Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Neki örülünk?
Tudom nagy név a szakmában, de nagy teljesítmény is van mögötte? 😀Bébé
Van bőven, enyhe orgazmusom lenne, ha idejön. 😀Newman
Na erre nem vagyunk kíváncsiak 😀Shawn84
Elhiszem, de tehetségben és tudásban a komplett LB sorunkat üti, tehát jöhetne éppenséggel. 😀

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kb 21,8 lett a cap hely idénre a Jackson szerződéssel.BleedingGreen
Az jó viszont McCoy-l meg épp ellentétes út lesz de az bele is kell hogy férjen.dande
Ha McCoy megkapja a nagy lóvét, és még tényleg akarunk hozni játékosokat, akkor mindenképp cserélni kell Samut. Egy az egyben kéne elpasszolni egy LB-re.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
2014-16 lesznek majd az igazán megterhelt évek. A 15 milla garantált viszont jó.BleedingGreen
Olvastam olyat, hogy 2014-ben új TV-s szerződés lesz, szal majd fel fog menni a sapka.
Akárki akármit mond kurva okos FO-nk van. 😀
Bár lehet, hogy jobb lenne ha hülyék lennének gyűrűvel az ujjukon. 😀Bébé
Ezen mán én is gondolkodtam Coughlin kapcsán (akirőől ugye azt tartják nem olyan nagy HC....)szívesen venném ha lenne egy nem nagy (méretben sem 😀 ) HC-nk de lenne két na jó akár egy gyűrűnk
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
2014-16 lesznek majd az igazán megterhelt évek. A 15 milla garantált viszont jó.BleedingGreen
Olvastam olyat, hogy 2014-ben új TV-s szerződés lesz, szal majd fel fog menni a sapka.
Bár lehet, hogy jobb lenne ha hülyék lennének gyűrűvel az ujjukon. 😀Bébé
Ha csak a cap managementen múlna, már többszörös bajnokok lennének az biztos.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kb 21,8 lett a cap hely idénre a Jackson szerződéssel.BleedingGreen
Az jó viszont McCoy-l meg épp ellentétes út lesz de az bele is kell hogy férjen.
több mint 13 éve
Curtis Lofton állítólag ide fog aláírni.szaba
Neki örülünk?
Van bőven, enyhe orgazmusom lenne, ha idejön. 😀Newman
Na erre nem vagyunk kíváncsiak 😀
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Bár lehet, hogy jobb lenne ha hülyék lennének gyűrűvel az ujjukon. 😀
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Kb 21,8 lett a cap hely idénre a Jackson szerződéssel.

több mint 13 éve
Neki örülünk?
Futás ellen jó lenne. Elirányítgatná a védelmet. Sokkal jobban mint az elmúlt 5 évben bárki. De azért nem kell hasra esni tőle.
több mint 13 éve
Na ne hápogjon itt senki nem kacsák vagyunk vagy mi 😛 Mindenesetre Lofton korban jó lenne tán teljesítményben is
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Neki örülünk?
Van bőven, enyhe orgazmusom lenne, ha idejön. 😀

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 079
Ki állít ilyeneket? 😀BleedingGreen
Gerald McCoy twitter.
Ebben a pillanatban vonta vissza, miszerint még nem biztos.
több mint 13 éve
Most már mindenki írja, hogy Lofton kacsa volt.
több mint 13 éve
Neki örülünk?
Tudom nagy név a szakmában, de nagy teljesítmény is van mögötte? 😀
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 309 — Eagles fan
DeSean szerződése nagyon jó hír. Kicsit túl sokba kerül, de ugye a piac diktál.
Mathisért kár lenne, bírtam így a falunkat..maximum Herremans megy vissza LG-be és akkor RT kell vagy fordítva. Tulloch nem hiszem, hogy itt landolna mivel mi sem adnánk neki 1 évnél többet , bár ha itt landol akkor a Kutyuli projectnek vége...és akkor jöhet falember az elején.

