NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 6 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Szép lista:

pbs.twimg.com/media/DyMP9TWXcAAoYw1.jpg:large
dande
És akkor hogy lehettek így 15 millió val a cap felett?
kapitnono
Úgy, hogy ebben benne van Füles 21,6 millióval. (és lehet, hogy a minden évben esedékes McLeod cutomat is megkapom 😀)

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szép lista:

dande
kapitnono
Hogy, hogy hogyan?

Úgy, hogy Howie Roseman varázsló

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
pont a legfontosabbal sikerült elsőnek hosszabbítani 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Szép lista:

dande

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szép lista:

több mint 6 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Első körös lb szinte tuti hogy nem jön, a mi draft politikánkban nem nagyon van hely nekik, hamarabb húznánk D-line-t, CB-t de szerintem még safetyt is, és akkor még nem beszéltünk az O-ról. Első körben egyértelműen BPA-t preferálok, kellenek mindenhova feltörekvő emberek, ha ez egybeesik egy D/O-line-al az több mint nagyszerű.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
Érkezett Matt Burke stábba aki volt már DC is Miamiban de főleg LBkel foglalkozik. Úgy tűnik (nem akarom eljinxelni) de a stáb marad együtt. Mondjuk ha az ST nem lép szintet akkor ott lassan gondolkodnék a váltáson.

Ha már LBk Worrilow jött vissza 1 évre (gondolom megint megsérülni....) Hicks pedig ha minden igaz tesztelni akarná a piacot.... Nagyon szeretem de túlságosan sérülékeny, ezért nem tudta még kihozni ami benne van. Nem biztos hogy jól jár a váltással, esetleg anyagilag (mondjuk gyűrűje már van). Akkor oda mindenképp kell ember draftról elöl vagy FAról mondjuk Barr.
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Foles trade a skinsnek?
Janek
Perpill. nincs rá pénzük...
nagir
De qb se
Janek
Mark Sanchez??? 😉😊😀
nagir
Ne idegesíts 🤣
warr_b
Soha nem tennék ilyet!!! 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 974 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Foles trade a skinsnek?
Janek
nagir
De qb se
Janek
Mark Sanchez??? 😉😊😀
nagir
Ne idegesíts 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Foles trade a skinsnek?
Janek
nagir
De qb se
Janek
Mark Sanchez??? 😉😊😀
nagir
Jó de kell neki egy backup

több mint 6 éve
Foles trade a skinsnek?
Janek
nagir
De qb se
Janek
Mark Sanchez??? 😉😊😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Nagyon jó összefoglaló a 4. kísérleteinkről:

www.phillyvoice.com/analysis-all-24-doug-pedersons-4th-down-go-it-calls-2018/
több mint 6 éve
Foles trade a skinsnek?
Janek
nagir
De qb se

több mint 6 éve
Foles trade a skinsnek?
Janek

több mint 6 éve
Foles trade a skinsnek?

több mint 6 éve
Greedy Williams sztem combine után kicsit lejjebb fog kerülni a rangsorokban, magas, viszont nem kifejezetten fürge.
empty taxi
Igen az benne van, gimi után 4,73 at futott azóta nem tudom mennyit fejlődött

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 083 — Lájkold a zsűrit!
Greedy Williams sztem combine után kicsit lejjebb fog kerülni a rangsorokban, magas, viszont nem kifejezetten fürge.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
LFl én sem tudnám mit kezdenénk benne nem látom hogy beállna a sorba mint pl Bennett, de inkább a swap lenne a lényeg. Ki jönne? OL állítólag nincs első körös tehetség. DLbe LBsorba vagy Secbe. Jó lenne megtalálni a mi Kuechlynket Mackünket vagy LvEt. Nem tudom van e ilyen LB tehetség idén.
dande
D white-ot tolják mint LB ,edge van idén egész sok,cb meg talán G Williams

Lehet meg kéne nézni egy két LSU meccset felvételről
Janek
Devin white top 10-es Pick lesz, Williams meg top 15, hacsak nem derül ki hogy verik a nőket vagy füveznek, mert manapság az sem ritka ugye 😀
kapitnono
Az jó mert a felvetés az volt,hogy a jax helyén húzunk Foles miatt...
Janek
Igen bocsi utána láttam

több mint 6 éve
LFl én sem tudnám mit kezdenénk benne nem látom hogy beállna a sorba mint pl Bennett, de inkább a swap lenne a lényeg. Ki jönne? OL állítólag nincs első körös tehetség. DLbe LBsorba vagy Secbe. Jó lenne megtalálni a mi Kuechlynket Mackünket vagy LvEt. Nem tudom van e ilyen LB tehetség idén.
dande

Janek
Devin white top 10-es Pick lesz, Williams meg top 15, hacsak nem derül ki hogy verik a nőket vagy füveznek, mert manapság az sem ritka ugye 😀
kapitnono
Az jó mert a felvetés az volt,hogy a jax helyén húzunk Foles miatt...

több mint 6 éve
dande

Janek

több mint 6 éve
dande

több mint 6 éve
Jeffrey Lurie pens thank you letter to fans to celebrate 25-years of owning the Eagles
 www.thescore.com/s/8954108
több mint 6 éve
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
??????????

twitter.com/BrandonGowton/status/1089538826421317633
dande
adnám, csak kit hoznánk 7.-re?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Én nem tartom megoldásnak LF-t.

Az első körös swap meg akkor jó ha kell egy OT-ami nem lesz vagy egy rusher ha elmegy Graham