Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
McNabbnek annak a fiaskónak a végkimeneteléhez semmi köze gyakorlatilag. 😊Azon szakadtam, hogy az első play-t elbasztuk😀😀😀 Mintha most jutottunk volna fel a másodosztályból és rögtön a bajnok ellen kezdenénk😀 McNabb közben egyébként KiMcNabbkedett egy Dallas elleni győzelmet, olyan 0 teljesítménnyel, mint amit a Dallas ellen az utóbbi évben nyújtott, azzal a különbséggel, hogy most nyert!somebody08Reidet meg Martyt egymással szembe állítottam volna meccs végén hogy egymást szopják le. két ekkora faszt, hogy ilyen picsa játékokat hívnak, meg hogy egyáltalán kitalálnak.Shawn84Én főleg Martytól vagyok ki. Van egy iszonyatosan tehetséges offensünk, erre totál kiszámítható, sablonos playeket hívunk. Nézek másik meccseket és olyan ötletes játékok vannak, ráadásul szerény véleményem szerint mieinknél ügyetlenebb játékosok csinálnak belőle óriási playeket...
Az azért, hogy egész nyáron a legelső driveunk első playére készülünk és sikerül illegal formationba felállni.... Ez tényleg 3as divízó izlandi amerikai focibajnokság...Petya
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Nem vagy telljesen egyedül.Sajnos szerintem mindkét csapat - főleg az offensek - rengeteg hibával játszottak. Ebben ugyan része volt a védelmeknek is, de a hibák többsége sztem egyszerű pontatlaság (pl Rodgers intje Allen-nek)+balfaszkodás volt.Szerintem nem kell elkeseredni, egy erős csapattól kaptatok ki és ezt most nagyképüsködés nélkül mondom. Rodgers és a sokak által #1 offensenek tartott brigád az elmúlt két év egyik leggyengébb meccsét játszotta a D-tek ellen, ez mindenképp pozitívum.JayBKöszi, de mi csak reméljük, hogy a mi defenseünk miatt volt ilyen gyenge a GB és nem a szezoneleji forma miatt...somebody08
Egy másik GB-fan írta itt azt hiszem korábban, hogy az ő O-linejuk sokkal jobb volt (5 vs 3 sack), hát szerintem mindkét line eléggé ingadozó volt , voltak jobb-rosszabb sorozataik. Mi is sokszor megkergettük, leütöttük A-Rodot, ők is a mi Qb-inket. Én mondjuk jobb pass pro-t vártam volna a GB támadófalától, ha már egyszer SB esélyesnek voltak beharangozva.
BleedingGreen
több mint 14 éve
Te'o-val egyébként mi van? Miért nem játszott tegnap? 3rd downoknál nagyon hasznos lett volna már most is.Shawn84Azért kell ennyi Dline ember, hogy legalabb 2 inaktiv lehessen... :S:S:S
Nekem is hiányzott nagyon
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Te'o-val egyébként mi van? Miért nem játszott tegnap? 3rd downoknál nagyon hasznos lett volna már most is.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Gyerekek, nem láttam a meccset, ezért szeretném megkérdezni, hogy: Graham-mel mi van? 1 hónapja azt olvasom mindenhol, hogy simán kezdő, erre 0 pont fantasyben... azt hittem szétszedi majd Rodgers-t.CarioNElső meccse volt. Még bele kell rázódnia. Dolgozott azért ő keményen a bal oldalon, de csak siettetni tudta Rogerst. Parker rutinosabb, és ennek is köszönhetően ő jobban ki tudta használni a kínálkozó lehetőségeket. Ne izgulj. Nemsokára rá fogsz csodálkozni, hogy milyen jó játékos is ő.
több mint 14 éve
Ezzel a Reid azt nyilatkozta hogy dologgal még várjunk, mert eléggé nekimentek Andynek a ligától, hogy miért engedte vissza Kolbot és Bradley-t a pályára. Mióta van bizonyíték az agyrázkódások és az Alzheimer illetve egyéb szép betegségek kapcsolatára azóta nagyon figyelnek az orvoscsoportok. Ha Reid azt mondja, hogy Kolb pénteken edz, azt simán keresztülhúzhatja a független orvos, akinek kötelező megvizsgálni az agyrázkódást szenvedett játékost. Mivel mi visszaengedtük Kolbot és Bradley-t egy playre, én szerintem simán benne van, hogy a liga nevelő célzattal nem engedi játszani őket a hétvégén. Ennek viszont szerintem az lesz az eredménye, hogy a csapatok nem fogják bevallani az agyrázkódásokat...
