Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igen, akartam írni, hogy tök jó hohy hoztuk DJaxet végül is 1 meccset kb megnyert nekünk. Ha az kell a POhoz, akkor megérte 😛
több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
 twitter.com/RapSheet/status/1191453612414771200

Kár sírni, röhögjünk. Komplett orvosi stábért nem lehet picket adni?
csipkelli
Amúgy a legutóbbi offseason elején volt egy hír, hogy a komplett stábot lecseréltük, de sztem ezek ugyanazok az arcok csak visszamásztak az ablakon. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
mekkora amatőrség már.. basszunk már ki onnan valakit, ez már hatalmasan idegesítő
több mint 6 éve
csipkelli 4 010
 twitter.com/RapSheet/status/1191453612414771200

Kár sírni, röhögjünk. Komplett orvosi stábért nem lehet picket adni?
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pats-Ravens

| Nem mi vesszük el a Pats veretlenségét, ahogy az várható volt 😛 😊 |
dande
De így már szerencsére nyugodtan le lehet győzni titeket 😀
Wyatt
Inkább most mint egy SB-on. 😛
Greengo
Olyan is volt, meg lesz is még februárban megint

több mint 6 éve
Pats-Ravens

dande
Wyatt
Inkább most mint egy SB-on. 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Pats-Ravens

dande

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pats-Ravens

több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Rosszul nyertünk!

Bocs a Bears fanoktól, de a mai játékuk alapján azt mondanám, hogy bottom 5 csapat............és mi simán le tudtunk menni erre a szintre!!! Kibaszott mérges vagyok az ilyenek miatt. Nem értem erre mi szükség van.
Greengo
Nem kell bocsánatot kérni ez egy bottom 5 csapat. Egy szarul edzett, fegyelmezetlen életképtelen szar. Nem tudom mi lett a tavalyi csapattal. Nem tudom hogy tud ilyen gyökeresen megfordulni minden. Nem ezt vártuk az évtől. Kiábrándító...

több mint 6 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Szorosabb lett, mint kellett volna, de a győzelem az győzelem.

Az offense-ben továbbra is nagy probléma, hogy WR poszton nincs nagy játékra képes emberünk DeSean hiányában. Továbbra is sok az elejtett labda. Alshon ma egyedül 2 first downt érő rutin elkapást nem tudott megcsinálni, ráadásul mindkettő 3. downnál volt, ha minden igaz. És még így is ő a legjobb elkapónk ...
Nagy hiba volt, hogy DeSeant nem műtötték meg a szezon elején. A bye után valószínűleg abban az esetben is visszajöhetett volna, csak jóval egészségesebben. Még nagyobb hiba, hogy 0 db emberünk van, aki legalább valamennyire a helyére léphetne a mély passzoknál.

A tight endekre nem lehet panasz. Ertz ma hozta magát a 100+ yarddal és TD-vel. Szélső elkapók hiányában nekik is nehéz dolguk van a pálya közepén.

Sanders kb. az egyetlen, akiben benne van, hogy nagy játékot csinál, ha labda kerül a kezébe. Howard király, csak kár, hogy 1 sebességi fokozata van. Sprolest meg felejtsük már el az offense-ben. Elég, ha puntot hord vissza, abból is elejtett egyet ma, + még egy passzt is.

A védelemre nagy panasz nem lehet. Azt már megszoktuk, hogy beszívnak 1-2 nagy játékot, de egyébként megtették a dolgukat. Nem tudom mi a baj, de Jenkins miatt már a második-harmadik nagy játékot szívjuk pár hét alatt, amikor nem veszi át a középső zónába befutó elkapót, és bepasszolják mögé.
Az első félidőben jó volt a passrush, de a másodikban párszor eltűntek. Viszont a héten szerzett Avery is pozitív játékkal jelentkezett.

A bye után ennél jóval több kellene. Szerintem meglepetésre a következő két meccsünk egyikét meg fogjuk nyerni.

több mint 6 éve
A következező 10-11 meccs után is kérjük ezt 😛

twitter.com/Eagles/status/1191100348238311433
több mint 6 éve
Rosszul nyertünk!

