Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Akkor bajnok verésre fel, hogy legyen esélyünk nekünk bajnoknak lenni 😊Kétszer egymás után ritkán kapnak ki, és tavaly pont volt ilyen, így nagy összeget azért nem tennék rátok 🍻😊
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Akkor bajnok verésre fel, hogy legyen esélyünk nekünk bajnoknak lenni 😊Adnék most már egy győzelmet végre ellenetek 😊)
dande

több mint 6 éve
Hát azért nehogy már kiderüljön AJ egy használhatattlan elkapó
több mint 6 éve
AJ out-ra van rakva.Kb ugyanannyit mint vele 😊
Nagy kerdes a belso nyomas TB-re. Cox tuti duplazva lesz remeljuk az aktualis belso ember tud kellemetlen perceket szerezni
Nem kene hatranyba kerulni mert passzolgatva nem fogunk haladni AJ nelkul.
Janek
több mint 6 éve
Akkor bajnok verésre fel, hogy legyen esélyünk nekünk bajnoknak lenni 😊
több mint 6 éve
5 Darren Sproles games Philadelphia Eagles fans won’t forgetwww.thescore.com/s/12510365
Nekem a 4s a kedvenc az nagyon belém égett 😊
több mint 6 éve
HaliJJWA kap még egy esélyt, hogy bizonyítson, reméljük él vele. Egyébként a következő két meccshez az esélytelenek nyugalmával igyekszem hozzáállni. 😊 Ha az Atlanta és mondjuk a Detroit ellenit nem bfszkodjuk el, akkor nem is lenne gond ez két zakó
Valahogy most olyan érzésem van hogy csúnya égés lesz olyan Cowboys elleni... cáfoljanak rám a srácok de ez a WR corps a Cooper DGB időket idézi..
Tippem 3-30 de ne legyen így.. Hawks ellen ugyanez úgy hogy kb cowboys meccs és a matek amire számítok.
Ahogy írtam inkább pesszimista realista énemre remélem rácáfolnak a srácok és szurkolni fogok mint mindig fly
zsoeo
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Hali Valahogy most olyan érzésem van hogy csúnya égés lesz olyan Cowboys elleni... cáfoljanak rám a srácok de ez a WR corps a Cooper DGB időket idézi..
Tippem 3-30 de ne legyen így.. Hawks ellen ugyanez úgy hogy kb cowboys meccs és a matek amire számítok.
Ahogy írtam inkább pesszimista realista énemre remélem rácáfolnak a srácok és szurkolni fogok mint mindig fly
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Howardnak vmi agyrázkódásos dolog lehet ha jól értettem (nem volt tiszta a Bears meccsen az egyik ütközés után) Mondjuk azy hogy 2 hét alatt sem pihente ki, nem túl jó.....Váll lesz az. Pedig futni kéne holnap orrvérzésig.
dande
több mint 6 éve
Howardnak vmi agyrázkódásos dolog lehet ha jól értettem (nem volt tiszta a Bears meccsen az egyik ütközés után) Mondjuk azy hogy 2 hét alatt sem pihente ki, nem túl jó.....
több mint 6 éve
AJ out-ra van rakva.Nagy kerdes a belso nyomas TB-re. Cox tuti duplazva lesz remeljuk az aktualis belso ember tud kellemetlen perceket szerezni
Nem kene hatranyba kerulni mert passzolgatva nem fogunk haladni AJ nelkul.
több mint 6 éve
Cserébe akkor viszont tessék többet ideböfögni vmit, ne csak én dumáljak itt napokon keresztül magamba 😛 😉Végre... 😊Én pedig már másfél éve leírtam miért ezt írtam ki... de ha ti ettől vagytok boldogok.....Már másfél éve kértem 😕Szeed már le ez a legbénább szöveget, nagyon zavaróRemėljük nem a Pats elkapók és futók után 😛amúgy Doug nagy mágus.. bye week után kiállunk a Pats elit secondary ellen minőségi elkapók nélkül, erre tuti nem tud készülni BelichickNem passzolunk, csak futunk
karmïgran
Invincible
dande
Eazzy
Rataxes
dande
greenboy
több mint 6 éve
Végre... 😊Én pedig már másfél éve leírtam miért ezt írtam ki... de ha ti ettől vagytok boldogok.....Már másfél éve kértem 😕Szeed már le ez a legbénább szöveget, nagyon zavaróRemėljük nem a Pats elkapók és futók után 😛amúgy Doug nagy mágus.. bye week után kiállunk a Pats elit secondary ellen minőségi elkapók nélkül, erre tuti nem tud készülni BelichickNem passzolunk, csak futunk
karmïgran
Invincible
dande
Eazzy
Rataxes
dande
több mint 6 éve
Na má megin egyet értünk! 😊Inkább ti, mint a kabbojz vagy a szíhóksz.Főleg a SB győztes rész 😉 😊Nekem tetszett...Én pedig már másfél éve leírtam miért ezt írtam ki... de ha ti ettől vagytok boldogok.....Már másfél éve kértem 😕Szeed már le ez a legbénább szöveget, nagyon zavaróRemėljük nem a Pats elkapók és futók után 😛amúgy Doug nagy mágus.. bye week után kiállunk a Pats elit secondary ellen minőségi elkapók nélkül, erre tuti nem tud készülni BelichickNem passzolunk, csak futunk
karmïgran
Invincible
dande
Eazzy
Rataxes
dande
warr_b
dande
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Egyébként Jeffery is out, csak, hogy minden szép és jó legyen 😊.Lassan Staley beállhat futónak, Groh WRnek DP meg biztonság kedvéért nevezi magát csere QBnak 😀
több mint 6 éve
Még az is lehet, hogy ez a Howard dolog csak marketing, és DP próbálja kicsit összezavarni az öreg Billt. Ajayi meg (remélem) csak kabalának jött.
több mint 6 éve
Inkább ti, mint a kabbojz vagy a szíhóksz.Főleg a SB győztes rész 😉 😊Nekem tetszett...Én pedig már másfél éve leírtam miért ezt írtam ki... de ha ti ettől vagytok boldogok.....Már másfél éve kértem 😕Szeed már le ez a legbénább szöveget, nagyon zavaróRemėljük nem a Pats elkapók és futók után 😛amúgy Doug nagy mágus.. bye week után kiállunk a Pats elit secondary ellen minőségi elkapók nélkül, erre tuti nem tud készülni BelichickNem passzolunk, csak futunk
karmïgran
Invincible
dande
Eazzy
Rataxes
dande
warr_b
dande

