Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
a vége gyalázatos volt... más szót nem találok rá...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
LeSean McCoy has three rushing TDs, first Eagles RB to do that since Charlie Garner in Oct. 1995.
több mint 14 éve
+:Shady, DJax teljesítménye, Vick is jó volt, a D játéka a 2. negyed végétől a 4. negyed utolsó 4 percéig.-: kis túlzással minden más. McDermottnak óriási fejmosás kéne az utolsó percekben mutatott playcallingért: hülye blitzek, tök üresen hagyott Best stb. Szerk: Marty-nak ugyanez. Ilyen vezetésnél, mikor járatni kellne az órát empty backfieldes passzjátékokat hivni...
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Preseasonban ott játszott és szerintem az egyik legjobb volt az OL játékosok közt. Persze tudom hogy ő messze van még attól hogy kezdő játékos legyen, csak kicsit elfogult vagyok most 😛 NCAA- ben már nézegetem a jövő évi potenciális OL draft célpontokat 😀Howard sztem azért nem kerül be, mert még mindig Herremans a csere LT-nk Ilyen esetben meg Wells vagy MJG lenne az LG-nk. Gondolom Reid-ék sem akarnak egy UDFA rookie-t LT-nek rakni.BébéInaktívokÉn ezt nem értem. Te'o-t jegeljük végig, Tapp szintén, Howard se került be. Utóbbit pedig nagyon vártam hogy végre bekerüljön. Az első kettőn nem csodálkozom. Te'o -nak még sokat kell tanulnia, Parker meg a Packers ellen parádézott kicsit úgyhogy most ő előnyt élvez Tappal szemben.Shawn84
QB Kolb, CB Calvin, DE Te'o-Nesheim, LB Bradley, LB Clayton, OT Howard, TE Harbor, DE Tapp
Harbor-on meglepődtem. Így a frissen igazolt G. Miles lesz aktív.
Úgy néz ki, hogy Teo és Tapp csak sérülés esetén fog bekerülni.Bébé
több mint 14 éve
Howard sztem azért nem kerül be, mert még mindig Herremans a csere LT-nk Ilyen esetben meg Wells vagy MJG lenne az LG-nk. Gondolom Reid-ék sem akarnak egy UDFA rookie-t LT-nek rakni.InaktívokÉn ezt nem értem. Te'o-t jegeljük végig, Tapp szintén, Howard se került be. Utóbbit pedig nagyon vártam hogy végre bekerüljön. Az első kettőn nem csodálkozom. Te'o -nak még sokat kell tanulnia, Parker meg a Packers ellen parádézott kicsit úgyhogy most ő előnyt élvez Tappal szemben.Shawn84
QB Kolb, CB Calvin, DE Te'o-Nesheim, LB Bradley, LB Clayton, OT Howard, TE Harbor, DE Tapp
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
InaktívokÉn ezt nem értem. Te'o-t jegeljük végig, Tapp szintén, Howard se került be. Utóbbit pedig nagyon vártam hogy végre bekerüljön. Az első kettőn nem csodálkozom. Te'o -nak még sokat kell tanulnia, Parker meg a Packers ellen parádézott kicsit úgyhogy most ő előnyt élvez Tappal szemben.
több mint 14 éve
InaktívokQB Kolb, CB Calvin, DE Te'o-Nesheim, LB Bradley, LB Clayton, OT Howard, TE Harbor, DE Tapp
Úgy néz ki, hogy Teo és Tapp csak sérülés esetén fog bekerülni.
több mint 14 éve
abba bele sem merek gondolni mi lesz ha Vick esetlegesen lesérül ...eaglesmcnabbha olyan bátran felveszi az ütközéseket a futásainál, ahogy a múlt héten tette, akkor bizony benne van :rolleyes:
több mint 14 éve
A büntetések játékosokra lebontva:http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Eagles_penalty_count.html
3. legtöbb szabálytalanságot követtük el az első héten és a 6. legtöbb yard-mennyiséget nyeltük be ezek miatt.
több mint 14 éve
a meccs 7kor kezdődik.Fontossági sorrend: 1. Win 2. Sérülések nélkül 3. Bíztató O# és D# játék.Shadowt5gondolom mindneki így van vele...
