Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Igen, akartam írni, hogy tök jó hohy hoztuk DJaxet végül is 1 meccset kb megnyert nekünk. Ha az kell a POhoz, akkor megérte 😛
több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/1191453612414771200Amúgy a legutóbbi offseason elején volt egy hír, hogy a komplett stábot lecseréltük, de sztem ezek ugyanazok az arcok csak visszamásztak az ablakon. 😀
Kár sírni, röhögjünk. Komplett orvosi stábért nem lehet picket adni?
csipkelli

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
mekkora amatőrség már.. basszunk már ki onnan valakit, ez már hatalmasan idegesítő
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
twitter.com/RapSheet/status/1191453612414771200Kár sírni, röhögjünk. Komplett orvosi stábért nem lehet picket adni?
több mint 6 éve
Olyan is volt, meg lesz is még februárban megintInkább most mint egy SB-on. 😛Pats-RavensDe így már szerencsére nyugodtan le lehet győzni titeket 😀
| Nem mi vesszük el a Pats veretlenségét, ahogy az várható volt 😛 😊 |
dande
Wyatt
Greengo

több mint 6 éve
Inkább most mint egy SB-on. 😛Pats-RavensDe így már szerencsére nyugodtan le lehet győzni titeket 😀
dande
Wyatt

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Pats-RavensDe így már szerencsére nyugodtan le lehet győzni titeket 😀
dande

több mint 6 éve
Pats-Ravens| Nem mi vesszük el a Pats veretlenségét, ahogy az várható volt 😛 😊 |
több mint 6 éve
Rosszul nyertünk!Nem kell bocsánatot kérni ez egy bottom 5 csapat. Egy szarul edzett, fegyelmezetlen életképtelen szar. Nem tudom mi lett a tavalyi csapattal. Nem tudom hogy tud ilyen gyökeresen megfordulni minden. Nem ezt vártuk az évtől. Kiábrándító...
Bocs a Bears fanoktól, de a mai játékuk alapján azt mondanám, hogy bottom 5 csapat............és mi simán le tudtunk menni erre a szintre!!! Kibaszott mérges vagyok az ilyenek miatt. Nem értem erre mi szükség van.
Greengo
több mint 6 éve
Szorosabb lett, mint kellett volna, de a győzelem az győzelem.Az offense-ben továbbra is nagy probléma, hogy WR poszton nincs nagy játékra képes emberünk DeSean hiányában. Továbbra is sok az elejtett labda. Alshon ma egyedül 2 first downt érő rutin elkapást nem tudott megcsinálni, ráadásul mindkettő 3. downnál volt, ha minden igaz. És még így is ő a legjobb elkapónk ...
Nagy hiba volt, hogy DeSeant nem műtötték meg a szezon elején. A bye után valószínűleg abban az esetben is visszajöhetett volna, csak jóval egészségesebben. Még nagyobb hiba, hogy 0 db emberünk van, aki legalább valamennyire a helyére léphetne a mély passzoknál.
A tight endekre nem lehet panasz. Ertz ma hozta magát a 100+ yarddal és TD-vel. Szélső elkapók hiányában nekik is nehéz dolguk van a pálya közepén.
Sanders kb. az egyetlen, akiben benne van, hogy nagy játékot csinál, ha labda kerül a kezébe. Howard király, csak kár, hogy 1 sebességi fokozata van. Sprolest meg felejtsük már el az offense-ben. Elég, ha puntot hord vissza, abból is elejtett egyet ma, + még egy passzt is.
A védelemre nagy panasz nem lehet. Azt már megszoktuk, hogy beszívnak 1-2 nagy játékot, de egyébként megtették a dolgukat. Nem tudom mi a baj, de Jenkins miatt már a második-harmadik nagy játékot szívjuk pár hét alatt, amikor nem veszi át a középső zónába befutó elkapót, és bepasszolják mögé.
Az első félidőben jó volt a passrush, de a másodikban párszor eltűntek. Viszont a héten szerzett Avery is pozitív játékkal jelentkezett.
A bye után ennél jóval több kellene. Szerintem meglepetésre a következő két meccsünk egyikét meg fogjuk nyerni.

több mint 6 éve
A következező 10-11 meccs után is kérjük ezt 😛twitter.com/Eagles/status/1191100348238311433
több mint 6 éve
Rosszul nyertünk!A Djük azért sztem elég elit akár hogyan is van. Szerencsére a mi Dnknek is sikerült egyszer kétszer villanni, ami elég volt. Maddox és Mills megmozdulásai meg egyszer RD, kellettek.
Bocs a Bears fanoktól, de a mai játékuk alapján azt mondanám, hogy bottom 5 csapat............és mi simán le tudtunk menni erre a szintre!!! Kibaszott mérges vagyok az ilyenek miatt. Nem értem erre mi szükség van.
Greengo
Wentz mellé pedig sürgősen kellene egy normális kócs mert sikeresen rossz irányba fordítjuk a karrierjét, és nem vagyunk képesek jól használni a tehetségét, amit Reich és Fülöp alatt azért megmutatott, hogy megvan.
több mint 6 éve
Rosszul nyertünk!Bocs a Bears fanoktól, de a mai játékuk alapján azt mondanám, hogy bottom 5 csapat............és mi simán le tudtunk menni erre a szintre!!! Kibaszott mérges vagyok az ilyenek miatt. Nem értem erre mi szükség van.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
SJ-nél úgy tűnik nem csak a sérülékenység volt red flag, vagy nem tudjuk jól használni.....szép 2. körös pick volt, ahogy JJAW is annak tűnik.....
több mint 6 éve
twitter.com/Eagles/status/1191030007998619649WOW!
DeSean, Sproles és Timmy is játszik, Sidney Jones egészségesen nem, Maddox a kezdő nickel.
csipkelli
Ez elég jó hír. Remélem kamatoztatjuk a tudásukat. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
twitter.com/Eagles/status/1191030007998619649DeSean, Sproles és Timmy is játszik, Sidney Jones egészségesen nem, Maddox a kezdő nickel.
több mint 6 éve
D-Jax játszik!Nekem kicsit "izzadtságszagú" ez az erőltetés. Remélem nem robban le még jobban.
Fly Eagles fly 😊
dande
több mint 6 éve
Látom Goedert megint megszívta, hogy fogadott Wentz-cel a Dakota Marker Game-re, és itt most nem az 1000 dolcsira gondolok. 😊több mint 6 éve
No kérem Maddox! és Sanders teljes edzést végzett, DJax limitált de van esély, hogy játszik vasárnap.
több mint 6 éve
Kérdés hol akarjuk használni. DE poszton eléggé tele vagyunk Barnett is most kezd bele lendülni. Talán LB poszton bevàlhat, ha igaz, hogy DE/LB hibrid.
több mint 6 éve
Az mondjuk masszív ellenérték, kíváncsi vagyok, itt több szerepet kap-e, bár ilyen picknél illene.

több mint 6 éve
Akkor ezzel a kerettel kell SBt nyerni. 😛 Esetleg FAk közül kukázunk még ha muszáj 😊