több mint 6 éve
Főleg a SB győztes rész 😉 😊Nekem tetszett...Én pedig már másfél éve leírtam miért ezt írtam ki... de ha ti ettől vagytok boldogok.....Már másfél éve kértem 😕Szeed már le ez a legbénább szöveget, nagyon zavaróRemėljük nem a Pats elkapók és futók után 😛amúgy Doug nagy mágus.. bye week után kiállunk a Pats elit secondary ellen minőségi elkapók nélkül, erre tuti nem tud készülni BelichickNem passzolunk, csak futunk
karmïgran
Invincible
dande
Eazzy
Rataxes
dande
warr_b
több mint 6 éve
Nekem tetszett...Én pedig már másfél éve leírtam miért ezt írtam ki... de ha ti ettől vagytok boldogok.....Már másfél éve kértem 😕Szeed már le ez a legbénább szöveget, nagyon zavaróRemėljük nem a Pats elkapók és futók után 😛amúgy Doug nagy mágus.. bye week után kiállunk a Pats elit secondary ellen minőségi elkapók nélkül, erre tuti nem tud készülni BelichickNem passzolunk, csak futunk
karmïgran
Invincible
dande
Eazzy
Rataxes
dande

több mint 6 éve
Lehet majd számlálni a fumblikat... Mi a faszom történt itt már megint egy baszott byeweek alatt.... Ilyen a világon nincs már komolyan. Jeffery nem sokat nyom a latba, de Howard kiesése katasztrófa.
több mint 6 éve
Én pedig már másfél éve leírtam miért ezt írtam ki... de ha ti ettől vagytok boldogok.....Már másfél éve kértem 😕Szeed már le ez a legbénább szöveget, nagyon zavaróRemėljük nem a Pats elkapók és futók után 😛amúgy Doug nagy mágus.. bye week után kiállunk a Pats elit secondary ellen minőségi elkapók nélkül, erre tuti nem tud készülni BelichickNem passzolunk, csak futunk
karmïgran
Invincible
dande
Eazzy
Rataxes
több mint 6 éve
Már másfél éve kértem 😕Szeed már le ez a legbénább szöveget, nagyon zavaróRemėljük nem a Pats elkapók és futók után 😛amúgy Doug nagy mágus.. bye week után kiállunk a Pats elit secondary ellen minőségi elkapók nélkül, erre tuti nem tud készülni BelichickNem passzolunk, csak futunk
karmïgran
Invincible
dande
Eazzy
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Banyek és Howard nm játszik a Pats ellen??? Bears elleni meccs után semmi baja nem volt..Ténleg el lehet a rekreációs vagy orvosi stábot küldeni a pcsába nálunk is..bye weeken vagyunk oszt így hullanak a játékosok..Hoztuk is Ajayit hogy három snap után ő is lesérüljön...
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Sproles viszont megint befejezte a szezont Nagyon szeretjük, van még rekord amit megdönthet, de lassan ideje lesz neki is visszavonulni....Kíváncsi leszek melyik csapatból (SD NO vagy mi).