Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
remélem mindenki nézni fogja jövö héten a Skins elleni meccsünket, (gondolok itt az eredménykövetőre) brutál egy rangadó lesz 😀 én már arra készülök lélekben...(mivel a Jags meccs sztem nem lesz nehéz)EaRlA Jags meccs rohadtul nehéz lesz azt hidd el nekem. Ha ezzel a Detroittal így megszenvedtünk akkor a Jagsel sem lesz könnyebb dolgunk. Látom magyar idő szerinte sete 22:00-kor kezdődik. Ez nekem nagyon nem fasza időpont sajnos a reggel 4es kelés miatt. Általában éjfélig szoktam fennmaradni aztán másnap vagy letöltöm valahonnan vagy csak az eredményt nézem meg.
Egyébként szerintem a 4. heti Redskins - Eagles meccs az Sport tv-s lesz. Csak az Arizona - San Diego meccs meg az Indi - Jax meccs van hasonló időpontban és egyik sem olyan jó párharc mint a sasoké. 5. héten SNF-t játszunk, 9.-héten az Indivel lesz nagy meccs az is Sport Tv esélyes. 10. héten MNF a Rézbőrüek ellen. Idén úgy néz ki kedveztek nekünk az illetékesek.
több mint 14 éve
nem vagyok áruló, tesóm KC fan, az elmúlt 5 évben amióta nyomon követem az NFL-t most az egyszer tudna baszogatni... de amúgy bírom a Kansast én is, de azért az Eagles mindenek felett 😊A profootballmagazin.hu -ról puskáztam, szóval nincs, de engem is érdekelne, úgyhogy utánanézek. Egyébként miért kérdezed? Van másik kedvenc csapatod is, Te áruló😀somebody08...bocs😀2-0-sokból nincs statod?eaglesmcnabb
Most olvastam, hogy a hétvégén 39 INT-nél tartanak az irányítók, az abszolút rekord 41 egy fordulóban és még hátravan Alex Smith és Drew Brees (leginkább Smith)! 22 irányító dobott INT-et a hétvégén. Büszke vagyok Vick-re, hogy nincs közöttük!
SPOILER Dallas
Tavaly egy csapat sem zárt pozitív mérleggel, amely 0-2-vel indított, ráadásul az elmúlt öt évben is csak 8% volt a 02-vel rájátszásba jutó csapatok aránya. Mivel a Dallas fórumban már láttam, hogy ijedten vették át a "0-6 is kinézhet" megállapításomat, ezért most szólok, hogy nem azért statisztikázok és csúfolkodok, mert a Dallasról van szó, hanem azért, mert A Giants-t és a Redskins-t is verhetőnek tartottam szezon előtt, viszont a Cowboystól féltem a csoportban. Persze nem mondom, hogy az egészséges káröröm nincs bennem, de ennek most nem adok hangot😀somebody08
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
remélem mindenki nézni fogja jövö héten a Skins elleni meccsünket, (gondolok itt az eredménykövetőre) brutál egy rangadó lesz 😀 én már arra készülök lélekben...(mivel a Jags meccs sztem nem lesz nehéz)
több mint 14 éve
A profootballmagazin.hu -ról puskáztam, szóval nincs, de engem is érdekelne, úgyhogy utánanézek. Egyébként miért kérdezed? Van másik kedvenc csapatod is, Te áruló😀2-0-sokból nincs statod?eaglesmcnabbAkkor írja azt. 😉...bocs😀
Amúgy az valóban 4 Bestnek is.Bazzani
Most olvastam, hogy a hétvégén 39 INT-nél tartanak az irányítók, az abszolút rekord 41 egy fordulóban és még hátravan Alex Smith és Drew Brees (leginkább Smith)! 22 irányító dobott INT-et a hétvégén. Büszke vagyok Vick-re, hogy nincs közöttük!
