NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
68
15
New Orleans Saints - New York Jets
34
12
Cleveland Browns - Buffalo Bills
29
11
New York Giants - Minnesota Vikings
22
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
21
7
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
19
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
18
8
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Philadelphia Eagles
Szóval 5-0 , de emellett ott liheg a nyakunkban a 2 csoportellenfél....ami azért aggasztó és ahogy elnézem őket nem véletlen nekik sem a 4-1. Idén elég erős az EAST.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
Úgy értettem, hogy nem egymáshoz képest nyerünk, vagy kapunk ki. Az egy meccs volt, a mienk meg egy tök másik.NFC EAST csapat nyer...?😡😡😡😡😒 tudtam ez lesz tartok a mi meccsünktől is ...Remélhetőleg a 2 meccs között nincs összefüggés 😊
dande2
MrMiksa
tûzoltó
NFC EAST csapat nyer...?😡😡😡😡😒 tudtam ez lesz tartok a mi meccsünktől is ...Remélhetőleg a 2 meccs között nincs összefüggés 😊
dande2
MrMiksa
😡😡😡😡😒 tudtam ez lesz tartok a mi meccsünktől is ...Remélhetőleg a 2 meccs között nincs összefüggés 😊
dande2
Fly Eagles fly!
Mailata doubtful, de szinte biztos nem fog játszani, főleg, hogy Driscoll elfogadható volt a múlt héten. Szerintem biztosra próbálnak menni, hogy Mailata a jövő héten játszhasson. Elvileg még Dillard-ot is aktiválhatjuk ma estig, ha játékra kész.
Szerencsére Slay és Seumalo is úgy tűnik rendben lesz a múlt héten megsérültek közül.
Slay visszatérésével még nagyobb célkereszt lesz Josiah Scott-on. Gannon helyében én továbbra is CJGJ-t tenném a slotba. Sokkal jobb slot corner, mint Scott, és amit safety-ben nyújt, azt szerintem Wallace is tudná produkálni.

Eagles’ kicker Jake Elliott is expected to miss Sunday’s game at Arizona with an ankle injury, per sources. Eagles signed former Texas kicker Cameron Dicker to their practice squad this week and he is expected to kick Sunday. Elliott’s absence is not expected to be long term.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 6, 2022
Dick Butkus catching this fucking extra point pass after a bad snap may be the best goddamn thing you see today.
— Super 70s Sports (@Super70sSports) October 4, 2022
pic.twitter.com/gCIKFYIQmO
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
"NEED TOWELS, TOWELSSSSSSS" - @DeVontaSmith_6 @DraftKings | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/LgP8wj2CVq
— Philadelphia Eagles (@Eagles) October 6, 2022
Three consecutive #Eagles DPOTW (Slay, Graham, Reddick), first time since Tampa Bay (Weeks 1-3, 2000)
— John McMullen (@JFMcMullen) October 5, 2022
Clay on Jake Elliott kicking 28-yard FG on a bad leg in poor conditions: “Jake is one of the toughest people I’ve ever met, regardless of position.” Said there will be a plan in case Elliott can’t kick Sunday. He won’t disclose that, of course. #Eagles
— Martin Frank (@Mfranknfl) October 4, 2022
Illetve itt a labda, hol labda vagyis merre van az arra 🤪🤪🤪
Poor film guy shook here by Eagles' RPO game. pic.twitter.com/pO2moqGRMV
— Sheil Kapadia (@SheilKapadia) October 4, 2022
www.nj.com/eagles/2021/11/how-eagles-jalen-hurts-developed-a-special-relationship-with-the-manning-family.html
Radio calls from @mreeseeagles and @MikeQuickSix sound pretty sweet.@SportsRadioWIP | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/ZvozkcwEkY
— Philadelphia Eagles (@Eagles) October 3, 2022
Szerkesztette: dande2
Slay ès Maddox sèrülèse úgy tűnik nem súlyos de Mad biztonság kedvéért talán a Cards ellen mèg pihen.
