NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
53
9
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
6
3
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
5
5
22:25
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 3 éve
Szèp jó reggelt! 😊3 brilliant catches from DeVonta Smith today against the Commanders pic.twitter.com/yMRTSR09qc
— Nate Tice (@Nate_Tice) September 26, 2022
több mint 3 éve
A tavalyi Hurtsnek egyértelműen, az ideinek szigorúan az eddig látottak alapján kevésbé. Ettől függetlenül én sem az Eaglest raknám playoffban esélyesnek se a Bucs, se a Packers ellen mondjuk idegenben, amíg be nem bizonyítja hogy képes rá. Az már nagy öröm, hogy minden bizonnyal erre meglesz a lehetőség.Nem szivesen fogadok Rogers ellen. Szerintem a Packers D nagy falat lenne Hurts-nek. Pusztan ennyi. Most mutatott jatek alapjan igazat tudok adni neked.De, ebben az NFC-ben vagy a Vikings, vagy a Lions az lesz. Jelen pillanatban nem látom miért lenne a Packers az Eagles előtt. Ha logó meg arc nélkül játszanának a csapatok, akkor 100-ból 100 ember az Eaglest mondaná jobbnak az eddig mutatott játék alapján. Majd ha a Packersbe visszajön minden sérült, akkor azt mondom, hogy már talán ők lesznek a jobbak. Addig valszeg nem.De egyik sem lesz po csapat. En egyedul a Packers ele nem tennem most be az Eaglest. Tul korai talan a jo forma, a kerdes ha hamar meglesz a csoport fel tud-e ujra porogni a csapat?Ó, ez egyértelmű. Viszont se a Lions, se a Vikings nem gyenge. Mindkettő a középmezőny közepe-teteje, nem a Falcons meg a Texans ellen játszottunk azért.Azert varjuk meg hogy mi lesz egy mezony eleji csapat ellen. Amugy az east tietek, de ez azert csaloka gyenge a csoport sajnos 😕.Most húzzam èn a szám? Na jó nem teszem 🤪😜😛Ne mondd, hogy nem mondtam már meg a Lions után. Egyértelműen ott volt minden jel arra vonatkozóan, hogy kurva jók vagyunk.
dande2
Hulkeinstein
Blevi
Illetve a győzelmek módja, valamint a keret ereje a két legfontosabb szempont és mindkettő átmegy az összes lehetséges teszten, legyen szó fejlődésről, statokról, játékstílusról, coachingról, eye testről. Nyilván lesz Hurtsnek is szar meccse, meg a csapatnak is - biztosan lesz random vereség is, de összességében én jelen pillanatban nem látok hasonlóan jó csapatot az NFC-ben. Januárra lehet hogy lesz, de ezt most ki kell élvezni.
Hulkeinstein
Blevi
Hulkeinstein
Blevi
több mint 3 éve
Nem szivesen fogadok Rogers ellen. Szerintem a Packers D nagy falat lenne Hurts-nek. Pusztan ennyi. Most mutatott jatek alapjan igazat tudok adni neked.De, ebben az NFC-ben vagy a Vikings, vagy a Lions az lesz. Jelen pillanatban nem látom miért lenne a Packers az Eagles előtt. Ha logó meg arc nélkül játszanának a csapatok, akkor 100-ból 100 ember az Eaglest mondaná jobbnak az eddig mutatott játék alapján. Majd ha a Packersbe visszajön minden sérült, akkor azt mondom, hogy már talán ők lesznek a jobbak. Addig valszeg nem.De egyik sem lesz po csapat. En egyedul a Packers ele nem tennem most be az Eaglest. Tul korai talan a jo forma, a kerdes ha hamar meglesz a csoport fel tud-e ujra porogni a csapat?Ó, ez egyértelmű. Viszont se a Lions, se a Vikings nem gyenge. Mindkettő a középmezőny közepe-teteje, nem a Falcons meg a Texans ellen játszottunk azért.Azert varjuk meg hogy mi lesz egy mezony eleji csapat ellen. Amugy az east tietek, de ez azert csaloka gyenge a csoport sajnos 😕.Most húzzam èn a szám? Na jó nem teszem 🤪😜😛Ne mondd, hogy nem mondtam már meg a Lions után. Egyértelműen ott volt minden jel arra vonatkozóan, hogy kurva jók vagyunk.
