Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Elnézve a fizetési trendeket, hogy lesz a Saintsnek Loftonra pénze Brees mellett? Na mind1, ez az ő problémájuk. Közben már Spadaro is azt mondja, hogy nem sietünk sehová. Jogos is, feleslegesen ne verjük a pénzt, ameddig még drafton is van lehetőség.
Én attól tartok egyébként, hogy JC annyira megbízik a jelenlegi LB corpban, hogy egyáltalán nem is tart igényt Kutyulira, vagy valami FA sztárra, vagyis legalábbis egyszerre mindkettőre nem. Elvégre már tavaly is így gondolkoztak...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
LB jön FA-ról ebben nincs kétségem. A kérdés csak hogy ki. Loftont kihúznám, mert biztos vagyok benen, hogy máshol köt ki.Shawn84Hát Lofton és Hawthorne is ellátogat New Orleans-be. Egyikőjükkel nagy valószínűséggel megegyeznek.
Erin Henderson-ra is rárepülhetnénk felőlem.
több mint 14 éve
LB jön FA-ról ebben nincs kétségem. A kérdés csak hogy ki. Loftont kihúznám, mert biztos vagyok benen, hogy máshol köt ki.Azért jó olvasni, hogy mindenki LB-ket hajkurászik, de hogy mi alig szerepelünk ebben a körben....Vagy Reidék Kuechly-t akarják.Bébé
Egyébként már Spadaro is sejt valamit:
"Just a feeling, but this is about the time, in this next 24-hour period, when the free-agency market changes. Maybe the #Eagles jump in ..."Eazzy
több mint 14 éve
Dan Connor Dallasban kötött ki.Én nem bánom, de nem normális, hogy 3-4es védelembe ment.
Mi is ajánlatot tettünk neki, de csak egy 1 éves szerződést kapott volna.
De amúgy sohasem érdeklődtünk utána úgy istenigazán.Bébé
több mint 14 éve
Azért jó olvasni, hogy mindenki LB-ket hajkurászik, de hogy mi alig szerepelünk ebben a körben....Vagy Reidék Kuechly-t akarják.
Egyébként már Spadaro is sejt valamit:
"Just a feeling, but this is about the time, in this next 24-hour period, when the free-agency market changes. Maybe the #Eagles jump in ..."Eazzy
több mint 14 éve
Dan Connor Dallasban kötött ki.Mi is ajánlatot tettünk neki, de csak egy 1 éves szerződést kapott volna.
De amúgy sohasem érdeklődtünk utána úgy istenigazán.
több mint 14 éve
Azért jó olvasni, hogy mindenki LB-ket hajkurászik, de hogy mi alig szerepelünk ebben a körben....Egyébként már Spadaro is sejt valamit:
"Just a feeling, but this is about the time, in this next 24-hour period, when the free-agency market changes. Maybe the #Eagles jump in ..."
több mint 14 éve
Steve Smith a Rams-nál vizitál. Nagy eséllyel nem fog visszatérni.
több mint 14 éve
Juqua Parker agrees to terms with the Browns 1yr, max of $3M Nem lep meg, hogy ő is a KisPhillybe kötött ki.Shawn84Nah csak elment J. Parker 😀 Már 3 éve folyamatosan cut-oltam volna. 😀
Azért eltöltött pár szép esztendőt nálunk.
31,5 sack 7 év alatt. Ha az első és utolsó évét nem nézzük akkor pedig 30 sack 5 év alatt.
több mint 14 éve
Juqua Parker agrees to terms with the Browns 1yr, max of $3M Nem lep meg, hogy ő is a KisPhillybe kötött ki.
több mint 14 éve
Free agent MLB Stephen Tulloch is reportedly seeking a long-term deal that will top that of Browns MLB D'Qwell Jackson's five-year, $42.5 million contract.Ennyit a 6 millióról.
több mint 14 éve
Igazából Mathis visszaigazolásán sok múlik. Lényegében a draft.Nem tudom ennyit megér-e? lehet akkor két erős draft játékossal jobban járnánk.dandeLions LB Stephen Tulloch seeking no less than $6 million per year.BébéEzt lehetett sejteni.Shawn84
Egyébként szerintem megér.
