamit:
"Just a feeling, but this is about the time, in this next 24-hour period, when the free-agency market changes. Maybe the #Eagles jump in ..."Eazzy
több mint 13 éve
Dan Connor Dallasban kötött ki.Mi is ajánlatot tettünk neki, de csak egy 1 éves szerződést kapott volna.
De amúgy sohasem érdeklődtünk utána úgy istenigazán.
több mint 13 éve
Azért jó olvasni, hogy mindenki LB-ket hajkurászik, de hogy mi alig szerepelünk ebben a körben....Egyébként már Spadaro is sejt valamit:
"Just a feeling, but this is about the time, in this next 24-hour period, when the free-agency market changes. Maybe the #Eagles jump in ..."
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Steve Smith a Rams-nál vizitál. Nagy eséllyel nem fog visszatérni.
több mint 13 éve
Juqua Parker agrees to terms with the Browns 1yr, max of $3M Nem lep meg, hogy ő is a KisPhillybe kötött ki.Shawn84Nah csak elment J. Parker 😀 Már 3 éve folyamatosan cut-oltam volna. 😀
Azért eltöltött pár szép esztendőt nálunk.
31,5 sack 7 év alatt. Ha az első és utolsó évét nem nézzük akkor pedig 30 sack 5 év alatt.
több mint 13 éve
Juqua Parker agrees to terms with the Browns 1yr, max of $3M Nem lep meg, hogy ő is a KisPhillybe kötött ki.
több mint 13 éve
Free agent MLB Stephen Tulloch is reportedly seeking a long-term deal that will top that of Browns MLB D'Qwell Jackson's five-year, $42.5 million contract.Ennyit a 6 millióról.
több mint 13 éve
Igazából Mathis visszaigazolásán sok múlik. Lényegében a draft.Nem tudom ennyit megér-e? lehet akkor két erős draft játékossal jobban járnánk.dandeLions LB Stephen Tulloch seeking no less than $6 million per year.BébéEzt lehetett sejteni.Shawn84
Egyébként szerintem megér.
több mint 13 éve
Nem tudom ennyit megér-e? lehet akkor két erős draft játékossal jobban járnánk.Ezt lehetett sejteni.Shawn84Jason La Canfora @JasonLaCanforaLions LB Stephen Tulloch seeking no less than $6 million per year.Bébé
Saints showing interest in ATL LB Curtis Lofton. TB been monitoring him. PHI also looking at LB. Slow moving market thus far #freeagencyShawn84
több mint 13 éve
Ezt lehetett sejteni.Jason La Canfora @JasonLaCanforaLions LB Stephen Tulloch seeking no less than $6 million per year.Bébé
Saints showing interest in ATL LB Curtis Lofton. TB been monitoring him. PHI also looking at LB. Slow moving market thus far #freeagencyShawn84
több mint 13 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaLions LB Stephen Tulloch seeking no less than $6 million per year.
több mint 13 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaSaints showing interest in ATL LB Curtis Lofton. TB been monitoring him. PHI also looking at LB. Slow moving market thus far #freeagency
több mint 13 éve
Én is azért dobtam be, mert nem régen beszéltünk itt róla.Én haragszok rá az elmúlt évért nagyon. Idén simán jóváteheti, de egyenlőre nem kedvenc.
A DeSean-os szöveg azért meg valóban túlzás volt kicsit. Azért nem egy bőven 100 yard fölötti meccse volt, illetve jópár playmaker momentuma. Valóban off volt a korábbiakhoz képest, de azért egy kalap kakitól nagyon messze volt.Eazzy
több mint 13 éve
Én is azért dobtam be, mert nem régen beszéltünk itt róla. A DeSean-os szöveg azért meg valóban túlzás volt kicsit. Azért nem egy bőven 100 yard fölötti meccse volt, illetve jópár playmaker momentuma. Valóban off volt a korábbiakhoz képest, de azért egy kalap kakitól nagyon messze volt.
Szerk, jah, én is bejelnetést szimatolok, azért is kértem twittereket, hogy mihamarabb tudjak róla 😀
több mint 13 éve
Úgy érzem ma még a Philly is hírt ad magáról.
több mint 13 éve
Nem hinném. Azért tettem be mert 1, ma volt már róla szó a korábbiakbanNagyon unalmas már ez a szöveg. 😊Jah, mondta, hogy ez a szerződés csak a kezdet, HoF-ra, meg SB-kre pályázik 😀EazzyKi nem? Lassan kihúzhat a pályára aztán edzhet is, mert amit tavaly csinált azért egy kalap szart érdemelt volna. Pénz megvan, most már jöhet a teljesítmény is.Shawn84
S Brandon Merriweather agrees to 2yr/$6M deal with SkinsShawn84Ezzel meg topicot tévesztettél.Greengo
2, csoport ellenfélhez írt alá
3. utánam Eazzy betette volna amúgy is 😀
több mint 13 éve
Marivödör már nem jön ide 😉Szerk, na le is késtem fél perccel 😀
több mint 13 éve
Nagyon unalmas már ez a szöveg. 😊Ki nem? Lassan kihúzhat a pályára aztán edzhet is, mert amit tavaly csinált azért egy kalap szart érdemelt volna. Pénz megvan, most már jöhet a teljesítmény is.Shawn84DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.BébéJah, mondta, hogy ez a szerződés csak a kezdet, HoF-ra, meg SB-kre pályázik 😀Eazzy
S Brandon Merriweather agrees to 2yr/$6M deal with SkinsShawn84Ezzel meg topicot tévesztettél.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
S Brandon Merriweather agrees to 2yr/$6M deal with Skins
több mint 13 éve
Ki nem? Lassan kihúzhat a pályára aztán edzhet is, mert amit tavaly csinált azért egy kalap szart érdemelt volna. Pénz megvan, most már jöhet a teljesítmény is.DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.BébéJah, mondta, hogy ez a szerződés csak a kezdet, HoF-ra, meg SB-kre pályázik 😀Eazzy
több mint 13 éve
DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.BébéJah, mondta, hogy ez a szerződés csak a kezdet, HoF-ra, meg SB-kre pályázik 😀
több mint 13 éve
Mario Williams szerződése 2017ig: 100 milla, 50 garantáltEzt azért nem hiszem. Inkább közel azonos.
Trent Cole szerződése 2017ig: 55 milla, 15 milla garantált
És ehhez még vegyük hozzá, hogy T. Cole jobb játékos.
Mathis-el folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.
DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.Bébé