Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Jelenlegi rosteren Dorenbos és Avant után már most a kedvencem:http://www.youtube.com/watch?v=fMj67OjY2eU&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=5gbpjqNyE7U&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=gVVM_jARHCI&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Ki1F21hd8kY&feature=relmfu
több mint 14 éve
FS poszton akkor Nate fog kezdeni.Tavaly Coleman nagyon biztatóan játszott. Nem volt game-changer (se pozitív, se negatív irányban), de hozott egy átlagos teljesítményt. Ha azt nézzük, hogy csak rookie volt és tudott fejlődni, akkor egyáltalán nem lesz olyan rossz ez a sec.
SS poszton pedig Kurt Coleman/Jaiquawn Jarrett
Mennyire érzitek ezt biztosnak?
Illetve a LB sor képlékeny még kicsit nekem. Szerintetek mi lesz a kezdő felállás?Hollywood
Nate Allen-ről ugyanez a véleményem. Ha tudja hozni a tavalyi szezoneleji formáját, akkor nem lesz baj.
De a másik oldal, hogy azért mégis csak ott játszott Coleman és N. Allen mellett is egy Mikell. Azért ez nem kis segítség lehetett a számukra.
A köv 2 hónapban pedig kiderül Jarrett-ről, hogy mit tud.
Úgy érzem, hogy a safety sorunk erősebb, mint az LB-sorunk. 😀
Jelenleg Chaney-Casey-Fokou trió tűnik kezdőnek. Chaney-t nem hiszem, hogy ki tudják szorítani.
Casey-nél ez előfordulhat és akkor Chaney feltehetőleg visszamenne középre.
Fokou meg úgyis kikerül a kezdőből majd októberben pedig visszakerül. 😀
Nekem megfelelne a fent említett felállás papíron. (Csak hát ezt a játékos se ott játsszák.)
több mint 14 éve
Jerrod Johnson? Remélem Kafka azért még simán kiszorítja! 😊
több mint 14 éve
Tetszenek az igazolások, viszont Bradley-ért kár (de megértem). Nagy kedvencem volt Leonard Weaver, őt nagyon sajnálom.FS poszton akkor Nate fog kezdeni.
SS poszton pedig Kurt Coleman/Jaiquawn Jarrett
Mennyire érzitek ezt biztosnak?
Illetve a LB sor képlékeny még kicsit nekem. Szerintetek mi lesz a kezdő felállás?
több mint 14 éve
Hát szerintem meg kifejezetten hülyeség lenne Asantét eladni... Oké, hogy DRC és Aso is jött, de szerintem DRC közel sem elég konzisztens/jó ahhoz, hogy nyugodt szívvel lehessen egy Aso mellett kezdetni..
több mint 14 éve
Pass rush-ban nem rossz Jenkins: http://www.profootballfocus.com/blog/2011/06/22/three-years-of-pass-rushing-productivity-interior-defensive-linemen/
Nagyon remélem, hogy a sérüléseket most már maga mögött hagyta.
Nagyon jó napi TC összefoglaló:
http://www.bleedinggreennation.com/2011/7/30/2305637/eagles-training-camp-morning-session-august-30-2011
Elég jól jártunk azzal, hogy nem kell figyelembe venni a dead money-t.
Még 2-3 cut és simán lesz hely itt DeSean-nak, Watkins-nek és még minimum egy FA-nak.
Howie Roseman was asked if the #Eagles still had cap room to make more moves. He deferred to Joe Banner who responded, "Hell, yeah."
Young a 9-es mezben fog játszani. (McNair tiszteletére)
#Eagles sign rookie FA WR Jeremy LaFrance.
The #Eagles have already received calls from teams interested in trading for CB Asante Samuel, per NFL sources. (Párducokat többen emlegetik)
Ekkora bevásárlás után már nem örülnék egy Asante trade-nek.
több mint 14 éve
gondolkozom, hogy alvás mellé bekapcsolva hagyom az NFL Networkot.
több mint 14 éve
Azért kiírhatnák a mai napra bezárt a bolt mehessek aludni 😛 Tudom ott még most kezdődik a délután.dandeÉn megyek most, bármi lesz is. A tegnapból kiindulva jön egy jó MLB. Tulloch, Ruud vagy Patrick Willis 😀
több mint 14 éve
Azért kiírhatnák a mai napra bezárt a bolt mehessek aludni 😛 Tudom ott még most kezdődik a délután.
több mint 14 éve
Nekem kezd nem tetszeni ez az egész dolog, hogy Super Bowl meg Dream team. Előszór Playoff. Ott meg csodák szoktak történni.Shawn84Még az NFC-ben is vannak erősebb csapatok a keret alapján szvsz (OL, LB sor továbbra is kérdéses), a CB-sor csak egy dolog. Annyival vagyunk előrébb, hogy tavaly nem lett volna nagy csalódás ha nem jutunk rájátszásba, idén meg csalódás lenne. SB-hoz meg több kell mint egy erős roster: csapategység, szerencse, kevés sérült (kivéve Packers 😊 ) stb...

több mint 14 éve
Elég All-in érzésem van ezzel a szezonnal kapcsolatban.Deseant kapjon már új szerződést!
több mint 14 éve
Nah egy cut:The #Eagles have released RB Noel Devine.
