Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
a vége gyalázatos volt... más szót nem találok rá...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
LeSean McCoy has three rushing TDs, first Eagles RB to do that since Charlie Garner in Oct. 1995.
több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Sima volt 😂
Teo-t jo lenne mar jatszani.
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
+:Shady, DJax teljesítménye, Vick is jó volt, a D játéka a 2. negyed végétől a 4. negyed utolsó 4 percéig.
-: kis túlzással minden más. McDermottnak óriási fejmosás kéne az utolsó percekben mutatott playcallingért: hülye blitzek, tök üresen hagyott Best stb. Szerk: Marty-nak ugyanez. Ilyen vezetésnél, mikor járatni kellne az órát empty backfieldes passzjátékokat hivni...

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Inaktívok
QB Kolb, CB Calvin, DE Te'o-Nesheim, LB Bradley, LB Clayton, OT Howard, TE Harbor, DE Tapp

Harbor-on meglepődtem. Így a frissen igazolt G. Miles lesz aktív.
Úgy néz ki, hogy Teo és Tapp csak sérülés esetén fog bekerülni.Bébé
Én ezt nem értem. Te'o-t jegeljük végig, Tapp szintén, Howard se került be. Utóbbit pedig nagyon vártam hogy végre bekerüljön. Az első kettőn nem csodálkozom. Te'o -nak még sokat kell tanulnia, Parker meg a Packers ellen parádézott kicsit úgyhogy most ő előnyt élvez Tappal szemben.Shawn84
Howard sztem azért nem kerül be, mert még mindig Herremans a csere LT-nk Ilyen esetben meg Wells vagy MJG lenne az LG-nk. Gondolom Reid-ék sem akarnak egy UDFA rookie-t LT-nek rakni.Bébé
Preseasonban ott játszott és szerintem az egyik legjobb volt az OL játékosok közt. Persze tudom hogy ő messze van még attól hogy kezdő játékos legyen, csak kicsit elfogult vagyok most 😛 NCAA- ben már nézegetem a jövő évi potenciális OL draft célpontokat 😀
több mint 14 éve
Inaktívok
QB Kolb, CB Calvin, DE Te'o-Nesheim, LB Bradley, LB Clayton, OT Howard, TE Harbor, DE Tapp

Én ezt nem értem. Te'o-t jegeljük végig, Tapp szintén, Howard se került be. Utóbbit pedig nagyon vártam hogy végre bekerüljön. Az első kettőn nem csodálkozom. Te'o -nak még sokat kell tanulnia, Parker meg a Packers ellen parádézott kicsit úgyhogy most ő előnyt élvez Tappal szemben.Shawn84
Howard sztem azért nem kerül be, mert még mindig Herremans a csere LT-nk Ilyen esetben meg Wells vagy MJG lenne az LG-nk. Gondolom Reid-ék sem akarnak egy UDFA rookie-t LT-nek rakni.
több mint 14 éve
Inaktívok

Én ezt nem értem. Te'o-t jegeljük végig, Tapp szintén, Howard se került be. Utóbbit pedig nagyon vártam hogy végre bekerüljön. Az első kettőn nem csodálkozom. Te'o -nak még sokat kell tanulnia, Parker meg a Packers ellen parádézott kicsit úgyhogy most ő előnyt élvez Tappal szemben.
több mint 14 éve
Inaktívok

Úgy néz ki, hogy Teo és Tapp csak sérülés esetén fog bekerülni.
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
Akkor jön Kafka ...

több mint 14 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
abba bele sem merek gondolni mi lesz ha Vick esetlegesen lesérül ...eaglesmcnabb
ha olyan bátran felveszi az ütközéseket a futásainál, ahogy a múlt héten tette, akkor bizony benne van :rolleyes:
több mint 14 éve
A büntetések játékosokra lebontva:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Eagles_penalty_count.html
3. legtöbb szabálytalanságot követtük el az első héten és a 6. legtöbb yard-mennyiséget nyeltük be ezek miatt.
több mint 14 éve
miilann Philadelphia Eagles 395 — Eagles fan
Fontossági sorrend: 1. Win 2. Sérülések nélkül 3. Bíztató O# és D# játék.Shadowt5
gondolom mindneki így van vele...
nálam a 4. hogy felérjek 8 előtt az albiba, nem szeretnék lemaradni egyetlen percről sem 😊

abba bele sem merek gondolni mi lesz ha Vick esetlegesen lesérül ...eaglesmcnabb
a meccs 7kor kezdődik.