több mint 14 éve
Sajnos szerintem mindkét csapat - főleg az offensek - rengeteg hibával játszottak. Ebben ugyan része volt a védelmeknek is, de a hibák többsége sztem egyszerű pontatlaság (pl Rodgers intje Allen-nek)+balfaszkodás volt.Köszi, de mi csak reméljük, hogy a mi defenseünk miatt volt ilyen gyenge a GB és nem a szezoneleji forma miatt...somebody08Szépen eltemettétek a csapatot.Szerintem nem kell elkeseredni, egy erős csapattól kaptatok ki és ezt most nagyképüsködés nélkül mondom. Rodgers és a sokak által #1 offensenek tartott brigád az elmúlt két év egyik leggyengébb meccsét játszotta a D-tek ellen, ez mindenképp pozitívum.JayB
Kolb mehet a rakott krumpliba, Bobby April csomagolhat. Marty Andy just the usual.
Valaki irjon mar valami pozitivat!kzol
Egy másik GB-fan írta itt azt hiszem korábban, hogy az ő O-linejuk sokkal jobb volt (5 vs 3 sack), hát szerintem mindkét line eléggé ingadozó volt , voltak jobb-rosszabb sorozataik. Mi is sokszor megkergettük, leütöttük A-Rodot, ők is a mi Qb-inket. Én mondjuk jobb pass pro-t vártam volna a GB támadófalától, ha már egyszer SB esélyesnek voltak beharangozva.
Őszintén, a mi O-linenuk nagyjából azt hozta amit vártam, amennyire lehetett megvédték a qb-ket és runblockban is egész jók voltak. Itt azt is figyelembe kell venni, hogy a 3. negyed végétől 4. elejétől szinte csak passzoltunk, ami azért nagyon megkönnyítette a GB védelem dolgát (futásra alig kellett figyelni).
több mint 14 éve
Gondolom most azért Reid még vagy 5 meccsen muszájból is Kolb mellett teszi le a voksát reméljük azért tudják,hogy mit tud a srác és nem egy ilyen teljesítményre alapozták a kezdő QB dolgot.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gyerekek, nem láttam a meccset, ezért szeretném megkérdezni, hogy: Graham-mel mi van? 1 hónapja azt olvasom mindenhol, hogy simán kezdő, erre 0 pont fantasyben... azt hittem szétszedi majd Rodgers-t.
több mint 14 éve
Tomeee
753
Nem, azt is megmondta korábban hogy továbbra is ő a kezdő QB.Reid kijelentette hogy Kolb pénteken fog először edzeni...TomeeeEz valami esélyt jelent arra, hogy Vick kezd?
Amúgy miután láttam az első félidőt én sem temetem már annyira a csapatot (pedig az sikerült gyengébbre) tényleg a D miatt. Sztem SM is idővel tapasztalatot gyűjt s ha idő hagynak neki eljuthat JJ szintjére. Volt kitől tanulnia. Egy igazán stabil irányító hiányzik ennek a csapatnak (meg egy normális O playcallkat hívó edző) kiváncsi vagyok a két QB közül eléri e valamelyik ezt a szintet néhány meccsen belül vagy egy egész idényünk rámegy.dande
több mint 14 éve
Reid kijelentette hogy Kolb pénteken fog először edzeni...TomeeeEz valami esélyt jelent arra, hogy Vick kezd?
Amúgy miután láttam az első félidőt én sem temetem már annyira a csapatot (pedig az sikerült gyengébbre) tényleg a D miatt. Sztem SM is idővel tapasztalatot gyűjt s ha idő hagynak neki eljuthat JJ szintjére. Volt kitől tanulnia. Egy igazán stabil irányító hiányzik ennek a csapatnak (meg egy normális O playcallkat hívó edző) kiváncsi vagyok a két QB közül eléri e valamelyik ezt a szintet néhány meccsen belül vagy egy egész idényünk rámegy.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
A D#, amíg a kezdők játszottak nagyon fasza volt. 3 sack, aztán jött 1 Inti is (igaz azt már Hanson szedte le). Justice amúgy nem rossz tackle de sajnos ő kevés lesz. wellsben még majd bízom hogy ha ő bekerül akkor javulni fogunk, meg az új kedvencem Howard játékában is hiszek. ehhez a falhoz egyébként Vick kellene nekünk. Ő, mint láthattuk sokkal jobban ki tud szabadulni. Nem vagyok egy nagy Vick fan de most ő jobb megoldásnak tűnik nekem.Köszi, de mi csak reméljük, hogy a mi defenseünk miatt volt ilyen gyenge a GB és nem a szezoneleji forma miatt...somebody08Szépen eltemettétek a csapatot.Szerintem nem kell elkeseredni, egy erős csapattól kaptatok ki és ezt most nagyképüsködés nélkül mondom. Rodgers és a sokak által #1 offensenek tartott brigád az elmúlt két év egyik leggyengébb meccsét játszotta a D-tek ellen, ez mindenképp pozitívum.JayB
Kolb mehet a rakott krumpliba, Bobby April csomagolhat. Marty Andy just the usual.
