Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Lehet Cameron Diaz küldte el a Phillyből is McNabbet. 😊Én mondjuk nem értem a rinyát, Kolb fos és akkor az a baj, most meg Vick robbant a semmiből és nagyon jól játszik, erre meg ez a baj. Amikor McNabb dobált az volt a baj, most hogy az Eagles elküldte, már az a baj.
Van egyáltalán valami, ami jó is? 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szabler, illetve Gonzalez szavaival egyet tudok érteni, de szerintem most Reid az első ember azok közül, aki nem tud őszintén a saját szemébe nézni. Én attól az embertől, aki képes 4&1 középső futást hívni meg kitartani a leg működésképtelenebb playeink mellett, az tuti nem csinál ilyet. Ez szerintem Jeff Lurie és a vezetés áll a háttérben. Reid akkor se csinálna segget a szájából, ha Kolb 600 INT-el és 0 TD-vel állna, mint ahogy szerintem McNabb-et sem ő küldte el. Ha láttátok az Any given sunday-t, akkor abban tökéletesen látható, hogy a tulaj mikre képes, szerintem most is ez áll fenn. Én sajnos olyan ember vagyok, akinek jobb ma egy veréb, ezért örülök a döntésnek, de aláírom, hogy emberileg nem ez volt a legszerencsésebb dolog, amit tenni lehetett. Remélem az élet azért majd igazolja Reidet mert attól félek, hogy ha Vick mondjuk befuccsol, Kolb meg megsértődött, akkor Andy fejét követelik majd, és ő lesz az áldozat is, pedig talán nem is az ő felelőssége az, ami történt.somebody08Na erre gondoltam ami Reid döntéseit illetti. 😀 Mondjuk akko rnem voltam valami vidám hangulatban!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én abszolut nem értettem McNabb elengedését, bár páran Kolb nak esélyt adtak volna. Na most az van hogy McNabb nincs (szerintem jobb irányito még mindig mint egy Vick), Kolb meg szintén nincs. Nem értem, mint ahogy sokszor Reid döntéseit mérközések közben az elmult évek folyamán. Elengedtek egy nagyon jo irányitot, mert fiatal csapatot épitenek, erre betesznek egy hasonlo koru irányitot kezdönek aki gyengébb mint akit elengedtek. Valaki lát benne logikát? Mert én nem! Lehet hogy Vick jobb mint Kolb (bár hogyan lehet ezt megállapitani?) vagy jobb eredményre képes, de ez a jövöre nézve nem biztato, és semmivel nem jutott elörébb a csapat , ráadásul nem tudom miért de nem vagyok optimista az idei évre!
több mint 14 éve
Szabler, illetve Gonzalez szavaival egyet tudok érteni, de szerintem most Reid az első ember azok közül, aki nem tud őszintén a saját szemébe nézni. Én attól az embertől, aki képes 4&1 középső futást hívni meg kitartani a leg működésképtelenebb playeink mellett, az tuti nem csinál ilyet. Ez szerintem Jeff Lurie és a vezetés áll a háttérben. Reid akkor se csinálna segget a szájából, ha Kolb 600 INT-el és 0 TD-vel állna, mint ahogy szerintem McNabb-et sem ő küldte el. Ha láttátok az Any given sunday-t, akkor abban tökéletesen látható, hogy a tulaj mikre képes, szerintem most is ez áll fenn. Én sajnos olyan ember vagyok, akinek jobb ma egy veréb, ezért örülök a döntésnek, de aláírom, hogy emberileg nem ez volt a legszerencsésebb dolog, amit tenni lehetett. Remélem az élet azért majd igazolja Reidet mert attól félek, hogy ha Vick mondjuk befuccsol, Kolb meg megsértődött, akkor Andy fejét követelik majd, és ő lesz az áldozat is, pedig talán nem is az ő felelőssége az, ami történt.
több mint 14 éve
Mardel
259
Vick még mindig simán befürödhet emiatt meg van az esély, hogy Kolb kezdjen még az idén. a tavalyi KC elleni meccstől eltekintve nem mutatott túl sokat ez az ember. jelen esetben nagyon úgy néz ki, hogy nála jobb alternatíva Mike. mivel szerintetek öreg(?) emiatt simán hozhattok jövőre, vagy utána egy újonc irányítót, ha Kolb mégis bejönne, akkor ő is padozik néhány évet. Reid tényleg szarul kezelte ezt az ügyet, de én inkább örülnék a helyetekben, hogy van két jó(?) irányítótok.Ne értsd félre, ez nem Vick elleni támadás, sőt, én nagyon bírom az embert, és nagyon veszélyes fegyvernek tartom a mostani formájában.
