NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 3 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Egyébként iszonyú koncentráció kellett a D rèszèről a Secben ès az LB sorban is, hogy ezt így le lehessen hozni. Nem lesz könnyű ezt a szintet folyamatosan hozni. Respekt!

S nem is lesz minden QB ilyen kedves Slayhez 😀
dande2
Pedig te már kirúgtad volna Gannont 😊

Remélem mostmár mindenkiben rögzül, hogy 1-1 meccs alapján nem érdemes ítélni. Lesz még szar meccse a D-nek meg az O-nak is, de a big picture az, hogy mindkét oldalon nagyon rendben van az a minőség, amit tudunk hozni.
több mint 3 éve
számomra nagyon aggasztó volt a 2. félidőben (nem) látott offense, konkrétan 1x kerültünk pontszerzés közelébe (kimaradt field goal).. ha nem lett volna a 3 labdaszerzésünk (mindhárom a mi térfelünkön), meg tudta volna fordítani a Vikings, eleve úgy kezdtük a félidőt, hogy próbálunk minél elnyújtottabb drive-okat vezetni rövid játékokkal, ami egyrészt logikus lenne, de szükség lett volna nagyobb játékokra, hogy haladjunk előre.. kicsit azt éreztem, mint ha Sirianni tartana a labdavesztéstől, teljesen más volt az offense a 2 félidőben

tudom, hogy nincs 'ha', de remélem nem fogjuk a defense-re bízni a kövi meccsek sorsát
karmïgran
Micsoda???

Az megvan, hogy azért nem volt offense, mert konkrétan nem is akartunk játszani? A harmadik negyed közepétől egyetlen cél volt - az óra lepörgetése és a sérülések megúszása. Ezért voltak rövid passzok és labdabiztonság. Nem a fantasy pontok maximalizálása a HC célja, hanem az, hogy izgalmak és sérüés nélkül, a playbook minél több elemének megőrzésével legyen meg a W. Ez a meccs akkor már régesrég eldőlt, nincs olyan párhuzamos univerzum ahol a Vikingsnak akár esélye lett volna egyenlíteni 😊

Teljesen biztos vagyok benne, hogy ha 24-24 lett volna a félidőben, akkor simán felpakol még 300 yardot az O, egyáltalán nem arról volt szó, hogy a Vikings ölte volna meg a játékunkat.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
számomra nagyon aggasztó volt a 2. félidőben (nem) látott offense, konkrétan 1x kerültünk pontszerzés közelébe (kimaradt field goal).. ha nem lett volna a 3 labdaszerzésünk (mindhárom a mi térfelünkön), meg tudta volna fordítani a Vikings, eleve úgy kezdtük a félidőt, hogy próbálunk minél elnyújtottabb drive-okat vezetni rövid játékokkal, ami egyrészt logikus lenne, de szükség lett volna nagyobb játékokra, hogy haladjunk előre.. kicsit azt éreztem, mint ha Sirianni tartana a labdavesztéstől, teljesen más volt az offense a 2 félidőben

tudom, hogy nincs 'ha', de remélem nem fogjuk a defense-re bízni a kövi meccsek sorsát
karmïgran
Èrdekes kivètelesen🤪 ezen most pont nem aggódtam. Pont annyira haladtunk, amikor ès ahogy kellett. Nyilván ha mondjuk a blokkolt puntból vagy az intből pontot csinálnak, akkor más a helyzet, de szerintem akkor legalább FG elmegyünk (már ha nem blokkolják 😛) az idő ölèse volt a fontos. Az sikerült is 😊

De látod Hurts egyetèrt veled 🤪

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Sziasztok! Covid előtt néztem utoljára meccset és szeretném kérdezni, honnan lehet letölteni? Régebben ten yard volt de most azt sem találom! Előre is köszönöm ha segítetek!
Stem03
720pier. ru

több mint 3 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sziasztok! Covid előtt néztem utoljára meccset és szeretném kérdezni, honnan lehet letölteni? Régebben ten yard volt de most azt sem találom! Előre is köszönöm ha segítetek!
Stem03
nflreplay.net-n biztos fent lesz, hogy onnan le tudod-e szedni nem biztos, de "bármikor" visszanèzhető.

Az Arenan pedig ma 17.45-kor ès csütörtök dèlbe ismètlik.
több mint 3 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 3 éve
Egyébként iszonyú koncentráció kellett a D rèszèről a Secben ès az LB sorban is, hogy ezt így le lehessen hozni. Nem lesz könnyű ezt a szintet folyamatosan hozni. Respekt!

S nem is lesz minden QB ilyen kedves Slayhez 😀
több mint 3 éve

:☺️
több mint 3 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Simán nyertünk, úgy, hogy közel sem volt tökéletes meccs. Ezt jó jelnek veszem, mert ha sikerül rendbe rakni teljesen a játékot, akkor még jobb lehet a csapat.

Sikerült több dolgot is javítani a korábban leírt hibák közül, de nem mindent, így maradt még feladat bőven.

