Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
komolyan mondom, hogy sikerült magam teljesen felidegesíteni néhány kommentet olvasva ill. a semmit ragozzuk, emiatt az utolsó hozzászólásom a témát illetően....Zsoca
nem kell idegeskedned, csak elfogadnod, hogy Vick egy végletesen megosztó játékos és személyiség. (kutyákkal szembeni bánásmódjától függetlenül!)

akinek bejön a játékstílusa azok istenítik, akik csak a talmi ragyogást látják benne - mint jómagam - azok, elégedetten dörzsölték a kezüket, amikor a belőle jól felkészült védelmek elkenték a száját. pl. az Eagles a 2002-es és a 2004-es playoffban. Vicket akkor 7-szer sackeltük, nem dobott TD-t és három pickje volt. (RIP Jimmy Johnson!)

nem örültem, amikor Philly-be került, de ez van és szerencsére nem kötelező szeretni. ha hozni fogja a meccseket és bebizonyítja, hogy többre hívatott, nem fogom elvitatni az érdemeit, de azért bajnoki álmokat még ne dédelgessünk. Vick bármennyire is kiszámíthatatlanul improvizatív játékosnak tűnik, azt hiszem mindig lesznek olyan DC-k, akik megsemmisítő gameplant tudnak készíteni ellene és a játékosállományuk is adott hozzá (mint anno Johnson). ergo mindig lesznek olyan csapatok, akin egy Vickkel felálló együttes nem fog tudni átlépni. (függetlenül attól, hogy mi egyébben erősebb vagy gyengébb az Eagles bármelyik vetélytársánál.)

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
komolyan mondom, hogy sikerült magam teljesen felidegesíteni néhány kommentet olvasva ill. a semmit ragozzuk, emiatt az utolsó hozzászólásom a témát illetően....

ha most Kolb visszakerülne kezdőnek, akkor tenorx és kollégái Vick-et sajnálná, hogy szegény végre visszatért, megkapja a lehetőséget 4 év után amivel tökéletesen él és leültetik? nemhinném. ki nem szarja le Kolb-ot? az eddigi meccsei alapján(a KC ellenitől eltekintve) bűnrossz teljesítményt nyújtott. Vick nem, ez tény(mellesleg ő már bizonyított).
3 év a korkülönbség a két ember között, de Vick sincsen széthasználva ezt se feledjük el.

Mike egy olyan Atlantában játszott pl 2006-ban, ahol a legtöbb drop volt az elkapók részéről, ligaszinten(!)...pedig nem voltak Peyton mennyiségű passzkisérlete és egy olyan HC-nk volt, aki azóta totálisan megbukott. ez is tény. aki ezek után a pontatlanságát hozza fel, akkor nézzétek meg a TD-INT mutatóját. az egyáltalán nem rossz.

komolyan nem értek itt néhány embert... Vick simán szar lehet még mindig, de most kurva jó formában van. egy csapat mindig nyerni akar. így nagyobb az esély. ez egy igen egyszerű a képlet.

most már csak azt várom, ha mégis szarul jönne össze a szezonotok(amire azért megvan az esély, mert van egy gyengélkedő védelmetek és egy falatok), akkor mindenki Vick-et és Reid-et fogja hibáztatni...

lényeg a lényeg, hogy nem igen értem azokat, akik foggal-körömmel védik Kevin-t. miért bíztok benne jobban, mint májkölben? mintha ő semmit se tett volna le az asztalra mindeddig.