jelenleg a védelmetek nem elég jó, hogy Kolbbal nyerjetek. Vick-el elég lehet. komolyan nem értek itt néhány embert. ti szívesebben néztek egy szar szenvedős szezont, ha mondjuk Kolbbal kikaptok úgy, mikor egy Vick ül a padon és lehet, hogy vele meglenne az esély? ha Kevin tényleg annyira jó lenne, akkor már megmutatta volna(és nem kellett 60+yardos TD-t löknie az első passzából).
az pedig, hogy még mindig téma a kutyás dolog eléggé gáz.Zsoca
Ez a döntés viszont rövid távon jó. Erről szól az egész. Mert Reid-éket ismerve, jövőre Kolbot kezdetni fogják, ha most Vick szezon lesz, és megjegyezném ennyit meg is érdemelne az ember. Csak hát megint ott tartunk hogy egy év akkor pluszba jött az építkezéshez, úgy hogy tegyük hozzá idén sem vagyun nagy favoritok, hiába Vick jó forma, egyszerűen a csapat még nem érett rá. Innentől kezdve meg nekem tök8, hogy 8-8 vagy 6-10.
JASON KELCE for one more year!!!
több mint 14 éve
ti szívesebben néztek egy szar szenvedős szezont, ha mondjuk Kolbbal kikaptok úgy, mikor egy Vick ül a padon és lehet, hogy vele meglenne az esély?Igen, mert ne legyen az mint a Cards-nal, hogy Leinart-Warner-Leinart cut és hopp nincsen QB-nk.
az pedig, hogy még mindig téma a kutyás dolog eléggé gáz.Zsoca
Adunk Kolb-nak egy szezont és ha kurva szar akkor cut és továbblépünk. Keresünk másik QB-t.
De ha meg látnak benne vmit, akkor adjuk meg neki az esélyt a bizonyításra.
Arra leszek kíváncsi, hogy meddig áll ki Reid Vick mellett. Mert az nem megoldást, hogy szar meccs és akkor jöjjön Kolb majd megint Vick.
kutyás témával egyetértek
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy-két edzői sztenderd szöveget nem szabad elfelejteni:"We always play with those guys, who give us the best chance to win"- Vick bizonyított, Kolb nem annyira, amíg esélyes a PO és megy Vicknek, addig Ő fog játszani....
"NFL is about here and now..."- no comment
Mellesleg a Phily O-fala engedte a ligában a legtöbb sacket...
Lenne értelme Kolbot szétveretni?
Nem egy mobilis irányító jobb egy inkonzisztens O-fal mögé?
McCoy valóban jó lehet, de ha Kolb marad akkor ki fogja levenni a terhet a válláról? Bell? ne vicceljünk.... Ha pedig Vick marad akkor 2 jó futó lehet a pályán....
SZVSZ nem érdemes egy ilyen edzői döntésen kiakadni, mivel a sem az edzés munkára, sem a hozzáállásokra nincs rálátásunk....
több mint 14 éve
Én is a cooltiszo, Mardel duóvall értek egyet.Eltradeljük Donovan-t, mert 2-3 év múlva már nagy eséllyel jobbak leszünk Kolb-bal. Ennél a lépésnél láttam az építkezést, de a Vick-Kolb csere lényegében egy lépés hátra. Ez a szezon arra tökéletes lenne, hogy Kolb milyen irányító. És ha szar, akkor QB-draft és kész. Nincsen semmi baj. De így megint csak nem derül ki, hogy milyen irányító. Valamint ha Vick kapott még1 esélyt, akkor nehogy már egy 3-ad éves QB-nak csak egy félidőt adjunk bizonyítani.
Mert ha Reid idén akar(t) SB-t nyerni, akkor nem kellett volna eltradelni McNabb-et.
Míg a McNabb trade-nek láttam értelmét (és jó döntésnek is tartottam) itt ezt nem látom.
Reid az én szememben nem csökkent. És nem azért mert eddig is egy fasznak tartottam. 😀
Milan-fan vagyok szal ott már hozzászoktam a bs beszédhez.
Az újságíróknak nem kell/szabad elmondani a teljes igazat, mert abból semmi jó nem lesz.
Reid sztem jól csinálta/ja ezt. A háttérben Ő megbeszélte ezt a döntést Kolb-bal, ahogy még annó a trade-et is McNabb-el.
