Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Mathis a Ravens-hez látogat holnap. Ugye ott Grubbs van távozóban.
több mint 13 éve
EvanMathis is now scheduled to visit Baltimore.
több mint 13 éve
Akkor akik jelen pillanatban a rosterünkön vannak és kérdéses a jövőjük az Tapp és Asante.Távozásokkal kb 10 milla szabadulna fel és akkor már 20 millával lennénk a sapka alatt.
Ha Tapp 3,5 millát visz el a capből akkor biztos cut, ha "csak" 2,5 felet akkor azért kérdéses az elküldése. (Beleszámolva az 1 millás deadmoney-t)
T. Cole, Babin, B. Graham, Hunt lenne akkor 4es és ehhez vmi FA és/vagy rookie jönne.
Sztem Tapp-et rá lehet venni a fizucsökkentésre mert nálunk igaz esélytelen a kezdésre, de hála Washburn rotációjának azért így is kap játéklehetőséget.
több mint 13 éve
Ezt mi is nagyon reméljük. Idén erre helyezzük a hangsúlyt. Megtartani a már bevált játékosokat.Mondjuk jól jönne nekünk, de szerintem marad itt, nálatok.apeszosAkkor a Tampához menne... Idén ők a királyok... 😊apeszosNekik már meg van Nicks.Shawn84
Közben a Cowgirlz Brandon Carral (CB) erősített, a Giants meg a volt dallasi Martellus Bennettel (TE). Előbbi nagyobb fogás sokkal.
több mint 13 éve
Mondjuk jól jönne nekünk, de szerintem marad itt, nálatok.Nekik már meg van Nicks.Shawn84Még a végén a pénz lesz az úr!Shawn84Akkor a Tampához menne... Idén ők a királyok... 😊apeszos
több mint 13 éve
Nekik már meg van Nicks.Akkor a Tampához menne... Idén ők a királyok... 😊apeszosRT @AdamSchefter: Eagles free-agent G Evan Mathis drawing interest from Colts and Redskins.apeszosMég a végén a pénz lesz az úr!Shawn84
több mint 13 éve
Akkor a Tampához menne... Idén ők a királyok... 😊RT @AdamSchefter: Eagles free-agent G Evan Mathis drawing interest from Colts and Redskins.apeszosMég a végén a pénz lesz az úr!Shawn84
több mint 13 éve
RT @AdamSchefter: Eagles free-agent G Evan Mathis drawing interest from Colts and Redskins.apeszosMég a végén a pénz lesz az úr! Ha nem tudjuk visszaigazolni, akkor hamar Landrit marasztaljuk, aztán menjünk rá az egyik elit MLB-re. Drafton meg első körben jöhet egy guard, másodikban OLB és kb rendben is lennénk.
több mint 13 éve
RT @AdamSchefter: Eagles free-agent G Evan Mathis drawing interest from Colts and Redskins.
több mint 13 éve
JJ-ről egy januári írás:http://www.bleedinggreennation.com/2012/1/6/2686980/a-tribute-to-jamaal-jackson
Egy hangosabb nyilatkozata volt még preseason-ban asszem, de utána egyáltalán nem panaszkodott.
De úgy látszik Mudd ilyen. Justice is ezt mondta róla:
"Just got off the phone with Winston Justice. Had nothing but good things to say about Eagles but he and Mudd just never saw eye to eye. ...
"I thought we started off on the wrong foot," Justice said. "I started off injured and I don't think he liked that."
Persze érthető is. Az edző nyilván a számára kedvelt, hosszútávon a rendszerébe jobban illő játékosokat játszatja inkább.
Legalább Kelce-nek jó kis tanuló szezon volt ez.
több mint 13 éve
Viszont Justice távozásával asszem megüresedett a csapat NFLPA képviselői helye is. 😀 Majd Jenkins átveszi.

több mint 13 éve
Anno azért draftoltuk, hogy hosszú távon ő legyen a LT, ott totális csőd volt, RT-ben max. átlagos egy évig. BleedingGreenTényleg az a bizonyos Giants elleni meccs még 2007-ből. Végülis Umenyiora csak 6 sack-et csinált róla. 😀
több mint 13 éve
Cole’s extension is $48 million over 4 yrs, could get to 53 if he hits everything.15 milla garantált.
T. Cole-nak is örülök. Durván alul volt fizetve, de nem reklamált meg nem problémázott rajta.
több mint 13 éve
Szal ha nem lenne Herremans személyében egy nagyon jó OT-nk, sztem idén kezdhetett volna nálunk. (legalábbis abból a kemény egy meccsből kiindulva 😀 )BébéAzon az egy meccsen is azért kezdett, mert Dunlap előtte héten lesérült.
Én már akkor sem szerettem, amikor draftoltuk és nem győzött meg az ellenkezőjéről. 2009 után sem éreztem jobbnak backupnál, azóta meg nem lett jobb, finoman szólva. Anno azért draftoltuk, hogy hosszú távon ő legyen a LT, ott totális csőd volt, RT-ben max. átlagos egy évig.
Úgy látszik nem vagyok nagyon elnéző, mert nálam ez már elég lehet a busthoz, pláne hogy megszámlálhatatlan lehetőséget kapott, sokáig kitartottunk mellette.