dande2
Hulkeinstein
Blevi
Illetve a győzelmek módja, valamint a keret ereje a két legfontosabb szempont és mindkettő átmegy az összes lehetséges teszten, legyen szó fejlődésről, statokról, játékstílusról, coachingról, eye testről. Nyilván lesz Hurtsnek is szar meccse, meg a csapatnak is - biztosan lesz random vereség is, de összességében én jelen pillanatban nem látok hasonlóan jó csapatot az NFC-ben. Januárra lehet hogy lesz, de ezt most ki kell élvezni.
Hulkeinstein
Blevi
Hulkeinstein
Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
De, ebben az NFC-ben vagy a Vikings, vagy a Lions az lesz. Jelen pillanatban nem látom miért lenne a Packers az Eagles előtt. Ha logó meg arc nélkül játszanának a csapatok, akkor 100-ból 100 ember az Eaglest mondaná jobbnak az eddig mutatott játék alapján. Majd ha a Packersbe visszajön minden sérült, akkor azt mondom, hogy már talán ők lesznek a jobbak. Addig valszeg nem.De egyik sem lesz po csapat. En egyedul a Packers ele nem tennem most be az Eaglest. Tul korai talan a jo forma, a kerdes ha hamar meglesz a csoport fel tud-e ujra porogni a csapat?Ó, ez egyértelmű. Viszont se a Lions, se a Vikings nem gyenge. Mindkettő a középmezőny közepe-teteje, nem a Falcons meg a Texans ellen játszottunk azért.Azert varjuk meg hogy mi lesz egy mezony eleji csapat ellen. Amugy az east tietek, de ez azert csaloka gyenge a csoport sajnos 😕.Most húzzam èn a szám? Na jó nem teszem 🤪😜😛Ne mondd, hogy nem mondtam már meg a Lions után. Egyértelműen ott volt minden jel arra vonatkozóan, hogy kurva jók vagyunk.
dande2
Hulkeinstein
Blevi
Hulkeinstein
Blevi
több mint 3 éve
De egyik sem lesz po csapat. En egyedul a Packers ele nem tennem most be az Eaglest. Tul korai talan a jo forma, a kerdes ha hamar meglesz a csoport fel tud-e ujra porogni a csapat?Ó, ez egyértelmű. Viszont se a Lions, se a Vikings nem gyenge. Mindkettő a középmezőny közepe-teteje, nem a Falcons meg a Texans ellen játszottunk azért.Azert varjuk meg hogy mi lesz egy mezony eleji csapat ellen. Amugy az east tietek, de ez azert csaloka gyenge a csoport sajnos 😕.Most húzzam èn a szám? Na jó nem teszem 🤪😜😛Ne mondd, hogy nem mondtam már meg a Lions után. Egyértelműen ott volt minden jel arra vonatkozóan, hogy kurva jók vagyunk.
dande2
Hulkeinstein
Blevi
Hulkeinstein
több mint 3 éve
Ó, ez egyértelmű. Viszont se a Lions, se a Vikings nem gyenge. Mindkettő a középmezőny közepe-teteje, nem a Falcons meg a Texans ellen játszottunk azért.Azert varjuk meg hogy mi lesz egy mezony eleji csapat ellen. Amugy az east tietek, de ez azert csaloka gyenge a csoport sajnos 😕.Most húzzam èn a szám? Na jó nem teszem 🤪😜😛Ne mondd, hogy nem mondtam már meg a Lions után. Egyértelműen ott volt minden jel arra vonatkozóan, hogy kurva jók vagyunk.