child please!
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
Most ki lesz vajon Gaither cseréje? Clayton?Shawn84
Sztem 2 opció áll fenn:
- vagy Chaney és akkor egy sérülés esetén az LB sor Sims-Chaney-Jordan lenne.
- vagy Jordan lépne a helyére és akkor Sims-Jordan-Fokou

Ha jól emléksztem Clayton mindig OLB volt a preseason során.Bébé
NCAA-ben viszont ha jól tudom MLB.Shawn84
Inkább SAM-et játszott a Soonersban, ha jól emlékszem. Nagyon alulméretezett lenne MLB-nek, pláne az NFL-ben (6-1, 229). Tavaly Spoon volt az egyik csere MLB és ő is alulméretezett volt 240-nel (Gaitherrel többek között ugyanez a baj.)
Én is Jordanre vagy Chaneyre szavaznék, de inkább Jordanra a tapasztalata miatt.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Fontossági sorrend: 1. Win 2. Sérülések nélkül 3. Bíztató O# és D# játék.Shadowt5
gondolom mindneki így van vele...
nálam a 4. hogy felérjek 8 előtt az albiba, nem szeretnék lemaradni egyetlen percről sem 😊

abba bele sem merek gondolni mi lesz ha Vick esetlegesen lesérül ...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Fontossági sorrend: 1. Win 2. Sérülések nélkül 3. Bíztató O# és D# játék.

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 654 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sims-nek az utolsó 29 meccsén 29 veresége van. Jó lenne megszakítani ezt a sorozatot.

Beharangozó írás a holnapi meccsről:
http://www.igglesblog.com/iggles_blog/2010/09/strategy-matchups-det.htmlBébé
Épp a legmegfelelőbb pillanat, nagyon kell ez a W lehetőleg sérülés nélkül. Ma a vereség semmiképp nem megengedhető utána valóban sok sikert a Detroitnak főleg a csoportellenfeleink ellen 😉

deee
több mint 14 éve
Sztem 2 opció áll fenn:

Ha jól emléksztem Clayton mindig OLB volt a preseason során.Bébé
NCAA-ben viszont ha jól tudom MLB.
több mint 14 éve
Sztem 2 opció áll fenn:

Ha jól emléksztem Clayton mindig OLB volt a preseason során.
több mint 14 éve
Most ki lesz vajon Gaither cseréje? Clayton?
több mint 14 éve
Lassan már annyi INT-et meg sacket vártok,hogy nekünk tök felesleges felmenni a pályára. 😀Bazzani
Hiába. Az Eagles szurkolók örök optimisták 😀Shawn84
A Lions drukkerek meg realisták.
Reálisan várjuk a hétvégi vereséget.
Vagy akkor pesszimisták? 😀 😉Bazzani
Ki így ki úgy. A lényeg hogy mi most ezt nyerjük meg aztán a továbbiakban sok sikert a Detroitnak.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 642 — Axel Foley
Lassan már annyi INT-et meg sacket vártok,hogy nekünk tök felesleges felmenni a pályára. 😀Bazzani
Hiába. Az Eagles szurkolók örök optimisták 😀Shawn84
A Lions drukkerek meg realisták.
Reálisan várjuk a hétvégi vereséget.
Vagy akkor pesszimisták? 😀 😉

több mint 14 éve
Hiába. Az Eagles szurkolók örök optimisták 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 642 — Axel Foley
Lassan már annyi INT-et meg sacket vártok,hogy nekünk tök felesleges felmenni a pályára. 😀

több mint 14 éve
a 3 évvel ezelőtti eredmény biztos hogy nem lesz meg, de sima győzelmet várok, + Asantétől egy Intit...

több mint 14 éve
Wells játszani fog már?Shawn84
Hát ez majd csak közvetlenül a meccs előtt derül ki. De JJ sérülése miatt az 100%, hogy vagy MJG vagy Wells biztos aktív lesz (nálam mind2 az lenne).