nálam a 4. hogy felérjek 8 előtt az albiba, nem szeretnék lemaradni egyetlen percről sem 😊
abba bele sem merek gondolni mi lesz ha Vick esetlegesen lesérül ...eaglesmcnabb
child please!
több mint 14 éve
Inkább SAM-et játszott a Soonersban, ha jól emlékszem. Nagyon alulméretezett lenne MLB-nek, pláne az NFL-ben (6-1, 229). Tavaly Spoon volt az egyik csere MLB és ő is alulméretezett volt 240-nel (Gaitherrel többek között ugyanez a baj.)NCAA-ben viszont ha jól tudom MLB.Shawn84Most ki lesz vajon Gaither cseréje? Clayton?Shawn84Sztem 2 opció áll fenn:
- vagy Chaney és akkor egy sérülés esetén az LB sor Sims-Chaney-Jordan lenne.
- vagy Jordan lépne a helyére és akkor Sims-Jordan-Fokou
Ha jól emléksztem Clayton mindig OLB volt a preseason során.Bébé
Én is Jordanre vagy Chaneyre szavaznék, de inkább Jordanra a tapasztalata miatt.
több mint 14 éve
Fontossági sorrend: 1. Win 2. Sérülések nélkül 3. Bíztató O# és D# játék.Shadowt5gondolom mindneki így van vele...
nálam a 4. hogy felérjek 8 előtt az albiba, nem szeretnék lemaradni egyetlen percről sem 😊
abba bele sem merek gondolni mi lesz ha Vick esetlegesen lesérül ...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Fontossági sorrend: 1. Win 2. Sérülések nélkül 3. Bíztató O# és D# játék.
több mint 14 éve
Sims-nek az utolsó 29 meccsén 29 veresége van. Jó lenne megszakítani ezt a sorozatot.Épp a legmegfelelőbb pillanat, nagyon kell ez a W lehetőleg sérülés nélkül. Ma a vereség semmiképp nem megengedhető utána valóban sok sikert a Detroitnak főleg a csoportellenfeleink ellen 😉
Beharangozó írás a holnapi meccsről:
http://www.igglesblog.com/iggles_blog/2010/09/strategy-matchups-det.htmlBébé
deee
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
NCAA-ben viszont ha jól tudom MLB.Most ki lesz vajon Gaither cseréje? Clayton?Shawn84Sztem 2 opció áll fenn:
Ha jól emléksztem Clayton mindig OLB volt a preseason során.Bébé
több mint 14 éve
Most ki lesz vajon Gaither cseréje? Clayton?Shawn84Sztem 2 opció áll fenn:
Ha jól emléksztem Clayton mindig OLB volt a preseason során.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Most ki lesz vajon Gaither cseréje? Clayton?
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Ki így ki úgy. A lényeg hogy mi most ezt nyerjük meg aztán a továbbiakban sok sikert a Detroitnak.A Lions drukkerek meg realisták.Lassan már annyi INT-et meg sacket vártok,hogy nekünk tök felesleges felmenni a pályára. 😀BazzaniHiába. Az Eagles szurkolók örök optimisták 😀Shawn84
Reálisan várjuk a hétvégi vereséget.
Vagy akkor pesszimisták? 😀 😉Bazzani
több mint 14 éve
A Lions drukkerek meg realisták.Lassan már annyi INT-et meg sacket vártok,hogy nekünk tök felesleges felmenni a pályára. 😀BazzaniHiába. Az Eagles szurkolók örök optimisták 😀Shawn84
Reálisan várjuk a hétvégi vereséget.
Vagy akkor pesszimisták? 😀 😉
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Lassan már annyi INT-et meg sacket vártok,hogy nekünk tök felesleges felmenni a pályára. 😀BazzaniHiába. Az Eagles szurkolók örök optimisták 😀
több mint 14 éve
Lassan már annyi INT-et meg sacket vártok,hogy nekünk tök felesleges felmenni a pályára. 😀
több mint 14 éve
a 3 évvel ezelőtti eredmény biztos hogy nem lesz meg, de sima győzelmet várok, + Asantétől egy Intit...
több mint 14 éve
Wells játszani fog már?Shawn84Hát ez majd csak közvetlenül a meccs előtt derül ki. De JJ sérülése miatt az 100%, hogy vagy MJG vagy Wells biztos aktív lesz (nálam mind2 az lenne).