dande2
Hulkeinstein
Blevi
több mint 3 éve
Mondanom sem kell, hogy Wentz-el fel kellene mosni a pályátKöszi csapat... 😀
BleedingGreen
A védelem megint teljes meccset játszott ma. Az első negyedben annyira széttörtük Wentz-et, hogy a garbage time-ig nem tért magához és addig kb. nem volt egy normális dobása sem. Vonzza a sacket, az elkapók mögé, fölé, mellé dob, kibassza az oldalvonalon elkaphatatlanul. Láttunk hasonlókat tőle mi is.
A védőfal remek volt ma, mondani sem kell. Ma ők csillogtak, és a DB-knek nem jutott kevesebb nagy játék.
Graham hivatalosan is visszatért a sérülés után, 2,5 sack, 2 TFL, 5 Qb hit. A többiek is egyfolytában ott voltak Wentz nyakán, Cox, Sweat, Hargrave, Davis (passrush-ban 😊). Szegény Davis nagyon bosszankodott, majdnem megvolt az első sackje, de végül a többiek fejezték be azt a játékot.
A futást fogtuk, az első forduló óta itt is jelentős a fejlődés. Szép volt a gólvonalon megállított 4. down. Davis futás ellen olyan, mint amiben reménykedtünk.
Nagyon jól működik továbbra is az Edwards - White páros. Edwards ma is komplett meccset játszott: legtöbb szerelés + sack, 2 TFL, és coverage-ben sincs elveszve.
A SAM rusher-ek is kiválóak voltak ma, Reddick végig terrorizálta az OT-ket, végre jöttek neki is a sackek + fumble is. Amikor pedig Patrick Johnson kapott lehetőséget, ő is elhelyezett néhány ütést Wentz-en.
A DB-k az első félidőben nagyon szigorúan tapadtak az elkapókra. Valószínű, hogy ennek is része volt a sackekben az elején, mert elvették Wentz-től a gyors passzokat is. A tv kamerából ezt nem lehetett jól látni.
A második félidőben aztán inkább csak az volt a feladat, hogy ne kapjanak nagy játékot, ismerjük Gannont ... Egy nagy passz betalált, de a többi része rendben volt, Maddox és Bradberry szépen ütöttek le 1-1 passzt.
Az offense egy negyed alatt elintézte a meccset. Azért remélem, majd ha szükség lesz rá, akkor a második félidőben is jönnek a pontok. Végülis nekem megfelel, ha ezen túl minden ellenfelet elintézünk az első félidőben és utána már csak unatkozni kell. 😉
Nagy fejlődés a büntetések terén a támadóknál. A támadófal csak egy büntetést kapott, azt is a csere Opeta már a garbage time-ban. Reméljük ezt a részét már véglegesen összerakták a játéknak.
Most láthattuk Hurts-öt, ha nem megy jól a futójáték neki és a futóknak sem. Ez nem okozott komoly gondot végül, és általában szépen osztogatta a labdákat, a mély passzai is veszélyesek voltak.
A redzone-ban azért akadtak gondok, ott még pontosabbnak kell lennie. Szűkebb helyek vannak és ott pontosabban kell feltenni a labdákat az elkapók kezéhez vagy testére. Az vicces volt, hogy Smith kapott két jumpball-t, de Goedert-et nem keresi az endzone-ban. Elő kell majd venni ezt a fegyvert is.
Aki szerint nem két első számú WR-ünk van, az nézze meg miket kapott ma el Smith. Az egyik hosszú passz Hurts-től lehet, hogy csak az Alabamán lett volna szabályos elkapás 😛, de azt is visszakapták a Komcsik, amikor később egy tök egyértelmű DPI-t elengedtek egy másik mély passznál.
