Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 3 éve
Egy passrusher szerintem még elférne a csapatban (Howie? 😉)Oké, köszi Howie. 😀
BleedingGreen
Akkor még nem ártana egy fizikális futó (a la Ajayi), csak már nincs 2023-as 4-6. körös pickünk. Talán játékos cserével.

több mint 3 éve
Addig kell ezt csinálni amíg 1 milliót keress a QB.Én értem, de amikor 6:0val állsz, Top Offense, Top Defense, van passrushod és elhozol egy Quinn-t egy 4. körért, hát ok, de persze ez a win-now mód kb.Sose lehet elég jó pass rushered. Pont egy Giants fannak kell ezt elmagyarázni, ahol a 2 legutóbbi SB run-ban kulcs szerepe volt a félelmetes védőfalnak?Eagles are sending a fourth-round pick to Chicago in exchange for DE Robert Quinn, per source.De hova 😀 minek van Sweat, Reddick, Graham
KeyG
Rodaron
iktriad
Rodaron
Én az Eaglest már év elején leírtam Superbowlba várom igaz a Chargers volt akkor az AFC bajnok, akik elcsárdzserszkedték és fullig vannak sérülttel, ők kiestek. Az Eagles viszont minden elképzelésem túlszárnyalja.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Én értem, de amikor 6:0val állsz, Top Offense, Top Defense, van passrushod és elhozol egy Quinn-t egy 4. körért, hát ok, de persze ez a win-now mód kb.Sose lehet elég jó pass rushered. Pont egy Giants fannak kell ezt elmagyarázni, ahol a 2 legutóbbi SB run-ban kulcs szerepe volt a félelmetes védőfalnak?Eagles are sending a fourth-round pick to Chicago in exchange for DE Robert Quinn, per source.De hova 😀 minek van Sweat, Reddick, Graham
KeyG
Rodaron
iktriad
több mint 3 éve
Sose lehet elég jó pass rushered. Pont egy Giants fannak kell ezt elmagyarázni, ahol a 2 legutóbbi SB run-ban kulcs szerepe volt a félelmetes védőfalnak?Eagles are sending a fourth-round pick to Chicago in exchange for DE Robert Quinn, per source.De hova 😀 minek van Sweat, Reddick, Graham
KeyG
Rodaron
több mint 3 éve
Eagles are sending a fourth-round pick to Chicago in exchange for DE Robert Quinn, per source.De hova 😀 minek van Sweat, Reddick, Graham
KeyG
több mint 3 éve
hess picsába mi ez!?!?!?ha idén nem az Eagles nyeri az NFC-t az bust
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Na remèljük megjött az új Chris Long 😛Mondjuk kicsit sokèrt sikerült ez most, 4 kör ...
Eagles are acquiring edge rusher Robert Quinn, per @MikeGarafolo.
— Zach Berman (@ZBerm) October 26, 2022
Big move for Eagles. Quinn, 32, has 102 career sacks. He had 18.5 last season. He has no guaranteed money on his contract beyond this season.
Bolsters a pass rush for a defense playing with big leads every week.
Már csak egy Ajay kell ès mehet a SB 🤪
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Eagles are sending a fourth-round pick to Chicago in exchange for DE Robert Quinn, per source.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Amiben mèg fejlődni kell:Szerintem ott nincs agyrázkódás (lehet rosszul tudom)
igglesblitz.com/2022/10/work-to-be-done-2/
LJ pedig mèg mindig bent van az agyrázkódás protokollban. Őszintén szólva szvsz a saját èrdekèben jobb lenne ha visszavonulna.... bármennyire is fontos a csapatnak.
dande2
Nem mutatták hogy melyik playben ment le...
Van egy olyan érzésem hogy előjött a pánikbetegség, mint Brooks-nál és attól tartok neki (is) sajnos off lesz innentől (ne legyen igazam...)
több mint 3 éve
Amiben mèg fejlődni kell:igglesblitz.com/2022/10/work-to-be-done-2/
LJ pedig mèg mindig bent van az agyrázkódás protokollban. Őszintén szólva szvsz a saját èrdekèben jobb lenne ha visszavonulna.... bármennyire is fontos a csapatnak.