Sajnos, Hurts közel tökéletes meccsét elbaszta a fakezű Gainwell, de nagyobb bajunk ne legyen. Viszont Jefferson MVP kampányát eléggé sikerült megtörni ma 😉

A többit majd napközben.

több mint 3 éve
Erre mondják hogy a második félidőt le se kellett volna játszani 😀 😛

Legfeljebb Slay intjei miatt 😊

Fly Eagles Fly!!!!

U.i: ST kócsot cserèlhetnènk 😁😁😁😜
több mint 3 éve
Legyen igazad Hulk ès lepődjünk meg kellemessen, Bleed kèrèsei pedig teljesüljenek 😛
több mint 3 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Három probléma, amiből jó lenne legalább csapatrészenként egyet-egyet javítani ma éjszakára (remélem nem kérek sokat):

Offense:
- Túl sok büntetés.
- Passzblokkolás, különösen a blitzek kezelése (a Vikings az első fordulóban nem volt blitzelő csapat, de a Lions elleni meccset látva lehet, hogy megpróbálják).
- Gyenge meccskezdések (ez már az előző szezon óta húzódó probléma).

Defense:
- Futás elleni védekezés gyenge minden szinten (DL-LB-DB).
- Rengeteg elrontott szerelés, minden szinten (még úgy is kényelmesen top10-ben vagyunk ezen a téren, hogy már lement egy újabb forduló).
- Passrush hiánya (DL).

több mint 3 éve
Igen. Missed tackle hegyek, Davis és Dean extrán limitált snap-szám,
Hulkeinstein
Dean amúgy miért volt így limitálva?
eaglesmcnabb
Nincs mögötte sérülés vagy rossz edzések szerencsére, egész egyszerűen egy olyan rookie-ról beszélünk, akinek egyrészt college-ben is kellett idő mire belejön, másrészt van előtte két megbízható veterán Edwards és White személyében. Én a szezon első felében nem is várnék tőle semmit, december-januárra kéne felépíteni, meg persze a következő évekre.
több mint 3 éve
Akkor upsetre fel! 😊
dande2
Mi vagyunk az esélyesek, ha upset lesz, az azt jelenti hogy a Vikings nyer.
Hulkeinstein
Szerintem kb. 7 pontos favoritok vagytok, de így, hogy a GB múlt heti produkciója egyértelműen csak egy rövidzárlat volt, lehet, hogy még keveset is mondtam. 🙂
PatrickSKOL
2.5 pontos csak, de az kb. reális is. Semleges pályán x közeli lenne.
Hulkeinstein
Mondjuk nem nagyon èrtem mièrt lennènk mi így faviritok. Ha Dnk nem azt mutatta volna mint múltkor, akkor talán. Akkor papírformára fel 😀
dande2
Mondjuk mert az egyik legjobb O teljesítményt mutattuk és nem mellesleg hazai pályán is vagyunk? Ahogy írtam, neutrális fielden kb. 0.5 lenne a spread valamelyik irányba, ami full reálisnak is tűnik az első hét és a két csapat rostere alapján.

Tényleg eszméletlen látni a leolvadásokat a szezon elején, a legtöbb szurkolónak annyira rövid az emlékezete, hogy az elmúlt szezon sem jut eszükbe, nem hogy mondjuk 5-10 éves minták. Még ha ma ki is kapunk bűn rossz játékkal, akkor is az a helyzet, hogy van egy top10-es roster (ami valszeg inkább top5), egy támadósor ami mostmár több módon is képes haladni (Hurts futások, AJ-DeVonta-Goedert trió, futójáték) meg a liga egyik legkönnyebb sorsolása az egyik legkönnyebb csoportban.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Igen. Missed tackle hegyek, Davis és Dean extrán limitált snap-szám,
Hulkeinstein
Dean amúgy miért volt így limitálva?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Ha megállítjuk Reagort, van esély.
több mint 3 éve
Akkor upsetre fel! 😊
dande2
Hulkeinstein
Szerintem kb. 7 pontos favoritok vagytok, de így, hogy a GB múlt heti produkciója egyértelműen csak egy rövidzárlat volt, lehet, hogy még keveset is mondtam. 🙂
PatrickSKOL
Hulkeinstein
Mondjuk nem nagyon èrtem mièrt lennènk mi így faviritok. Ha Dnk nem azt mutatta volna mint múltkor, akkor talán. Akkor papírformára fel 😀
több mint 3 éve
Akkor upsetre fel! 😊
dande2
Hulkeinstein
PatrickSKOL
több mint 3 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 470
Akkor upsetre fel! 😊
dande2
Hulkeinstein

Szerkesztette: PatrickSKOL
több mint 3 éve
Akkor upsetre fel! 😊
dande2
több mint 3 éve
Akkor upsetre fel! 😊
több mint 3 éve
Naná 😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
Akkor nyomás a Giants után 😛 Az a múltheti W nem kellett volna részükről 😀
több mint 3 éve
Akkor ma jó meccs nèzèseket mindenkinek, aztán kedd èjjel hajrá!!! 😊