Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Breaking:Eagles name Vick starterWOW!
Head coach Andy Reid has named Michael Vick the starting quarterback of the Philadelphia Eagles.BleedingGreen
Most olvasom én is. Ez azért érett(!!!),bár sokat tényleg nem láthattunk Kolb"ász"ból.Kíváncsi lennék a reakcióira.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Breaking:Eagles name Vick starter?
Head coach Andy Reid has named Michael Vick the starting quarterback of the Philadelphia Eagles.BleedingGreen
Ez érdekes hír... Kiváncsi vagyok mi állhat a háttérben.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Breaking:Eagles name Vick starterHead coach Andy Reid has named Michael Vick the starting quarterback of the Philadelphia Eagles.
több mint 14 éve
nyertél... 😂Tony Hunt... 😀 😀BleedingGreenMoatsal ne rémisztgess. 😂 (rémálom volt)Greengorunning back Martell Mallett ...tûzoltó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Tony Hunt... 😀 😀running back Martell Mallett ...tûzoltóJoique Bell 4. számú RB lesz, szóval max spec.teamben lesz használva, ott is ritkán. Ha olyan játékost akartunk volna, aki érdemben szóhoz juthat akkor valószínű M.Bellt küldjük el és helyére hoztunk volna vkit.Moatsal ne rémisztgess. 😂 (rémálom volt)Greengo
Ha nagyobb nevekre vagy kíváncsi, akik most FA-ek, akkor ők ugranak be:
Ladell Betts: öreg, sérülékeny, nem illik a sémánkba
Willie Parker: öreg, sérült, most engedték el a Skins nyugdíjas futói közül is, ez mindent elmond
Justin Fargas: nyáron volt nálunk próbajátékon, már akkor sem kellett...
Ryan Moats: mi draftoltuk anno 3. körben, ha jól emlékszem, de már akkor sem tudta megtanulni a playbookot és nem tud pass blockolni, inkább őt se...
Szóval szerintem ezek mind < M.BellBleedingGreen
több mint 14 éve
tûzoltó
853
running back Martell Mallett ...Moatsal ne rémisztgess. 😂 (rémálom volt)GreengoBocsi nem fogalmaztam elég pontosan. Joique Bell-re gondoltam. Jelenleg nincs nála használhatóbb játékos FA-ban vagy PS-ban?Shawn84Joique Bell 4. számú RB lesz, szóval max spec.teamben lesz használva, ott is ritkán. Ha olyan játékost akartunk volna, aki érdemben szóhoz juthat akkor valószínű M.Bellt küldjük el és helyére hoztunk volna vkit.
Willie Parker: öreg, sérült, most engedték el a Skins nyugdíjas futói közül is, ez mindent elmond
Ryan Moats: mi draftoltuk anno 3. körben, ha jól emlékszem, de már akkor sem tudta megtanulni a playbookot és nem tud pass blockolni, inkább őt se...
több mint 14 éve
Moatsal ne rémisztgess. 😂 (rémálom volt)Bocsi nem fogalmaztam elég pontosan. Joique Bell-re gondoltam. Jelenleg nincs nála használhatóbb játékos FA-ban vagy PS-ban?Shawn84Joique Bell 4. számú RB lesz, szóval max spec.teamben lesz használva, ott is ritkán. Ha olyan játékost akartunk volna, aki érdemben szóhoz juthat akkor valószínű M.Bellt küldjük el és helyére hoztunk volna vkit.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Bocsi nem fogalmaztam elég pontosan. Joique Bell-re gondoltam. Jelenleg nincs nála használhatóbb játékos FA-ban vagy PS-ban?Shawn84Joique Bell 4. számú RB lesz, szóval max spec.teamben lesz használva, ott is ritkán. Ha olyan játékost akartunk volna, aki érdemben szóhoz juthat akkor valószínű M.Bellt küldjük el és helyére hoztunk volna vkit.