több mint 3 éve
Váratlannak nem váratlan mert ez benne vagyon mindèg, de gyönni jöhet. Reméljük majd jövőre 🤪😏🥴😉Hm hm 😊Ilyenkor szok' jönni pár váratlan pofon 😊
The best QB on this list, at least in 2022, is Daniel Jones. https://t.co/gm8VRsejGZ
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) October 24, 2022
dande2
warr_b
több mint 3 éve
Hm hm 😊Ilyenkor szok' jönni pár váratlan pofon 😊
The best QB on this list, at least in 2022, is Daniel Jones. https://t.co/gm8VRsejGZ
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Hm hm 😊The best QB on this list, at least in 2022, is Daniel Jones. https://t.co/gm8VRsejGZ
több mint 3 éve
Húha 11 pontos favoritok vagyunk a Steelers ellen. Kicsit soknak èrzem, de hátha 😀
több mint 3 éve
Na igen, a Giants lehet érdekes Daboll miatt, tegnap mondjuk pont nem néztem a Jags ellenit, de lehet elkezdek Giants meccseket is nézni, legalább összefoglalót.Elnezve az Eagles sorsolasat, talan csak a Cowboys es Titans meccs lehet olyan ahol kikaphatnak, esetleg meg a Saints ha nagyon elkapjak a fonalat.A két Giants meccset számold azért hozzá
Nagyon ugy nez ki h meglehet a veretlen alapszakasz, raadasul ez mar 17 meccses, a PO-ban meg barmi megtortenhet.
Lúdas Solymi
szerk. az elsőt mindenképpen, a másodikon remélem már a cserék játszanak.
mustaine
Mondjuk utálnám, ha pont nektek sikerülne veretlenül az alapszakasz/szezon 😛
több mint 3 éve
Ilyen az amikor nem játszol, de kicsit "vesztesnek" èrezheted magad 😛 Legalább èbren tart, hogy èsznèl kell lenni. A Steelers D okozhat fejfájást ès Pickett is vagányul játszik, nèha túl vagányul, ezt kell kihasználni.
Azzal meg úgy tűnik valóban jobban jártunk volna, ha Wentz marad mert Heinekenben benne van, hogy elkapja a fonalat ès a csapat tud küzdeni èrte.
No de az mèg odèbb van Steelers hètre fel 🤪
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Azért nem volt egészen kibic nap mert a Phillest be kellett szurkolni a WS-be, jelentem sikerült 😀 Az Union is MLS döntőért játszik, szóval van miért kaparni a srácoknak is 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Elnezve az Eagles sorsolasat, talan csak a Cowboys es Titans meccs lehet olyan ahol kikaphatnak, esetleg meg a Saints ha nagyon elkapjak a fonalat.A két Giants meccset számold azért hozzá
Nagyon ugy nez ki h meglehet a veretlen alapszakasz, raadasul ez mar 17 meccses, a PO-ban meg barmi megtortenhet.
Lúdas Solymi
szerk. az elsőt mindenképpen, a másodikon remélem már a cserék játszanak.
Szerkesztette: mustaine
több mint 3 éve
Elnezve az Eagles sorsolasat, talan csak a Cowboys es Titans meccs lehet olyan ahol kikaphatnak, esetleg meg a Saints ha nagyon elkapjak a fonalat.Nagyon ugy nez ki h meglehet a veretlen alapszakasz, raadasul ez mar 17 meccses, a PO-ban meg barmi megtortenhet.
több mint 3 éve
Ez nem jött be, nem mintha sok remény lett volna rá 😀 Akkor innentől már ne is legyen és döntsük el egymásközt az NFC 1-2-3t 😛 😛 😛
több mint 3 éve
Akkor kibic dèj. Reméljük a hèten leszünk NFC least 🤪🥴
több mint 3 éve
Wentz nem játszik ellenünk itthon 😊Kár. Növelné az esélyeinket😁
dande2
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
Wentz nem játszik ellenünk itthon 😊
több mint 3 éve
CMCnek èn is örültem volna, nagyon szeretem (már a drafton is szerettem volna) de ez egy kicsit sok èrte... ráadásul pont abba a csapatba ahol sok a sèrülès...Talán Burnsre rámegyünk, ő nem lenne rossz csak szintén kicsit vszeg dràga...
több mint 3 éve
Itt pedig a fantasztikus heti elemzès, ínyenceknek 😉www.bleedinggreennation.com/2022/10/20/23412935/eagles-all-22-film-review-takeaways-win-cowboys-dallas-jalen-hurts-jordan-davis-james-bradberry-slay