NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
 profootballtalk.nbcsports.com/2019/09/06/eagles-promote-tight-end-alex-ellis/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
 twitter.com/EaglesInsider/status/1170067479961513987
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erec Flowers próbálja majd Coxék útját állni.

Reméljük Keenumnak inkább kínja lesz mint | erekciója 😛 | tőle 😀 Bocs 😉
több mint 6 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
😀
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 665 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mellesleg nem így lesz, de nem kizárt, hogy a meccsen elővesszük ezt is. 😊
Greengo
Jé, végre csak előkerül egy másik sasfióka is rajtam kívül 😉

Akkor ezt a megjegyzést vehetjük annak, aminek iktriad a mestere? 😊
dande
Abban Iktriad a mester. Amúgy egy olyan első play simán lehet ahol ezt akarjuk eladni aztán Howard fut vagy 80 yardot . 😀 😛
Greengo
Majd szóljatok, hogy mit és hogyan kell eljinxelnem. 😉
több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Greengo

dande
Abban Iktriad a mester. Amúgy egy olyan első play simán lehet ahol ezt akarjuk eladni aztán Howard fut vagy 80 yardot . 😀 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Greengo

több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Szigorúan a képből, nem megnyitva én egy egész pályás Vick-DeSeant mondok. És nem nézem meg, hogy eltaláltam-e 😀
Wyatt
Én se nézem meg, és puszta megérzés alapján azt tippelem, hogy Vick a saját 3 yardjáról a 'skins 35 yardjáig hajítja Jacksonnak, aki a védőt lehagyva besétál vele. Mondom, megérzés. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Szigorúan a képből, nem megnyitva én egy egész pályás Vick-DeSeant mondok. És nem nézem meg, hogy eltaláltam-e 😀
Wyatt
Pszt😉
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 6 éve
Ki mit tippel az első támadó snapre részünkről?

Én valahogy ezt😊

twitter.com/Eagles/status/1169612966062256129
több mint 6 éve
 pbs.twimg.com/ad_img/1169579725884395521/atAoE_Tc?format=jpg&name=orig

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Lassan indul a szezon (most épp a Vikes elleni NFC döntőt nézem 😊), de egy fontos dologra szeretném felhívni a figyelmet:

ANO, KÉSZÜLJ, MOST ELJÖN A TE IDŐD! 😉 😛
több mint 6 éve
Hah szép lett volna 😊 😊 😊

Report: Eagles proposed Gordon-Howard swap to Chargers
 www.thescore.com/nfl/news/1825417
több mint 6 éve
Dougnak is "tetszik", amit alább belinkeltem 😀

twitter.com/ZackBlatt/status/1169260208503382016
több mint 6 éve
 twitter.com/ZackBlatt/status/1169259127903858693
több mint 6 éve
Nem akarjátok látni 😀 😀 😀

|  cdn.vox-cdn.com/thumbor/rq-wXugqRCbHuWwb2904uad9Bj0=/0x0:2134x1200/920x613/filters:focal(826x265:1166x605):format(webp)/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/65169383/09x_eol_1200.0.jpg |

www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=htrKSiRfkXI

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Azért a Goff szerződés tükrében nem is volt olyan rossz húzás időben szerződni Wentz-el. Persze mindez akkor lesz igazán így, ha a sérülések is elkerülik végre.
több mint 6 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
LeBlanc kapott +1 éves hosszabbítást, és megy majd IR-ra. A 8. hét után jöhet vissza.
Gondolom a helyére jön egy másik corner. Lehet, hogy Scandrick, ha még nem igazolt máshova.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 665 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ideje egy kicsit más húrokat pengetni, Chris Banjo jön vizitre ma.
 twitter.com/RapSheet/status/1168292593941307393
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lau jobb lesz
Janek
Hát ez az 😊 akkor legalább homerek lettünk volna és hozzuk Trace McSorleyt.... mindegy, ez van 😀
dande
De mi a gond? Hoztatok egy sokkal jobb megoldást, egyesek anno franchise QB-nek tartották Laut, nagyon nyerhettek vele
Wyatt
Remélem soha nem derül ki mit nyerhetünk vele 😊 Lehet, hogy sokan fr QB anyagnak tarották, de semmi olyat nem láttam tőle eddig (pedig láttam pár meccsét) ami erre utalt volna. Ha így van talán a Giants sem engedi el oly könnyedén, illetve húzza be Jonest.

McShorleyt épp azért említettem, mert na tőle már láttam egy két olyan dolgot amire építeni lehet. Méreteivel jönnek, mint hátrány, de hát ugye khm 1/1 khm Murray.... de Thorson is milyen NFL matéria, és sokra is ment vele. Majd a Boysnál ha esetleg Prescottal történne valami (nem szeretném) utána esetleg megmutathatja.

De mindegy, több szót vesztegettem erre mint érdemelt volna 😛
dande
Na ezzel nem értek egyet, de igen, ha szerencsétek van, úgysem derül ki 😊

több mint 6 éve
Lau jobb lesz
Janek
Hát ez az 😊 akkor legalább homerek lettünk volna és hozzuk Trace McSorleyt.... mindegy, ez van 😀
dande
Homer?? 😁
Lau Phillytől 30 mérföldre nőtt fel, világ életében Eagles drukker volt, és gyűlöli a Cowboyst! 🤣
Nem elég Homer? 😅
robby3
Bocs ezt nem tudtam, akkor ok 😉
több mint 6 éve
Lau jobb lesz
Janek
dande
De mi a gond? Hoztatok egy sokkal jobb megoldást, egyesek anno franchise QB-nek tartották Laut, nagyon nyerhettek vele
Wyatt
Remélem soha nem derül ki mit nyerhetünk vele 😊 Lehet, hogy sokan fr QB anyagnak tarották, de semmi olyat nem láttam tőle eddig (pedig láttam pár meccsét) ami erre utalt volna. Ha így van talán a Giants sem engedi el oly könnyedén, illetve húzza be Jonest.

McShorleyt épp azért említettem, mert na tőle már láttam egy két olyan dolgot amire építeni lehet. Méreteivel jönnek, mint hátrány, de hát ugye khm 1/1 khm Murray.... de Thorson is milyen NFL matéria, és sokra is ment vele. Majd a Boysnál ha esetleg Prescottal történne valami (nem szeretném) utána esetleg megmutathatja.

De mindegy, több szót vesztegettem erre mint érdemelt volna 😛
több mint 6 éve
robby3 Philadelphia Eagles 85 — robby3
Lau jobb lesz
Janek
dande
Homer?? 😁
Lau Phillytől 30 mérföldre nőtt fel, világ életében Eagles drukker volt, és gyűlöli a Cowboyst! 🤣
Nem elég Homer? 😅