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
A lényeg, akárki is lesz a franchise következő, hosszú távon is eredményes irányítója, szeretném, hogy jobban hasonlítson Starr-ra, Marinóra, Montanára vagy Manningre, Brees-re, mint Tarkentonra, - elnézést, de - Randall Cunninghamre vagy Vickre.
Szabler
Akkor remélem, hogy Vick hasonló karriert fut be mint Cunningham, mert azért ő megmutatta Ryan távozása után, főleg a Vikes-ban, hogy tud ő passzolni is ha kell és nem csak az atletikus képességeire épít.
Szerintem nagyon sokat számít, hogy egy Qb milyen rendszerben, milyen edzők alatt dolgozik. Sem Moráék Atlantában sem Ryanék nálunk nem klasszikus Qb-ként számítottak rájuk, hanem a meglevő képességeikre (futások, improvizáció) ráerősítve építették fel a taktikát, nem is igen próbálták passzolóként fejleszteni őket. Majd meglátjuk, hogy Vickből nálunk többet lehet-e kihozni, de attól én se félek, hogy új Manning vagy Brees válik belőle 😊 , de elég lesz az is, ha kicsit pontosabban passzol.
Egyszer már mi is kifoghatnánk egy olyan típusú elit irányítót akiket említettél, mert ilyen játékos kb Van Brocklin, vagy Jurgensen ideje óta nem volt nálunk.

több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Amiért örülök a jelenlegi helyzetnek az az, hogy én annak idején nem láttam Vicket Atlantában, mert akkor még azt sem tudtam, hogy mi ez a sport, de most látom, hogy miért mondják sokan, hogy miatta szerették meg a Falcons-t. Öröm nézni minden pillanatot, amikor a pályán van, sokkal jobban élvezem, mint mondjuk a sebészi pontosságú Peyton Manning előadásait. Ennyi. Ezért örülök, hogy ő lett a kezdő és ha csak egy évig nézhetem, nekem már az is elég, mert bepótoltam valamit😊somebody08
Lehet így is/úgy is, ezért is/azért is szeretni a focit, lázba lehet jönni egy inkább rögtönzéseiben bízó irányító villogásaitól, de az ellenfél védelmét precíz masinériaként szétszedő játékmester passzaitól is.

Én inkább az utóbbira szavazok! Szerintem egy irányító - amennyire lehetséges - legyen ura a helyzetnek, lássa meg minden lehetőségét, passzoljon nagyszerűen (azaz "sebészi pontossággal") és keltsen aggodalmat, félelmet az ellenfélben valahányszor pályára lép. Persze ez egy ideálkép, erre csak nagyon kevesen képesek.

Vick nem, Kolb egyelőre - amennyire a nagyon csekély minta alapján megítélhető - szintén nem. Én azonban abban bíztam/bízom, hogy utóbbi képes lesz, ha lehetőséget kap!, megmutatni, hogy közelebb áll ehhez a képhez, mint Vick valaha is fog, sőt esetleg képes lehet akár még D-Mac-et is feledtetni.

A lényeg, akárki is lesz a franchise következő, hosszú távon is eredményes irányítója, szeretném, hogy jobban hasonlítson Starr-ra, Marinóra, Montanára vagy Manningre, Brees-re, mint Tarkentonra, - elnézést, de - Randall Cunninghamre vagy Vickre.

Az én értékítéletemben, bár tudom, hogy ósdi és elavult, a belbecs még mindig a külcsín fölött áll. Substance >>> Flash

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Hm ez érdekes. Sajnálom Kolbot, volt egy szar fél meccse, Vick jól játszott egy félidőt vesztes szituból GB ellen és a Detroir - ! - ellen.
Nem tudom ez nekem kevés lenne, én még adtam volna 1 esélyt Kolbnak.
több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Ezt már leírtam korábban, de lehet, hogy eredménykövetőben, úgyhogy leírom megint: Nem tartom szerencsésnek azt, ahogy ez a helyzet kialakult, de:

Kolb felment a pályára a Packers ellen és úgy nézett ki, mint egy teleszart búvárruha. Bizonyára ismeri a falat, vagy nem tudom, de látszott rajta, hogy fél, izgul, nem biztos magában.

Vick felment és még egy passzt nem adott és láttam minden katasztrofális meccsét az előszezonban, de a nonverbális kommunikációján (tartás, járás, sisak nélkül a szemén) azt láttam, hogy ez az ember megnyeri a meccset, vagy ha nem is, de legalább hisz benne.

