Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Adam Schefter
Eagles agreed to 3-year contract extension with OL Todd Herremans through 2016.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Adok okot a pletykára, tervezgetésre:
Q: Think the eagles shock the world with Mario Williams?
A: Mario Williams and Nnamdi Asomugha both represented by Ben Dogra. Just saying...

Ami talán kicsit konkrétabb, megint jönnek a pletykák Dan Connor érkezéséről. Tegnap egy CBS-es arc hozta le a hírt, szinte 100%, hogy itt fog kikötni Connor. Tavaly 15 meccsen a Panthers D-ben 477 snapet tolt, ott hozott össze 75 szerelést. Ez karrierje legjobbja, igaz, sose kapott korábban ennyi snapet. Nem all-down LB, de olcsóért hasznos kiegészítő lehetne. Kérdés, nekünk kell-e ilyen.

Ami még érdekes, eddig nem basztunk ki senkit.

DeSean meg jelezte, aláírja a taget. Nem meglepő.Deny
Williams nem fog jönni. Baromi drága, és nincs is rá igazán szükségünk. Bár DeSeanra egy az egyben elcserélném azért. Connort meg addig kedveltem míg bekerült az NFL-be. Utána sérülések egymás után. Tavaly volt az első igazi szezonja, és én egyáltalán nem bízok benne, hogy egészséges marad. Mintha egy új Stewart Bradleyt igazolnánk, akiben még több rizikó van. Legyen inkább Lofton akkor.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Adok okot a pletykára, tervezgetésre:
Q: Think the eagles shock the world with Mario Williams?
A: Mario Williams and Nnamdi Asomugha both represented by Ben Dogra. Just saying...

Ami talán kicsit konkrétabb, megint jönnek a pletykák Dan Connor érkezéséről. Tegnap egy CBS-es arc hozta le a hírt, szinte 100%, hogy itt fog kikötni Connor. Tavaly 15 meccsen a Panthers D-ben 477 snapet tolt, ott hozott össze 75 szerelést. Ez karrierje legjobbja, igaz, sose kapott korábban ennyi snapet. Nem all-down LB, de olcsóért hasznos kiegészítő lehetne. Kérdés, nekünk kell-e ilyen.

Ami még érdekes, eddig nem basztunk ki senkit.

DeSean meg jelezte, aláírja a taget. Nem meglepő.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Dixon tenderének örülök. Ennél már csak akkor örülnék jobban, ha vki el is vinné. 😛 😀

Cooltiszo-val értek egyet, Mathis sztem is maradni fog. Olyan szerződéssel biztos megdobjuk, hogy köv 3 évben 6 milla leessen neki. És ha csak vmi idióta csapat nem ajánl neki 10 milla körüli garantáltat akkor biztos maradni fog.
A többi csapat se hülye, vágják h ebben a rendszerben jól ment Mathis-nek, de nem biztos, h náluk is ilyen jól fog játszani. (Babin effektus)
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
Ne felejtsük el,hogy Mathis a szezon elején mennyit szenvedett... ez sem veri fel az árát...

több mint 13 éve
Amúgy miért lett mindenkinél Kutyuli? Combine alatt megtudtuk, ő K-I-K-L-I! 😀Deny
Mer a Kutyuli sokkal jobban hangzik mint a Kikli. 😀 Ja és könnyebb 😛 kimondani is.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Dixon megkapta a 2. körös (1.9 millió) RFA tendert ahogy várható volt. Így szinte biztos marad nálunk. De ha valaki megadja a 2. köröst, ám legyen. 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy miért lett mindenkinél Kutyuli? Combine alatt megtudtuk, ő K-I-K-L-I! 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 802 — je suis poloska
Ruudat nem kedvelem, ő ne jöjjön.

Drafton meg ha fal, és ott van, akkor DeCastro, ez egyértelmű. Ő 1/15-re vagy kis felmenéssel elérhető.
De akkor a 2. második körösből eggyel feljebb kéne menni Zach Brownért. (Igen, én őt szeretném most, Kiklit csak utána)Deny
ez de gyönyörű érv 😛 😀

de amúgy egyre inkább amondó vagyok hogy MLB ne jöjjön FA-n Kutyuli kell ide de kurvára 😊
az elsődleges cél számomra az lenne hogy a tavalyi csapat egyben maradjon, MLB kérdést draftról megoldjuk, Chaney meg mehetne OLB-be, inkább a depthet kéne vastagítani.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Ezek cutok miatti büntik ugyi?