Brown-nak is megvan az első TD-je (elő is került a batman köpeny, szerintem már három meccse vitte magával mindenhova 😀). Minden meccsen van 1-2 olyan megmozdulása, hogy csak les az ember. Nem csak egy nagy testű WR, mert ahogy ma is kerülgette a védőket elkapás után, az már valami volt.
Goedert TE screen-je egy példásan végrehajtott játék volt, büntetés nélkül. Már mind a négy fő elkapónknak van TD-je. Calcaterra első NFL elkapása is meglett, mindjárt 40 yardos.
A futójáték nem ment annyira, mint szokott, ez akkor is látszott, amikor az órát kellett volna futtatni. Nem aggódom, Stoutland-é a futójáték, rendben lesz majd legközelebb.
A támadófal az elején engedte a nyomást Hurts-re, de aztán helyretették a passzblokkolást, és a meccs hátralévő részében rendben volt. A futás blokkal voltak bajok, többször is betörtek a backfieldre a védőfalemberek.
Játékhívásban volt pár agymenés Steichen/Sirianni-tól, ezeket majd máskor hagyjuk ki:
- 4. down-nál Pascal-ra hívott jet sweep. Az rendben, hogy neki megyünk 4&1-re, és végül is a jet sweep elképzelhető játék ebben a helyzetben. Viszont egy ilyen játékot a leglassabb elkapónkra hívni elég nagy brainfart. Pascal-nak adjunk egy 5 yardos passzt, ha vele akarunk first down-t.
- Fél yarddal a saját endzone előtt a center mögül futást hívni, szerintem eléggé amatőr dolog. Ilyen pozícióból vagy Qb sneak, ha mindenképpen futást akarunk, vagy passzolni kell. Így az lett a vége, hogy Goedert-nek kellett volna futásnál blokkolni Jonathan Allen-t.
Kisebb sérülések voltak, de remélhetőleg mindenki rendben lesz. Goedert, Slay, Williams biztos visszajöttek. Dickerson a második félidőben hol feljött, hol lement, de végül Opeta fejezte be. Reddick nem tudom visszajött-e, ő már a vége felé sérült meg, de saját lábán ment le. Szerk.: ő is visszatért a pályára.
Kérjük a következőt, aki Doug lesz. Őt nagy tisztelettel, de szintén el kell porolni 😊
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 3 éve
Azert varjuk meg hogy mi lesz egy mezony eleji csapat ellen. Amugy az east tietek, de ez azert csaloka gyenge a csoport sajnos 😕.Most húzzam èn a szám? Na jó nem teszem 🤪😜😛Ne mondd, hogy nem mondtam már meg a Lions után. Egyértelműen ott volt minden jel arra vonatkozóan, hogy kurva jók vagyunk.
dande2
Hulkeinstein
Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
Reméljük nem kell majd jinxként előszedni idény végén 😛 😉Most húzzam èn a szám? Na jó nem teszem 🤪😜😛Ne mondd, hogy nem mondtam már meg a Lions után. Egyértelműen ott volt minden jel arra vonatkozóan, hogy kurva jók vagyunk.
dande2
Hulkeinstein
több mint 3 éve
Most húzzam èn a szám? Na jó nem teszem 🤪😜😛Ne mondd, hogy nem mondtam már meg a Lions után. Egyértelműen ott volt minden jel arra vonatkozóan, hogy kurva jók vagyunk.
dande2
több mint 3 éve
9 sack egy meccsen, nagy Grat, Wentz konstansan feküdt akkor?Annyira nem, beosztottuk, az elején kapott egyszerre jó párat, aztán a végn jött még 1-2 😛
Rodaron
több mint 3 éve
9 sack egy meccsen, nagy Grat, Wentz konstansan feküdt akkor?