Ez persze nem jelent semmit, mert például a két Manninget, Romot sőt mág Schaubot is olyannak látom, mint Kolbot, aztán mégis mekkora fasza játékosok. De mondjuk Brees-en, vagy az általam gyűlölt Brady-n és Rivers-en is azt látom, hogy villámlik a szemük, hogy ha felmennek, akkor ott az lesz amit ők akarnak és ez a csapatra is kihat. Pláne egy fiatal csapatra. Szerintem most a kölykök tűzbe mennének Vickért az öltözőben.

Ennek ellenére én nem foglalnék állást, mert mindkét oldalnak igaza van sok mindenben és szerintem majd csak az élet fogja eldönteni, hogy mi is volt a helyes lépés. Amiért örülök a jelenlegi helyzetnek az az, hogy én annak idején nem láttam Vicket Atlantában, mert akkor még azt sem tudtam, hogy mi ez a sport, de most látom, hogy miért mondják sokan, hogy miatta szerették meg a Falcons-t. Öröm nézni minden pillanatot, amikor a pályán van, sokkal jobban élvezem, mint mondjuk a sebészi pontosságú Peyton Manning előadásait. Ennyi. Ezért örülök, hogy ő lett a kezdő és ha csak egy évig nézhetem, nekem már az is elég, mert bepótoltam valamit😊
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
Én azt mondom ,hogy a lényeg az,hogy ha nyer a csapat és a QB-t Vicknek hívják az jó ha épp Kolbnak az is jó.

Ha meg egy nagy L van akkor is mindegy ki a QB...

elment 2 meccs és már azon megy a szájkarate ki a jó megoldás szezonokra....

picit nekem ez olyan vihar egy kád vízben

több mint 14 éve
Ösztönlány Philadelphia Eagles 7
Elolvastam Jason Whitlock írását a témával kapcsolatban és azt kell mondanom, hogy teljesen egyetértek vele. 😊
http://msn.foxsports.com/nfl/story/andy-reid-right-to-admits-he-was-wrong-about-michael-vick-092210
több mint 14 éve
Petya 181 — Eagles fan
You say what?! Nevezzük aminek akarjuk, kicsivel több meccset nyert a ligában, mint a most NFLben kezdő irányítók 80%a.Petya
Ez elég gyenge riposzt arra, hogy Vick milyen irányító is valójában. Ilyen alapon akkor Trent Dilfer jobb QB McNabb-nél, hisz van egy gyűrűje. Ugyan!

A passzainak döntő hányada tökéletesen esetleges? Melyikre gondolsz? 65%al passzolt. Ha esetlegességről beszélünk, Kolb két teljesen INT dobása (Amit Woodsonék elejtettek) melyik kategóriába sorolható?
Nem! Én arra a csodás 54 %-ra gondoltam, amit eddigi karrierje során felmutatott. Persze, ezt nagyvonalúan felejtsük el, hisz a napnál is világosabb, hogy 30 éves korára, három, sitten töltött év alatt megtanult irányítani...

Majd, ha a szezon végén is ilyen pofás adatai lesznek, én is beállok a Vick-et éltetők sorába. Két meccs után nem szívesen tenném.sarastro
Szerintem az, hogy egy k jó D mellett nulla játékka Trend Dilfer SBt nyert és hogy Michael Vick egy gyenge atlantával a 2000es évek 5. legjobb winning pctel rendelkező irányítója volt nem egy szinten említhető.

Najó, szerintem innentől döntsék el a vasárnapok.
több mint 14 éve
sarastro 21 — Eagles fan
You say what?! Nevezzük aminek akarjuk, kicsivel több meccset nyert a ligában, mint a most NFLben kezdő irányítók 80%a.Petya
Ez elég gyenge riposzt arra, hogy Vick milyen irányító is valójában. Ilyen alapon akkor Trent Dilfer jobb QB McNabb-nél, hisz van egy gyűrűje. Ugyan!