Bocs a Bears fanoktól, de a mai játékuk alapján azt mondanám, hogy bottom 5 csapat............és mi simán le tudtunk menni erre a szintre!!! Kibaszott mérges vagyok az ilyenek miatt. Nem értem erre mi szükség van.
Greengo
A Djük azért sztem elég elit akár hogyan is van. Szerencsére a mi Dnknek is sikerült egyszer kétszer villanni, ami elég volt. Maddox és Mills megmozdulásai meg egyszer RD, kellettek.

Wentz mellé pedig sürgősen kellene egy normális kócs mert sikeresen rossz irányba fordítjuk a karrierjét, és nem vagyunk képesek jól használni a tehetségét, amit Reich és Fülöp alatt azért megmutatott, hogy megvan.
több mint 6 éve
Rosszul nyertünk!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
sziasztok, nyerjünk jól

lol azt hittem eredménykövetőben vagyok.. mindegy, attól még igaz 😊

Szerkesztette: karmïgran
több mint 6 éve
SJ-nél úgy tűnik nem csak a sérülékenység volt red flag, vagy nem tudjuk jól használni.....szép 2. körös pick volt, ahogy JJAW is annak tűnik.....
több mint 6 éve
 twitter.com/Eagles/status/1191030007998619649

DeSean, Sproles és Timmy is játszik, Sidney Jones egészségesen nem, Maddox a kezdő nickel.
csipkelli
WOW!
Ez elég jó hír. Remélem kamatoztatjuk a tudásukat. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
csipkelli 4 010
 twitter.com/Eagles/status/1191030007998619649

DeSean, Sproles és Timmy is játszik, Sidney Jones egészségesen nem, Maddox a kezdő nickel.
több mint 6 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
D-Jax játszik!

Fly Eagles fly 😊
dande
Nekem kicsit "izzadtságszagú" ez az erőltetés. Remélem nem robban le még jobban.
több mint 6 éve
D-Jax játszik!

Fly Eagles fly 😊
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 663 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Látom Goedert megint megszívta, hogy fogadott Wentz-cel a Dakota Marker Game-re, és itt most nem az 1000 dolcsira gondolok. 😊
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/72847221_423676561683647_3804126264370048662_n.jpg?stp=c287.0.864.863a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=101&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=K5LCgVnwKJkQ7kNvwGdjKVJ&_nc_oc=AdmrsCthg-gUUfHqsiPI_cE1LzPBoy80trXyJzX_Sf8lMvg3SipfRNWDYoCrmYrg9vc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afkqp9n005Q0HUA8C54Zg1T9OA5RtxiuxmUlWjPqZ8Bt0Q&oe=69505447
Carson Wentz on Instagram: "Huge S/O to the biggest @ndsufootball fan and supporter @sgoboy_88 ! NDSU appreciates your financial contribution to the football program! Go Bison! 🤘🏻"
47K likes, 243 comments - cj_wentz11 on October 30, 2019: "Huge S/O to the biggest @ndsufootball fan and supporter @sgoboy_88 ! NDSU appreciates your financial contribution to the football program! Go Bison! 🤘🏻".
több mint 6 éve
Így játszunk vasárnap:

több mint 6 éve
No kérem Maddox! és Sanders teljes edzést végzett, DJax limitált de van esély, hogy játszik vasárnap.
több mint 6 éve
Kérdés hol akarjuk használni. DE poszton eléggé tele vagyunk Barnett is most kezd bele lendülni. Talán LB poszton bevàlhat, ha igaz, hogy DE/LB hibrid.
több mint 6 éve
Az mondjuk masszív ellenérték, kíváncsi vagyok, itt több szerepet kap-e, bár ilyen picknél illene.

több mint 6 éve
Akkor ezzel a kerettel kell SBt nyerni. 😛 Esetleg FAk közül kukázunk még ha muszáj 😊