A híradások szerint Shadyvel is közel vannak a megállapodáshoz. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Ki állít ilyeneket? 😀

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 079
Curtis Lofton állítólag ide fog aláírni.
több mint 13 éve
DeSean deal amennyire ki tudom venni:
2012: 10 milla aláírás pénz összesen 11 millát vesz el a capből
Bébé
Ez kizárt. A siginig bonus egyenlően oszlik meg az évek között. 12-re 2 milla jut + az egyéb pénzek, kb 3 millió lesz a cap hit idénre szerintem.BleedingGreen
Innen próbáltam kivenni a dolgokat:
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/14/desean-jackson-agrees-to-five-year-deal-with-eagles/
"He gets $10 million to sign, along with a $750,000 base salary and a $250,000 workout bonus in 2012."Bébé
Nekem ebből ez jön le:
2012: $10 signing bonus, $750,000 alapfizetés, $250,000 workout bonus.
Nem vagyok profi cap számolgató, de az aláírási pénz úgy tudom megoszlik az évekre. Kb kivégezné az idei capet, ha 11 m lenne a cap hitje.
2014-16 lesznek majd az igazán megterhelt évek. A 15 milla garantált viszont jó.

több mint 13 éve
Na úgy látom próbáljuk a kényes kérdéseket lerendezni, hogy tényleg lehessen a feladatokra koncentrálni és senki ne kezdjen a pénz miatt csapatot bomlasztani. Samu ugye még nagy kérdés, hogy vele mi lesz.
több mint 13 éve
Bébé
Ez kizárt. A siginig bonus egyenlően oszlik meg az évek között. 12-re 2 milla jut + az egyéb pénzek, kb 3 millió lesz a cap hit idénre szerintem.BleedingGreen
Innen próbáltam kivenni a dolgokat:
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/14/desean-jackson-agrees-to-five-year-deal-with-eagles/
"He gets $10 million to sign, along with a $750,000 base salary and a $250,000 workout bonus in 2012."
több mint 13 éve
Bébé
Ez kizárt. A signing bonus egyenlően oszlik meg az évek között. 12-re 2 milla jut + az egyéb pénzek, kb 3 millió lesz a cap hit idénre szerintem.

több mint 13 éve
Source: RB LeSean McCoy and the Eagles are negotiating on a contract extension.
Felőlem kaphat Ő is 10 milla per évet, csak okosan kell megkötni mert, ha jön egy keresztszalagszakadás a nyitófordulóban akkor az egyik félnek se lenne túl jó. Finoman szólva.
több mint 13 éve
2013: 6,75 milla alapgfizu. 4 milla garantált. Sérülés esetén csak 2,75. Plusz 250 ezer workout bonus.
Szal első két évében 18 millát vesz el a capből.
2014: 10,25 milla alapfizu.
2015: 9,75 millás fizu és 250ezer workout bonus
2016: 8,25 milla alapfizu és 250ezer workout bonus

2012-15ig:
ha megcsinálja a Pro Bowl-t 250ezer plusz pénz
1300+ elkapott yard 250ezer plusz pénz
10 TD vagy több 250ezer plusz pénz
SB win plusz 250ezer
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 048 — Axel Foley
Sajna Tulokról nincs sok hír vagy vmeliyk LB-ről de hát sok is lenne egyszerre.dande
Lions | Stephen Tulloch to draw interest

Free-agent LB Stephen Tulloch (Lions) is expected to receive interest on the free-agent market from several teams. The Tampa Bay Buccaneers and Philadelphia Eagles were linked to him previously, but they may opt to go different directions, which could be good for the Detroit Lions, who are interested in re-signing him.Bazzani
Kösz ettől nem lettem boldogabb 😛 ha jól értem újra nálatok akar aláírni...jó nektek.dande
Jól érezte nálunk magát, de várja az ajánlatokat.
Nincs túl nagy mozgás az LB piacon, ez kedvez nekünk.
Remélem marad.

több mint 13 éve
Elméletileg DeSean csak 15 milla garantáltat kap. Ami jó.
Igaz a capből így is el fogja venni a 7-8 majd a 10+ millás helyet.