több mint 13 éve
2006-os drafton az első választottunkat, Bunkley-t eltradeltük egy 2013-as conditional pickért.A második választottunkkal pedig kb 15 helyet léptünk előre a 6. körben. 😀
Ez azért úgy megmosolyogtató vmilyen szinten. 😀 Még akkor is ha már 6 éve történt.
2006-os draft Eagles választottjai:
Bunkley, Justice, Gocong, MJG, Avant, Jeremy Bloom, Omar Gaither, LaJuan Ramsey.
#81 maradt egyedül.
De ennek ellenére nem volt olyan rossz draft. Bunkley, Justice, Gocong és Gaither is legalább egy szezonig jó volt. 😀
több mint 13 éve
Herremans nagy spanja, Jamaal Jackson kivágva.És ezzel az utolsó Sas is elrepült a 2004-es SB csapatból.
több mint 13 éve
Nem az évszázad üzlete volt az biztos, anno 2. körben draftoltuk és most ennyiért megy el, USC bust.BleedingGreenAz én szememben nem kimondott bust. 2009-ben jó volt, 2010-ben sérült is volt meg szar is. Utóbbi számlájára írható az előbbi. Idén meg csak csereszerepet kapta meg, de a Washington ellen simán jól játszott.
És ha Bunkley nem maradt volna bent első körben a 2006-os drafton, akkor Justice-t vittük volna helyette. Így meg végül lecsúszott hozzánk a másodikban. 😀
Az rendes volt tőle, hogy tavaly belement a fizucsökkentésbe.
Szal ha nem lenne Herremans személyében egy nagyon jó OT-nk, sztem idén kezdhetett volna nálunk. (legalábbis abból a kemény egy meccsből kiindulva 😀 )
több mint 13 éve
A 4 millája miatt nem lehetett könnyen megszabadulni tőle, pedig valószínűleg nem akartuk megtartani. Gondolom Grigson meg tisztában volt vele, beajánlott érte valamit. Mást gondolom nem nagyon érdekelt volna egy Justice trade. Nem az évszázad üzlete volt az biztos, anno 2. körben draftoltuk és most ennyiért megy el, USC bust.Miért volt ez jó azon kívül hogy spóroltunk pénzt. Még valamit rádobhattak volna azért. Nem annyira szeretem az ilyen üzleteket. Túl olcsón passzoltuk el a gyereket. Annak ellenére, hogy nálunk nem volt túl hasznos.Shawn84Most akkor mi van. Odaadtuk Justicet meg a 6. kört egy 6. körért?Shawn84Helyet cseréltünk a 6. körben.BleedingGreen

több mint 13 éve
Miért volt ez jó azon kívül hogy spóroltunk pénzt. Még valamit rádobhattak volna azért. Nem annyira szeretem az ilyen üzleteket. Túl olcsón passzoltuk el a gyereket. Annak ellenére, hogy nálunk nem volt túl hasznos.Most akkor mi van. Odaadtuk Justicet meg a 6. kört egy 6. körért?Shawn84Helyet cseréltünk a 6. körben.BleedingGreen
több mint 13 éve
Szinte majdnem az 5. kör vége... 😀
több mint 13 éve
Most akkor mi van. Odaadtuk Justicet meg a 6. kört egy 6. körért?Shawn84Igen. Helyet cseréltünk a 6. körben.
Máshova sem hiszem hogy lepasszolhattuk volna. Grigson meg gondolom tudta, h szabadulni akarunk tőle és nem kell sokat ígérni.

több mint 13 éve
Most akkor mi van. Odaadtuk Justicet meg a 6. kört egy 6. körért?
több mint 13 éve
és felszabadult 4,2 Milla... 😊tûzoltóJah igaz jövőre kaptunk 1,9 milla deadmoney-t. 😀
(Bár lehet, hogy már idén leveszik nem vágom, hogy ez hogy megy pontosan)
több mint 13 éve
Nézegettem a GM csapatomat és beugrott egy Brackett to Eagles vízió. A tavalyi trendet figyelembe véve még el is tudom képzelni a leigazolását. Ti mit szólnátok hozzá?RataxesRövidebb távú megoldás lenne ő is. Az egészsége kérdéses.
Meg sokat evett a capből is, 4 millát évente. Ami egy 2/3. számú tacklenek kicsit sok, Mudd inkább Dunlapot játszatta amúgy is.ESPN Blogs NFC East @espn_nfceastEz is kb. csak azért érte meg, mert sokat evett.Deny
RT @EaglesInsider: BREAKING NEWS: #Eagles have traded OT Winston Justice and a 6th round pick to the Colts for a 6th round pick.apeszos

több mint 13 éve
és felszabadult 4,2 Milla... 😊