Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Otthon kell maradni. Itt van valami értelmesebb cucc:www.youtube.com/watch?v=8Dx4_vlOnE0
több mint 5 éve
Dallas Goedert csúnyán beleszaladt egy pofonba valami Dél Dakotai krimóban és az esetről van videó is. twitter.com/SamStompy/status/1274755865002868739
Ez konkrétan kiütés. Remélem nem lett komolyabb baja.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Látod egyébként Hurtsről teljesen el is feledkeztem 😛 Azt a picket jelen pillanatban annyira értem mint anno Watkinsét, M Smithét vagy JJWAt 😛Azért az irányítók egy kicsit már elbírálás alá esnek.Tulajdonképpen semmi különös nem történt, csak ami szokott az elmúlt három évben. Nincs itt semmi látnivaló ....Azt mondod passzoljuk Wentzt rámegyünk az 1/1re s behúzzuk Trevort? 😛 😊 (nem véletlenül sem szeretném mielőtt 😊)
Két éven belül a 2. achilles szakadása, közte meg egy vállsérülés. Reméljük vissza tud majd térni, de sajnos erősen kétséges lesz így a jövője nálunk, ha továbbra is szeretnénk fiatalodni és a sérülékeny játékosokat elkerülni.
BleedingGreen
dande
Viszont ha az elmúlt két szezonban Wentznek semmi sérülése nem lett volna, akkor nem hiszem, hogy most jött volna Hurts a drafton, függetlenül attól, mit mond hivatalosan a csapat.
BleedingGreen
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Azért az irányítók egy kicsit már elbírálás alá esnek.Tulajdonképpen semmi különös nem történt, csak ami szokott az elmúlt három évben. Nincs itt semmi látnivaló ....Azt mondod passzoljuk Wentzt rámegyünk az 1/1re s behúzzuk Trevort? 😛 😊 (nem véletlenül sem szeretném mielőtt 😊)
Két éven belül a 2. achilles szakadása, közte meg egy vállsérülés. Reméljük vissza tud majd térni, de sajnos erősen kétséges lesz így a jövője nálunk, ha továbbra is szeretnénk fiatalodni és a sérülékeny játékosokat elkerülni.
BleedingGreen
dande
Viszont ha az elmúlt két szezonban Wentznek semmi sérülése nem lett volna, akkor nem hiszem, hogy most jött volna Hurts a drafton, függetlenül attól, mit mond hivatalosan a csapat.

több mint 5 éve
Tulajdonképpen semmi különös nem történt, csak ami szokott az elmúlt három évben. Nincs itt semmi látnivaló ....Azt mondod passzoljuk Wentzt rámegyünk az 1/1re s behúzzuk Trevort? 😛 😊 (nem véletlenül sem szeretném mielőtt 😊)
BleedingGreen
több mint 5 éve
Tulajdonképpen semmi különös nem történt, csak ami szokott az elmúlt három évben. Nincs itt semmi látnivaló .... Két éven belül a 2. achilles szakadása, közte meg egy vállsérülés. Reméljük vissza tud majd térni, de sajnos erősen kétséges lesz így a jövője nálunk, ha továbbra is szeretnénk fiatalodni és a sérülékeny játékosokat elkerülni.