több mint 3 éve
Szép volt. Első félidőben el is döntöttük. Utána már csak az órát kellett pörgetni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Most húzzam èn a szám? Na jó nem teszem 🤪😜😛
több mint 3 éve
Ne legyünk Wentzzel olyan jó lelkűek, mint a többi ex Eagles játèkossal szoktunk 😊Vszeg csak a második félidőt látom majd, addig kèretik nem elbukni a meccset, utána meg pláne nyerjük meg 😁🥴😜
Fly Eagles fly! 😊
több mint 3 éve
Apa kezdődik....Dickerson kèrdőjeles vasárnapra...szuper 🤨
több mint 3 éve
"We at the criibbb!" - @Haason7Reddick@DraftKings | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/Gkc3StDuTq
— Philadelphia Eagles (@Eagles) September 23, 2022
több mint 3 éve
Nekem kifejezetten tetszett a vikes elleni produkció. Nagyot lépett előre a D és ebben az edzői munka látszik.
Nagyon jól kitalálták a vikes O ellenszerét.
több mint 3 éve
Egy kis elemzés Hurts játèkáról:www.sbnation.com/nfl/2022/9/20/23363055/the-eagles-are-playing-to-jalen-hurts-strengths-and-thriving-because-of-it
Reméljük folytatása következik😊
több mint 3 éve
Megérdemelte:Congratulations to @bigplay24slay, named NFC Defensive Player of the Week!#FlyEaglesFly pic.twitter.com/uJPUnZlo3s
— Philadelphia Eagles (@Eagles) September 21, 2022
Igazából talán offense oldalról is adhatnánk mi 😛 😉
több mint 3 éve
Egy ilyen győzelem után az Öreg sem hiányozhat:.@mreeseeagles and @MikeQuickSix matching the energy of #EaglesEverywhere!@SportsRadioWIP | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/cl4Jcb0bda
— Philadelphia Eagles (@Eagles) September 20, 2022
több mint 3 éve
www.si.com/nfl/eagles/news/eagles-2022-week-2-snap-counts-vs-vikingsEgy kis "játèkidő" elemzès:
Fun fact: Slay csak a 80%t játszotta a snapeknek, de úgy játszott mintha egyfolytában fent lett volna 😛
több mint 3 éve
Jöjjön a védelem, akik nagyon kevés hibával hozták a meccset. Amikor labdaeladásaink voltak a második félidőben, akkor is teljesen nyugodtan néztem a meccset, mert lehetett érezni, hogy a védelem kézben tartja a meccset.Ha az első hét kapcsán lehülyéztük (jogosan) Gannon-t, akkor most jár neki a kalaplengetés. Nagyon szépen összerakta a védelmet a mai meccsre. A Vikings összes veszélyes fegyverére rátette a féket a védelem, Jefferson egy átlagos elkapónak nézett ki.
A missedtackle gondokat megoldottuk ma, ez már önmagában nagy előre lépés volt az elmúlt meccs óta. Amikor nem vitte le azonnal az első védő a labdás embert, akkor is szinte rögtön ott volt a segítség, és nem jutott messzire az ellenfél.
A futás elleni védelem is sokat javult, Cook nem sok sót evett meg. Azért még megvárnék egy olyan támadósort, aki több futással próbálkozik, mert ma hamar elvettük az ellenfél kedvét a futkorászásról. Az irány viszont jó.
A passrush-ról is elmondható, hogy a helyes irányba haladunk. Még voltak kihagyások, de sikerült egyre fokozni a nyomást Cousins-on, amíg végül már sackek-re is odaértünk. Nem lehet eléggé hangsúlyozni ennek a jelentőségét, mert mindhárom szerzett labdánál komoly nyomás alatt volt az irányító.
Ami tetszett, hogy kevés blitz-et hívott Gannon, de amikor igen, akkor jól időzítve tette, és a védők (pl. Edwards vagy Gardner-Johnson) átjutottak a falon, zavarták az irányítót.