SPOILER Dallas
Tavaly egy csapat sem zárt pozitív mérleggel, amely 0-2-vel indított, ráadásul az elmúlt öt évben is csak 8% volt a 02-vel rájátszásba jutó csapatok aránya. Mivel a Dallas fórumban már láttam, hogy ijedten vették át a "0-6 is kinézhet" megállapításomat, ezért most szólok, hogy nem azért statisztikázok és csúfolkodok, mert a Dallasról van szó, hanem azért, mert A Giants-t és a Redskins-t is verhetőnek tartottam szezon előtt, viszont a Cowboystól féltem a csoportban. Persze nem mondom, hogy az egészséges káröröm nincs bennem, de ennek most nem adok hangot😀somebody08
több mint 14 éve
2-0-sokból nincs statod?...bocs😀Szerintem futott TD-kre gondolt, abban 4-4.BleedingGreenAkkor írja azt. 😉
SPOILER Dallas
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
...bocs😀Akkor írja azt. 😉Bestnek 5 van.Szerintem futott TD-kre gondolt, abban 4-4.BleedingGreen
Tegnap három,első héten kettő.Bazzani
SPOILER Dallas
Tavaly egy csapat sem zárt pozitív mérleggel, amely 0-2-vel indított, ráadásul az elmúlt öt évben is csak 8% volt a 02-vel rájátszásba jutó csapatok aránya. Mivel a Dallas fórumban már láttam, hogy ijedten vették át a "0-6 is kinézhet" megállapításomat, ezért most szólok, hogy nem azért statisztikázok és csúfolkodok, mert a Dallasról van szó, hanem azért, mert A Giants-t és a Redskins-t is verhetőnek tartottam szezon előtt, viszont a Cowboystól féltem a csoportban. Persze nem mondom, hogy az egészséges káröröm nincs bennem, de ennek most nem adok hangot😀
több mint 14 éve
Jó volt ez, ne felejtsük el, hogy mi is csak egy alakuló csapat vagyunk 😊 A lényeg a W.A számból vetted ki a szót.
Ez természetes, hogy Kolb lesz a kezdő és neki is kell ezt a csapatot éveken át vezetnie, vagy most megbuknia és akkor szerezni franchise irányítót (mintha olyan egyszerű lenne 😀 ). Idő kell neki, szerencsére egy ilyen formában ülő Vick ül mögötte, szóval a szezon második felében ha nagyon nem megy neki akkor Vick elkezdheti kiszorítani, addig viszont Kolbé a stafétabot.cooltiszo
több mint 14 éve
Akkor írja azt. 😉Szerintem futott TD-kre gondolt, abban 4-4.BleedingGreenLeSean McCoy 4 TD-vel (Besttel holtversenyben) somebody08Bestnek 5 van.
Amúgy az valóban 4 Bestnek is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó volt ez, ne felejtsük el, hogy mi is csak egy alakuló csapat vagyunk 😊 A lényeg a W. Ez természetes, hogy Kolb lesz a kezdő és neki is kell ezt a csapatot éveken át vezetnie, vagy most megbuknia és akkor szerezni franchise irányítót (mintha olyan egyszerű lenne 😀 ). Idő kell neki, szerencsére egy ilyen formában ülő Vick ül mögötte, szóval a szezon második felében ha nagyon nem megy neki akkor Vick elkezdheti kiszorítani, addig viszont Kolbé a stafétabot.
több mint 14 éve
Szerintem futott TD-kre gondolt, abban 4-4.LeSean McCoy 4 TD-vel (Besttel holtversenyben) somebody08Bestnek 5 van.
több mint 14 éve
LeSean McCoy 4 TD-vel (Besttel holtversenyben) somebody08Bestnek 5 van.
Tegnap három,első héten kettő.
több mint 14 éve
Mardel
259
Tegnapi meccs egy dolgot tisztába tett: Bradley = LB sor sikeressége. Remélem jövő hétre megkapja már az orvosi engedélyt, és tényleg semmi baja nem lesz.Több konlúziót nem vonnék le, majd ha olyan erősségű ellenfél ellen játszunk, akikhez mérni szeretném magunkat.
JASON KELCE for one more year!!!
több mint 14 éve
Csak összefoglalót láttam, mert későig nem voltam netközelben. Statok és összefoglaló alapján grat Vicknek, DJaxnek és McCoynak (Andy meg elmehet a sunyiba, hogy megint Kolbot kezdeti majd...), D#ből meg Grahamnek az első sackjéhez és Nate Allennek a 2. pickjéhez, így tovább és a végén 16 pickel zár 😊.
több mint 14 éve
Graham-nél a röntgen negatív volt, szóval nem súlyos a sérülése.McCoy most futott először 100 yard felett.