Mathis egyébként szerintem nem volt annyira hűde kiugró, hogy ha más csapat ad neki nagyobb pénzt, akkor licitáljunk érte. Egyébként ő sem hülye, tudja jól, hogy nálunk jó helye van, itt tud valamennyire érvényesülni is. Ha megy, én akkor is csak második körben húznék első pickel a helyére, vagy esetleg amit Deny írt, ha feljebb lépdelünk Brownért, akkor bevállalható első körben is a falember. Viszont akkor gyanús, hogy első három pickből csak egy LB lesz, ami elég vékony, ha valóban FA-n sem tervezünk nagyobb lépést. Na maradjon csak szépen Mathis 😀.

Landry meg elég sérülékeny S, ráadásul jobban érdekli a testépítés lassan 😀. Meg még a végén DeSeant leküldi edzésen 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bele kéne húzni, Giants cap felett van, Dallas és Skins kapott egy rakás cap büntetést, mi meg tavalyi bevásárlás ellenére jól állunk.
Ulpi mondta jó 1 hete, a csoporthoz kell nézni a csapatod és ez így van, most megint kapunk egy elég kecsegtető helyzetet.

Ráadásul abból a bünti pénzből kapunk 1.6 milliót, mint ahogy 27 másik csapat.Deny
Ez kellett a mai napomra, Dallas 10 milla, Skins 36 milla cap hit 2 évre szabadon elosztva 😀 Ez igen 😀
A +1,6 milla is jól jön, de az még nagyobb poén hogy 2 divízió riválistól ennyit vonnak el 😀
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Bele kéne húzni, Giants cap felett van, Dallas és Skins kapott egy rakás cap büntetést, mi meg tavalyi bevásárlás ellenére jól állunk.
Ulpi mondta jó 1 hete, a csoporthoz kell nézni a csapatod és ez így van, most megint kapunk egy elég kecsegtető helyzetet.

Ráadásul abból a bünti pénzből kapunk 1.6 milliót, mint ahogy 27 másik csapat.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Cordy Glenn is your man.empty taxi
Nem biztos az. Lehet az Osemele is akár. De pl Adams tud mindegyiket, és nem is rosszul. Szerintem amúgy Guard fog jönni nem Tackle. Todd barátot hagyni kell a helyén.Shawn84
Osemele nem biztos, hogy kelleni fog Muddnak, testméretéhez képest mozgékony, de nem annyira, mint akiket most szeretünk.

Mathis meg persze, hogy nyilatkozik, mert a FA előtt 1 nappal kell egy kis nyomást gyakorolni. Ha elmegy máshova, nem biztos, hogy kezdeni fog.
Nagy szerződés nem hiszem, hogy ennyi idősen ajánlva lesz neki a részünkről. Ha valaki megdobja egy nagyobb ajánlattal, szerintem nem fogunk ráígérni. Annyiban sajnálni fogom, hogy ezzel megbontjuk az év végén már jobban működő falat és needet is generálunk.

több mint 13 éve
Ajj, napi legszarabb hír megjött. Állítólag Mathis tolt egy ilyen nyilatkozatot pár perce: I'll test the marker. It's the only way to know what I'm worth. Elfogjuk bukni.... shit

Akkor RT vagy OG need is vanDeny
Azért ez még nem jelenti azt hogy el is megy 😊
Meglepő lett volna, ha meg se hallgatna más ajánlatot. Jó kis G, de azért nem minden O falba megfelelő ő, a csapatoknak lesz fenntartása, hogy mennyire a Mudd féle rendszer eredményei az idei teljesítménye. Babin se kapott top DE fizetést senkitől, és jött inkább az ő kis rendszeréhez. Én még bőven nem temetném, sőt, szerintem továbbra is vissza fog jönni. Nem kedden, de szerintem csütörtök környékére már aláír 😉cooltiszo
Mathis megbízható játékos, aki élete szezonján van túl. Babin is így volt 2 éve. Ha csak nem adunk neki nagyon satnya fizut, akkor szerintem maradni fog. Kivéve, ha valaki nagyon beígér neki.
több mint 13 éve

