NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/09/06/eagles-promote-tight-end-alex-ellis/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
twitter.com/EaglesInsider/status/1170067479961513987
több mint 6 éve
Erec Flowers próbálja majd Coxék útját állni.Reméljük Keenumnak inkább kínja lesz mint | erekciója 😛 | tőle 😀 Bocs 😉
több mint 6 éve
😀
több mint 6 éve
Majd szóljatok, hogy mit és hogyan kell eljinxelnem. 😉Abban Iktriad a mester. Amúgy egy olyan első play simán lehet ahol ezt akarjuk eladni aztán Howard fut vagy 80 yardot . 😀 😛Mellesleg nem így lesz, de nem kizárt, hogy a meccsen elővesszük ezt is. 😊Jé, végre csak előkerül egy másik sasfióka is rajtam kívül 😉
Greengo
Akkor ezt a megjegyzést vehetjük annak, aminek iktriad a mestere? 😊
dande
Greengo
több mint 6 éve
Abban Iktriad a mester. Amúgy egy olyan első play simán lehet ahol ezt akarjuk eladni aztán Howard fut vagy 80 yardot . 😀 😛Mellesleg nem így lesz, de nem kizárt, hogy a meccsen elővesszük ezt is. 😊Jé, végre csak előkerül egy másik sasfióka is rajtam kívül 😉
Greengo
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Mellesleg nem így lesz, de nem kizárt, hogy a meccsen elővesszük ezt is. 😊Jé, végre csak előkerül egy másik sasfióka is rajtam kívül 😉
Greengo
több mint 6 éve
Mellesleg nem így lesz, de nem kizárt, hogy a meccsen elővesszük ezt is. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Szigorúan a képből, nem megnyitva én egy egész pályás Vick-DeSeant mondok. És nem nézem meg, hogy eltaláltam-e 😀Én se nézem meg, és puszta megérzés alapján azt tippelem, hogy Vick a saját 3 yardjáról a 'skins 35 yardjáig hajítja Jacksonnak, aki a védőt lehagyva besétál vele. Mondom, megérzés. 😊
Wyatt
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Szigorúan a képből, nem megnyitva én egy egész pályás Vick-DeSeant mondok. És nem nézem meg, hogy eltaláltam-e 😀Pszt😉
Wyatt
több mint 6 éve
Szigorúan a képből, nem megnyitva én egy egész pályás Vick-DeSeant mondok. És nem nézem meg, hogy eltaláltam-e 😀

több mint 6 éve
Ki mit tippel az első támadó snapre részünkről?Én valahogy ezt😊
twitter.com/Eagles/status/1169612966062256129
több mint 6 éve
pbs.twimg.com/ad_img/1169579725884395521/atAoE_Tc?format=jpg&name=orig
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Lassan indul a szezon (most épp a Vikes elleni NFC döntőt nézem 😊), de egy fontos dologra szeretném felhívni a figyelmet:ANO, KÉSZÜLJ, MOST ELJÖN A TE IDŐD! 😉 😛
több mint 6 éve
Hah szép lett volna 😊 😊 😊Report: Eagles proposed Gordon-Howard swap to Chargers
www.thescore.com/nfl/news/1825417
több mint 6 éve
Dougnak is "tetszik", amit alább belinkeltem 😀twitter.com/ZackBlatt/status/1169260208503382016
több mint 6 éve
twitter.com/ZackBlatt/status/1169259127903858693
több mint 6 éve
Nem akarjátok látni 😀 😀 😀| cdn.vox-cdn.com/thumbor/rq-wXugqRCbHuWwb2904uad9Bj0=/0x0:2134x1200/920x613/filters:focal(826x265:1166x605):format(webp)/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/65169383/09x_eol_1200.0.jpg |
www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=htrKSiRfkXI
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Azért a Goff szerződés tükrében nem is volt olyan rossz húzás időben szerződni Wentz-el. Persze mindez akkor lesz igazán így, ha a sérülések is elkerülik végre.
több mint 6 éve
LeBlanc kapott +1 éves hosszabbítást, és megy majd IR-ra. A 8. hét után jöhet vissza.Gondolom a helyére jön egy másik corner. Lehet, hogy Scandrick, ha még nem igazolt máshova.

több mint 6 éve
Ideje egy kicsit más húrokat pengetni, Chris Banjo jön vizitre ma. twitter.com/RapSheet/status/1168292593941307393
több mint 6 éve
Na ezzel nem értek egyet, de igen, ha szerencsétek van, úgysem derül ki 😊Remélem soha nem derül ki mit nyerhetünk vele 😊 Lehet, hogy sokan fr QB anyagnak tarották, de semmi olyat nem láttam tőle eddig (pedig láttam pár meccsét) ami erre utalt volna. Ha így van talán a Giants sem engedi el oly könnyedén, illetve húzza be Jonest.De mi a gond? Hoztatok egy sokkal jobb megoldást, egyesek anno franchise QB-nek tartották Laut, nagyon nyerhettek veleLau jobb leszHát ez az 😊 akkor legalább homerek lettünk volna és hozzuk Trace McSorleyt.... mindegy, ez van 😀
Janek
dande
Wyatt
McShorleyt épp azért említettem, mert na tőle már láttam egy két olyan dolgot amire építeni lehet. Méreteivel jönnek, mint hátrány, de hát ugye khm 1/1 khm Murray.... de Thorson is milyen NFL matéria, és sokra is ment vele. Majd a Boysnál ha esetleg Prescottal történne valami (nem szeretném) utána esetleg megmutathatja.
De mindegy, több szót vesztegettem erre mint érdemelt volna 😛
dande

több mint 6 éve
Bocs ezt nem tudtam, akkor ok 😉Homer?? 😁Lau jobb leszHát ez az 😊 akkor legalább homerek lettünk volna és hozzuk Trace McSorleyt.... mindegy, ez van 😀
Janek
dande
Lau Phillytől 30 mérföldre nőtt fel, világ életében Eagles drukker volt, és gyűlöli a Cowboyst! 🤣
Nem elég Homer? 😅
robby3
több mint 6 éve
Remélem soha nem derül ki mit nyerhetünk vele 😊 Lehet, hogy sokan fr QB anyagnak tarották, de semmi olyat nem láttam tőle eddig (pedig láttam pár meccsét) ami erre utalt volna. Ha így van talán a Giants sem engedi el oly könnyedén, illetve húzza be Jonest.De mi a gond? Hoztatok egy sokkal jobb megoldást, egyesek anno franchise QB-nek tartották Laut, nagyon nyerhettek veleLau jobb leszHát ez az 😊 akkor legalább homerek lettünk volna és hozzuk Trace McSorleyt.... mindegy, ez van 😀
Janek
dande
Wyatt
McShorleyt épp azért említettem, mert na tőle már láttam egy két olyan dolgot amire építeni lehet. Méreteivel jönnek, mint hátrány, de hát ugye khm 1/1 khm Murray.... de Thorson is milyen NFL matéria, és sokra is ment vele. Majd a Boysnál ha esetleg Prescottal történne valami (nem szeretném) utána esetleg megmutathatja.
De mindegy, több szót vesztegettem erre mint érdemelt volna 😛
több mint 6 éve
Homer?? 😁Lau jobb leszHát ez az 😊 akkor legalább homerek lettünk volna és hozzuk Trace McSorleyt.... mindegy, ez van 😀
Janek
dande
Lau Phillytől 30 mérföldre nőtt fel, világ életében Eagles drukker volt, és gyűlöli a Cowboyst! 🤣
Nem elég Homer? 😅