NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Megvan az 5-0, de nem lehetünk maradéktalanul elégedettek. Lesz mit átbeszélni a jövő héten. Sokat kell javulni minden szinten. (meccs közben arra gondoltam lehet most jönne jókor a pofon)
Szóval 5-0 , de emellett ott liheg a nyakunkban a 2 csoportellenfél....ami azért aggasztó és ahogy elnézem őket nem véletlen nekik sem a 4-1. Idén elég erős az EAST.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 165 — Így remélem megfelelek nektek.....
A legrosszabb meccsünkkel nagy mákkal nyertünk, meglátjuk mire megyünk DQ ès Parsons D ellen. Reméljük nem tönkre 🤪
több mint 3 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
😡😡😡😡😒 tudtam ez lesz tartok a mi meccsünktől is ...
dande2
Remélhetőleg a 2 meccs között nincs összefüggés 😊
MrMiksa
NFC EAST csapat nyer...?
tûzoltó
Úgy értettem, hogy nem egymáshoz képest nyerünk, vagy kapunk ki. Az egy meccs volt, a mienk meg egy tök másik.
több mint 3 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
dande2
MrMiksa
NFC EAST csapat nyer...?
több mint 3 éve
dande2
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 165 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 639 — Apu ökölbeszorított keze
A D eszeveszett jó formában volt ha ez marad nem lesz gond.

több mint 3 éve
Akkor az egyik Cardinális csapat legyőzve, kiejtve (St Louis MLB) most reméljük sikerül a másikat is, bár Murray hero módjától kicsit tartok. Reméljük nem engedjük bekapcsolni 😊

Fly Eagles fly!
több mint 3 éve
Viszont biztos, hogy Mailata sem játszik a Cards ellen. Reméljük csak biztonsági pihi, és aki a helyén játszik rendben lesz, majd hamar visszatérhet.
több mint 3 éve
JP állítólag mégsem lesz látható Boys mezben a Lincoln-on. Nem lett volna szép látvány, de szerintem még így is ovációt kapott volna.
több mint 3 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Elliott-on kívül biztosan lesz holnap Maddox és Patrick Johnson sem.

Mailata doubtful, de szinte biztos nem fog játszani, főleg, hogy Driscoll elfogadható volt a múlt héten. Szerintem biztosra próbálnak menni, hogy Mailata a jövő héten játszhasson. Elvileg még Dillard-ot is aktiválhatjuk ma estig, ha játékra kész.

Szerencsére Slay és Seumalo is úgy tűnik rendben lesz a múlt héten megsérültek közül.

Slay visszatérésével még nagyobb célkereszt lesz Josiah Scott-on. Gannon helyében én továbbra is CJGJ-t tenném a slotba. Sokkal jobb slot corner, mint Scott, és amit safety-ben nyújt, azt szerintem Wallace is tudná produkálni.

több mint 3 éve
Mindenesetre csere rúgóval rúgunk, reméljük pozitív èrtelemben nem ezen múlik 😀

több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Bears v Eagles fej v írás > írás. Ti nyertetek. 😉

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Szidjuk mèg egy kicsit Gannont ès akkor lehet egèsz èvre kitart 😛

több mint 3 éve
Meg is van a "nyertes èrkező K bizonyos jó nevű 🤪 Cameron Dicker 😁
több mint 3 éve
Várhatóan egy rúgónak csináltunk helyet PSbe, visszahozhatnánk Akerst 😜 jelenlegi elérhető gárdánál szerintem mèg most is simán jobb 😁😁🧡♥️
több mint 3 éve
Elliott állapotáról

Illetve itt a labda, hol labda vagyis merre van az arra 🤪🤪🤪

több mint 3 éve
Egy kis háttèr törtènet mièrt is juthatott egyáltalán el idáig Hurts 😊

www.nj.com/eagles/2021/11/how-eagles-jalen-hurts-developed-a-special-relationship-with-the-manning-family.html
több mint 3 éve
Heti Merrill 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Ismét egy ex Hurts csapattárs èrkezett az OLbe T Robinson. Most újra csapattársak 😊

