Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Akkor ma ismét pihi vasárnap, jó szurkolást, különösen a Vikingeknek 😊
több mint 6 éve
Maddox felépült teljesen?Igen,
Sobri Jóska
Chicago ellen játszott is, kapott 26 snapet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Fő az egészség 😊www.phillyvoice.com/recap-eagles-2019-injuries-so-far-stick-figure-form/
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Marcus Epps.Ez csak valami tévedést lehet, mert Omar Epps nálunk van!!! 😊Vikings claimed S Andrew Sendejo off waivers from the Eagles.Cserebe mi is felszedtunk egy vikes S-t. Epps szemelyeben.
😀
Greengo
Janek
Fast Willie
Kezd leülni ez a bye week. Sehol egy Dez Bryant pletyka? Leigazoljuk, 2 hét múlva kirakjuk, végighaknizza a tv-ket, hogy minden szar, mindenki szar, onnantól csak nyerünk.
több mint 6 éve
Ez csak valami tévedést lehet, mert Omar Epps nálunk van!!! 😊Vikings claimed S Andrew Sendejo off waivers from the Eagles.Cserebe mi is felszedtunk egy vikes S-t. Epps szemelyeben.
😀
Greengo
Janek
több mint 6 éve
Vikings claimed S Andrew Sendejo off waivers from the Eagles.Cserebe mi is felszedtunk egy vikes S-t. Epps szemelyeben.
😀
Greengo
több mint 6 éve
Jól eljátszadozunk a nagy semmin...
több mint 6 éve
Vikings claimed S Andrew Sendejo off waivers from the Eagles. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Meccseket sajnos nem láttam de többen írják, hogy Dillad meccsről meccsre egyre jobb és fejlődik. Peters visszatérét várják hétvégére elv. Egyből csere vagy még gondolkozik a csapat?Dillard tényleg egyre jobb, Mackot teljesen leszedte a pályáról.
alatriste
Petersnél még nincs visszatérési idő, de az már be lett jente, hogy ő a kezdő, igen.
több mint 6 éve
Meccseket sajnos nem láttam de többen írják, hogy Dillad meccsről meccsre egyre jobb és fejlődik. Peters visszatérét várják hétvégére elv. Egyből csere vagy még gondolkozik a csapat?
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ettol meg a keretben vannak. Kell 5-6 wr ide befer JM de nagy csodat nem kell varni.
több mint 6 éve
Reuben Frank (@RoobNBCS) tweetelte:He has 20 penalty yards. twitter.com/RoobNBCS/status/1191572174454296576?s=17
több mint 6 éve
Hollinsról nem tudtam ezt a szép adatot, de látatlanban is megtippeltem volna valami hasonlót... Amikor őt mutatják a kamerák egy meccsen, akkor általában van egy FLAG felirat is a sarokban.Jött is Jordan Matthews.Volt rá 8 meccsük h eljenek a lehetöseggel.JJ talan a legrosszabb az összes iden draftol wr közül,Hollins meg olvastam h eddig 125y kapott el es 126 y büntit termelt😊
Mondjuk az elég erős és elgondolkodtató kritika, hogy egy ilyen helyzetben őt hozzuk vissza, és nem Hollins vagy JJWA kap nagyobb lehetőséget...... Elég szomorú...
dande
Szerintem bizonyitottak h alkalmatlanok a feladatra😊))
Rob85
Szerkesztette: MrMiksa
több mint 6 éve
Jött is Jordan Matthews.A szomorú az, hogy ugyanazokat a köröket futjuk évek óta, és ebben a helyzetben is a legolcsóbb és "leghígabb" megoldást választottuk. Bírom JM-t, de semmi potenciált nem látok ebben a lépésben. Lett egy jó kiegészítő emberünk, ennyi...
Mondjuk az elég erős és elgondolkodtató kritika, hogy egy ilyen helyzetben őt hozzuk vissza, és nem Hollins vagy JJWA kap nagyobb lehetőséget...... Elég szomorú...
dande
több mint 6 éve
Jött is Jordan Matthews.A szomorú inkább az, hogy JM (se JJAW) nem a sebességéről híres WR....így nem tudom, hogy akarjuk majd megnyújtani a pályát a támadásainknál.
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Jött is Jordan Matthews.Volt rá 8 meccsük h eljenek a lehetöseggel.JJ talan a legrosszabb az összes iden draftol wr közül,Hollins meg olvastam h eddig 125y kapott el es 126 y büntit termelt😊
dande
Szerintem bizonyitottak h alkalmatlanok a feladatra😊))
több mint 6 éve
Jött is Jordan Matthews.Mondjuk az elég erős és elgondolkodtató kritika, hogy egy ilyen helyzetben őt hozzuk vissza, és nem Hollins vagy JJWA kap nagyobb lehetőséget...... Elég szomorú...
több mint 6 éve
Ott is van DJax IR.Kár érte, kiváló ügynök volt.
Kiváló ügynök volt.... 😕
dande
több mint 6 éve
Persze erősödnek az AB pletykák. Szeretném ha a topic felpörögne, de nem így 😛 😊
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Torrey Smith-t is megcsörgettük, jönne-e focizni. Usain Boltot se hagynám ki a buliból, bár eddig se volt unalmas a bye week.
több mint 6 éve
Ott is van DJax IR.Kiváló ügynök volt.... 😕
több mint 6 éve
Az 😊 😛 nem bír szabadulni tőlünk vagy mi tőle 😀Sendejo kivàgva. Jordan M. látogatóban és persze AB neve is felmerült 😊ez a J M aza J M?
dande
Janek
több mint 6 éve
Sendejo kivàgva. Jordan M. látogatóban és persze AB neve is felmerült 😊ez a J M aza J M?
dande
több mint 6 éve
Sendejo kivàgva. Jordan M. látogatóban és persze AB neve is felmerült 😊