Here's a look at Miles Sanders' career day, via @NextGenStats pic.twitter.com/6MzNdol3vB
— Dave Zangaro (@DZangaroNBCS) October 3, 2022
HA már Eliott, lehet aztán mègiscsak kell majd rúgót hozni legalább PSbe 😔😔😔
Nem Elliott volt sèrült (bár majdnem sikerült IRre tenni) hanem az időjárás lehetetlen. Komolyan nèha meccs közben az eredménykövetőben is azt èreztem, mintha nem látnánk milyen körülmények között játszanak. Nyilván ők kint jobban èrzèkeltèk mit lehet ès mit nem. Kb percenként változott a helyzet ès felmèrtèk hogy jobb neki menni. Szerintem ez nem volt most hiba. Azzal együtt, hogy Sirianniból kinèzem, normál időben is neki megy 🤪🤪🤪Megérteném, ha tényleg sérült lett volna Elliott, valószínüleg az is volt, de pont 1 drive-al előtte, a sérülése után 3 játékkal 25-ről elrúgatták vele, és beverte. (Utána a kick off teljesen egészségesre sikerült, ami kicsit megnyugtató volt a sérülés szempontjából) A végén pedig 21-ről nem rúgatták el vele. Tudom, nem mindegy, hogy 4.&11 vagy 4.&3, de ilyet azért többet ne csináljunk 😊Szerintem nem volt "biztos" a mezőnygól ebben az időben (lásd még: az az elrontott extra pont, ahol a középre tartó labdát kifújta a szél... 😊), ráadásul Elliott már sérült volt. Ezzel együtt a végén én se mentem volna neki, hanem mindenáron rúgtam volna.A 2 elég komoly edzői hiba mellett se menjünk el a győzelmi mámorban, mert könnyen végzetes lehetett volna. 14:29-nél a td után rámentünk a 2pontosra ahelyett, hogy 30 ponttal bebiztosítottuk volna, hogy 2td-vel és 2 kétpontossal is csak x-re foghasson meg minket a Jags.Bíztunk a védelemben 😜
Majd a végén a biztos mezőnygól és a biztos győzelem helyett rámentünk negyedikre, és meghagytuk a lehetőséget az egyenlítésre. Számomra Érthetetlen volt a 2 döntés.
MrMiksa
Invincible
Engem a special team még mindig zavar, valahogy nem áll össze. Most mondjuk volt jó coverage, de siposáront elzavarnám. 😛
skizofita
MrMiksa
Megérteném, ha tényleg sérült lett volna Elliott, valószínüleg az is volt, de pont 1 drive-al előtte, a sérülése után 3 játékkal 25-ről elrúgatták vele, és beverte. (Utána a kick off teljesen egészségesre sikerült, ami kicsit megnyugtató volt a sérülés szempontjából) A végén pedig 21-ről nem rúgatták el vele. Tudom, nem mindegy, hogy 4.&11 vagy 4.&3, de ilyet azért többet ne csináljunk 😊Szerintem nem volt "biztos" a mezőnygól ebben az időben (lásd még: az az elrontott extra pont, ahol a középre tartó labdát kifújta a szél... 😊), ráadásul Elliott már sérült volt. Ezzel együtt a végén én se mentem volna neki, hanem mindenáron rúgtam volna.A 2 elég komoly edzői hiba mellett se menjünk el a győzelmi mámorban, mert könnyen végzetes lehetett volna. 14:29-nél a td után rámentünk a 2pontosra ahelyett, hogy 30 ponttal bebiztosítottuk volna, hogy 2td-vel és 2 kétpontossal is csak x-re foghasson meg minket a Jags.Bíztunk a védelemben 😜
Majd a végén a biztos mezőnygól és a biztos győzelem helyett rámentünk negyedikre, és meghagytuk a lehetőséget az egyenlítésre. Számomra Érthetetlen volt a 2 döntés.
MrMiksa
Invincible
Engem a special team még mindig zavar, valahogy nem áll össze. Most mondjuk volt jó coverage, de siposáront elzavarnám. 😛
skizofita
Szerintem nem volt "biztos" a mezőnygól ebben az időben (lásd még: az az elrontott extra pont, ahol a középre tartó labdát kifújta a szél... 😊), ráadásul Elliott már sérült volt. Ezzel együtt a végén én se mentem volna neki, hanem mindenáron rúgtam volna.A 2 elég komoly edzői hiba mellett se menjünk el a győzelmi mámorban, mert könnyen végzetes lehetett volna. 14:29-nél a td után rámentünk a 2pontosra ahelyett, hogy 30 ponttal bebiztosítottuk volna, hogy 2td-vel és 2 kétpontossal is csak x-re foghasson meg minket a Jags.Bíztunk a védelemben 😜
MrMiksa
Invincible