Szóval szerintem ezek mind < M.Bell
több mint 14 éve
tûzoltó
853
The Eagles have released safety Chip Vaughn and running back Martell Mallett from their practice squad.BébéMár megint kiteszik a kedvencemet...(Martell Mallett)
Hogy lesz így a rájátszásra a 2. számú rb 😊
több mint 14 éve
Joique Bell-re gondoltam. Jelenleg nincs nála használhatóbb játékos FA-ban vagy PS-ban?Shawn84Hát passz. Innen lehetetlen eldönteni. Majd kiderül, hogy a játékosmegfigyelőink találtak-e egy csiszolatlan gyémántot.
De az biztos, hogy nem lesz bust.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Bocsi nem fogalmaztam elég pontosan. Joique Bell-re gondoltam. Jelenleg nincs nála használhatóbb játékos FA-ban vagy PS-ban?Hát talán még Thomas Jones lett volna elérhető (LT bajnokesélyes csapathoz akart menni), de sztem akkor jobb döntésnek tűnt Bell megszerzése.Twitter:Bellnél amúgy nem lett volna jobb futó akit le tudtunk volna igazolni?Shawn84
EaglesInsider: Eagles officially announce signing of RB Joique Bell. WR Hank Baskett released.Shadowt5
Nagyon örültem, hogy olcsón meg tudtuk szerezni a Szentektől, de eddig elég keveset nyújtott.
Igaz lehetőséget se igen kapott. Ha Shady tudja tartani a formáját, akkor meg tökmind1, hogy ki a csere RB.
De 2 meccs után még korai kijelenteni, hogy szar döntés volt megszerezni. Ha összehoz egy TD-t akkor már megérte. 😀Bébé
több mint 14 éve
The Eagles have released safety Chip Vaughn and running back Martell Mallett from their practice squad.
több mint 14 éve
Vagy Chester Taylor, de ő is túl drága lett volna.Hát talán még Thomas Jones lett volna elérhető (LT bajnokesélyes csapathoz akart menni), de sztem akkor jobb döntésnek tűnt Bell megszerzése.Twitter:Bellnél amúgy nem lett volna jobb futó akit le tudtunk volna igazolni?Shawn84
EaglesInsider: Eagles officially announce signing of RB Joique Bell. WR Hank Baskett released.Shadowt5
Nagyon örültem, hogy olcsón meg tudtuk szerezni a Szentektől, de eddig elég keveset nyújtott.
Igaz lehetőséget se igen kapott. Ha Shady tudja tartani a formáját, akkor meg tökmind1, hogy ki a csere RB.
De 2 meccs után még korai kijelenteni, hogy szar döntés volt megszerezni. Ha összehoz egy TD-t akkor már megérte. 😀Bébé
több mint 14 éve
Hát talán még Thomas Jones lett volna elérhető (LT bajnokesélyes csapathoz akart menni), de sztem akkor jobb döntésnek tűnt Bell megszerzése.Twitter:Bellnél amúgy nem lett volna jobb futó akit le tudtunk volna igazolni?Shawn84
De 2 meccs után még korai kijelenteni, hogy szar döntés volt megszerezni. Ha összehoz egy TD-t akkor már megérte. 😀
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Twitter:Bellnél amúgy nem lett volna jobb futó akit le tudtunk volna igazolni?
több mint 14 éve
Twitter:Na ezen sem csodálkozom.Baskett már nagy kutyaütő.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Twitter:EaglesInsider: Eagles officially announce signing of RB Joique Bell. WR Hank Baskett released.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Én Baskett teljesítményétől nem vagyok elragadtatva. Idén eddig tök semmi. Inkább tartottuk volna meg Chad Hallt vagy Washingtont.
több mint 14 éve
Bell eddig csak azzal tűnt ki, hogy majdnem befejezte Peters szezonját azzal, hogy a meccsen elbotlott és hátulról ráesett az achillesére.A csapat megerősítette, hogy szerződést kötöttünk Joique Bell RB-vel.Nálam ez Bell cut.Buckley>Bell.Greengo
Arról még nincsen információ, hogy kit cutoltunk. J. Calvin vagy Buckley fogja bánni sztem. Bár olyat is olvastam, hogy Mike Bell-t fogjuk cutolni.Bébé
több mint 14 éve
A csapat megerősítette, hogy szerződést kötöttünk Joique Bell RB-vel.Nálam ez Bell cut.Buckley>Bell.
