Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Szokásos Reid féle bullshit:😂 Kolb hány évesen fog beérni? mert az idő szépen lassan múlik, viszont képtelen előrébb lépni onnan ahol van...
-Megtudhattuk, hogy jelenleg Vick jobb Qb mint Kolb, ezért Vick lesz a kezdő.
-De: Kolbé a jövő, még be kell érnie és ehhez idő kell. Szó szerint ezt mondta: "Kevin Kolb is a championship caliber Qb" értsd:Kolb alkalmas arra, hogy SB-t nyerjünk vele. Na ebből egy szót sem hiszek el: mégis hogy fog beérni, ha nem játszik? Majd a kispadon?
-Kolb Reid kedvenc Qb-ja 😂 😂 .BleedingGreen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szokásos Reid féle bullshit:-Megtudhattuk, hogy jelenleg Vick jobb Qb mint Kolb, ezért Vick lesz a kezdő.
-De: Kolbé a jövő, még be kell érnie és ehhez idő kell. Szó szerint ezt mondta: "Kevin Kolb is a championship caliber Qb" értsd:Kolb alkalmas arra, hogy SB-t nyerjünk vele. Na ebből egy szót sem hiszek el: mégis hogy fog beérni, ha nem játszik? Majd a kispadon?
-Kolb Reid kedvenc Qb-ja 😂 😂 .
több mint 14 éve
Vick sokoldalúsága, és mozgékonysága még hozhat a konyhára...Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én személy szerint rettegtem, ha Kolbnál volt a labda, amúgy sem érzem olyan játékosnak, aki képes lenne az Offense vezére posztra...
szerk.: a kutyás sztorit meg elfelejthetnénk végre, Pál apostol is megtért, a kutya se emlékszik milyen volt előtte 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ha SB-t nyerünk idén az Eagles játékosok szerintem Clay Matthewsnak adják az ED Courage Awardot 😀 😀 😀Kolbnak azért nincs rossz dolga, szarrá keresi magát a semmivel. Annyiért én is padoznék ott.
több mint 14 éve
Jó az aláírásod, témába vágó😀 De ettől még nem feledem azt a 3 pontot amivel lenyomtál fantasyban (meg azt a 70-et, amit a padon hagytál😀)Kutyás sztorit miért felejtenénk el? Egyszerűen undorító dolog volt, épeszű ember nem csinál ilyet. Kolb meg remélem, hogy kap még esélyt, mert kapott kezdőként mennyit? 2 negyedet?tenorxAzért, mert már így is rohadtul túl van reagálva/tárgyalva. Gondolom Stohl Bucit sem emlegeted már, pedig Ő nem is ült érte (Vick meg asszem megbűnhődött a sitten), és nem rajta múlt hogy EMBER(nem kutya)élet száradjon a lelkén. Ne értesetek félre amúgy, én is szeretem az állatokat 😊Rataccess
több mint 14 éve
Kutyás sztorit miért felejtenénk el? Egyszerűen undorító dolog volt, épeszű ember nem csinál ilyet. Kolb meg remélem, hogy kap még esélyt, mert kapott kezdőként mennyit? 2 negyedet?tenorxAzért, mert már így is rohadtul túl van reagálva/tárgyalva. Gondolom Stohl Bucit sem emlegeted már, pedig Ő nem is ült érte (Vick meg asszem megbűnhődött a sitten), és nem rajta múlt hogy EMBER(nem kutya)élet száradjon a lelkén. Ne értesetek félre amúgy, én is szeretem az állatokat 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Várom a híreket ugyanis nem értek angolul. KösziNa ezzel elkéstem 😊
több mint 14 éve
Most megy! Kevin is fine, it's not an injury decision, he is a fine quarterback and he will be a fine QB, and he will be, and he will be, and time factor, and he will be, and he will have time, and process, future is Kolb blalblablalalalblaa a lényeg:Vick a kezdő! Yee-haw!
Kedvenc mondatom ma este Reidtől: I'm a huge Kevin Kolb fan😀 Ezen behaltam. Biztos Vick van nála fantasyban, azért baszakszik az öreg, de amíg Vick így játszik én teljes mellszélességgel támogatom!
Ja és Kolb nem fog tradet kérni. Legalábbis Reid szerint. Először vele beszélt Reid a dologról.
több mint 14 éve
Vick fog kezdeni. De Kolb is nagyszerű, övé a jövő, most is közel volt, csak Vick jobb. Mert ő annyira jó, hogy nagyon de nagyon, blablabla.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Kutyás sztorit miért felejtenénk el? Egyszerűen undorító dolog volt, épeszű ember nem csinál ilyet. Kolb meg remélem, hogy kap még esélyt, mert kapott kezdőként mennyit? 2 negyedet?tenorxSzerintem is undorító VOLT.De mindenkinek kijár még 1 esély.Senki sem tévedhetetlen.
Kolb:Az a 2 negyed ijesztő volt.
Megy a sajtótájékoztató. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nah sajtótájékoztató elmarad, viszont ezt olvastam:#Eagles source: "We still strongly believe in Kevin" Kolb.