A passzainak döntő hányada tökéletesen esetleges? Melyikre gondolsz? 65%al passzolt. Ha esetlegességről beszélünk, Kolb két teljesen INT dobása (Amit Woodsonék elejtettek) melyik kategóriába sorolható?
Nem! Én arra a csodás 54 %-ra gondoltam, amit eddigi karrierje során felmutatott. Persze, ezt nagyvonalúan felejtsük el, hisz a napnál is világosabb, hogy 30 éves korára, három, sitten töltött év alatt megtanult irányítani...

Majd, ha a szezon végén is ilyen pofás adatai lesznek, én is beállok a Vick-et éltetők sorába. Két meccs után nem szívesen tenném.
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Azért nem kell sírnia senkinek. A végén lehet hogy e közül a 4 csapat közül kerül ki a Super Bowl nyertes. Két meccs után még nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni. Szerintem a Giants is meg a Cowboys is összekapja magát a Redskins 8-8 körül zár csakúgy mint az Eagles.Shawn84
Én ezzel a cserével a 8-8 nál már többet várok. :cool:
http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/09/22/report-browns-called-eagles-last-night-about-kolb/
a Browns vinné KolbotHöri
Hol kell aláírni? 😀 😛
Vickben az-az idegesítő, hogy néha olyan passzokat ad, amit talán 7-8 QB tud az NFL-ben, máskor meg olyan passzokat elront, hogy sokkot kapok. Ha ezeket le tudná redukálni, akkor jó kis QB lehetne. Bár ha eddig nem tudta, akkor nem hiszem, hogy most sikerülni fog neki.Bébé
Sztem a folyamatos játék a kulcsa az egésznek.Nem mindegy,hogy komplett drivokat vezet vki vagy csak felküldik pár playre.További javulást várok. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 655 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy kicsit vic(k)cesre véve a figurát Vicket valóban levadásszák és Kafka lesz az új T Brady 😀 mégha ez most nem is látszik de csak köze van valamennyire az átváltozásokhoz (mármint Kafkának 😊 ).

Egyébként inkább már nem is mondok semmit mert nem látunk bele a háttérbe és reméljük egy rendezett, reményteljes franchise-ból nem züllünk le egy egészen zűrzavaros időszakba.
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
Vick esetében a szupersztár jelző sosem a rendkívüli teljesítményének szólt...
Mint QB, soha nem bizonyított a ligában. Mint jó kezű futó, igen. Azért a kettő nem ugyanaz.
Faszán játszott az előző két meccsen, de azért azt lássuk már, hogy a passzainak döntő hányada tökéletesen esetleges.sarastro
You say what?! Nevezzük aminek akarjuk, kicsivel több meccset nyert a ligában, mint a most NFLben kezdő irányítók 80%a. A passzainak döntő hányada tökéletesen esetleges? Melyikre gondolsz? 65%al passzolt. Ha esetlegességről beszélünk, Kolb két teljesen INT dobása (Amit Woodsonék elejtettek) melyik kategóriába sorolható?Petya
Vickben az-az idegesítő, hogy néha olyan passzokat ad, amit talán 7-8 QB tud az NFL-ben, máskor meg olyan passzokat elront, hogy sokkot kapok. Ha ezeket le tudná redukálni, akkor jó kis QB lehetne. Bár ha eddig nem tudta, akkor nem hiszem, hogy most sikerülni fog neki.Bébé
Hot and cold player, egyébként McNabb is ilyen. Hányszor láttuk tőle is, hogy csinált 10/10-es sorozatokat, aztán köv meccsen meg 2/10-zel kezdett és dobálta a labdákat az üres wr-ek lába alá. Az tény, hogy a soft touch passzokat nem érzi, de ezeket McNabb sem igen érezte.