Slay ès Maddox sèrülèse úgy tűnik nem súlyos de Mad biztonság kedvéért talán a Cards ellen mèg pihen.
több mint 3 éve
Sanders útjai 😛

HA már Eliott, lehet aztán mègiscsak kell majd rúgót hozni legalább PSbe 😔😔😔
több mint 3 éve
A 2 elég komoly edzői hiba mellett se menjünk el a győzelmi mámorban, mert könnyen végzetes lehetett volna. 14:29-nél a td után rámentünk a 2pontosra ahelyett, hogy 30 ponttal bebiztosítottuk volna, hogy 2td-vel és 2 kétpontossal is csak x-re foghasson meg minket a Jags.
Majd a végén a biztos mezőnygól és a biztos győzelem helyett rámentünk negyedikre, és meghagytuk a lehetőséget az egyenlítésre. Számomra Érthetetlen volt a 2 döntés.
MrMiksa
Bíztunk a védelemben 😜
Invincible
Szerintem nem volt "biztos" a mezőnygól ebben az időben (lásd még: az az elrontott extra pont, ahol a középre tartó labdát kifújta a szél... 😊), ráadásul Elliott már sérült volt. Ezzel együtt a végén én se mentem volna neki, hanem mindenáron rúgtam volna.
Engem a special team még mindig zavar, valahogy nem áll össze. Most mondjuk volt jó coverage, de siposáront elzavarnám. 😛
skizofita
Megérteném, ha tényleg sérült lett volna Elliott, valószínüleg az is volt, de pont 1 drive-al előtte, a sérülése után 3 játékkal 25-ről elrúgatták vele, és beverte. (Utána a kick off teljesen egészségesre sikerült, ami kicsit megnyugtató volt a sérülés szempontjából) A végén pedig 21-ről nem rúgatták el vele. Tudom, nem mindegy, hogy 4.&11 vagy 4.&3, de ilyet azért többet ne csináljunk 😊
MrMiksa
Nem Elliott volt sèrült (bár majdnem sikerült IRre tenni) hanem az időjárás lehetetlen. Komolyan nèha meccs közben az eredménykövetőben is azt èreztem, mintha nem látnánk milyen körülmények között játszanak. Nyilván ők kint jobban èrzèkeltèk mit lehet ès mit nem. Kb percenként változott a helyzet ès felmèrtèk hogy jobb neki menni. Szerintem ez nem volt most hiba. Azzal együtt, hogy Sirianniból kinèzem, normál időben is neki megy 🤪🤪🤪
több mint 3 éve
A 2 elég komoly edzői hiba mellett se menjünk el a győzelmi mámorban, mert könnyen végzetes lehetett volna. 14:29-nél a td után rámentünk a 2pontosra ahelyett, hogy 30 ponttal bebiztosítottuk volna, hogy 2td-vel és 2 kétpontossal is csak x-re foghasson meg minket a Jags.
Majd a végén a biztos mezőnygól és a biztos győzelem helyett rámentünk negyedikre, és meghagytuk a lehetőséget az egyenlítésre. Számomra Érthetetlen volt a 2 döntés.
MrMiksa
Bíztunk a védelemben 😜
Invincible
Szerintem nem volt "biztos" a mezőnygól ebben az időben (lásd még: az az elrontott extra pont, ahol a középre tartó labdát kifújta a szél... 😊), ráadásul Elliott már sérült volt. Ezzel együtt a végén én se mentem volna neki, hanem mindenáron rúgtam volna.
Engem a special team még mindig zavar, valahogy nem áll össze. Most mondjuk volt jó coverage, de siposáront elzavarnám. 😛
skizofita
Megérteném, ha tényleg sérült lett volna Elliott, valószínüleg az is volt, de pont 1 drive-al előtte, a sérülése után 3 játékkal 25-ről elrúgatták vele, és beverte. (Utána a kick off teljesen egészségesre sikerült, ami kicsit megnyugtató volt a sérülés szempontjából) A végén pedig 21-ről nem rúgatták el vele. Tudom, nem mindegy, hogy 4.&11 vagy 4.&3, de ilyet azért többet ne csináljunk 😊
több mint 3 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
MrMiksa
Bíztunk a védelemben 😜
Invincible

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)