Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése emailben!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Onnan nem sok picket kapunk 😊

más😀T piac az milyen?Janek
Igazából azt is draftról érné meg jobban. Olcsóbb és elég jónak tűnik a felhozatal.
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 100 — Apu ökölbeszorított keze
Onnan nem sok picket kapunk 😊

más😀T piac az milyen?

több mint 14 éve
Ő is tud csak nem szeretJanek
Majd rásózzuk az Oaklandre.
több mint 14 éve
Ő is tud csak nem szeret

több mint 14 éve
Cortland Finnegan 28+ és kapott évi 10et.
Eric Wright 27 évesJanek
De ők tudnak szerelni is 😊 Nem fűzök nagy reményeket ehhez a cseréhez, de azért bizakodom. A tavalyi Kolb eset után, meg az idei dolgokat nézve bármit kinézek Rosemannból. Ez a faszi valamit tud!
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát igen ez várható volt de nem tudom kit lehetne cserélni érte ami értelmes lenne és szükségünk van. Pickre nem nagyon van szükségünk inkább 2013-ra szvsz (megérezzük melyik lesz 1/1 lehet mi 😛). Ami posztra esetleg lehetne keresni a maga helyén közel hasonló szintű embert az esetleg S poszt lenne de ott nem tudom kit találhatnánk. Nyilván LB-is de azt már draftról hoznám.
több mint 14 éve
Cortland Finnegan 28+ és kapott évi 10et.
Eric Wright 27 éves

több mint 14 éve
Hát én nagyon bírom Samuelt, egyik kedvencem, sőt védő oldalon konkrétan a kedvencem, most ezt a helyet így Cole veszi át 😀, de egyértelműen most kell túladni rajta, még most kaphatunk érte valami használhatót. Én vagy egy 3. körös picknek, vagy egy használható OLB-nek örülnék, na most a jó kérdés, hogy van e olyan metszet, hogy valakinek kell CB, és tud adni értelmes LB-t...?Eazzy
Nem nagyon látok olyan csapatot aki 4.-5. körnél többet vagy egy kisebb fizetésű jóféle játékost adna. Szerintem bepróbáljuk hátha kapunk egy DT-t vagy OLB-t, esetleg egy 3. kört. Ha utóbbi lenne akkor Shady már kapná is a hosszútávút.
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 291 — No one likes us, cause no one like us
Hát én nagyon bírom Samuelt, egyik kedvencem, sőt védő oldalon konkrétan a kedvencem, most ezt a helyet így Cole veszi át 😀, de egyértelműen most kell túladni rajta, még most kaphatunk érte valami használhatót. Én vagy egy 3. körös picknek, vagy egy használható OLB-nek örülnék, na most a jó kérdés, hogy van e olyan metszet, hogy valakinek kell CB, és tud adni értelmes LB-t...?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Hát eddig olyan cb fizuk voltak... Wright is kapott majdnem 7et és még a cipőjét se köthetné be kb.Janek
Bocs, 8,4 millát kap a következő szezonban.
több mint 14 éve
Hát eddig olyan cb fizuk voltak... Wright is kapott majdnem 7et és még a cipőjét se köthetné be kb.

több mint 14 éve
hm

kinek van cb needje?Janek
+ ki az aki bevállal egy 6 millás 30 feletti CB-t?
több mint 14 éve
hm

kinek van cb needje?

több mint 14 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Samuel trade blockonStez
Ó mily meglepő. Talán egy jó LB vagy DT még jöhet. Esetleg 3. körös pick.

Ki hozta le a hírt?Shawn84
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827d9a77/article/report-eagles-put-cb-samuel-on-trading-block-?module=HP11_headline_stack
több mint 14 éve
Samuel trade blockonStez
Ó mily meglepő. Talán egy jó LB vagy DT még jöhet. Esetleg 3. körös pick.

Ki hozta le a hírt?
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
Samuel trade blockon

több mint 14 éve
sosem felesleges csak luxus

én azért továbbra is vékonynak érzem az LB állományt főleg,hogy kinéz a dt draft első körbenJanek
Én is. Ezért is írtam be egy listát. Nagy nevet már nem fogunk hozni, de hasznos játékost olcsón simán lehet. A Vikings pl. Erin Hendersont 1 évre 2 milláért szerződtette vissza. Ezt mi is simán megtehetnénk, hasonlóan hasznos LB-vel.
több mint 14 éve
sosem felesleges csak luxus

én azért továbbra is vékonynak érzem az LB állományt főleg,hogy kinéz a dt draft első körben

több mint 14 éve
Akkor Vilmát elmeszelik?

Akinek még örülnék az Haw de lehet már nem jön senki semJanek
Jaja, de ő nem fog hozzánk jönni most már. Felesleges lenne még egy MLB.
több mint 14 éve
Akkor Vilmát elmeszelik?

Akinek még örülnék az Haw de lehet már nem jön senki sem

több mint 14 éve
Saints said they have reached agreement on a 5-year deal with former Falcons LB Curtis Lofton.

Érdekes lesz majd az ára. Talán innentől kicsit megélénkül az LB biznisz is. Még egy használható játékosra szükség lenne , aztán a többi a drafton.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan
S bocsi még fiúk egy kicsit off itt de Dawk miatt kicsit mégis érint és érdekel ennek mi a lényege?:

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827d6763/article/tebow-laid-hands-in-prayer-on-injured-dawkins?module=HP11_around-the-league
dande
Amikor idén sérült volt Dawk nyaka, együtt imádkoztak Tebow-val, azért, hogy javuljon a sérülés. Tebow, Jerry Butler (director of player development) és a csapat káplánja kézrátétellel, együtt imádkoztak azért, hogy a sérülés meggyógyuljon. Ez a gesztus nagyon meghatotta Dawkinst.BleedingGreen
Kivirágzik a lelkem amikor ilyeneket olvasok :cool:

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 431 — Beware the Slim Reaper!
S bocsi még fiúk egy kicsit off itt de Dawk miatt kicsit mégis érint és érdekel ennek mi a lényege?:

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827d6763/article/tebow-laid-hands-in-prayer-on-injured-dawkins?module=HP11_around-the-league
dande
Amikor idén sérült volt Dawk nyaka, együtt imádkoztak Tebow-val, azért, hogy javuljon a sérülés. Tebow, Jerry Butler (director of player development) és a csapat káplánja kézrátétellel, együtt imádkoztak azért, hogy a sérülés meggyógyuljon. Ez a gesztus nagyon meghatotta Dawkinst.

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 760 — Így remélem megfelelek nektek.....

Köszi és neked is Rata 😊
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan
Ez azt jelenti, hogy ennyit kínálunk neki de még nem fogadta el? Sztem ez jó lenne bár lehet kevesli majd meglátjuk.dande
Tavaly (illetve a mostani reg. seasonban 😊 ) kínáltuk neki ezt a szerződést ha jól értelmezem.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)