Bradley agyrázkódása szerintem most legalább 20%al megnövelte annak a lehetőségét hogy 1-2 éven belül vissza kell majd vonulnia.
több mint 14 éve
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Én sem vagyok elkeseredve, goallineblitzen az egyik forumon azt irtam be, hogy ha 20 körül szereznénk pontot és 30 körül tartanank a GB-t én mar orulnek.Szépen eltemettétek a csapatot.Szerintem nem kell elkeseredni, egy erős csapattól kaptatok ki és ezt most nagyképüsködés nélkül mondom. Rodgers és a sokak által #1 offensenek tartott brigád az elmúlt két év egyik leggyengébb meccsét játszotta a D-tek ellen, ez mindenképp pozitívum.JayB
Voltak buta hibák, vannak sérulések sajnos. De szerintem van remény. Nem érzem úgy, hogy egy ilyen "rookie" csapatot egy meccs után el kellene ásni, szerintem van jövöje ennek a csapatnak.
"ilyenkor Justicera van bízva Vick élete" ilyen stressz mellett érthető az, hogy miért ilyen a passzainak a minőségekzol
több mint 14 éve
Köszi, de mi csak reméljük, hogy a mi defenseünk miatt volt ilyen gyenge a GB és nem a szezoneleji forma miatt...Szépen eltemettétek a csapatot.Szerintem nem kell elkeseredni, egy erős csapattól kaptatok ki és ezt most nagyképüsködés nélkül mondom. Rodgers és a sokak által #1 offensenek tartott brigád az elmúlt két év egyik leggyengébb meccsét játszotta a D-tek ellen, ez mindenképp pozitívum.JayB
több mint 14 éve
Én sem vagyok elkeseredve, goallineblitzen az egyik forumon azt irtam be, hogy ha 20 körül szereznénk pontot és 30 körül tartanank a GB-t én mar orulnek.Szépen eltemettétek a csapatot.Szerintem nem kell elkeseredni, egy erős csapattól kaptatok ki és ezt most nagyképüsködés nélkül mondom. Rodgers és a sokak által #1 offensenek tartott brigád az elmúlt két év egyik leggyengébb meccsét játszotta a D-tek ellen, ez mindenképp pozitívum.JayB
Voltak buta hibák, vannak sérulések sajnos. De szerintem van remény. Nem érzem úgy, hogy egy ilyen "rookie" csapatot egy meccs után el kellene ásni, szerintem van jövöje ennek a csapatnak.
"ilyenkor Justicera van bízva Vick élete" ilyen stressz mellett érthető az, hogy miért ilyen a passzainak a minősége
több mint 14 éve
Arra tudtok valami magyarázatot adni, hogy az NFL.com Depth Chartjában Tapp miért van előrébb, mint Trent Cole?Ja és ezt már régóta meg akarom kérdezni (deny-t nem akarom sokkolni azzal, hogy megindokolm, hogy miért most teszem fel ezt a kérdést), hogy ha balkezes az irányító, akkor ugye a másik oldal a vak oldala (ez nem kérdés, ezt írom😊. Mi ilyenkor mit teszünk? Gondolom nem lehet Peterst áttenni a másik oldalra, (mert a csávó csak egy irányba tud fordulni, mert egész életében ott játszott) hanem ilyenkor Justicera van bízva Vick élete. Jól sejtem?
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Szépen eltemettétek a csapatot.Szerintem nem kell elkeseredni, egy erős csapattól kaptatok ki és ezt most nagyképüsködés nélkül mondom. Rodgers és a sokak által #1 offensenek tartott brigád az elmúlt két év egyik leggyengébb meccsét játszotta a D-tek ellen, ez mindenképp pozitívum.
több mint 14 éve
Szépen eltemettétek a csapatot.Kikapott a Cowboys😀 Ja és bocsi Shawn, hogy lelőttem a meccsedet, máskor Spoilerezek😕
több mint 14 éve
ilyen szart amit kolb csinált eddig egyedül rex grossmantól láttam futball pályán... már aludtam volna el , mikor lecserélték a második félidőre...onnan kezdve katarzis , azt az embert láttam a pályán újra , aki miatt annó atlanta drukker lettem és szerettem meg az NFL-t. szenzációs élmény volt , nem is tudom elmondani mennyire jó volt látni őt újra a régi fényében tündökölni , még ha csak egyszeri alkalom is volt. (bár remélem nem)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Szépen eltemettétek a csapatot.Kolb mehet a rakott krumpliba, Bobby April csomagolhat. Marty Andy just the usual.