Majd azt kell mérlegelni, hogy milyen lesz az idei és a jövő évi QB felhozatal és így készülni a draftra.
több mint 14 éve
Vick még mindig simán befürödhet emiatt meg van az esély, hogy Kolb kezdjen még az idén. a tavalyi KC elleni meccstől eltekintve nem mutatott túl sokat ez az ember. jelen esetben nagyon úgy néz ki, hogy nála jobb alternatíva Mike. mivel szerintetek öreg(?) emiatt simán hozhattok jövőre, vagy utána egy újonc irányítót, ha Kolb mégis bejönne, akkor ő is padozik néhány évet. Reid tényleg szarul kezelte ezt az ügyet, de én inkább örülnék a helyetekben, hogy van két jó(?) irányítótok.Nevetségesnek tartom a döntést. Ezzel a döntéssel valószínűleg 2 éven belül 1. körben kell draftolni QB-t. Donovan jobb passzoló volt mint Vick, innentől kezdve beszoptuk az egészet. Kolbra nem tudom mikor akarnak számítani, valószínűleg soha, pedig 1 rossz GB elleni félidő után ez butaság. Vick nem a jövő, ez a csapat pedig nagyon fiatal, egy fiatal QB kellene mellé vagy Donovan, Vick értelmetlen 1-2 éves távlatban. Innentől drukkolok, hogy jövőre draftoljunk 1. körben QB-t.cooltiszo+1
Ezzel a döntéssel, csupán tologatjuk magunk előtt a langyos fost. Ha idén kiderülne hogy Kolb alkalmatlan, akkor jövőre lehetne hozni valami korai körös QB-t, Vick mögött lenne egy éve szokni a légkört. Ehelyett, ha most ez egész évre szóló döntés, nézhetjük Vicket, amint egy közepes szezont lehozunk, jövőre Kolb lehet befürdik, aztán valamikor hozunk egy tehetséges irányítót.
Legyen már tökös a vezetés, és vállaljon be egy szarabb szezont ha kell, de legyünk előrébb. Tényleg kár lenne ezt a fiatal csapatot eltöketlenkedni.Mardel
jelenleg a védelmetek nem elég jó, hogy Kolbbal nyerjetek. Vick-el elég lehet.
komolyan nem értek itt néhány embert. ti szívesebben néztek egy szar szenvedős szezont, ha mondjuk Kolbbal kikaptok úgy, mikor egy Vick ül a padon és lehet, hogy vele meglenne az esély? ha Kevin tényleg annyira jó lenne, akkor már megmutatta volna(és nem kellett 60+yardos TD-t löknie az első passzából).
én örülnék, ha egy ilyen virtuóz lenne a csapatom kezdő QB-ja, ahogy tettem is régen.
az pedig, hogy még mindig téma a kutyás dolog eléggé gáz.
több mint 14 éve
Mardel
259
Nevetségesnek tartom a döntést. Ezzel a döntéssel valószínűleg 2 éven belül 1. körben kell draftolni QB-t. Donovan jobb passzoló volt mint Vick, innentől kezdve beszoptuk az egészet. Kolbra nem tudom mikor akarnak számítani, valószínűleg soha, pedig 1 rossz GB elleni félidő után ez butaság. Vick nem a jövő, ez a csapat pedig nagyon fiatal, egy fiatal QB kellene mellé vagy Donovan, Vick értelmetlen 1-2 éves távlatban. Innentől drukkolok, hogy jövőre draftoljunk 1. körben QB-t.cooltiszo+1
Ezzel a döntéssel, csupán tologatjuk magunk előtt a langyos fost. Ha idén kiderülne hogy Kolb alkalmatlan, akkor jövőre lehetne hozni valami korai körös QB-t, Vick mögött lenne egy éve szokni a légkört. Ehelyett, ha most ez egész évre szóló döntés, nézhetjük Vicket, amint egy közepes szezont lehozunk, jövőre Kolb lehet befürdik, aztán valamikor hozunk egy tehetséges irányítót.
Legyen már tökös a vezetés, és vállaljon be egy szarabb szezont ha kell, de legyünk előrébb. Tényleg kár lenne ezt a fiatal csapatot eltöketlenkedni.
JASON KELCE for one more year!!!
több mint 14 éve
Hát irányítóként úgy soha nem lesz kész valaki az NFL-re, hogy a padot koptatja. Kolbnak McNabb mögött ez jutott. 3 évnyi elméleti felkészítés, practice squaddal való gyakorlatozás valószínűleg kevesebbet ér, mint 3 éles meccs tapasztalata.Nevetségesnek tartom a döntést. Ezzel a döntéssel valószínűleg 2 éven belül 1. körben kell draftolni QB-t. Donovan jobb passzoló volt mint Vick, innentől kezdve beszoptuk az egészet. Kolbra nem tudom mikor akarnak számítani, valószínűleg soha, pedig 1 rossz GB elleni félidő után ez butaság. Vick nem a jövő, ....cooltiszoKolbra szerintem már nem számítanak.Ha vkit 3 év felkészítés után le kell ültetni az nem tudom mikor lesz kész az NFL-re.Vick(30) nem feltétlenül a jövő,de jelen pillanatban a lehető legjobb megoldás nekünk ehhez a fiatal,robbanékony O#-hez.(azért a folyamatos játék láthatóan jót tett Vicknek)
Greengo
Én/mi nem tudjuk, nem tudhatjuk pontosan, hogy Reid mit lát/vagy nem lát Kolbban. Mindenesetre igen sajnálatos, hogy ennyire nincs bizalma abban a fiatal irányítóban, aki mellett a szólamok szintjén már többször ékesen kiállt, de amikor igazán kellett volna, akkor nem. Reid emberileg nagyot csökkent a szememben. Gonzalez a philly.comon nagyon jól megragadta a lényeget:
"It generally takes presidential hubris to manipulate the truth so well and boldly. Reid told us McNabb would be his quarterback in 2010. Then he shipped Five to D.C. He told us Kolb was his quarterback, then he sent Vick out to keep Kolb company in the huddle for the first play (!!!) of the season. He told us again (and again and again and again) that Kolb was still his quarterback after he suffered a concussion. Reid was even condescending about it when reporters tried to pour concrete around his position so he couldn't once more wiggle free of his words.
"Well, let me say it again," Reid reiterated. "I know I'm using poor English. Kevin Kolb is the No. 1 quarterback," said Reid.
Is he now?
How Kolb or the other Eagles or anyone else can take Reid at his word is the operative and unanswered question. If you worked for a man who routinely looks people in the eye and tells them something, only to look them in the eye shortly thereafter and tell them something entirely different, would you feel secure about your gig?"
Undorító! Még akkor is, ha esetleg az idő Reidet fogja igazolni.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Hát nem tudom van e ilyen első körös irányító, úgy tűnik Stafford(ha többet nem lesz sérült) és Bradford nem lesz bust de elég lutri. Sztem ez az egész irányító kérdés az. Vmelyik topicban beszélgettek arról, hogy az 5. körben Brady helyett kit húztak és azok már sehol sincsenek bezzeg Brady. Nyilván respesct Brady-nek és én amúgy csípem őt, de máshol nem biztos, hogy ilyen irányító vált volna belőle. Jókor jó helyen szerencsés csillagzatok együtt állása (a munkán túl). Amint lasan látszik az is hogyha a kezdetektől Sing keze alatt van Smith akkor talán már nem itt tartana, ha nem előrébb. Ezért nehéz ez mert minden a bizalmon múlik. Amondó vagyok én megpróbálnám VY-t megszerezni a Tenessetől (lehet nagy hülyeség) ha ott ennyire nem bíznak benne szerintem neki tényleg csak a megfelelő környezet hiányzik és nagy irányító válhatna belőle. Bár nyilván nem egészen egy kaliber a két ember de látjuk a Bears is milyen jól járt Cutlerrel hátha nekünk is összejönne ez a project (nem lehetne ezt az ötletet kint is felvetnie vkinek 😊 )Meglátjuk remélem nem vet minket évekre vissza ez a dolog.Fly Eagles
u.i: Reid-k valóban adtak témát most már a győzelmekkel is adhatnának majd 😛
több mint 14 éve
Nevetségesnek tartom a döntést. Ezzel a döntéssel valószínűleg 2 éven belül 1. körben kell draftolni QB-t. Donovan jobb passzoló volt mint Vick, innentől kezdve beszoptuk az egészet. Kolbra nem tudom mikor akarnak számítani, valószínűleg soha, pedig 1 rossz GB elleni félidő után ez butaság. Vick nem a jövő, ....cooltiszoKolbra szerintem már nem számítanak.Ha vkit 3 év felkészítés után le kell ültetni az nem tudom mikor lesz kész az NFL-re.Vick(30) nem feltétlenül a jövő,de jelen pillanatban a lehető legjobb megoldás nekünk ehhez a fiatal,robbanékony O#-hez.(azért a folyamatos játék láthatóan jót tett Vicknek)
...ez a csapat pedig nagyon fiatal, egy fiatal QB kellene mellé vagy Donovan, Vick értelmetlen 1-2 éves távlatban.cooltiszoEz a csapat nagyon fiatal,de GYŐZELEMRE éhes és ehhez olyan irányítóra van szükség aki hozni tudja ezeket a győzelmeket.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nevetségesnek tartom a döntést. Ezzel a döntéssel valószínűleg 2 éven belül 1. körben kell draftolni QB-t. Donovan jobb passzoló volt mint Vick, innentől kezdve beszoptuk az egészet. Kolbra nem tudom mikor akarnak számítani, valószínűleg soha, pedig 1 rossz GB elleni félidő után ez butaság. Vick nem a jövő, ez a csapat pedig nagyon fiatal, egy fiatal QB kellene mellé vagy Donovan, Vick értelmetlen 1-2 éves távlatban. Innentől drukkolok, hogy jövőre draftoljunk 1. körben QB-t.
több mint 14 éve
OFFStanzi nem lesz sas.a média jól jár ezzel a McNabb vs 😛 😛 Vick párharccal, erre ki tudják hegyezni a show-t.Jövőre pedig a training campben Vick-Kolb-Kafka-Stanzi 4-es csata a kezdőért, de egyik sem nyeri meg, hanem visszatradeljük McNabbet. És mindezt végigkísérhetjük a Hard Knocks-ban. 😀BleedingGreen
aztán a visszavágón már lehet McNabb vs Kolb, és akár 2 bőrt is le lehet húzni a párharcról.
(az igazán csodálatos a playoffbeli McNabb vs Kafka ügy lenne 😀 )Höri
akkor már inkább maradjon el a szezon. 😛Höri
Persze hogy nem lesz sas, mert kevesebb mint 2 hét múlva elvesszük a kedvét attól, hogy folytassa a karrierjét 😛 (sajnos nem ez a realitás, de elégtételt kéne venni az elmúlt 2 év sérelmeiért..)
ON
több mint 14 éve
Stanzi nem lesz sas.a média jól jár ezzel a McNabb vs Vick párharccal, erre ki tudják hegyezni a show-t.Jövőre pedig a training campben Vick-Kolb-Kafka-Stanzi 4-es csata a kezdőért, de egyik sem nyeri meg, hanem visszatradeljük McNabbet. És mindezt végigkísérhetjük a Hard Knocks-ban. 😀BleedingGreen
aztán a visszavágón már lehet McNabb vs Kolb, és akár 2 bőrt is le lehet húzni a párharcról.
akkor már inkább maradjon el a szezon. 😛
több mint 14 éve
a média jól jár ezzel a McNabb vs Vick párharccal, erre ki tudják hegyezni a show-t.Jövőre pedig a training campben Vick-Kolb-Kafka-Stanzi 4-es csata a kezdőért, de egyik sem nyeri meg, hanem visszatradeljük McNabbet. És mindezt végigkísérhetjük a Hard Knocks-ban. 😀
több mint 14 éve
Nekem a kedvenc részem az volt, amikor megmagyarázta, hogy ez igenis jó Kolb karrierjére nézve. 😀 Még Favre-nál elhittem, mert lehetett mit tanulni az öregtől, de Vick mellett? Jó lett volna kicsit jobb génekkel születni?EscaladeHa a pályán is így tudná álcázni, hogy milyen playeket fog hívni akkor már 3 SB-nál tartanánk.
Ez már tényleg csúcs: közvetítésben mondta Spadaro, hogy a sokkoló hírekre tekintettel, ha még ma rendelsz valamit az EaglesShopból (Vick jersey ugye..) akkor ingyenes a kiszállítás. Látjátok így működik egy profi franchise. 😀
több mint 14 éve
a média jól jár ezzel a McNabb vs Vick párharccal, erre ki tudják hegyezni a show-t.aztán a visszavágón már lehet McNabb vs Kolb, és akár 2 bőrt is le lehet húzni a párharcról.
