NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Úgy, hogy ebben benne van Füles 21,6 millióval. (és lehet, hogy a minden évben esedékes McLeod cutomat is megkapom 😀)Szép lista:És akkor hogy lehettek így 15 millió val a cap felett?
pbs.twimg.com/media/DyMP9TWXcAAoYw1.jpg:large
dande
kapitnono
Szerkesztette: picksix
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
Hogy, hogy hogyan?Szép lista:És akkor hogy lehettek így 15 millió val a cap felett?
dande
kapitnono
Úgy, hogy Howie Roseman varázsló

több mint 6 éve
pont a legfontosabbal sikerült elsőnek hosszabbítani 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Szép lista:És akkor hogy lehettek így 15 millió val a cap felett?
dande

több mint 6 éve
Első körös lb szinte tuti hogy nem jön, a mi draft politikánkban nem nagyon van hely nekik, hamarabb húznánk D-line-t, CB-t de szerintem még safetyt is, és akkor még nem beszéltünk az O-ról. Első körben egyértelműen BPA-t preferálok, kellenek mindenhova feltörekvő emberek, ha ez egybeesik egy D/O-line-al az több mint nagyszerű.
több mint 6 éve
Érkezett Matt Burke stábba aki volt már DC is Miamiban de főleg LBkel foglalkozik. Úgy tűnik (nem akarom eljinxelni) de a stáb marad együtt. Mondjuk ha az ST nem lép szintet akkor ott lassan gondolkodnék a váltáson.Ha már LBk Worrilow jött vissza 1 évre (gondolom megint megsérülni....) Hicks pedig ha minden igaz tesztelni akarná a piacot.... Nagyon szeretem de túlságosan sérülékeny, ezért nem tudta még kihozni ami benne van. Nem biztos hogy jól jár a váltással, esetleg anyagilag (mondjuk gyűrűje már van). Akkor oda mindenképp kell ember draftról elöl vagy FAról mondjuk Barr.
több mint 6 éve
Soha nem tennék ilyet!!! 😉Ne idegesíts 🤣Mark Sanchez??? 😉😊😀De qb seFoles trade a skinsnek?Perpill. nincs rá pénzük...
Janek
nagir
Janek
nagir
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Ne idegesíts 🤣Mark Sanchez??? 😉😊😀De qb seFoles trade a skinsnek?Perpill. nincs rá pénzük...
Janek
nagir
Janek
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Jó de kell neki egy backupMark Sanchez??? 😉😊😀De qb seFoles trade a skinsnek?Perpill. nincs rá pénzük...
Janek
nagir
Janek
nagir
több mint 6 éve
Mark Sanchez??? 😉😊😀De qb seFoles trade a skinsnek?Perpill. nincs rá pénzük...
Janek
nagir
Janek

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Nagyon jó összefoglaló a 4. kísérleteinkről:www.phillyvoice.com/analysis-all-24-doug-pedersons-4th-down-go-it-calls-2018/
több mint 6 éve
De qb seFoles trade a skinsnek?Perpill. nincs rá pénzük...
Janek
nagir
több mint 6 éve
Foles trade a skinsnek?Perpill. nincs rá pénzük...
Janek

több mint 6 éve
Greedy Williams sztem combine után kicsit lejjebb fog kerülni a rangsorokban, magas, viszont nem kifejezetten fürge.Igen az benne van, gimi után 4,73 at futott azóta nem tudom mennyit fejlődött
empty taxi

több mint 6 éve
Greedy Williams sztem combine után kicsit lejjebb fog kerülni a rangsorokban, magas, viszont nem kifejezetten fürge.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Igen bocsi utána láttamAz jó mert a felvetés az volt,hogy a jax helyén húzunk Foles miatt...Devin white top 10-es Pick lesz, Williams meg top 15, hacsak nem derül ki hogy verik a nőket vagy füveznek, mert manapság az sem ritka ugye 😀LFl én sem tudnám mit kezdenénk benne nem látom hogy beállna a sorba mint pl Bennett, de inkább a swap lenne a lényeg. Ki jönne? OL állítólag nincs első körös tehetség. DLbe LBsorba vagy Secbe. Jó lenne megtalálni a mi Kuechlynket Mackünket vagy LvEt. Nem tudom van e ilyen LB tehetség idén.D white-ot tolják mint LB ,edge van idén egész sok,cb meg talán G Williams
dande
Lehet meg kéne nézni egy két LSU meccset felvételről
Janek
kapitnono
Janek

több mint 6 éve
Az jó mert a felvetés az volt,hogy a jax helyén húzunk Foles miatt...Devin white top 10-es Pick lesz, Williams meg top 15, hacsak nem derül ki hogy verik a nőket vagy füveznek, mert manapság az sem ritka ugye 😀LFl én sem tudnám mit kezdenénk benne nem látom hogy beállna a sorba mint pl Bennett, de inkább a swap lenne a lényeg. Ki jönne? OL állítólag nincs első körös tehetség. DLbe LBsorba vagy Secbe. Jó lenne megtalálni a mi Kuechlynket Mackünket vagy LvEt. Nem tudom van e ilyen LB tehetség idén.D white-ot tolják mint LB ,edge van idén egész sok,cb meg talán G Williams
dande
Janek
kapitnono
több mint 6 éve
Devin white top 10-es Pick lesz, Williams meg top 15, hacsak nem derül ki hogy verik a nőket vagy füveznek, mert manapság az sem ritka ugye 😀LFl én sem tudnám mit kezdenénk benne nem látom hogy beállna a sorba mint pl Bennett, de inkább a swap lenne a lényeg. Ki jönne? OL állítólag nincs első körös tehetség. DLbe LBsorba vagy Secbe. Jó lenne megtalálni a mi Kuechlynket Mackünket vagy LvEt. Nem tudom van e ilyen LB tehetség idén.D white-ot tolják mint LB ,edge van idén egész sok,cb meg talán G Williams
dande
Janek

több mint 6 éve
LFl én sem tudnám mit kezdenénk benne nem látom hogy beállna a sorba mint pl Bennett, de inkább a swap lenne a lényeg. Ki jönne? OL állítólag nincs első körös tehetség. DLbe LBsorba vagy Secbe. Jó lenne megtalálni a mi Kuechlynket Mackünket vagy LvEt. Nem tudom van e ilyen LB tehetség idén.D white-ot tolják mint LB ,edge van idén egész sok,cb meg talán G Williams
dande
több mint 6 éve
Jeffrey Lurie pens thank you letter to fans to celebrate 25-years of owning the Eagleswww.thescore.com/s/8954108
több mint 6 éve
LFl én sem tudnám mit kezdenénk benne nem látom hogy beállna a sorba mint pl Bennett, de inkább a swap lenne a lényeg. Ki jönne? OL állítólag nincs első körös tehetség. DLbe LBsorba vagy Secbe. Jó lenne megtalálni a mi Kuechlynket Mackünket vagy LvEt. Nem tudom van e ilyen LB tehetség idén.
több mint 6 éve
??????????adnám, csak kit hoznánk 7.-re?
twitter.com/BrandonGowton/status/1089538826421317633
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Én nem tartom megoldásnak LF-t.Az első körös swap meg akkor jó ha kell egy OT-ami nem lesz vagy egy rusher ha elmegy Graham