Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Shady végül Tampában kötött ki.
több mint 5 éve
Én senkinek nem tudom felróni ha kihagyja a szezont. Azért mostmár 120 pozitív tesztünk van, és még kurva kevés játékost teszteltek le. Az NFL-ben komoly veszély, hogy családtagok is elkaphatják, hiszen nem lesznek elzárva a játékosok. Utazgatni is kell. Az egészség a legfontosabb, a pénz az csak sokadlagos egy ilyen helyzetben.Lehet, de jelen állapotban az sem biztos, hogy lesz bármi. És hót zicher, hogy a kislány fontosabb, mint a pénz, pláne ilyen előzményekkel 😕Igen ez így nyilván érthető, de mindenesetre nagyon szerencsétlenül jön neki ki.Ezzel talán érthetőbb:Goodwin kiüli a szezont.Egészségére, nem fog hiányozni.... mondjuk ezeket az embereket kevéssé értem, akinkek bizonyítania kellene, de ők tudják... Persze HLSZ ami nálam RLSZ 😊
Beki
dande
Goodwin has a 5-month daughter after his wife previously had three miscarriages. Family is the most important.
Shawn84
dande
Wyatt
több mint 5 éve
Lehet, de jelen állapotban az sem biztos, hogy lesz bármi. És hót zicher, hogy a kislány fontosabb, mint a pénz, pláne ilyen előzményekkel 😕Igen ez így nyilván érthető, de mindenesetre nagyon szerencsétlenül jön neki ki.Ezzel talán érthetőbb:Goodwin kiüli a szezont.Egészségére, nem fog hiányozni.... mondjuk ezeket az embereket kevéssé értem, akinkek bizonyítania kellene, de ők tudják... Persze HLSZ ami nálam RLSZ 😊
Beki
dande
Goodwin has a 5-month daughter after his wife previously had three miscarriages. Family is the most important.
Shawn84
dande

több mint 5 éve
Igen ez így nyilván érthető, de mindenesetre nagyon szerencsétlenül jön neki ki.Ezzel talán érthetőbb:Goodwin kiüli a szezont.Egészségére, nem fog hiányozni.... mondjuk ezeket az embereket kevéssé értem, akinkek bizonyítania kellene, de ők tudják... Persze HLSZ ami nálam RLSZ 😊
Beki
dande
Shawn84
több mint 5 éve
Ezzel talán érthetőbb:Goodwin kiüli a szezont.Egészségére, nem fog hiányozni.... mondjuk ezeket az embereket kevéssé értem, akinkek bizonyítania kellene, de ők tudják... Persze HLSZ ami nálam RLSZ 😊
Beki
dande
több mint 5 éve
Goodwin kiüli a szezont.Egészségére, nem fog hiányozni.... mondjuk ezeket az embereket kevéssé értem, akinkek bizonyítania kellene, de ők tudják... Persze HLSZ ami nálam RLSZ 😊
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Goodwin kiüli a szezont.
több mint 5 éve
Igen, s közben elindult egy NFL100s lista. Nem mintha lenne jelentősége, de hogy Ertz illetve Cox nincs a top 50ben elég röhögséges.Elvileg nincs több Eagles játékos a listán. Wentz (és Lane) nem fért be a top100-ba, de Josh Allen és Kyler Murray igen... 😂
dande
több mint 5 éve
Igen, s közben elindult egy NFL100s lista. Nem mintha lenne jelentősége, de hogy Ertz illetve Cox nincs a top 50ben elég röhögséges.Ilyen ez, sok jelentősége tényleg nincs, bár én is néztem hogy nálunk mondjuk Ramczyk 82 lett, pedig szerintem egyik legjobb T volt tavaly.
dande

több mint 5 éve
Igen, s közben elindult egy NFL100s lista. Nem mintha lenne jelentősége, de hogy Ertz illetve Cox nincs a top 50ben elég röhögséges.
több mint 5 éve
Itt is megkezdődött a keretszűkítés 80-ra: Ment WR Khalil Tate, CB Trevor Williams, C Keegan Render és TE Alex Ellis. Utóbbi anno nálunk játszott is még pár éve, szóval nem csak UDFA rookiek kerültek lapátra.
több mint 5 éve
azt tudom. de ő mégis csak max 2-3 éve játszik bal oldalon. Peters meg 100az,hogy te mit akarsz nem érdekel senkit.Seumalo vlszeg LG lesz, ott is játszott az utóbbi időben. Peterssel egyértelműen Brooks helyén próbálkozunk aztán meglátjuk, hogy sikerül. Aztán még ott van Driscoll is, akit nem véletlenül húztunk ki 4. körben. Ő is berobbanhat, bár rendes training program meg felkészülés híján nehezebb lesz.
a ligának kell a pénz. a tv adja a legtöbbet. a gurulós is megy zárt kapukkal...
nincs itt semmi látnivaló.
btw mi van ha Seumalo lesz a RG ?