több mint 14 éve
Nem tudom ennyit megér-e? lehet akkor két erős draft játékossal jobban járnánk.Ezt lehetett sejteni.Shawn84Jason La Canfora @JasonLaCanforaLions LB Stephen Tulloch seeking no less than $6 million per year.Bébé
Saints showing interest in ATL LB Curtis Lofton. TB been monitoring him. PHI also looking at LB. Slow moving market thus far #freeagencyShawn84
több mint 14 éve
Ezt lehetett sejteni.Jason La Canfora @JasonLaCanforaLions LB Stephen Tulloch seeking no less than $6 million per year.Bébé
Saints showing interest in ATL LB Curtis Lofton. TB been monitoring him. PHI also looking at LB. Slow moving market thus far #freeagencyShawn84
több mint 14 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaLions LB Stephen Tulloch seeking no less than $6 million per year.
több mint 14 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaSaints showing interest in ATL LB Curtis Lofton. TB been monitoring him. PHI also looking at LB. Slow moving market thus far #freeagency
több mint 14 éve
Én is azért dobtam be, mert nem régen beszéltünk itt róla.Én haragszok rá az elmúlt évért nagyon. Idén simán jóváteheti, de egyenlőre nem kedvenc.
A DeSean-os szöveg azért meg valóban túlzás volt kicsit. Azért nem egy bőven 100 yard fölötti meccse volt, illetve jópár playmaker momentuma. Valóban off volt a korábbiakhoz képest, de azért egy kalap kakitól nagyon messze volt.Eazzy
több mint 14 éve
Én is azért dobtam be, mert nem régen beszéltünk itt róla. A DeSean-os szöveg azért meg valóban túlzás volt kicsit. Azért nem egy bőven 100 yard fölötti meccse volt, illetve jópár playmaker momentuma. Valóban off volt a korábbiakhoz képest, de azért egy kalap kakitól nagyon messze volt.
Szerk, jah, én is bejelnetést szimatolok, azért is kértem twittereket, hogy mihamarabb tudjak róla 😀
több mint 14 éve
Úgy érzem ma még a Philly is hírt ad magáról.
több mint 14 éve
Nem hinném. Azért tettem be mert 1, ma volt már róla szó a korábbiakbanNagyon unalmas már ez a szöveg. 😊Jah, mondta, hogy ez a szerződés csak a kezdet, HoF-ra, meg SB-kre pályázik 😀EazzyKi nem? Lassan kihúzhat a pályára aztán edzhet is, mert amit tavaly csinált azért egy kalap szart érdemelt volna. Pénz megvan, most már jöhet a teljesítmény is.Shawn84
S Brandon Merriweather agrees to 2yr/$6M deal with SkinsShawn84Ezzel meg topicot tévesztettél.Greengo
2, csoport ellenfélhez írt alá
3. utánam Eazzy betette volna amúgy is 😀
több mint 14 éve
Marivödör már nem jön ide 😉Szerk, na le is késtem fél perccel 😀
több mint 14 éve
Nagyon unalmas már ez a szöveg. 😊Ki nem? Lassan kihúzhat a pályára aztán edzhet is, mert amit tavaly csinált azért egy kalap szart érdemelt volna. Pénz megvan, most már jöhet a teljesítmény is.Shawn84DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.BébéJah, mondta, hogy ez a szerződés csak a kezdet, HoF-ra, meg SB-kre pályázik 😀Eazzy
S Brandon Merriweather agrees to 2yr/$6M deal with SkinsShawn84Ezzel meg topicot tévesztettél.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
S Brandon Merriweather agrees to 2yr/$6M deal with Skins
több mint 14 éve
Ki nem? Lassan kihúzhat a pályára aztán edzhet is, mert amit tavaly csinált azért egy kalap szart érdemelt volna. Pénz megvan, most már jöhet a teljesítmény is.DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.BébéJah, mondta, hogy ez a szerződés csak a kezdet, HoF-ra, meg SB-kre pályázik 😀Eazzy