Valaki irjon mar valami pozitivat!
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
ÁÁÁÁÁ. Épp most nézem a meccset. Ellőtted a végét 😕 Na nem baj, azért még végignézem, meg van még 2 NCAA rangadóm is (Miami-Ohio State, Penn State-Alabama)Azon szakadtam, hogy az első play-t elbasztuk😀😀😀 Mintha most jutottunk volna fel a másodosztályból és rögtön a bajnok ellen kezdenénk😀 McNabb közben egyébként KiMcNabbkedett egy Dallas elleni győzelmet, olyan 0 teljesítménnyel, mint amit a Dallas ellen az utóbbi évben nyújtott, azzal a különbséggel, hogy most nyert!somebody08Reidet meg Martyt egymással szembe állítottam volna meccs végén hogy egymást szopják le. két ekkora faszt, hogy ilyen picsa játékokat hívnak, meg hogy egyáltalán kitalálnak.Shawn84Én főleg Martytól vagyok ki. Van egy iszonyatosan tehetséges offensünk, erre totál kiszámítható, sablonos playeket hívunk. Nézek másik meccseket és olyan ötletes játékok vannak, ráadásul szerény véleményem szerint mieinknél ügyetlenebb játékosok csinálnak belőle óriási playeket...
Az azért, hogy egész nyáron a legelső driveunk első playére készülünk és sikerül illegal formationba felállni.... Ez tényleg 3as divízó izlandi amerikai focibajnokság...Petya
Egyébként örülök a Redskins győzelmének. McNabb miatt is de a Cowboyst látni kikapni az mindig nagy élmény 😀
több mint 14 éve
Azon szakadtam, hogy az első play-t elbasztuk😀😀😀 Mintha most jutottunk volna fel a másodosztályból és rögtön a bajnok ellen kezdenénk😀 McNabb közben egyébként KiMcNabbkedett egy Dallas elleni győzelmet, olyan 0 teljesítménnyel, mint amit a Dallas ellen az utóbbi évben nyújtott, azzal a különbséggel, hogy most nyert!Reidet meg Martyt egymással szembe állítottam volna meccs végén hogy egymást szopják le. két ekkora faszt, hogy ilyen picsa játékokat hívnak, meg hogy egyáltalán kitalálnak.Shawn84Én főleg Martytól vagyok ki. Van egy iszonyatosan tehetséges offensünk, erre totál kiszámítható, sablonos playeket hívunk. Nézek másik meccseket és olyan ötletes játékok vannak, ráadásul szerény véleményem szerint mieinknél ügyetlenebb játékosok csinálnak belőle óriási playeket...
több mint 14 éve
Reidet meg Martyt egymással szembe állítottam volna meccs végén hogy egymást szopják le. két ekkora faszt, hogy ilyen picsa játékokat hívnak, meg hogy egyáltalán kitalálnak.Shawn84Én főleg Martytól vagyok ki. Van egy iszonyatosan tehetséges offensünk, erre totál kiszámítható, sablonos playeket hívunk. Nézek másik meccseket és olyan ötletes játékok vannak, ráadásul szerény véleményem szerint mieinknél ügyetlenebb játékosok csinálnak belőle óriási playeket...
Az azért, hogy egész nyáron a legelső driveunk első playére készülünk és sikerül illegal formationba felállni.... Ez tényleg 3as divízó izlandi amerikai focibajnokság...
több mint 14 éve
Megint leírtak már mindent. O# Kolbbal 0 volt (ha ilyen lesz köv. meccsen is akkor Reidnek komolyan el kell gondolkodnia azon, hogy biztos Kolbban van a jövőnk). McCoy kiválóan teljesített, az elkapók szintén jók voltak. Vick pedig nagyszerű volt, főleg, hogy ha annál a 3&Goal szitunál nem akar passzolni hanem befut vele.D# Bíztató volt, passrush megvolt, így azért jobbnak tűnik a sec is. Nate Allen első intje is meglett, így tovább.
Spec team lényegileg nem is volt, no komment.
A sérülések meg már csak szokásos Eagles problémák, mint mindig...
Sok volt a büntetés, még fiatal a játékosaink nagy része (26 éves átlagéletkor a csapatban), reméljük ezeket kinövik.