Janek
dande
több mint 5 éve
az,hogy te mit akarsz nem érdekel senkit.Seumalo vlszeg LG lesz, ott is játszott az utóbbi időben. Peterssel egyértelműen Brooks helyén próbálkozunk aztán meglátjuk, hogy sikerül. Aztán még ott van Driscoll is, akit nem véletlenül húztunk ki 4. körben. Ő is berobbanhat, bár rendes training program meg felkészülés híján nehezebb lesz.
a ligának kell a pénz. a tv adja a legtöbbet. a gurulós is megy zárt kapukkal...
Janek
több mint 5 éve
az,hogy te mit akarsz nem érdekel senkit.a ligának kell a pénz. a tv adja a legtöbbet. a gurulós is megy zárt kapukkal...
több mint 5 éve
Szerintem nem is lesz. Én speciel nem tudom elképzelni az NFL-t nézők nélkül. College foci sem lesz az is valószínű. Én kibírom, mert inkább ne legyen, mint, hogy egy ilyen szezont lejátszanak. Így győzni sem az az igazi dicsőség.Viszont nem lesznek nézők sem az Eagles sem a Phillies hazai meccsein. Így azért nem lesz túl kellemes hazai pálya.Ez így baromság. Inkább ne is legyen szezon, de nézők nélkül ez ...nem is értem.
dande
Greengo
több mint 5 éve
Viszont nem lesznek nézők sem az Eagles sem a Phillies hazai meccsein. Így azért nem lesz túl kellemes hazai pálya.Ez így baromság. Inkább ne is legyen szezon, de nézők nélkül ez ...nem is értem.
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Mondjuk akkor a liga helyébe most keménykenék s mondanám azt, hogy mindenhol üres stadion, mert így nem egyenlőek a feltételek. Ha valahol van jelentősége a nézőknek a játék szempontjából az-az amerikai foci. De ehhez egyelőre puhapcsök.....
több mint 5 éve
Jó h Peters visszatèr ö egy igazi sas😊de én jobban örültem volna ha a tehetseges fiatalok közül valaki lehetösèget kap,nem lett volna kockázatosabb mint h atkepzünk egy idegen posztra egy "kiöregedö "játèkost.Szerintem azert benne van ebbe h Dillard ki tudja milyen lesz es ha ugy van Peters mehet vissza LT nek.Nezök nelkül nehez lesz,azert Phillybe tenyleg nehez jatszani,igy ez nagy hatrany lesz
több mint 5 éve
Viszont nem lesznek nézők sem az Eagles sem a Phillies hazai meccsein. Így azért nem lesz túl kellemes hazai pálya.Hát a Superbowl parádé lehet kb az első rendezvény amit megtarthatnak Phillyben 😀 Egyébkent ott valamennyire féken tudják tartani a járványt ahogy olvastam más városokhoz képest. Legalábbis eddig. De persze viszonyítás kérdése.
dande
több mint 5 éve
Viszont nem lesznek nézők sem az Eagles sem a Phillies hazai meccsein. Így azért nem lesz túl kellemes hazai pálya.
több mint 5 éve
No már azt hittem ez a dolog se mozgat meg nàlunk senkit 😉 Az, hogy miért nem kellett senkinek legyen a többi 31 csapat baja 😉 Peters még játszani akart. Mi azért vaciláltunk a pénzen túl a visszahozatalával mert Dillardnak egyértelműen meg akarjuk adni a lehetőséget, hogy bizonyítson mint LT s ha Peters erre a posztra jön vissza elveszik ez a lehetőség oont azért mert Petersnek snappek kelkettek. Ahhoz még mindig túl jó játékos, hogy a padon ücsörögjön ha bírja, a feszkó meg nem kell az öltözőbe. Így viszont szerencse a szerencsétlenségben, hogy Brooks sérülésével, s a többi csapat bizalmatlankodásának 😉 köszönhetően kipróbálhatjuk így. Ezzel ő is jó keddvel tér vissza a csapatba, nem vesz el snappet senki fejlődése elől. S egy izgaas dolgot tanulhat. Ha valaki a mi OL coachunk tud belőle Guardot faragni. Kemény oldal lehet az a jobb oldal LJ vel 😛 S ha Dillard mégis kuka, akkor Peters visszatérhet a helyére. Sztem egyértelműen win-win RLSZ (remélem lesz szezon😉)Jön vissza Peters. Guardnak.Nem kellett senkinek vagy ez egy win-win deal?
csipkelli
Nem értek hozzá de egy LT tud jobb oldali Guardot játszani?
zsoeo
több mint 5 éve
Jön vissza Peters. Guardnak.Nem kellett senkinek vagy ez egy win-win deal?
csipkelli
Nem értek hozzá de egy LT tud jobb oldali Guardot játszani?
több mint 5 éve
Jön vissza Peters. Guardnak.Peters returns to Eagles, reportedly will play right guard
csipkelli
www.thescore.com/nfl/news/1985707.
Bakker nem hittem volna de sikerült megelőznöd 😉 😛. Ha ez beválik... világ zsenije ez a hapsi 😊