Rocca megint állat volt. Végre van olyat ST edző, aki engedi rúgni.
több mint 14 éve
Shady nagy napja volt ez.120 yard 3 TD ez önmagáért beszél.GreengoÉs mindezt 16 futásból. De ez a Lions D kritikája is, persze erről Shady nem tehet, ő azt csinálta amit kellett.
több mint 14 éve
Grahamnek megvan az 1. sackje +nem tudom figyeltétek-e, de Asante elég keményen osztotta a tackle-eket (persze magához képest 😊). Gaither elég jó volt (11 tackle), viszont Sims és Jordan elég penetra volt szerintem, sok missed tackle, rossz helyezkedések.
Meg ami eléggé bánt: Best 154 yd catching... ez egy kicsit sok. Viszont a futásait legalább elég jól megfogtuk.
több mint 14 éve
Azért a vége elég csúnya volt.(szokásos kieresztés)Shady nagy napja volt ez.120 yard 3 TD ez önmagáért beszél.Remélem sok ilyenben lesz még része/ünk.DeSean is beindult 135yard 1 TD mindezt 4 elkapásból ( 😛 ) Hobbs meg kap egy piros pontot a mai pickért.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
LeSean McCoy 4 TD-vel (Besttel holtversenyben) vezeti a ligát! Nate Allen 2 INT, dettó, csak ott több a holtversenyes. A mai meccsről: McCoy, Vick, DeSean, de igazából az egész offense for president. A Defense néha tűrhető volt (Hill volt a túloldalon, ezt azért ne felejtsük el!), de a negyedik negyed produkciója... Majdnem meleg lett a pite. Owen Schmitt egy állat, már imádom, komoly ütközéseket vállalt be! Örülök a győzelemnek, annak már kevésbé, hogy Reid már most közölte, hogy jövő héten Kolb kezd...😕Ja Vick is vezeti az NFL statisztikáit! 9-szer sackelték... Most kivételesen nem csak a falat hibáztatom, volt, hogy egy éve lett volna tenni valamit, de nem passzolt, mondjuk tegyük hozzá, hogy okos volt, mert így legalább nem adta el!
SPOILER Dallas
Há-há-há! Ja és még annyi, hogy akár egy 6-0 is kinézhet nekik kezdésnek, mert elég erős csapatok jönnek!
több mint 14 éve
Attól nem kell félni, hogy megtudjuk... Azért a GB ellen is sikerült ficánkolni...Atyaég... legszívesebben Mike Vicket most leszerződtetném vagy 4 évre és Kolbot meg eltradelném egy 3. körös cetlire...PetyaÉn meg visszahoznám D-Mcket mert azért a komolyabb csapatok ellen kevés lehet nem biztos h tud így ficánkolni. Túl sok az impro, de ne legyen igazam!dande
több mint 14 éve
Atyaég... legszívesebben Mike Vicket most leszerződtetném vagy 4 évre és Kolbot meg eltradelném egy 3. körös cetlire...PetyaÉn meg visszahoznám D-Mcket mert azért a komolyabb csapatok ellen kevés lehet nem biztos h tud így ficánkolni. Túl sok az impro, de ne legyen igazam!
több mint 14 éve
Atyaég... legszívesebben Mike Vicket most leszerződtetném vagy 4 évre és Kolbot meg eltradelném egy 3. körös cetlire...
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
hát most a Houston is jó drive-ban van de ez itt nem eredménykövető úgyhogy be is fejezem ondandeKöszi. Legutóbbi Redskins meccset is ellőtték nekem hétfőn.
Javasolnám hogy ha valaki másik meccsről ír valamit akkor spoilerezzen.
több mint 14 éve
hát most a Houston is jó drive-ban van de ez itt nem eredménykövető úgyhogy be is fejezem on
több mint 14 éve
veetle nekem végig jó volt... amúgy dande ja, Mekinek eddig nagyon megy a texans ellen...Tudom kicsit off de a jövőre nézve jegyezze meg mindenki atdhe.net kitűnő stream, remélem egész idény alatt működik majd most a WSH meccset nézem rajta vajh miért? 😊dandeIgen, elég fasza bár ott is szokott lenni minden. Most jó volt, jövő héten meg kérdéses. Ha nem lenne jó stream akkor meg marad a torrent másnap.Shawn84
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Tudom kicsit off de a jövőre nézve jegyezze meg mindenki atdhe.net kitűnő stream, remélem egész idény alatt működik majd most a WSH meccset nézem rajta vajh miért? 😊dandeIgen, elég fasza bár ott is szokott lenni minden. Most jó volt, jövő héten meg kérdéses. Ha nem lenne jó stream akkor meg marad a torrent másnap.