Drafton meg ha fal, és ott van, akkor DeCastro, ez egyértelmű. Ő 1/15-re vagy kis felmenéssel elérhető.
De akkor a 2. második körösből eggyel feljebb kéne menni Zach Brownért. (Igen, én őt szeretném most, Kiklit csak utána)Deny
DeCastro szerintem nem csúszik 15-ig, azért nem őt írtam, de különben nekem is ő lenne az első számú jelöltem. Feltradeben nem gondolkoznék, mert túl sokat kéne érte adni, és annyit meg nem nyernénk vele szerintem. Kikli meg Brown közül nekem lényegében mindegy. Egyformán jók a posztjukon. Mondjuk Brown szimpatikusabb ez elmúlt szezonokban végig. Csak akkor lennék bosszús ha az első 2 körben nem jönne LB. Csak nehogy úgy járjunk vele mint tavaly a CB húzással. Igaz azt később FA-n megoldottuk, de most nem kéne hagyni, hogy kihúzzák előttünk a jó LB-ket.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ajj, napi legszarabb hír megjött. Állítólag Mathis tolt egy ilyen nyilatkozatot pár perce: I'll test the marker. It's the only way to know what I'm worth. Elfogjuk bukni.... shit

Azért ez még nem jelenti azt hogy el is megy 😊
Meglepő lett volna, ha meg se hallgatna más ajánlatot. Jó kis G, de azért nem minden O falba megfelelő ő, a csapatoknak lesz fenntartása, hogy mennyire a Mudd féle rendszer eredményei az idei teljesítménye. Babin se kapott top DE fizetést senkitől, és jött inkább az ő kis rendszeréhez. Én még bőven nem temetném, sőt, szerintem továbbra is vissza fog jönni. Nem kedden, de szerintem csütörtök környékére már aláír 😉
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

De akkor a 2. második körösből eggyel feljebb kéne menni Zach Brownért. (Igen, én őt szeretném most, Kiklit csak utána)
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!
Nem biztos az. Lehet az Osemele is akár. De pl Adams tud mindegyiket, és nem is rosszul. Szerintem amúgy Guard fog jönni nem Tackle. Todd barátot hagyni kell a helyén.Shawn84
Nagy Glenn-fan vagyok azért hoztam fel őt, de 15-re még tán reach is lenne szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Sok insider szerint békés FA-piacot tervezünk, maximum egy veterán LB érkezése várható, de az elsődleges prioritás a saját értékeink megtartása lesz.
Én tippre mondom azt, hogy Mathis és Landri is marad, jön egy veterán LB (de nem elit, és nem is Hawthorne), meg egy S.Deny
Ruudra gondoltál?
több mint 13 éve
Nem biztos az. Lehet az Osemele is akár. De pl Adams tud mindegyiket, és nem is rosszul. Szerintem amúgy Guard fog jönni nem Tackle. Todd barátot hagyni kell a helyén.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!
Cordy Glenn is your man.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve

Megvan az első körösünk.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

Akkor RT vagy OG need is van
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mindenkit csak Mathis érdekli, az utolsó hetekben állat Landri nem?
És ha már Landri, ott van Landry is, ő LaRon, a Redskins S. Állítólag rámegyünk, kéne egy fizikális, üss oda safety.
Mindenki ismeri, de élete 2 pillanata:

Meg gondolom a kigyűrt testes képét is látta minden ember.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sok insider szerint békés FA-piacot tervezünk, maximum egy veterán LB érkezése várható, de az elsődleges prioritás a saját értékeink megtartása lesz.
Én tippre mondom azt, hogy Mathis és Landri is marad, jön egy veterán LB (de nem elit, és nem is Hawthorne), meg egy S.Deny
Nekem békésen megfelel Tulok vagy Lofton 😛 meg mondjuk Kutyuli vagy vmelyik lb a draftról aztán készüljünk az idényre Még Mathis maradjon azt jó napot. Nagyon várom már hogy kb36órával több legyen. PM meg ha lehet maradjon csak az AFC ben van itt elég minket boldogító QB