Ez annak fényében elég kemény, hogy még nem volt felszereléses edzés.
több mint 14 éve
Na levezetés képen nézek egy Mexikó-i soccer meccset. Remélem Reid holnapig féken tartja magát meg Howiet is.
több mint 14 éve
A többi szurkoló szemében lehet, hogy hűdenagyégés lesz.Most már mindenhol Dream teamnek hívnak minket. csak aztán nehogy nagy legyen a szopás. Olyanok leszünk mint a Miami Heat. Mindenki utálta aztán megszerette és a végén jól beszopta.Shawn84nagyon nagyok az elvárások,a döntőbe jutás pl. alap
ekkor szoktak jönni a nagy bukták 😀 remélem most nem jön....Newman
Persze eltúlozva, de a philadelphiaiak szemében már 50 éve folyamatosan leég a csapat. 😀
több mint 14 éve
Nekem kezd nem tetszeni ez az egész dolog, hogy Super Bowl meg Dream team. Előszór Playoff. Ott meg csodák szoktak történni.
több mint 14 éve
Most már mindenhol Dream teamnek hívnak minket. csak aztán nehogy nagy legyen a szopás. Olyanok leszünk mint a Miami Heat. Mindenki utálta aztán megszerette és a végén jól beszopta.Shawn84Mondom én inkább a Celticshez hasonlítom magunkat bízom benne hasonló eredménnyel, aztán utánunk a vízözön
több mint 14 éve
Most már mindenhol Dream teamnek hívnak minket. csak aztán nehogy nagy legyen a szopás. Olyanok leszünk mint a Miami Heat. Mindenki utálta aztán megszerette és a végén jól beszopta.Shawn84nagyon nagyok az elvárások,a döntőbe jutás pl. alap
ekkor szoktak jönni a nagy bukták 😀 remélem most nem jön....
több mint 14 éve
Most már mindenhol Dream teamnek hívnak minket. csak aztán nehogy nagy legyen a szopás. Olyanok leszünk mint a Miami Heat. Mindenki utálta aztán megszerette és a végén jól beszopta.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gyors trade-be vontok egyet Willis-ért azt vissza madden modba :cool:És már most van vagy 11 pickünk a 2012-es draftra...BleedingGreenAkkor mégsem Madden üzemmódban nyomjuk ott max 10 lehet 😛 Azt néztem, hogy azért még így is reálisan tekintve a nehezebb hazai meccseket is hozva 10-6-s idény néz ki, ez nem biztos, hogy elég, az a mákunk, hogy pl a Bears meg a Jets ellen is itthon játszunk. Az zavar, hogy sok meccset egyenlőre vagy magyar idő szerint 7-kor kezdünk (még fenn a család, korai csak a végére van esély, hogy lássam) vagy éjjel (na azt meg már egyre nehezebben bírom késői 😊 ). De hátha könyörülnek s néhány más átkerül negyed 11-re majd.dande
több mint 14 éve
Vagy letöltögeted. Én hétköznap 5-kor kelek nekem is csak ez a megoldás marad sajnos, de jobb mint a semmi.És már most van vagy 11 pickünk a 2012-es draftra...BleedingGreenAkkor mégsem Madden üzemmódban nyomjuk ott max 10 lehet 😛 Azt néztem, hogy azért még így is reálisan tekintve a nehezebb hazai meccseket is hozva 10-6-s idény néz ki, ez nem biztos, hogy elég, az a mákunk, hogy pl a Bears meg a Jets ellen is itthon játszunk. Az zavar, hogy sok meccset egyenlőre vagy magyar idő szerint 7-kor kezdünk (még fenn a család, korai csak a végére van esély, hogy lássam) vagy éjjel (na azt meg már egyre nehezebben bírom késői 😊 ). De hátha könyörülnek s néhány más átkerül negyed 11-re majd.dande
több mint 14 éve
És már most van vagy 11 pickünk a 2012-es draftra...BleedingGreenAkkor mégsem Madden üzemmódban nyomjuk ott max 10 lehet 😛 Azt néztem, hogy azért még így is reálisan tekintve a nehezebb hazai meccseket is hozva 10-6-s idény néz ki, ez nem biztos, hogy elég, az a mákunk, hogy pl a Bears meg a Jets ellen is itthon játszunk. Az zavar, hogy sok meccset egyenlőre vagy magyar idő szerint 7-kor kezdünk (még fenn a család, korai csak a végére van esély, hogy lássam) vagy éjjel (na azt meg már egyre nehezebben bírom késői 😊 ). De hátha könyörülnek s néhány más átkerül negyed 11-re majd.
több mint 14 éve
És jó lesz az LB classz is ha minden igaz.És már most van vagy 11 pickünk a 2012-es draftra...BleedingGreenHogy Schefter szavaival éljek:
As if they needed the help, Eagles now have two 2s, two 4s, two 5s and two 6s in 2012 draft. Talk about a well-run organization.
De máshol olyat olvastam, hogy három 6. körösünk van.Bébé
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
És már most van vagy 11 pickünk a 2012-es draftra...BleedingGreennaa már lassan überelitek BB-t pikkgyüjtésben mongyuk ő most éppen takaritja a hácso körösöket :cool:
több mint 14 éve
És már most van vagy 11 pickünk a 2012-es draftra...BleedingGreenHogy Schefter szavaival éljek:
As if they needed the help, Eagles now have two 2s, two 4s, two 5s and two 6s in 2012 draft. Talk about a well-run organization.
De máshol olyat olvastam, hogy három 6. körösünk van.