több mint 14 éve
greenboy Philadelphia Eagles 267
Amennyiben túladunk rajta, Kafka lesz a csere, majd a kezdő miután Vicket levadásszák (vagy hozunk addig valakit?), a Lionsnak is párszor sikerült, hát még egy acélosabb védelem, tuti széttörik! Szerintem nem ő a megoldás, Szabler leírta miért, egyet értek vele, nem tetszett, hogy ide jött, kiegészítő fegyvernek nem mondom nem rossz, de hogy ő legyen a kezdő (?), perpillanat úgy tűnik Kolbot rosszul ítéltem meg, lehet, hogy őt is, ám ha meggyőz, és jó lesz, akkor kalapom le emelem 😊 . Kolbot sajnálom azt gondoltam több potencia van benne, ha már annyira mondogatták, hogy milyen vezérnek termett, és a csapat is elfogadta, szóval én meg el is hittem, azt azonban magam sem tartom helyesnek, hogy csak ennyi játék lehetőséget kapott, öt-hat meccset mindenképp kaphatott volna…
több mint 14 éve
Na ne vicceljünk emberek. Totálisan le vagyok taglózva a negatív kritikák láttán.

Második kérdés: Jelen / Jövő aka. Vick / Kolb?

Ezt szintén másképp látom, mint Ti. Nem volt a szezon előtt semmilyen különösebb problémám Kevinnel, de nehogy már összehasonlítsátok egy Micheal Vickkel... Egy kis emlékeztető: Az ereje teljében lévő Vick az NFL legjobban fizetett SZUPERSZTÁRJA volt és egy szerintem totál idióta edzői gárda (Jim More Jr.) és közepes csapattársak mellett azért az 5. legeredményesebb QBja volt a 2000es éveknek. Tavaly láttuk, hogy nem közelíti meg fizikális képességekben a régi Mikeot, de emberek... Visszatért. Magam sem tudom hogy, de visszanyerte korábbi formáját + szerintem egy jóval inkább neki fekvő csapatban kap most helyet.
Innentől számomra nem kérdés: Vick már bizonyított az NFLben, Kolb nem. Vick 30 éves, Kolb 27. Számomra ez a 3 év különbség nem ad okot arra, hogy Kolbra bízzuk a szezont. KK ragikusan teljesített az első meccsünkön, ahogy szerintem a Preseasonban is. Ilyen fal mögött láttuk, hogy nem tud magabiztos maradni egy jó pass rushal szemben (GB), míg Vick meccset csinált a semmiből. Hallgathatjuk a millió elemzést (igen Kolbé a jövő, köré kell építeni a csapatot, stb), de ha valaki leül a képernyő elé és megnézi mit tud Vick/Kolb, így dönt.. nem kérdés.

Petya
Mint QB, soha nem bizonyított a ligában. Mint jó kezű futó, igen. Azért a kettő nem ugyanaz.
Faszán játszott az előző két meccsen, de azért azt lássuk már, hogy a passzainak döntő hányada tökéletesen esetleges.sarastro
Mit értesz esetleges alatt? Ha azt, hogy a nyomás alól kimenekülve megtalált egy üres WR-t, akkor erre azt mondom, hogy McNabb is éveken keresztül ezt csinálta. Ha azt, hogy esetleges, hogy célba talál-e (ergo pontatlan), akkor mit mondjunk Kolb teljesítményére, ő sajna az 1-1-en lévő WR-t is ritkán találta meg, inkább erőltette double meg triple coverige-be Jacksonnak. Tudom, csak 2 negyedet játszott, ezért írtam korábban, hogy én még egy utolsó meccset mindenképp adtam volna neki.

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
Na ne vicceljünk emberek. Totálisan le vagyok taglózva a negatív kritikák láttán.