Bátrabban nyúlt Gannon az emberfogáshoz is, amihez ezért kellett bátorság a Vikings elkapók képességeit nézve. Viszont ez nagyban hozzájárult a sikerhez. Amikor Cousins gyors passzokat adott, és a védőfal nem érhetett oda, akkor ott lihegtek az elkapók nyakán a DB-k, LB-k, és sok passzt megakadályoztak.
Néha még előszedte Gannon a gyűlölt soft coverage-et, főleg ilyen 1&20, 2&15-öknél. Ez már ízlés kérdése, hogy mennyire védjük a nagy játékot, de én ilyenkor sem engednék, mert ezekből aztán hoztak 10 yardokat és megoldható 2-3. downokat.
Ha a személyeket nézzük, monstre meccse volt szerintem Slay-nek, Edwards-nak, Maddox-nak, Sweat-nek.
A tavalyi és az eddigi szezon alapján talán leírható, hogy Asante Samuel óta nem volt ilyen playmaker a cornereink között mint Slay. Rendesen rászolgál a becenevére. Ő a fő "bűnös" abban, hogy Jefferson nem tudott sok területet és labdát kapni.
Maddox nagyon jó volt a slotban, pedig nagy volt rajta a nyomás és a felelősség. A leszedett labdája szép és nagyon fontos játék volt (ha nem szedi le, akkor leszedi Slay 😊).
Három interception-t szereztek a fiúk, de nem túlzás, hogy akár négy-öt is lehetett volna, de Slay és McPhearson addig zsonglőrködtek Cousins labdáival, amíg nem lett több.
Edwards visszatért a tavalyi önmagához, mindenhol ott volt, szerelt, passzt védekezett, blitz-elt, igazi MLB-ként.
Sweat neve mellett csak 1 sack áll (még szerzett egyet, de facemask miatt elvették), de számos alakommal nyakorolt nyomást, ütötte meg a Qb-t, és több TFL-je is volt. A legjobb passzrusherünk jelenleg.
Persze lehetne még sorolni a neveket, mert szinte mindenki hozzátette a magáét (Cox, White, Epps, Bradberry stb.).
Egyetlen fájdalmam, hogy szerintem Reddick-et továbbra sem használjuk jól. Gannon valamiért a fejébe vette, hogy ő egy sokoldalú játékos, így nem csak előrefelé kell játszania, hanem a passz ellen is. Így jönnek ki olyan hülységek, hogy Reddick fogja (nem jól) Jefferson-t vagy a tight endet. Amikor agreesszívan támadhat, akkor aktív és rombolja az offense-t, de a passzvédekezés nem igazán az ő világa.
A speciális csapatrészben voltak komoly gondok. Egyrészt a blokkolt, majdnem visszahordott mezőnygól (köszi Siposs a TD-t mentő szerelést). Másrészt a rövid kirúgásokkal nem tudtunk mit kezdeni egész meccsen, így többször is 25-ön vagy 20-on belülről kellett kezdeni a támadásokat.
Egyelőre alakul a dolog, jöjjön a következő. Mondanom sem kell, hogy Wentz-el fel kellene mosni a pályát, nem revansolhat még a FedEx-en sem 😉

több mint 3 éve
Én összességében pozitívabb érzésekkel zártam le ezt a meccset, mint az előzőt. Bár a szerzett pont kevesebb volt, de összességében mégis sokkal inkább csapat-teljesítmény volt ez a sima győzelem, mint a múlt heti, amikor szinte csak az offense csillogott. És teljesült végre az erős kezdéses kívánságom, jó volt a no-huddle az elején. 😊Nehéz eldönteni kivel kezdjem Hurts-szel és a támadókkal vagy a védelemmel, de legyen az irányító, elvégre rajta múlik a legtöbb.
Hurts szerintem ezt a meccset kiteheti az ablakba. Bár a második félidőre kihűlt az offense, de ezt kevéssé tartom Hurts hibájának. Csak 12-t passzolt a második félidőben, ha jól számolom, mivel főleg az óra járatással próbálkoztunk. Egy nagy passza pedig holding miatt így is visszavonásara került.
