Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Ja nagy a csend...talán még Harris., bár sztem itt már nem lesz semmi.Harrisért túl sokat kértek így ő sem jön...
Greengo
Viszont legalább mi leszünk az All or nothingba 😊
több mint 6 éve
Úgy tűnik sehol semmi és a Dallas még megszerzi J Adamset is. Az lesz a "szuper"...
több mint 6 éve
Ja de rookie évében szerzett 4,5 sacket limitált idő alattEgy 5. körös játékosértEgy 4-ik kör? Az már legtöbbször csak vaktában lövöldözés, szóval sokkal rosszabbul nem jártatok2021-s! draft 4. körbe kerültSzerintem ez túl sok...
dande
MirrMurr
kapitnono
MirrMurr

több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Azt már a 2. körben kezdjük. És ez komoly fejlődés!Egy 4-ik kör? Az már legtöbbször csak vaktában lövöldözés, szóval sokkal rosszabbul nem jártatok2021-s! draft 4. körbe kerültSzerintem ez túl sok...
dande
MirrMurr
kapitnono
több mint 6 éve
Egy 5. körös játékosértEgy 4-ik kör? Az már legtöbbször csak vaktában lövöldözés, szóval sokkal rosszabbul nem jártatok2021-s! draft 4. körbe kerültSzerintem ez túl sok...
dande
MirrMurr
kapitnono
több mint 6 éve
Egy 4-ik kör? Az már legtöbbször csak vaktában lövöldözés, szóval sokkal rosszabbul nem jártatok2021-s! draft 4. körbe kerültSzerintem ez túl sok...
dande
MirrMurr

több mint 6 éve
Másfél idény lesz rá, hogy kiderüljön 😊2021-s! draft 4. körbe kerültSzerintem ez túl sok...
dande
MirrMurr
több mint 6 éve
2021-s! draft 4. körbe kerültSzerintem ez túl sok...
dande
több mint 6 éve
2021-s! draft 4. körbe került
több mint 6 éve
Nem hat, ne poenkodd el. Ha te Mahomest akarod backupnak, vallald fel! 😀A lényeg hogy nem láttad vagy nem akartad látni a smilet 😛 😉Még esetleg egy J Adams vagy C Harris trade jöhet és elégedett leszek 😛 Avery meg ha csak annyit tesz hozzá, mint Ayaji anno a maga posztján,, már jól jártunk 😛A lenyeg, hogy nem akarsz sokat. Cserenek meg Mahomest is meg kellene szerezni, biztos ami biztos, ha Bogdan megserulne. Meg johetne Mahomessel Kelce is, hasonlo okokbol. ^^
dande
Stez
dande
En peldaul birnam, ha o lenne Brissett csereje.
több mint 6 éve
A lényeg hogy nem láttad vagy nem akartad látni a smilet 😛 😉Még esetleg egy J Adams vagy C Harris trade jöhet és elégedett leszek 😛 Avery meg ha csak annyit tesz hozzá, mint Ayaji anno a maga posztján,, már jól jártunk 😛A lenyeg, hogy nem akarsz sokat. Cserenek meg Mahomest is meg kellene szerezni, biztos ami biztos, ha Bogdan megserulne. Meg johetne Mahomessel Kelce is, hasonlo okokbol. ^^
dande
Stez
több mint 6 éve
Még esetleg egy J Adams vagy C Harris trade jöhet és elégedett leszek 😛 Avery meg ha csak annyit tesz hozzá, mint Ayaji anno a maga posztján,, már jól jártunk 😛A lenyeg, hogy nem akarsz sokat. Cserenek meg Mahomest is meg kellene szerezni, biztos ami biztos, ha Bogdan megserulne. Meg johetne Mahomessel Kelce is, hasonlo okokbol. ^^
dande
több mint 6 éve
Még esetleg egy J Adams vagy C Harris trade jöhet és elégedett leszek 😛 Avery meg ha csak annyit tesz hozzá, mint Ayaji anno a maga posztján,, már jól jártunk 😛
több mint 6 éve
Rossz idő azért belejátszhatott, hogy nem próbálták meg hosszú passzokkal szétszívatni a secondaryt.
több mint 6 éve
De azért érkezett egy DE/LB hibrid G. Avery a Brownsból. Másod éves, tavaly 5 meccsen játszott 39 tackle. Érték egyelőre ismeretlen de gondolom nem volt túl drága.
több mint 6 éve
Itt van a snap count:
Két érdekesség számomra: Ertz szinte végig fent volt, de elkapás kettő lett összesen. Most a blokkolásban lehetett nagyobb szerepe.
A másik, hogy a Dsnappek nagy részében lényegében egy LB-vel álltunk fel. Ha jól értelmezem az adatokat. Így ténleg felesleges 4 LB-nél több a rosteren 😛
több mint 6 éve
Szóval a Bills megveri a Jets-et, a Jets a Cowboyst, a Cowboys minket, mi meg a Billst. NFL én így szeretlek 😊Amúgy azt az idény előtt bevéstem, szóval ez sem lepne meg, de szép lenne pont a Miamitól hasalni 😀
Másik kedvenc kommentem a tegnapi után:
How do the eagles lose to the falcons and beat the packers and bills?
They’re probably going to lose to the dolphins and beat the patriots.
Eazzy

több mint 6 éve
Szóval a Bills megveri a Jets-et, a Jets a Cowboyst, a Cowboys minket, mi meg a Billst. NFL én így szeretlek 😊Másik kedvenc kommentem a tegnapi után:
How do the eagles lose to the falcons and beat the packers and bills?
They’re probably going to lose to the dolphins and beat the patriots.
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 6 éve
Nehéz időjárási körülmények között szép teljesítmény a támadóktól a 4 TD, különösen mivel egy erős védelem ellen sikerült elérni. Nem mellékesen teljesen más előnyből játszani, ugyebár.Már megint nem lehet maradéktalanul örülni, mivel Sanders válla megsérült. Természetesen akkor történik ez, amikor végre futóként is jó meccse van, nemcsak elkapóként. Egyszer, csak a hecc kedvéért nem lehetne egy olyan meccsünk, amikor nem sérül meg senki?
Azért a biztonság kedvéért párszor sikerült magunkat tökön vágni. 3&14-nél Schwartz blitzel, és természetesen a checkdownból TD-t kapunk. ... Boston Scott fumble egy visszahordásnál. ... Douglas simán visszavihette volna a blokkolt extra pontot, ha nem ennyire fakezű. Nehezebb ellenfelek ellen már jó lenne az ilyen bénaságokat mellőzni.

több mint 6 éve
Akkor ez egy szép W köszönjük!Ha úgy nézzük, hogy legyőztünk egy olyan csapatot az otthonában akiket eddig csak a Pecc tudott verni....akkor tényleg szép. 😊
Macikat még verni kellene mert bye után jön két kalkulált vereség aztán szükség lesz egy 5s W szériára a POhoz.
Fly Eagles fly! 😊
dande
Ám tényleg nagyon kellett. Önbizalom növelő W volt. Jövő héten is kelleni fog egy ilyen, hogy nyugodtabban menjünk a byera.Aztán jön az alapszakasz egyik legnehezebb meccse. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Akkor ez egy szép W köszönjük!Macikat még verni kellene mert bye után jön két kalkulált vereség aztán szükség lesz egy 5s W szériára a POhoz.
Fly Eagles fly! 😊