Ezt szintén másképp látom, mint Ti. Nem volt a szezon előtt semmilyen különösebb problémám Kevinnel, de nehogy már összehasonlítsátok egy Micheal Vickkel... Egy kis emlékeztető: Az ereje teljében lévő Vick az NFL legjobban fizetett SZUPERSZTÁRJA volt és egy szerintem totál idióta edzői gárda (Jim More Jr.) és közepes csapattársak mellett azért az 5. legeredményesebb QBja volt a 2000es éveknek. Tavaly láttuk, hogy nem közelíti meg fizikális képességekben a régi Mikeot, de emberek... Visszatért. Magam sem tudom hogy, de visszanyerte korábbi formáját + szerintem egy jóval inkább neki fekvő csapatban kap most helyet.
Innentől számomra nem kérdés: Vick már bizonyított az NFLben, Kolb nem. Vick 30 éves, Kolb 27. Számomra ez a 3 év különbség nem ad okot arra, hogy Kolbra bízzuk a szezont. KK ragikusan teljesített az első meccsünkön, ahogy szerintem a Preseasonban is. Ilyen fal mögött láttuk, hogy nem tud magabiztos maradni egy jó pass rushal szemben (GB), míg Vick meccset csinált a semmiből. Hallgathatjuk a millió elemzést (igen Kolbé a jövő, köré kell építeni a csapatot, stb), de ha valaki leül a képernyő elé és megnézi mit tud Vick/Kolb, így dönt.. nem kérdés.

Petya
You say what?! Nevezzük aminek akarjuk, kicsivel több meccset nyert a ligában, mint a most NFLben kezdő irányítók 80%a. A passzainak döntő hányada tökéletesen esetleges? Melyikre gondolsz? 65%al passzolt. Ha esetlegességről beszélünk, Kolb két teljesen INT dobása (Amit Woodsonék elejtettek) melyik kategóriába sorolható?Petya
Vickben az-az idegesítő, hogy néha olyan passzokat ad, amit talán 7-8 QB tud az NFL-ben, máskor meg olyan passzokat elront, hogy sokkot kapok. Ha ezeket le tudná redukálni, akkor jó kis QB lehetne. Bár ha eddig nem tudta, akkor nem hiszem, hogy most sikerülni fog neki.
több mint 14 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan

Petya
Ezzel egyetértek de azért "elég jó" elkapóink vannak ahhoz, hogy ezeket is elkapják. Most majd meglátjuk mire képes egyértelműen kezdőként (nem csak backupként aki kapott 1 meccset a kezdő sérülése miatt), erősen bízom abban, hogy jobb lesz mint Kolb az első meccsen (annál rosszabb nehezen lehetne szerintem).

több mint 14 éve
Petya 181 — Eagles fan

Petya
You say what?! Nevezzük aminek akarjuk, kicsivel több meccset nyert a ligában, mint a most NFLben kezdő irányítók 80%a. A passzainak döntő hányada tökéletesen esetleges? Melyikre gondolsz? 65%al passzolt. Ha esetlegességről beszélünk, Kolb két teljesen INT dobása (Amit Woodsonék elejtettek) melyik kategóriába sorolható?
több mint 14 éve
sarastro 21 — Eagles fan

Petya
Faszán játszott az előző két meccsen, de azért azt lássuk már, hogy a passzainak döntő hányada tökéletesen esetleges.
több mint 14 éve
sarastro 21 — Eagles fan
Nem értem mi bajotok Vickkel... Az, hogy 30?? Még van 11 éve... XD Hány évre előre akartok csapatot építeni!?D11
szerintem itt senkinek sem Vick korával van baja. 😊

az én három fenntartásom:

- scrambler. tudom, hogy a többség ezért kedveli őt, de ez nem akkora erény, hogy minduntalan hanyatt kellene esni tőle! főleg akkor nem, ha már akkor elkezd szaladni, amikor a first readdel nem talál megjátszható elkapót. ez a fegyver különben sem működik mindig.

persze lehet, hogy egy ramaty támadófal mellett éppen olyan játékosra van szükség, aki képes meghosszabbítani a play-t, de egy scrambling QB - feltéve, ha nem képes sokkal többre! - felvillanásokat produkálhat, konzisztens sikereket viszont aligha.