Ami tetszett, és ami előrelépés eddig, hogy a pálya közepét és bal oldalát is jól használta, ami tavaly nagyon hiányzott. Tavaly a bal oldali flat zónába (10 yardon belül) 62,8-as volt a rating-je, ehhez képest tegnap:

Nyilván kukacoskodás, de a meccs elején szerintem legalább egyszer, de lehet, hogy kétszer is feleslegesen jött ki jobb oldalra a zsebből. Az egyiknél sack lett belőle, mert pont arra futott, amerre Mailata is terelte a védőt. A meccs későbbi részében ez a probléma is eltűnt.
A futásai a szokásos szinten ott voltak. Viszont sokkal magabiztosabban olvas és passzol eddig idén. Az interception is igen nagy részben Gainwell bénaságának köszönhető, de más int-veszélyes passza nem is volt Hurts-nek.
Ilyen és hasonló meccsek kellenének sorozatban (az esetleges rájátszásban is) ahhoz, hogy nyugodtan alá lehessen vele írni a hosszabbítást. Azt eddig is tudtuk, hogy emberileg alkalmas lenne franchise Qb-nak.
Hosszabb távon kérdés, hogy ha majd elveszik a Hurts legnagyobb fegyverét (márpedig valaki el fogja venni, és benne fogja tartani a zsebben), akkor a zsebből passzolva meg tud-e verni egy erős védelmet?
Ami az elkapókat illeti, most sokkal jobban tetszett a labdaelosztás. Persze örültem múltkor AJ nagy meccsének, de a mai osztogatás sokkal inkább egy jó csapat jellemzője.
Smith csinálhatta amit ő tud, tűpontos route-okkal hozta sorban a first down-okat, 7/7 elkapással. Watkins is tette a dolgát, amiért itt van. Ő olyan mélységi célpont, aki rövidebb útvonalaknál is használható, de ma éppen a mélységi-része működött. 😀
Goedert-től tényleg ez már egy megszokott teljestmény, és Brown is jól működött, pedig most nagyobb figyelmet kapott.
A futók is pozitív teljesítményt hoztak (ha csak a futásról beszélünk), bár főleg Sanders kapott labákat, és ő meg is oldotta. Én még többet adtam volna nekik a labdát a második félidőben. Gainwell ellenfélhez ütött labdája remélem nem száll vissza rá abban formában, hogy snapeket fog veszíteni.
Az OL részben teljesítette a kívánságomat, mert a passz blokkolás javult (nem volt viszont sok blitz sem). Viszont amit a büntetések szintjén műveltek, az továbbra is penetra. Nem volt olyan támadó falember, akire ne dobtak volna zászlót (Kelce-nél nem kérték, de neki is volt egy).
Hazai pályán elfogadhatalan false startok voltak.
Igazán kivághatnák már a csapatból ezt az Ineligible Man-t, mert egyfolytában a pályán volt már tavaly is 😉 2xDickerson, 1x Seumalo csinálta. Ez szintén nehezen emészthető, mert vagy az odafigyelés hiányából ered, vagy mert nem tudták az adott playnél a blokkolási sémát.
Szerintem jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy a második félidőben akadozott a támadójáték. Bízom Stoutland-ban, hogy rendbe teszi ezt, ahogy tavaly is.
A playhívásokhoz csak annyit tennék hozzá, hogy a második félidőben én még többet futottam volna. Látszott, hogy kezdjük megtörni középen a védőfalat, a két tackle közötti futások többnyire ültek. Az erős támadófal megvan hozzá, és futás blokkban kevesebbet is szabálytalankodnak az embereink.
Amikor az órát kell ölni, akkor ne akarjunk már screen passzokkal és tervezett Qb futásokkal csillogni, amikor a sokkal kevesebb hibalehetőséget rejtő játékok is jól működnek.
A védelem majd külön hsz-ban, megérdemlik.