Arról még nincsen információ, hogy kit cutoltunk. J. Calvin vagy Buckley fogja bánni sztem. Bár olyat is olvastam, hogy Mike Bell-t fogjuk cutolni.Bébé
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Riley Cooper ST teljesítményét emeli ki, hogy elég ígéretesnek tűnik.BébéAz elejtett onside kick-től azért eltekintettem volna, de azt fogjuk Baskett negatív hatására.. 😀
Cooper egyébként mezőnyben is megcsillantott már valamit: 3. és soknál volt egy szép elkapása amivel simán meglett a 1st down.
Még egy pozitívum a meccsről amit talán nem említettünk: 5TD, 0 FG, 100%-os teljesítmény a RZ-ban, persze mindez a Lions D ellen, de ez akkor is pozitívum.
több mint 14 éve
Elég jó kis meccs elemzés:http://www.scoutsnotebook.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=13944#13944
Csak pár dolgot emelnék ki belőle:
Futás elleni D-nk nem volt rossz, csak az a bizonyos drive:
Good running drive: 6 carries for 76 yards
Rest of game (RBs): 17 carries for 23 yards
Első 55 percben 17 pontot szerzett a Lions, az utolsó 5-ben 15-öt.
A 6 benyelt sack-ünk:
1 – Vick túl sokáig tartotta a labdát
2 - coverage sack…4 sec után értek oda Vick-hez
3 – Suh verte meg N. Cole-t
4 - fumbled snap
5 - sacked on screen play that went awry
6 – az utsó percekben amikor Vick oldalra futott és benyelt egy sack-et.
De ezen kívül volt vagy 2,3 olyan szitu amikor Vick nagyon szépen kiforgott a "sack-ből".
Riley Cooper ST teljesítményét emeli ki, hogy elég ígéretesnek tűnik.
több mint 14 éve
A csapat megerősítette, hogy szerződést kötöttünk Joique Bell RB-vel. Arról még nincsen információ, hogy kit cutoltunk. J. Calvin vagy Buckley fogja bánni sztem. Bár olyat is olvastam, hogy Mike Bell-t fogjuk cutolni.
több mint 14 éve
Jó is lenne de függ attól, hogy mit ajánlanak ki az amerikaiak, az Indi-Jags meccs is csoporton belüli meccs úgyhogy lehet, hogy az lesz (örülnék ha a mi meccsünk lenne de ez is sanszos).remélem mindenki nézni fogja jövö héten a Skins elleni meccsünket, (gondolok itt az eredménykövetőre) brutál egy rangadó lesz 😀 én már arra készülök lélekben...(mivel a Jags meccs sztem nem lesz nehéz)EaRlA Jags meccs rohadtul nehéz lesz azt hidd el nekem. Ha ezzel a Detroittal így megszenvedtünk akkor a Jagsel sem lesz könnyebb dolgunk. Látom magyar idő szerinte sete 22:00-kor kezdődik. Ez nekem nagyon nem fasza időpont sajnos a reggel 4es kelés miatt. Általában éjfélig szoktam fennmaradni aztán másnap vagy letöltöm valahonnan vagy csak az eredményt nézem meg.
Egyébként szerintem a 4. heti Redskins - Eagles meccs az Sport tv-s lesz. Csak az Arizona - San Diego meccs meg az Indi - Jax meccs van hasonló időpontban és egyik sem olyan jó párharc mint a sasoké. 5. héten SNF-t játszunk, 9.-héten az Indivel lesz nagy meccs az is Sport Tv esélyes. 10. héten MNF a Rézbőrüek ellen. Idén úgy néz ki kedveztek nekünk az illetékesek.Shawn84
több mint 14 éve
Egyes források szerint leszerződtettük Joique Bell, RB-t a Bills PS-ából. Más források szerint még nem egyeztünk meg vele, hanem csak workout-on van nálunk. Buckley lehet h repül?24 éves, 5-11 magas 220 font, a drafton nem kelt el.
Akik jók voltak a Lions ellen:
http://www.bleedinggreennation.com/2010/9/20/1698929/game-balls-week-2-win-in-detroit
D# kielemzése:
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/Man_Up_What_went_wrong_with_the_Eagles_D.html