- accuracy issues. eddigi 54 %-os pontossági karriermutatója azt hiszem eléggé beszédes. igaz ebben a kategóriában előrelépést mutat, hiszen az idén már majdnem 64-os pontossággal passzolt. az ún soft touch viszont soha nem lesz az erőssége, sőt nem is ismeri. küzdjenek csak az elkapók a labdáiért. 😊

- hogyan teljesít clutch helyzetekben? sok tényező összjátékából adódik ez: játékintelligencia, lélekjelenlét, vezéri erények. ebben a műfajban Vick eddig nem nagyon tündökölt. a Packers elleni szitura - amikor megfuthatta volna az egyenlítő TD-t - nyilván mindenki emlékszik még.

Mindezekkel együtt, jelen felállás mellett, talán Vick még mindig a legjobb rövidtávú opció. Sajna ez már nem a 70-es évek, amikor Chuck Nollnak a Steelers-nél még volt vagy 4 éve, hogy felépítsen egy domináns dinasztiát.Szabler
Tökéletesen egyetértek!
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
De amúgy a legdurvább az egészben az, hogy most Kolbot padra ültettétek egy olyan meccs után, amit a jelenlegi power rankingok vezetőjével, a Green Bay Packersszel játszottatok. Az már csak hab a tortán, hogy Kolb alig volt fent, mert Vicket muszáj volt beküldeni playekre, hogy jól szétbassza Kolb ritmusát. Így tényleg kurva felesleges, hogy itt van. Értem én, hogy Vick milyen jóarc, meggyónta minden bűnét, ő az új szűzmáriakrisztusatyaúristen, Reid meg megakarja mutatni, hogy milyen okos volt, hogy idehozta. Szerintem most tette tönkre Kolb karrierjét.tenorx
Nem tanácsos alapvetően power ranking alapján megitélni egy csapat erejét. Vick azért játszik Kolb helyett mert előbbi agyrázkódást kapott. Amúgy meg Vick jobb formát mutat. Amúgy meg hatalmas hiba ezeket a tényeket összekeverni Vick és Reid személyiségével. :/gyeek
így igaz... amúgy szerintem itt nem arról van szó hogy Vick olyan kurwa jó lenne (amúgy az 😊), hanem hogy Kolb képtelen kezdő QB-vá válni... és ha van egy Vick aki elég jó formában van, akkor miért erőltetnénk Kolbot?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/09/22/report-browns-called-eagles-last-night-about-kolb/
Heckert volt még a GM, amikor húztuk szóval Ő biztosan hisz benne.
Remélem, akkor ki tudunk húzni belőlük egy jó picket. (3. kör)Bébé
Szegény Kolb szerintem csöbörből vödörbe kerülne, ha a Brownsnál kötne ki. Meg hát Reid azt mondta: He's the qb of the future, mondjuk azt nem mondta melyik csapat jövőjéről beszél 😊

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Remélem, akkor ki tudunk húzni belőlük egy jó picket. (3. kör)Bébé
Az nem lenne érte rossz. De azt hiszem Clevelandben sem számítanának rá hosszú távon kezdőként. McCoy lesz ott a befutó legkésőbb 2 év múlva.
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
Remélem, akkor ki tudunk húzni belőlük egy jó picket. (3. kör)
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Stromfeld Aurél fan
De amúgy a legdurvább az egészben az, hogy most Kolbot padra ültettétek egy olyan meccs után, amit a jelenlegi power rankingok vezetőjével, a Green Bay Packersszel játszottatok. Az már csak hab a tortán, hogy Kolb alig volt fent, mert Vicket muszáj volt beküldeni playekre, hogy jól szétbassza Kolb ritmusát. Így tényleg kurva felesleges, hogy itt van. Értem én, hogy Vick milyen jóarc, meggyónta minden bűnét, ő az új szűzmáriakrisztusatyaúristen, Reid meg megakarja mutatni, hogy milyen okos volt, hogy idehozta. Szerintem most tette tönkre Kolb karrierjét.tenorx
Nem tanácsos alapvetően power ranking alapján megitélni egy csapat erejét. Vick azért játszik Kolb helyett mert előbbi agyrázkódást kapott. Amúgy meg Vick jobb formát mutat. Amúgy meg hatalmas hiba ezeket a tényeket összekeverni Vick és Reid személyiségével. :/

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass