NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 4 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Kiváncsi vagyok hozunk-e olyan edzőt, aki volt már korábban NFL HC.
Lehet azért az nem lenne felesleges. 😀
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!

Igen így hivatalosan ő a DC. Itt vannak OC jelöltek. Egyiktől se vagyok oda... Ilyen erővel Duce is lehetne... De úgy sejtem menni fog 😕
dande
Steichennel jól járnátok szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....

Igen így hivatalosan ő a DC. Itt vannak OC jelöltek. Egyiktől se vagyok oda... Ilyen erővel Duce is lehetne... De úgy sejtem menni fog 😕
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 181 — White lives matter
Le kell csapni Szteffordra, meg kell szerezni a KúBé posztra a tehetségtelen, csigalassú Wenc helyett. Wencet el kell zavarni a kanadai ligába és így hely szabadul fel a fizetési sapeszban.
több mint 4 éve
Valaki el tudná magyarázni, hogy milyen őrületes megoldással válhatna megoldottá Wentz szerződése dm nélkül?
Olvastam olyan lehetőségről, hogy egy cserével (ezek közt már volt Stafford-Wentz (+1. kör) 1on1 csere is) ahol a másik csapat bevállalja a fizetését ez megoldott lenne. Ez így lehetséges? Nem annyira értek ilyen mélységekig a szerződés magichez.
MirrMurr
A táblázatokkal érthetően összefoglalták a lehetőségeket:
 www.bleedinggreennation.com/2021/1/4/22211517/philadelphia-eagles-trade-carson-wentz-restructure-contract-chris-mortenson-rumors-quarterback-colts

Valamint itt is, ha lenyitod a 2021-es évet:
 www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/carson-wentz-18950/

De ez sokváltozós történet.
Mik az elvárások a 2021-es szezonnal kapcsolatban.
Wentz-el képzeljük-e el a 2021-es szezont.
Ki adna Wentzért annyit, hogy megérje benyelni dead moneyt.
Többi játékos mennyire megy bele a szerződés átalakításokba.

Vagy majd Bradfordosan el lesz tradelve TC alatt, miután valaki elszakítja az ACL-jét.
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Valaki el tudná magyarázni, hogy milyen őrületes megoldással válhatna megoldottá Wentz szerződése dm nélkül?
Olvastam olyan lehetőségről, hogy egy cserével (ezek közt már volt Stafford-Wentz (+1. kör) 1on1 csere is) ahol a másik csapat bevállalja a fizetését ez megoldott lenne. Ez így lehetséges? Nem annyira értek ilyen mélységekig a szerződés magichez.
MirrMurr
Nincs ilyen. A DM az DM. Nem lehet átvállalni. Ki kell fizetni kötelezően, minden esetben! Ha visszavonul, akkor is.
több mint 4 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az első fecske DC posztra..

www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/nfl-rumors-eagles-defensive-coordinator-interview-chris-harris-nick-sirianni-washington-chargers
dande
S eközben meg is van az új DCha jól értem, Johnathan Gannon CB kócs 😛
több mint 4 éve
Az első fecske DC posztra..

www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/nfl-rumors-eagles-defensive-coordinator-interview-chris-harris-nick-sirianni-washington-chargers
több mint 4 éve
Mike Lombardi jó szokása szerint megint hibásnak minősítette a HC választásunkat. Reméljük úgy jár vele, mint Höri szokott, amikor ránk tippel győztesnek 😛
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
az még 2 év. de a csapat gerince is öreg szóval menni fog.
sorban draftolunk fel nem cserélünk így 2 év alatt lesz sok használható olcsó rookie.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 405 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy cap menedzsment tanfolyam lesz idén lekövetni, hogy ezt hogy rakják rendbe nálatok. Hogy nagy áldozatokkal, az biztos. (Saints dettó)
peterk2005
 www.profootballnetwork.com/philadelphia-eagles-salary-cap-situation-2021/
Nem tudom, hogy minden úgy van-e, ahogy ír, de ez alapján azért annyira nem szar a helyzet.
Főleg, ha tényleg igazán megemelik a cap-et 2022-re.
Jeffery, Barnett, DeSean, M. Jackson, Ertz (?) grupettot a nagy áldozatok közé (sajnos, már) nem sorolnám.
Bébé
Az a két restruktúrálás már benne van abban a számban, amit írtam. Egyébként igen ja, valami hasonló manőverezés kell majd, mint a két játékossal. Ami az igazi gond, hogy a post june 1 trükk ki is van lőve velük, a többinél már nem megy. Eltradelni se lehet, mert akkor azonnal esik a DM, ami sokaknál több, mint az idei cap terhük. A kivágás dettó. Jól mondja a cikk, hogy valószínűleg átstruktúrálás lesz döntően. Csak az meg ugye azt jelenti, hogy Cox esetén még oké, de már Wentz esetén is azzal jár, hogy jövő évtől már 40 milliós irányító lesz. És ha netán kiderül, hogy tényleg beb*szott neki, akkor egy 40 milliós rossz irányító lesz, akinek vagy ki kell ezt fizetni, vagy ugyanennyiért lehet tőle megszabadulni. És akkor még ott a többi 6-7 játékos, akikkel ha sorban átstruktúrálnak, akkor ugyan tud spórolni mondjuk 40+ millát rajtuk (ami még mindig nem lesz elég, de komoly közelítés a léchez), akkor ezek jövőre 40+-al fognak többe kerülni. Ha jók, ha rosszak, ha öregek, ha fiatalok. És kirakni sem lesz olcsóbb őket. (A jövő évi cap is úgy néz ki ugye, hogy már most 208 millánál jár 29 szerződött játékossal - nagyjából a jövő évi várható cap alatt kb. egy draftnyival -, és erre fog rájönni az idénről áttolt 40-50-60 millió. És a szerződések nem lesznek jövőre se mások, a dummy évek ugyanúgy ott vannak, azt valamikor le kell majd nyelni.)

Szóval ja, valami olyan lesz ennek a vége, hogy idén minden trükköt bevetve valahogy a léc alá vágja magát, aztán jövőre még egyszer ugyanaz, egy második hegy elhordása. A Jags 2 éve volt komoly cap hellben. Balhék is voltak náluk, így néhány muszáj-cut/trade adta magát (Ngakogue és Ramsey például), de igazából nincs jelentősége, hogy balhéval vagy anélkül, cuttal vagy trade-el, mindkét esetben gyengül a csapat. A Jags esetén lényegében teljesen leépült, és újra kell építeni. És az a cap hell szerintem (bár komoly volt az is), kutya füle volt ahhoz képest, amiben most az Eagles (és a Saints) van(nak).

Akit érdekel a cap managelés, az most jó iskolát fog kapni a cap hellből való kinavigálás módjára, mert amit Roseman nem vet most be, az nem is létezik. 😊 És látszani fog az is, hogy ennek milyen ára is van a végén.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Egy cap menedzsment tanfolyam lesz idén lekövetni, hogy ezt hogy rakják rendbe nálatok. Hogy nagy áldozatokkal, az biztos. (Saints dettó)
peterk2005
 www.profootballnetwork.com/philadelphia-eagles-salary-cap-situation-2021/

Nem tudom, hogy minden úgy van-e, ahogy ír, de ez alapján azért annyira nem szar a helyzet.
Főleg, ha tényleg igazán megemelik a cap-et 2022-re.
Jeffery, Barnett, DeSean, M. Jackson, Ertz (?) grupettot a nagy áldozatok közé (sajnos, már) nem sorolnám.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 405 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akkor fokozom a hülyélkedést 😉 Chip PO ig jutott, Doug SB winig Nickkel 3x SB győztesek leszünk. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen 😛 😀
dande
Hát ja, csak kikkel? 😀

A spotracot nézegetem éppen, és ha igaz lesz a 2021-es cap (pár millió eltéréssel várhatóan igen), akkor jelenleg mínusz 51 millión álltok. Ha elcserélem Wentzet, aztán a top 14 legjobban kereső játékos mindegyikét - értsd az Andre Dillardnál többet keresők mindegyikét -, vagy kirúgom vagy maxon átstruktúrálom (aszerint választva, hogy melyik spórol idénre többet), akkor lesztek hárommillió mínuszban... És még ki kell fizetni draftot, néhány játékost hozni kell vizet hordani is, satöbbi.

Mindig is szkeptikus voltam Roseman cap menedzselési módszerével kapcsolatban, szerintem covid és cap csökkenés nélkül is szakadékba vezetett volna, de most egyszerűen azt se látom, hogy hogyan lehet ezt 2021-ben a cap alá bedugni. A dummy évezés miatt még eltradelni sem lehet legtöbbjüket. Hiába spórolod meg az idei fizetését egy trade-nél, ha a szerződésekbe rakott dummy évek halott pénzét be kell nyelni helyette, ami ugyanannyi vagy időnként több is...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
ugyanazt az idétlen bézbózsapkát hordja mint DP, nem tudom ez jót jelent-e.
eaglesmcnabb

Greengo
Akkor fokozom a hülyélkedést 😉 Chip PO ig jutott, Doug SB winig Nickkel 3x SB győztesek leszünk. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen 😛 😀
több mint 4 éve
Szeretnék megosztani egy szofisztikált szakmai véleményt az egyik legtöbbre tartott amerikai Eagles-drukkertől.

www.youtube.com/watch?v=8LsPdjokSOo
Kampman
Ennek a csávónak akkor is ez lenne a szofisztikált szakmai véleménye, ha őt magát nevezték volna ki főedzőnek. 😊 Két és félmillió követő, jól csinálja. 😊

több mint 4 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 283 — Eagles fan
eaglesmcnabb

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Egy SBt megér 😛

Elég lassan csordogálnak a konkrétumok a stábbal kapcsolatban...
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 043
Szeretnék megosztani egy szofisztikált szakmai véleményt az egyik legtöbbre tartott amerikai Eagles-drukkertől.

www.youtube.com/watch?v=8LsPdjokSOo

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 654 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 4 éve
Érdekes, kicsit meglep ez a "strong recommendation from Frank Reich". Azt gondoltam, hogy Reich Pedersonnal volt elsősorban jóban, nem a menedzsmenttel, hogy recommendálgathasson.

Amúgy Reich tényleg 3 éve dícséri. Szerinte jó stratéga, remek a felkészülésben. Nálunk nem hívott játékot, korábban másutt se, azt nehéz megítélni szurkolóként, hogy hét közben hogy dolgozik egy edző. Itt ráadásul HC lesz, ami sokkal összetettebb feladatkör.

Legyen úgy, hogy mi lenyúltuk tőletek Reich-t, bejött nekünk, ti meg most lenyúljátok Sirianit aki nektek fog bejönni. Win-win. 😊

több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Hat erdekes.

több mint 4 éve