több mint 5 éve
Ha kész játékost akarunk, akkor valóban Warford jó lehet, de őt nem úsznánk meg olcsón. Hosszabb távon a meglévő fiatalabb anyagból kell vkit kinevelni. Darabra tán meglennénk, a minőség a kérdés. Gondolom az edzői stáb látja mennyire van potenciál a srácokban.az a baj,hogy Brookshoz képest mindenki visszalépés lesz.
dande
ami még gond,hogy ő a top fizetett G a ligában és már 2.komoly sérülése lett....
több mint 5 éve
Sorry! 😊 Bárcsak lenne egy olyan szezon amikor senki se sérül meg és úgy ki mire képes.Tudom csúnya kijelentés, de kapd be 🤣Ezért megérte regisztrálnod...Kezdődik...Tudom csúnya kijelentés, de felkészül Wentz..
MrMiksa
RA7RA7
zsoeo
több mint 5 éve
Ha kész játékost akarunk, akkor valóban Warford jó lehet, de őt nem úsznánk meg olcsón. Hosszabb távon a meglévő fiatalabb anyagból kell vkit kinevelni. Darabra tán meglennénk, a minőség a kérdés. Gondolom az edzői stáb látja mennyire van potenciál a srácokban.
több mint 5 éve
Ha vak oldali tackle lenne még lenne is értelme, így csak simán rosszindulatú... Szerintem Brooks kiesését a futójátékunk sínyli majd meg inkább.Kezdődik...Tudom csúnya kijelentés, de felkészül Wentz..
MrMiksa
RA7RA7
több mint 5 éve
Herbig time?Sajnos(vagy szerencsére) van sok lehetőség kipróbálni a fiatalokat. Opeta vagy a most draftolt Driscoll esetleg Pryor.... a piacon van Warford is de már eddig is sok pénzt pumpáltunk a falakba... és kell a fiatalítás mert lassan Kelce is kikopik és akkor lesz egy nagy kérdés....
több mint 5 éve
Most akkor kívánjak valami szépet kis Shanny további 6 évére 😉 😛)? Egyébként nem kezdődik, be se fejeződött, 😀 folytatódik 😊 Ahhoz képest nem rossz a 3 PO benne SB győzelemmel. Idén hátha összejön egy csoport címvédés 😊 de ha nem az sem tragédiaKezdődik...Tudom csúnya kijelentés, de felkészül Wentz..
MrMiksa
RA7RA7
több mint 5 éve
Kezdődik...
több mint 5 éve
Rapi szerint:#Eagles standout G Brandon Brooks tore his Achilles, source confirms. A brutal loss.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Elmagyarázná valaki, miért nem használható egy wr a cb poszton és fordítva?Mert akkor edzésen saját magát kellene fognia.
tanárúr
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
tanárúr
1
Elmagyarázná valaki, miért nem használható egy wr a cb poszton és fordítva?
több mint 5 éve
Hétfőn indul a "buli" nálunk is. Csak óvatosan 😊
több mint 5 éve
Hál Istennek van miből válogatni 😊 The top 10 most spectacular plays of Carson Wentz’s career
www.thescore.com/s/14404787
Egyébként Wentz és Ertz is nyíltan elítélte, ami Minnesotában történt felszólalt a rasszizmus ellen, ami persze meghozta a fekete csapattársak elismerését.
több mint 5 éve
Hirtelen csak a giant tattoo-t néztem, úgy mennyivel viccesebb lett volna 😀

több mint 5 éve
Eagles rookie K'Von Wallace gets giant eagle tattoowww.thescore.com/news/1975484
Próbálván megtörni a csendet 😊 Hátha végre megvan a Dawk utód.
több mint 5 éve
Peters talál magának kezdő LT helyet máshol.Ha nem akkor lesz érdekes neki,hogy mit akar csinálni,azaz csere lesz vagy visszavonul .De itt nem lenne kezdő mert akkor értelmét vesztené a Dillard pick
több mint 5 éve
Mostanában nézegetem az utolsó 4 alapszakasz meccset. Ha azt a mentalitást át tudnánk menteni az jól jönne. Bár Jenkins s Peters (ha nem jön vissza) hiányozhat az öltözőből. Peters visszahozatalát (amiről persze folyamatosan megy a duma) a pénzen túl szerintem azért sem erőltetjükk mert meg akarjuk adni a játék lehetőséget Dillardnak. Csak így fejlődhet. Pláne, hogy DP épp ma erősítette meg, hogy Dillardot kezdő LTnek draftoltuk. Viszont Peters is magas snap számot igényel még magának vhol jogosan. Nem könnyű dilemma. (aztán mindjárt bejelentik, hogy jön 😛) Visszatérve 4 meccsre azon gondolkodtam még, hogy a két kvázi hős, Scott és Ward remélem kap még nálunk esélyt a sok draftolt ellenére. Megérdemelnék, nagyon szimpatikusan tolták, nélkülük nem lett volna PO.
Szerkesztette: dande2