(az igazán csodálatos a playoffbeli McNabb vs Kafka ügy lenne 😀 )
több mint 14 éve
Nekem a kedvenc részem az volt, amikor megmagyarázta, hogy ez igenis jó Kolb karrierjére nézve. 😀 Még Favre-nál elhittem, mert lehetett mit tanulni az öregtől, de Vick mellett? Jó lett volna kicsit jobb génekkel születni?
több mint 14 éve
De a legjobb, ezen tényleg szakadok: Reid most hasonlította a Qb-helyzetünket a Cardséhoz mikor Warner volt a kezdő és Leinart a backup...szép jövőkép Kolb számára :oEz már csak a szokásos terelő szöveg,hogy nehogy azt kelljen már mondania,hogy ezt QRVÁRA benéztük. 😀GreengoSzokásos Reid féle bullshit:😂 Kolb hány évesen fog beérni? mert az idő szépen lassan múlik, viszont képtelen előrébb lépni onnan ahol van...eaglesmcnabb
-Megtudhattuk, hogy jelenleg Vick jobb Qb mint Kolb, ezért Vick lesz a kezdő.
-De: Kolbé a jövő, még be kell érnie és ehhez idő kell. Szó szerint ezt mondta: "Kevin Kolb is a championship caliber Qb" értsd:Kolb alkalmas arra, hogy SB-t nyerjünk vele. Na ebből egy szót sem hiszek el: mégis hogy fog beérni, ha nem játszik? Majd a kispadon?
-Kolb Reid kedvenc Qb-ja 😂 😂 .BleedingGreen
több mint 14 éve
Ha SB-t nyerünk idén az Eagles játékosok szerintem Clay Matthewsnak adják az ED Courage Awardot 😀 😀 😀Épp akartam írni, hogy emlékeim szerint egész szép kis (egy éves) szerződést kapott azért a fél meccsért 😊
Kolbnak azért nincs rossz dolga, szarrá keresi magát a semmivel. Annyiért én is padoznék ott.somebody08
A fantasy durva volt, még tegnap is azon izgultam (kis túlzással) pedig már mindkettőnknek játszott az összes embere 😊 Azt azért tegyük hozzá hogy a sok padon hagyott pontból 40+ Best nevéhez fűződik - szép is lett volna, ha behozom a kedvenc csapatom ellen 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Kolbnak azért nincs rossz dolga, szarrá keresi magát a semmivel. Annyiért én is padoznék ott.somebody08Kolb a mi Alex Moran-ünk: "Backup Qb is the best position in sports. I get drunk all the time, I dont have to show up class, and its just like being a real Qb, but without all the pain." 😂 😂
több mint 14 éve
De, őt is emlegetem, és Császár Elődöt is, akiről mostanában képesek megfeledkezni az emberek. Egyszerűen vannak olyan dolgok, amik nem emberhez méltóak (bár hozzáteszem ezek közül Stohlé volt a legkisebb, bár nem rajta múlt). Csak egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogy jut bárki eszébe az, hogy most kutyákat viadaloztasson/gyilkoljon poénból. Kolbról ez meg kamuszöveg, megy a lecsóba, Kafka time.Kutyás sztorit miért felejtenénk el? Egyszerűen undorító dolog volt, épeszű ember nem csinál ilyet. Kolb meg remélem, hogy kap még esélyt, mert kapott kezdőként mennyit? 2 negyedet?tenorxAzért, mert már így is rohadtul túl van reagálva/tárgyalva. Gondolom Stohl Bucit sem emlegeted már, pedig Ő nem is ült érte (Vick meg asszem megbűnhődött a sitten), és nem rajta múlt hogy EMBER(nem kutya)élet száradjon a lelkén. Ne értesetek félre amúgy, én is szeretem az állatokat 😊Rataccess
több mint 14 éve
Ez már csak a szokásos terelő szöveg,hogy nehogy azt kelljen már mondania,hogy ezt QRVÁRA benéztük. 😀Szokásos Reid féle bullshit:😂 Kolb hány évesen fog beérni? mert az idő szépen lassan múlik, viszont képtelen előrébb lépni onnan ahol van...eaglesmcnabb
-Megtudhattuk, hogy jelenleg Vick jobb Qb mint Kolb, ezért Vick lesz a kezdő.
-De: Kolbé a jövő, még be kell érnie és ehhez idő kell. Szó szerint ezt mondta: "Kevin Kolb is a championship caliber Qb" értsd:Kolb alkalmas arra, hogy SB-t nyerjünk vele. Na ebből egy szót sem hiszek el: mégis hogy fog beérni, ha nem játszik? Majd a kispadon?
-Kolb Reid kedvenc Qb-ja 😂 😂 .BleedingGreen
E-A-G-L-E-S EAGLES !