😂
Reid conf call cancelled because of radio station background noise. This was verrrrrry 1980s.
több mint 14 éve
Kutyás sztorit miért felejtenénk el? Egyszerűen undorító dolog volt, épeszű ember nem csinál ilyet. Kolb meg remélem, hogy kap még esélyt, mert kapott kezdőként mennyit? 2 negyedet?
több mint 14 éve
Sziasztok!Na srácok ha valóban Vick lesz a kezdő (amúgy az eddigiek alapján megérdemelten) akkor majdhogynem ott vagyunk ahol a part szakad. kivéve ha mondjuk vele megnyernénk az SB-t de az nem hiszem hogy összejön. Bár kitudja néhány irányítóhoz képest nem öreg de hát ugye ezért engedtük el D-Mc-t aki így maradhatott volna még bár lehet neki is jót tett a levegőváltás s lehet Shanny még többet kitud hozni belőle mint Reid (mondjuk ezen nem csodálkoznék). Utólag könnyű okosnak lenni de félek az idő most nem az edzői kart igazolja.
Amúgy deny nekem is hiányzik meg mintha kicsit gyengébben menne a topic (ebbe én is benne vagyok) na majd Reidék adnak most témát....
több mint 14 éve
Kolbnak úgy néz ki gyorsan kitelt a becsülete, akárcsak Matt Moore-nak Charlotte-ban.nfl.com-on még nem olvasható a cikk, de néztem én is. igazából két ilyen meccs után Reid nem nagyon tehetett mást. Vick eddig rászolgált, mindenképpen megérdemli az esélyt. személy szerint én örülök neki.ZsocaÉn is örülök mert a látottak alapján most nincs jobb lehetőségünk.(bár ahogy írtam azért még megnéztem vna Kolb mit tud,de úgy látszik nem kap több esélyt...már a sorsa érdekel)
A kutyás sztorit meg felejtsük már el.....Greengo
Csak egy klasszikus jut eszembe: "NFL stands for Not For Long..."
több mint 14 éve
nfl.com-on még nem olvasható a cikk, de néztem én is. igazából két ilyen meccs után Reid nem nagyon tehetett mást. Vick eddig rászolgált, mindenképpen megérdemli az esélyt. személy szerint én örülök neki.ZsocaÉn is örülök mert a látottak alapján most nincs jobb lehetőségünk.(bár ahogy írtam azért még megnéztem vna Kolb mit tud,de úgy látszik nem kap több esélyt...már a sorsa érdekel)
A kutyás sztorit meg felejtsük már el.....
Na most kezdődik!
szerk:Rata ment PM.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
nfl.com-on még nem olvasható a cikk, de néztem én is. igazából két ilyen meccs után Reid nem nagyon tehetett mást. Vick eddig rászolgált, mindenképpen megérdemli az esélyt. személy szerint én örülök neki.
több mint 14 éve
Nekem már kirakta a live ablakot de még nem tölti..szval még nem kezdődött.Ott néztem először, de nem láttam hirtelen sehol "watch now" vagy hasonló feliratot. De akkor megnézem tüzetesebben 😊RataccessSajtótájékoztatót lehet nézni valahol?RataccessNyilván a honlapon.Na katt oda.Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Ott néztem először, de nem láttam hirtelen sehol "watch now" vagy hasonló feliratot. De akkor megnézem tüzetesebben 😊Sajtótájékoztatót lehet nézni valahol?RataccessNyilván a honlapon.Na katt oda.Greengo
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Sajtótájékoztatót lehet nézni valahol?RataccessNyilván a honlapon.Na katt oda.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Sajtótájékoztatót lehet nézni valahol?
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Deny79-el mi lehet? 😊 😛 Jó rég nem járt a topicban...RataccessPont akartam kérdezni. Sztem most a haját tépi. 😂
Meg azt is,hogy a blog kipukkadt?
Hát így valóban kurva sok értelme volt elküldeni McNabbot. Vicket helyére is lehet keresni embert nemsokára. Nem csak azért nem örülök ennek, mert Kolb nálam van GMben, hanem mert egyszerűen undorítónak találom Vicket, illetve azt, hogy még valaha játszhat. Remélem valaki IRre pakolja jó hamar.tenorxPont azon agyalok,hogy ez most annak szól,hogy 2 meccs után visszasírjuk Donovant???
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Hát így valóban kurva sok értelme volt elküldeni McNabbot. Vicket helyére is lehet keresni embert nemsokára. Nem csak azért nem örülök ennek, mert Kolb nálam van GMben, hanem mert egyszerűen undorítónak találom Vicket, illetve azt, hogy még valaha játszhat. Remélem valaki IRre pakolja jó hamar.
több mint 14 éve
Azt írják..ennek semmi köze Kolb egészségi állapotához.00.15-kor sajtótájékoztató majd kiderül, hogy a szar játék vagy még az agyrázkódás miatt nem játszhat.BleedingGreenBreaking:Eagles name Vick starterWOW!
Head coach Andy Reid has named Michael Vick the starting quarterback of the Philadelphia Eagles.BleedingGreen
Most olvasom én is. Ez azért érett(!!!),bár sokat tényleg nem láthattunk Kolbászból.Kíváncsi lennék a reakcióira.Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
00.15-kor sajtótájékoztató majd kiderül, hogy a szar játék vagy még az agyrázkódás miatt nem játszhat.Breaking:Eagles name Vick starterWOW!
Head coach Andy Reid has named Michael Vick the starting quarterback of the Philadelphia Eagles.BleedingGreen
Most olvasom én is. Ez azért érett(!!!),bár sokat tényleg nem láthattunk Kolbászból.Kíváncsi lennék a reakcióira.Greengo
több mint 14 éve
Deny79-el mi lehet? 😊 😛 Jó rég nem járt a topicban...
Ex-Rataxes